God natt

Tjenispenis. Ligger i soffan, käkar glass, och nu blir jag spamad med sms av Nahom känner jag ;)  Imorgon så kaaanskee jag hinner blogga innan jag drar iväg till bussen. Bussen går kvart i två tror jag men innan så ska jag och farmor följa med hennes far till sjukhuset för att ta prover ;) Men jag kommer fram till stockholm vid tre ungefär och sen så kanske jag ska möta Olivia i stan och fika och snacka lite skit :) Kommer hem vid kanske fem och då kan jag nog blogga.

Nu ska jag göra mig iordning för sängs och ligga i sängen och mysa, är sjukt trött efter att knappt ha fått någon sömn inatt och imorgon ska jag upp vid halv nio -.- pööss

Kärlek till familj och vänner

Höll precis skriva en lång text om vad jag tycker om dagens ungdomar och kom en bra bit av texten tills jag tänke: Äsch fyfan, skiter i det här. Pallar inte lägga ner tid på dagensungomar och koncentrerar mig på min underbara familj och mina vänner som jag älskar mest av allt och alla otrogna och falska kan gå och pilla sig i röven ;)

Några av de underbaraste människorna på jorden


Dagens köp

Jag är sååå nöjd över att jag har hittat så bra grejer för så jävla bra pris! :D


Världens-billigaste-kavaj-som-är-slut-nästan-överallt 199:- från HM. Haha mobba inte hur tröjan är slarvigt uppvikt.


En halvful kofta 149:- från Gina Tricot.


Vårjacka (buhuuu måste vänta tills det blir varmare innan jag kan använda den ):) Gina Tricot 249:-, SiCK!

Haha guuud vad det var jobbigt att välja ut tre seriösa bilder av typ 23764525487167 oseriösa och fula.

Liten shoppingtur

Idag blev det en väldigt liten shopping tur. Ingen kände att de orkade stanna kvar i stan och shoppa, inte änns jag. Men jag kom iaf hem med en lite halvful stickad tröja, en vårjacka och en kavaj. Kavajen är dock grå och jag ville bara köpa den om den skulle vara svart men så envis som farmor va (som vanligt..) så köpte hon den ändå men nu är jag faktiskt ganska nöjd med den.

Hihi kom hem med två stycken ben n jerrys också. Den ena är redan uppäten och den andra måste jag äta upp ikväll eftersom att jag åker hem imorgon. Alla här i huset + pappa är jävligt förvånade över hur mycke glass jag får plats med i min lilla stoooraa mage, hööhööö :D


Ska lägga ut bilder på mina kläder som är tagna med en digitalkamera sen, lovar. Orkar bara inte ta fram kameran just nu och webbkameran suger (a)

Shopping soon

Helluu, ligger i soffan nyduschad och kollar på tv och ska alldeles strax dra. Vi ska shoppa idag ist :) Behöver typ inget särskilt just nu förutom en kavaj men vi får se om jag hittar nånting fint som jag köper.

Inatt har jag sovit så jäävlaa dåligt. La mig vid tolv och somnade vid kanske tre. Låg bara i sängen och tänkte på en massa, hatar att det alltid ska snurra runt en massa tankar runt mig innan jag ska gå och lägga mig. Kan aldrig somna då. Haha ni tror säkert att det är emo och jag vill ta livet av mig tankar men nejnej, sånna tankar kommer inte för sig utan jag tänkte på ungefär allt förutom det :D


Hahahhah fastnar verkligen inte på bild idag.

Emelie är bäst och blir skit bra på bild.





Hahahhaaaa bjuudeeeer!
Emelie har dessutom skit snygga stövlar på sig!

Hos grandma nu

Nu är jag hos farmor och bussresan gick jätte bra. Ingen spya och ingen krock. Att vara hos farmor är as skönt faktiskt och jag hade tänk att vara lite nyttig under tiden jag är här men icke. Farmor har köpt en maassaa chipspåsar, läsk och godis som jag aldrig kommer att kunna motstå :(

När vi satt i bilen så blev jag också superduper glad för grandma sa att vi skulle shoppa innan jag åker hem och jag baah YEEEES, typ. Min lillasyster tjatade och försökte få med mig ut på isen och hon lyckades. Puss hej! :)


Ehm, haha..


Lillasyster stryper vovven =(

Systeryster och jag drar till nyköping

Hellu, nu har jag lite brådis. Orkade inte packa eller städa igår så jag måste göra det nu och fort så att vi inte missar bussen! Men jag bloggar när jag kommer fram så att ni vet att jag lever och att bussen inte har krockat eller nånting pöss!

Tröööött

Usch vad jag är trött. Jag orkade ta mig ut ikväll men jag kunde egentligen bara ha stannat hemma för jag va bara ute och frös typ ;) Nej men först så skulle jag, Sofia och Matilda möta några men det blev aldrig av men sen så skulle de åka till statoil men råkade hoppa av vid cetrum så jag orkade inte gå dit så jag stannade kvar och skulle ta bussen hemåt men då kom det en maaaassaaa olika folk som lekte med mig medans jag väntade på bussen i vad kan de ha varit, typ 45 min? x)

Nu är jag iaf hemma och håller på att somna. Skoldagen idag har verkligen slitit ut mig och jag är skit trött. Ska lägga mig snart och imorgon ska jag upp tidigt för jag ska åka till nyköping och kommer hem på måndag :) Nu ska jag draaa, pöösseeen


Thumbs up!

Tyvärr ni får inte se mina fina nya kläder för jag orkar inte ta bild på de (a) men jag kaaaaaaaaanske gör det senare :D Haha men vet vet ni, okej klart ni vet det går inte att miss, men iaf. Snart är det vår! Det är fan slask och kramsnö ute, alltså det börjar bli varmare och varmare, wiihoo B) Nu ska jag packa, puss hej!

Ena tummen upp för att våren snart är här och andra är för max och martins videoinlägg, hahahahha!! ni måste kolla! HAHAHAH JAG ÄLSKAR ER GUBBAR GUMMOR!

Hemma från forum

Tjaatjaa :) Nu är det äntligen loooov, wihooooo! Fattar inte hur jag överlevde efter den här dan, hade fyra stycken prov och det sög, jag sög. Men jajaa, fick lite godis i skolan också som jag fick tröstäta hela dagen :)

Jag kom iaf hem från forum med Johanna och Linnea för en liten stund sen. Jag kom hem med två par tröjor och ett par leggings, kan visa sen när jag orkar. Ikväll så orkar jag faktiskt inte göra nånting särskilt, måste packa för jag ska till farmor imorgon. Men om jag nu orkar ta mig ut så ska jag vara med Sofia, Matilda, Sara och Mirre.


Linnea och Johanna för er som inte vet ;)
Jag kom och tänka på en sak. Fast jag inte väljer vänner efter utseende så har jag världens finaste vänner, sjukt hur underbart söta alla e! Kolla snyggingarna på bilden liksom.

Kääärleeek


Kan seriöst inte sluta lyssna på den, så fin! :)

Jag ee tillbaaaaaks

Wihooo, Emelie is back on track :D Haha nej men jag har faktiskt saknat att blogga lite och ni har säkert saknat min blogg med (a) Haha det känns som att jag skriver åt mig själv för ingen vet att jag har en blogg längre, hehe... Men mina läsare kanske hittar tillbaks snart ;)

Just nu är jag med Izabelle och vi ska plugga nu, vi har FYRA prov till imorgon :O Juste, designen är bara tillfällig tills jag orkar fixa en men nu har jag inte tid men under lovet och praoen så hinner jag nog fixa den för då har jag typ inga läxor =D





RSS 2.0