Snygga cheyer!

Tjenispenis! Eftersom att det inte har blivit så mycket bad idag pga vädret så kändes det som att vi behövde röra på oss lite iaf.. Så vi tog oss en sväng till konsum. Det var såååå jobbigt! Vi var ute och vandrade i över en halvtimme, haha. Imorgon så blir det nog bad tror jag, beror lite på vädret ;)




I löööve you

Idag så har vi sålt lite jordgubbar och tjänat lite paaraa! Feeta najs det asså ;) Fast vi sålde inte så många men 300kr sammanlagt fick vi efter att ha sålt allting men i övermorgon så ska vi sälja mycket mer :D Idag så är det inte riktigt lika bra väder som det har varit alla andra dagar tyvärr.. Men vi har det bra ändå ;)

Min fina lilla skatt. Besök hennes blogg här! Hon har precis börjat blogga lite smått igen. Jätte bra fotoblogg för er som gillar det ;)

Härlig dag!

Idag så har vi haft en helt fantastisk baddag! Det har varit så skönt i luften och i vattnet. Hihi trotts att vi har 20 i solkräm på oss varje dag och klär på oss varje gång vi går upp ur vattnet så har alla vi tre bränt oss! Tror att jag ska skrubba hela mig när jag kommer hem så att jag inte fjällar i Grekland. Buhuuu, good bye all bruna färg! :'( Jaja här har ni lite bilder:













Förresten. Imorgon kommer pappa hit och hämtar Jossan för att åka på fotbollscup och då kommer han även med min bikini! YAAAAAAAY! jag visar er den imorgon om jag hinner, haha ni vet ju hur bra jag är på att hålla det jag säger.. :P

Helt jävla slut

Har precis badat.. igen. Vi tog oss jätte långt bort med surfingbrädan och när vi skulle tillbaks så gick det inte så bra. Aoooosh vad vi gjorde illa oss och blev trötta! Vi kom ingenstans och fick kämpa oss igenom motvinden och ramlade omkull hela tiden, haha!

Men det jag tänkte skriva va egentligen bara att jag inte kommer blogga så mycket. Vi har andra planer.. ;) Men lite uppdatering blir det :D

Naken göbbe

Goddag alla underbara! :) Idag så gick vi upp vid nio och gick ner till stranden för att känna på vattnet, kändes lite kallare idag. Och sen så var det tre killar på VÅRAN strand. En del av våran strand är det okej att folk är på men inte den delen så vi skrämde bort de ^^ Men farmor tycker typ att det är okej att folk är där och att vi ska dela med oss men det tycker inte vi! Haha :) Som igår var det också en barnfamilj och ett par som var på våran strand vilket var okej för att de va på andra sidan klippan. MEN. Gubben solade nääck! Ena stunden pekade den neråt, andra gången rakt upp, tredje mot magen. INTE OK! Men vi höll på att dööö av garv!

Senare så åkte vi till Konsum och sen så badade vi. Nu sitter vi inne i myskläder för att värma oss lite. Och så väntar vi på att våra pannkakor ska bli färdiiga! :D


Bilder från idag

Sorry för dålig uppdatering men vi har varit ute typ hela dagen och har badat sex gånger idag och senare ikväll så ska vi ta ett kvällsdoppbad.











Jag vill shoppa!

Asså herregud, jag har aldrig velat shoppa såhär mycket som nu! Men jag och Olivia får se till att shoppa någondag när det är lite sämre väder :) Nej nu ska jag fortsätta med att kolla på en massa kläder på näten.


Såhär snygg är jag just nu.. ;)

Första videon på mig!

Många vill att jag ska videoblogga men neee.. Inte just nu iaf ;) Men här får ni iaf se en video på mig för första gången! Inte för att den är så lång och för att jag pratar men här det är en video och jag är med i den. Haha alltid något :D


Olivia kommer imorgon!

Idag så har jag badat två gånger och varit ute och spelat massa kubb. Haha jag älskar det spelet! :D Idag så åkte Sandra hem och imorgon pappa.. MEN NU ÄR DET HELT SÄKERT ATT OLIVIA KOMMER HIT IMORGON! Wiiiiieee. Hoppas bara att vädret är på våran sida! Hon kommer iaf att stanna här i en vecka :D

Happy

Today is my day och jag har fått lite fina presenter idag också. Är jätte nöjd med allt jag har fått :) Och imorgon så kanske Olivia kommer hit ner, yaaay! Love my life right now.

15 år!

.. Och så var man byxmyndig, får cykla utan hjälm och så. Känns skönt! haha nee, ingen skillnad på att vara 14 och 15 tycker jag (; Imorgon så ska jag få öppna ännu fler paket, wihoo! Max och Martin har även lovat att ringa och sjunga för mig. Bäst att de gör det, skulle gärna vilja höra de sjunge en liten trudelutt! Hahaa kommer pissa på mig och dö av garv :D


Midsommar outfit: Klänningen som egentligen är en blus kommer från Lindex.

Just nu sjunger Josse ooch Sofia för mig! underbaraaa ungar! :D

Min midsommar

Min midsommar har varit helt jävla underbaaaaar! Har aldrig haft en sånhär bra midsommar förut. Plus att det inte regnade i år, wihoo första gången typ. Jag har iallafall haft det jätte mysigt med massa gäster, god mat, bad, kubbspel, tårta och tilll och med presentöppning! Jag fick jätte bra presenter i förväg. Fick ett "presentkort" på 5000kr till mopedlektioner, 500kr på gina, 600kr för pröva på-dyklektioner när jag åker till madaeira om ett halvår+cyklop och snorkel och 2000kr. Det är imorgon jag fyller år men då ska jag också få lite presenter (:


Jossan och Emil.

Lillkusinen Bror och Emmi.

Jag äteeeeer.

Innan första doppet.

Andra doppet.

Kusinen Björn och jag.

Kubb.

Björn och Jossan.

Fin, fina jag. Haha.

Jag och daddyy.

Någon jag aldrig träffat, Farmor och hennes syster Anna-Maj

Patrik spelade dragspel.

Hittade lite bilder på oss när vi var små på ett papper med låttexter.

Jag och Bror. Hihi det är lite kul för jag har bara träffat honom två gånger innan. Första gången va när han va typ nyfödd och det kommer han ju inte ihåg och andra gången var för ett halvårsen och det borde han typ inte heller komma ihåg men det första han gjorde när han kom va att gå fram till mig och ta mig i handen för att springa och jaga fåglar, ååååh!

Farmor öppnar sina paket hon fått.

Jag öppnar mina.

Hihiiii fyller år om 40 min!!!! Sitter och försöker hitta vart man installerar så att ingen kan skriva i loggen på facebook för jag kommer inte orka med de grattis jag får och ska sedan skriva tack till alla.. Haha :D

Bloggar mer senare

Jag bloggar med massa härliga bilder ikväll. Har inte tid och lust en sån här underbar dag, jag är lyyckliiig! :D haha har fått lite presenter i förväg också men vad får ni se sen ;)


Juni 25

Har precis varit ute och tagit en liten promenad på stranden. Guud vad det är skönt i vattnet! Hade lust att hoppa i men jag hade ingen bikini på mig, hade bara min pyamas. Idag så kommer det massa gäster och det ska blo skoj. Kommer att ha två bebisar här också, yaaaaaaay! Lillkusinen och Emil :) Men jag bloggar senare, synd att slösa bort den här underbara dagen ute på landet.

Min bebiiiiiis!<33333 jag älskar Emmi sååå mycket! Känns som att det va igår hon va jääätte liten och vi köpte den! OCh det jag älskar mest är hur välkommen man känner sig när man kommer hit. Hon springer mot en med världens jävla fart och svansen vifftar som satan, ser ut som att hon ska ramla omkull.





Bläddrar igenom massa gamla bilder








HAHAH BJUDER PÅ ALLA DESSA GAMLA BILDER! pleas, be nice och mobba inte!


Daddy coooool

Tjenispeniis! Nu är jag hos farmor i Nyköping. Asså ska jag vara helt ärlig så har hitvägen varit riktigt jävla kuul! Först så va det en riktig jävla bilkö som vi satt fast i men vi svängde förbi donken istället och käkade lite och funderade på om vi inte skulle åka hem igen men icke. Vi kämpade oss igenom trafiken.

Pappa vägrade att byta kanal när vääärldens sämsta gubblåt spelades för han älskade tydligen den och satt och diggade medans jag satt och bet på mitt sugerör och höll för mina öron och höll på att dööööö. Men sen så valde jag kanal och då kom We no speak americano och den älskaaade pappa! Hahah det var första gången han hörde den och han diggade den stenhårt! Jag fick sitta och skrika HÅLL I RATTEN!! Medans han hade händerna i luften och diggade låten. Hahahaa.


Brådis

Eftersom att alla jag känner har varit ute i solen idag och jobbat på sina brännor så kände jag att jag kanske skulle ta en tiominutare i solan iaf.. Matilda kom över till mig och då solade vi lite och tog ett dopp :D

Nu så är det jävligt brådis med min packning och städning! Har inte packat än och jag ska vara borta väldigt länge.. Men jag gör det lite fort, eftersom att jag är där ganska mycket så har jag lite grejjer där eller så är det bara att köpa om jag glömmer något :)


Tänk om han lever

Tänk om det det är sant, tänk om han Michael lever?! Titta här.

Vill bort från älta, vill till nyköping!

Jag känner mig hemsk som sitter inne framför en dator och fläckt när det är så jävla bra väder ute men jag orkar inte vara ute i solen. Jag orkar inte med all solsting jag får, haha :) Men jag ska ändå åka till Grekland så jag får shteeka och ta och få lite färg då. Just nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem och tills vi ska åka till Nyköping. Vi ska dit vid sex-sju men jag vill åka nu, nu, nuu! Ni tänker säkert pfffs, åka till landet. hur kul är det? Men jag tycker att det är såå kul där med allt bad på våran lilla privata typ strand. Sen så ska jag få träffa våran lovely doggiiiiii!! Älskar henne, bästa hunden som finns! & så ska jag få träffa farmor såklart! ♥


Nyköping ikväll

Godhääärliiiigdag! Just nu är jag med älskade Olivia. Fyfan vad hon gör mig lycklig asså! Ikväll så åker jag till Farmor i Nyköping och kommer att vara där väldigt länge tror jag. Tror att jag stannar där tills jag åker till Grekland om jag har lust, åker till Grekland den 12e. När jag är där så tror jag att Olivia åker ner till mig efter midsommar, fyfan vad mysigt! Tänk, jag och Olivia, två spralliga och glada tjejjor i Nyköping tillsammans i en vecka, fyfaan vad najws! Hon var där för två år sen men då var det bara över natten.. Jag kommer självklart att blogga hos farmor så ni behöver inte vara oroliga! :D

I loove you honey!

Härliiigt!

Är hemma från en riktigt mysig kväll i hellas. Det var ganska många som jag inte kände där men det var bara kul att träffa nytt folk ;) Vi satt vid en brasa (som jag, Johanna, Jessica och Olivia gjorde och deen blev BÄÄÄST!) och hade det mysigt och kul. Imorgon så åker jag till farmor. Ska även skicka ner Olivia dit med bussen om några dagar så att jag inte blir själv när Jossan åker iväg på cup.

Här har ni bilder på alla härliga människor:










Nytt i garderoben

Har jävligt brottom. Måste äta och byta om till träningen men jag oorkaaar inte, jag viiil iiiinteeee... :( Men det här är sista träningen och då ska vi bara göra roliga grejer! :D Fick med mig en kofta från globen:


Bikbok 125kr på rean.
Koftan kommer att användas flitigt i sommar, på alla sommarkvällar. Även idag, och idag kommer det (förhoppningsvis) bli grymt!

Fyller år om 3dagar

Härligt väder vi har idag! :D Jag, Sandra och Emil ska ta en mysig 20-30 minuters promenix till Globen. Jag ska peka ut lite saker som jag önskar mig och så. Jag fyller år om endast tre dagar, det viste ni inte va? ;) Jaja ni ska jag göra mig iordning, puss hej, ut i solen och steek!

Tjockar mig som vanligt

Sandra håller på att lägga Emil så jag passade på att sätta mig framför datorn och skriva ett snabbt inlägg. Matchen gick ganska dåligt som vanligt på senaste tiden, vi förlorade med 3-0 mot beke barkaby. Just nu tittar jag på so you think you can dance och käkar chips, skoj program assåå! :D

Dagens

Jag känner mig jätte stressad. Kommer att ha jätte brottom i tyresö för att sedan packa matchkläder och sovgrejer eftersom att jag åker till Sandra direkt sen efter matchen. Men slänger in en dagens och sen så hörs vi nog inte fören ganska sent ikväll.

Linne - Gina
Shorts - Bikbok
Halsband - Guldfynd

Hemsk

Jag känner mig så jävla hemsk. Jag vaknade riktigt jävla sent, det är sol ute och jag pallar inte gå ut, mitt busskort har jag typ tappat bort, jag gick upp alldeles försent och jag måste ta mig till tyresö så tidigt som möjligt för att hinna till matchen, jag ooorkaaar inte.... Idag så blir det nog dålig uppdatering eftersom att det är en hel del jag ska hinna med, puss!

Kläderna på



Jag älskar tröjor där man ser ryggen, så shnyyyyggt!
Den blåa är från Gina och den svarta är från HM.


HM

En vit eh vad ska jag kalla det? En vit-skitsnygg-typ-bandue-som-får-en-att-se-skit-platt-ut men äsh, shiitaa shnyygg! :D Kommer iaf från Lindex och Den lila bhn är från HM

Älskar sommarkvällar!

Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar alla dessa sommarkvällar, de är underbara! Idag så var jag iaf i/på/vid hur säger man? sandan med Matilda, Mikaela, Alexandra, Nahom, Stevie, Wille, Max, Martin och Victor och hade det mys.

Imorgon så ska jag till tyresö för att kolla min syn eller nånting sånt som jag måste göra för att ta moppe körkort. Åker dit med Mikaela och sedan så ska jag spela match och åker direkt till Sandra sen och sover där. Det ska bli riktigt mysigt! :)

Bilder på kläderna på kommer snart


Tjuvtitt

Här får ni en liten tjuvtitt på det jag köpte. Ni ska få se allting på (Inte bhån såklart;) när jag hittar laddaren för jag kommer inte hinna fota allt innan batteriet dör. Träningen börjar om 15min så det är nog dags att byta om nu, hähää (a)


Rea överallt

Blööö. Jag hatar alla dessa röda skyltar och lappar som är sååå lockande! Idag så gick en hel femhundring åt och jag höll mig inte till det som jag skulle köpa.. Jag som skulle spara båda mina femhundringar jag fick och shoppa efter min födelsedag med min Jossan som också har fårr 1000spänn av farmor :/ Jaja.

Bilder på alla dessa småsaker jag har köpt får ni bild på senare. Just nu så har jag ingenaning om vart kameraladdaren är och jag ska göra mig iordning inför träning snart.

Efter idag blire varmt!


Hoppas bara att tv4 väder har rätt! :)

Zzzz

Johanna ringde och väckte mig nyss för jag, hon och Sara ska åka till sickla vid elva och jag är riktigt trött kan jag säga! Idag så ska jag bara köpa lite tråkiga småsaker som trosor, bikiniunderdel och värmesprej. Ska försöka köa så lite som möjligt innan min födelse dag. & rean förstås!

Härlig kväll

Kom hem från en faktiskt, rolig kväll för en stund sen. Vi var bara ute men typ alla va på så bra humör så vi hade det skoj :) Fast inte så jätte skoj när vi drog till Ulvan till ett par andra.. Men yaya, vi drog nästan direkt.. :) Imorgon så ska jag upp tidigt för att duscha för jag känner mig jävligt risig och sen så ska jag till sickla med Sara och Johanna. Sen blir det träning tror jag men jag vet inte riktigt än.


Nahomiiie! Haha :)♥


Sexy mamaa

Nej nu ska jag göra mig iordning så att jag kan ta mig ut snart, pussen!

Haha hittade bilden på lillasysters blogg :)

Dagens outfit

Hann inte köpa min bikiniunderdel för de skulle precis stänga :( Men jag drar dit imorgon igen tror jag. Här har ni dagens outfit. Kvällens outfit kommer att bli något annat. Vill inte frysa och få massa myggbett ^^



Tröja - Gina tricot
Shorts - Bikbok
Halsband - Lindex

Massa spel

YAAAAAY! Vi håller på att rensa hela jävla huset så allt ser ut som jag vet inte vad. Men jag har iaf hittat min gamla gameboy, gameboyspel, playstationspel och dataspel. Nu jävlar ska det geekas! :D


Hähää okej jag ska inte geeka hela dagen. Ska till sickla en snabbis med daddy om det är öppet och sen så ska jag vara med yoeyoe.


Seeg

Idag så är jag så jäävla seeeeg.. Måste hitta på nånting att göra, här hemma kan jag inte bara ligga och dega..



Man ser knappt, men jag älskar att jag har lärt mig att rynka ena ögonbrynet ner och andra upp! :D

Gamla låtar

Sitter och försöker installera min webbkamera som aldrig går och jag får daaaaamp.... Hihi men jag sitter och lyssnar på massa gamla låtar som jag verkligen älskade förut. När jag lyssnar på låtarna så väcker de så mycket minnen och personer som jag brukade umgås med förut. Idag så har jag ingenaning om vad som händer, skulle behöva åka till sickla och köpa mig en bikiniunderdel..




Keyshia Cole - Love



I wanna be - Avant


Enrique Iglesias - Do you know


Sean Kingston - Beautiful Girls

Moulin Rouge

Ikväll så har jag haft en mysig kväll tillsammans med Soffis som åker imorgon :''''''''( Vi skulle till Johanna men det blev inte av.. Hos Sofia så kollade vi iaf på Moulin Rouge, ÄNTLIGEN! Har alltid velat se den men har aldrig fått tag på filmen.. Vi kollade inte klart på den men jag ska fortsätta nu. Hittils så har filmen varit helt okej (:


Hahaa favoriteeen! :D

Sorry again

Förlåt för min jätte dåliga uppdatering jämfört med förut men idag så har jag inte haft så mycket tid och inte varit på humör heller för den delen. Idag så åkte jag, pappa, Jossan och Izabelle till ett föråd som vi har hyrt och lämnat lite gamla möbler där. Senare vid ett så åkte jag, Sandra och Jossan till ett 1års kalas.

Kvällen tror jag ska spenderas hos Johanna. Och imorgon så ska tyvärr Josse och Sofia åka till Småland i en hel vecka, kommer att sakna de båda och jag tror inte att jag är hemma när de kommer hem :( Men en positiv sak är att Matilda kommer hem imorgon! :D

Massa barn va det där :)

Helt slut

Är helt slut efter den här dagen! Jag och Sofia bar tvugna att väckas av väckarklockan för att sedan ta oss till staden och dela ut tidningar och massa gratisprylar för att samla in pengar till lagkassan och där var vi till typ fyra. Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer än förutom att jag ska ha en Izabelle som sover här hemma hos mig. Vi har inte sovit över sen skolavslutningen förra året tror jag så det ska bli skoj:)


Natt med Soffis igen

Tjenis. Sitter i mitt rum och käkar frysta hallon med soffis. Dagen idag har varit riktigt bra men kvällen var inte så jätte rolig. Vi kom hem ganska tidigt idag men nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra :)

Kvällens låt:

Utan den här låten så skulle våran kväll suga dase!

Sunny day

Wihoo nu är det sommarväder och jag hoppas att vädret kan hålla sig såhär i åtminstonde två veckor irad! Idag så blir det bad och sola med Sofia, Hanna, Olivia och Izabelle och idag ska det bli pepparkakor av oss. Men vi hörs ikväll för idag ska jag vara ute i solen och det hoppas jag att ni också ska! Pöss.




















Några få bilder

Ni förstår väll att jag inte kommer hinna blogga nu dessa underbara sommarkvällar? Men jag tar mig lite tid ikväll ändå fast jag har lite brådis, hihi. Ikväll så ska jag till ulvan tror jag med massa underbara människor. Bloggar när jag kommer hem men här har ni några få av typ 300 bilder:




KOLLA! (spy inte bara...)

Har varit ute i solen hela dagen så jag har knappt kunnat blogga. Snart ska jag och Soffis på träning och ikväll får vi se vad vi gör.

NI MÅSTE KOLLA PÅ DEN HÄR! SJUUUUUUKT

Hörs imorgon

Jag och Sofia kom hem för en liten stund sen och jag har haft en helt jävla fantastisk dag! Men jag skriver om dagen imorgon för jag och Soffis har inte sovit över på tusen år känns det som så nu blir det att ligga sked och titta på en film tror jag. PUSS!

Hos Rickard

Är hos Rickard nu och det har varit gryymt! :) Men nu börjar det bli lite segare och jag ska alldeles strax ta mig hem eller så sover jag här. Har inte riktigt bestämt mig än. Har tagit 200 bilder så det kommer lite på bloggen sen. Ses när jag är hemma, ciaao!

Ciao

Snart taggar jag till Rickard. Ses imorgon!♥


Jag är friiii!

Skolavslutningen idag gick suuper och betygen var bra, kommer inte ihåg vad jag fick men jag kan säga det senare. Alla som uppträdde var jätte duktiga och det var jätte modigt gjort av de. Själv så fick jag gå upp på scenen två gången! Höll på att döö så pinsamt det va.. Fast den ena gången var jag ju beredd på men när alla kamratstödjarna så blev det jävligt pinsamt..


Jacka - Gina
Volangklänning - Manhattan
Hög kjol - Gina
Hade på mig en klocka från jetset också

Gaah!

Kan inte beskriva hur tagg jag är inför imorgon! IMORGON FÅR JAG SOMMARLOOOOOOOV! Underbart! Först så blir det skolavslutning och då ska vi som serverade idag gå upp på scenen och få en varsin biobiljet yayyayayayy! Och sen så ska vi få våra betyg, är faktiskt inte så jätte nervös inför det :P Men sen så ska hela klassen dra till Rickard i Tyresö som har feeetaste huset på poolparty! Det ska bli skit kul plus att vi aldrig har gjort något sånthär tillsammans i klassen. Vi har inte särskilt bra sammanhållning om man säger så. Jag och ganska många till tror jag ska sova hos Rickard så det blir najs. Alltså kommer jag knappt kunna blogga imorgon (om inte mellan avslutningen och Rickard).

En hel del av dagen imorgon kommer att spenderas med dessa människor.


Klassensdag

Juste! glömde berätta att vi hade klassens dag i Alby. Många tyckte att det var tråkigt men jag tyckte att det var jätte kul faktiskt. Medans klassen spelade fotboll så drog jag, Izabelle och Victor upp på en hög, riktigt jävla hög kulle! Vi hade det skit kul där uppe medans vi tittade ner mot alla prickar som klasskamrater. Sen så ramlade jag också så mina blåa chinos blev jätte leriga :( Sen så hoppade jag i vattnet och badade tillsammans med Johanna och Victor och det var också jätte skoj. Det blir så man gör det till helt enkelt :)

Men vi drog därifrån rättså tidigt vilket var ganska skönt för jag frös så mycket och gick runt med blöta underkläder.. :P




Oups nu måste jag hoppa i duschen så det inte blir alldeles försent! PUSS!!

Serverat på balen

Att severa på niornas bal var skit kul! Eller kanske inte själva serveringen men resten var greaaat. Hade det så skoj med Johanna, Alexandra, David, Victor Lewen, Oskar och Jacob :) Haha allt gick jätte bra men det va lite pinit då jag tappade en tom tallrik och då aploderade hela jävla matsalen.. Haha men som tur va så trodde alla att det va Victor eftersom att han stod bredvid B)

Älskar min peace örhängen (a)

and so the lion fell in love with the lamb

Filmen är underbar! Men nu ska jag sova, godnatt!♥

Film nu

Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film på datorn och äta något. Ska bli skönt att äntligen få sova i min egna säng. Har inte gjort det sen i torsdags. Men det som inte ska bli kul är att ta bort alla kläder och alla mina skolböcker som ligger på min säng..


Till sommaren så ska jag köpa en ungefär likadan keps fast NY. Ballt.

.

Min dator har varit på ända sen igår, hähä så jag kände att det var dags för min dator att vila lite så nu sitter jag framför Jossans. Min kväll har varit riktigt jävla seg tackvare det hemska vädret. När hade sommarvädret tänkt att titta fram? Jaja, nu ska jag ner och trösta mig med en ben n jerry och sitta i den nya soffan och tvn där nere, ciaoo!


Våran jätte smala nya tv som jag dock skulle vilja ha lite större men jag gillar den ändå.

Jag chillade i våran nya soffa igår.

Resten av möblerna kommer i juli och då kanske ni får se hur det blir där nere om jag har lust att fota och så :)


H&M Shopping





Daamn. Den skrikiga färgen fångades inte på bild..

Hemma från sickla

Tjenis! Kvällen igår var ganska rolig men kaaaaall! Första gången på ååår jag är ute och lodar i kylan. Haha men först var vi vid drevan men det blåste och var så kyligt där så vi drog där ifrån och då va jag med Johanna, Felix, Hanna, Lina, Nahom, Stivie, Martin och Ruben. Jag och Johanna kom hem någongång efter tolv och var skiiiit trötta och bara chillade lite :)

Vid ett idag så mötte jag Alexandra och vi drog till sickla för hon skulle köpa skor och något fint till skolavsluningen. Själv så köpte jag bara en BH som jag är kääääär i! Skit snygg färg :) Hihi men ni kan få se den sen när jag tar kort på det jag beställde från HM som jag fortfarande inte har lagt ut, hähää.


Mot drevan

Jag och Johanna är lite stressade och har lite beslutångeest. Hihi men vi börjar med att ta oss till drevan med mysigt sällskap. Puuuss!

Idag blir det svart klädsel med ett halsband från HM som en liten färgklick.

Käkar ben and jerry, Mmmm! ;D

Kom hem från matchen för en stund sen och vad jag tyckte om den? GRYMT DÅLIG!! Hahah vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men vi hade så dåligt lag, massa bortresta så vi fick plocka in lite andra spelare. Men men. När jag skulle hem så hade jag så ont i fötterna, tror fan att jag har inflamation i foten eller något. Men pappa skjutsade mig på cykeln, PÅ CYKELN hahahah guuuud så kul det va :') Nu sitter jag och tröstar mig själv för alla skador jag har med en ben and jerrys, möööms!

Långt till kort

Hahaah hittade en bild på den här datorn när jag klippte mitt hår kort, väldigt kort om man jämför med innan tycker jag! Jag klippte mig sista november och mitt hår har faktiskt växt ganska fort sen dess (har klippt mig typ fem gånger mellan).

FÖRE:



EFTER:


Nu när jag tänker efter.. FAN att jag klippte mig! Tänk hur låååångt och fint det skulle vara nu! Men nu har jag bestämt mig, jag ska aldrig klippa det mycket kortare utan låta det växa och bli långt :D

Godmorgon

Godmorgon solstrålar! Sovit gott? Det har inte jag.. Jag vet inte varför men jag har vaknat ett par gånger inatt och sen så vaknade jag vid åtta.

Pappa kommer hit och hämtar mig vid halv tolv. Då ska jag hem och förbereda mig inför matchen. Eftersom att jag är så sjuuukt trött så känner jag att matchen kommer gå riktigt dåligt för mig.. Men jag får försöka piggna upp och tagga till :D




Nu:


Mysig filmlördag

Är hos Sandra just nu och vi ska snart sätta på en film. Jag vart faktiskt nöjd med mina saker. "tröjan-jag-köpte-som-va-ful-men-jag-köpte-för-att-den-va-billig" visade sig vara jävligt snygg när jag prövade den! Den var transparent :D Visar grejerna imorgon efter min match. Men ha en trevlig lördagskväll!




Paket

Jag ska alldeles strax dra till Ica för att hämta ett paket från HM. Av alla varor jag vill ha så vill jag ha EN. Hihi men man va tvungen att beställa över 200, 300:- eller vad det nu va (a) Hähää men Soffis tycker att jag är osmart bara för att jag hade raderat smset med numret man ska ha för att hämat ut paketet och såå.. :( Men hur skulle jag veta att man behövde det liksoooom? (; Men då sa Soffis - läste du inte änns smset?! Hähää nä det hade jag inte heller gjort (a) Men nu har jag ringt in och bett om detdär numret så nu är det bara frittfram med paketet! :)


We fight through the hurt

Går inte att beskriva med ord men den är UNDERBAAAAAR!





Jag är kär!

Redan slutat för idag

Idag så började jag 09.00 och slutade 12.00 vilket va riktigt skönt. Det ända vi gjorde var att städa våra skåp. Haha det var as jobbigt att sudda i och på hela mitt skåp. Det var klotter på alla sidor och tak. Sen när jag skulle hem så fick jag släpa på en fet kasse.

Idag så ska jag inte göra något särskilt. Jag har ont över hela mig så det blir en lugn och skön kväll. Jag ska vara med Sofia och säkert några fler och vid åtta så ska jag och Jossan åka till Sandra.

Min dag idag

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte varit hemma på hela dagen förutom nu. Och imorse såklart men då försov jag mig (så typiskt!) och kunde inte blogga. Idrottsdagen idag har faktiskt varit helt okej och det gick jätte bra förutom att hela min kropp gjorde ont, särskilt mina knän. Men hemvägen var ändå roligast med Johanna, Max, Vendela, Danne, Wille och någon jag inte känner och kommer ihåg namnen på (a) Jag blev skjutsad av Maxiieloovaah hela vägen från Trollbäcken till Älta! Han är beeest.

Sen drog iaf jag och Johanna och senare kom Martin, Felix, Wille och Adam. Efter det så var jag med Alexandra och Mikaela och åkte moppe nästan hela kvällen tillsammans med Anouar, Victor, Chrille och Stivie och det va sååå kul! Och efter dagen idag så har jag bestämt mig, jag ska skaffa mig moppe i augusti! Hihi men sen blev det dags för att få i sig lite mat i magen och då drog jag och Mikaela hem till henne och käkade tacos. Efter middagen fram till  nu spenderades med Mikaela, Alexandra, Max, Martin, Nahom och Stivie.

Haha oj vad mycke namn det blev i det här in lägget x)

Hahaaa kom på att jag fortfarande inte har duschat efter idrottsdagen, fräääääsh! Dusch nu tack.

Lätt MC eller moppe?

Nu blir det lite mys med film och godis. Funderar på att kolla på en tecknad barnfilm.. Haha :) Imorgon har jag sovmorgon också men då får jag se till att inte försova mig som jag gjorde idag.

Jag och pappa pratade ang. moppen tidigare idag och nu är jag riktigt irriterad. Jag kan inte bestämma mig. Antingen så skaffar jag moppe i år (får tyvärr inte körkortet fören augusti isf) men då känns det som att jag knappt kommer hinna åka med den i år  och får köra på hela sommaren nästa år istället.. Eller så kan jag lika gärna köpa en lätt MC i början av nästa sommar. Lätta motorcyklar är sååååååå mycket ballare och går dessutom fortare. Alltså så vill jag hellre ha en lätt MC men moppen kan jag ju få redan i år.. ÅÅÅÅH KAN INTE BESTÄMMA MIG!

Inga lektioner kvar

Tjeenamittbena! Träningen idag gick bra och va helt okej. Nu sitter jag och väntar på att kallelserna till matchen ska komma ut så att jag kan hoppa i duschen B)

Imorgon så spenderas skoldagen på Trollbäckens IP tillsammans med alla andra åttor. Vi ska hålla på med olika friidrottsgrenar, trååååkiiiiigt! Men hellre det en vanlig skoldag. Haha juste, jag har inte en enda lektion längre. Imorgon blir det idrottsdag, på fredag blir det städning, på måndag klassensdag och på tisdag skolavslutning WOHOOOOOOOOOOOO!

Ett par bilder från igår:














Träning nu

Hinner inte blogga nu för jag ska på träning snart. Men vi hörs ikväll, puss!



Varför så uglyy?

Omg jag har aldrig, aldrig under min tid som medlem på facebook blivit taggad på fulare bilder! Haha jag och Sofia satt och hade panik i hennes soffa och raderade massa fula taggningar fort som fan. Men ni får se typ alla bilder imorgon för jag ska lägga mig snart. Puss!

och såhär ser det ut på facebook just nu:

Plus typ 10000000000 till.

Its going down remix


ÅÅÅÅH! Varför kan jag inte sluta lyssna på den här låten? Haha jag och Alexandra lyssnade på den när vi satt på bussen och jag gungade lite diskret och Alexandra bah; Hahahhaa diiggar du lååteeeen!?. Lite kul sådär och vill ni veta en hemlighet? Alexandra lyssnar på den här låten när hon är arg!

Härlig tisdag

Nu är jag hemma och är proppmätt fast jag inte har käkat middag än! Dagen är inte slut men den har ändå hunnit vara lovely. Först så spenderades nästan hela förmiddagen med Alexandra i stan och vi hade det sååå skoj. Och nu för en stund sen så var jag, Alexandra, Sofia, Matilda och Katja på drevan och hade det gryymt. Katjas systemkamera hängde med och vi tog si sådär 400bilder. Haha! Men de flesta kommer ut på facebook och då lägger jag ut några på bloggen men jag komme rinte att palla lägga ut alla bilder. Men ni som har mig som vän kan ju chekka in där senare (;


Haha fåglarna skrämde livet ur mig när jag vände huvudet åt vänster då jag såg två fåglar sitta jätte nära mig.

Matildas dag idag

Tjeniispeniis :) Har gryymt tråkigt just nu.. Väntar på att Matilda och Sofia ska sluta. Hade planerat lite firande för Matilda idag med massa människor och grill men tyvärr blev det inte så av olika anledningar tyvärr "/

Idag så har jag typ inte varit i skolan för jag och Alexandra blev sminkade i stan av några som höll på att utbilda sig. Det var jätte kul men roligare var det nog när vi var i själva stan och fikade osv.

Dusch nu

Har tränat och måste hoppa i duschen nu. Sen så måste jag sova för jag ska vara i slussen 07.30 imorgon för jag och Alexandra ska bli sminkade. Berättar mer imorgon för nu har jag absolut ingen lust att blogga.

Chillpill

Skoldagen idag har varit riktigt chill, desutom så gick den jävligt fort. Vi tittade på film på alla lektioner förutom en. Fast det värsta va att vi kollade på olika filmer på alla lektioner så iaf jag, blandar ihop alla filmer. Haha :) Nu ska jag ner och stoppa i någonting i min mage, pöss.

Linne - HM
Blåa chinos - Gina tricot

Måndag

Hur kommer det sig att jag har vaknat innan åtta hela helgen +idag oavsett hur sent jag la mig på kvällen? Försöker aoca längre men det går aldrig.. ska alltid vakna så tidigt, haha :)

Som ni vet så kollade jag på Shes the man igår och den är gryyyym! Jag har sett den flera gånger innan men man tröttnar aldrig. Jag kan aldrig sluta garva till filmen, åt alla roliga miner osv. Men vet ni vad det bästa är? Jo, att det är en romantik och komedifilm, det gillas!

Idag så är det måndag, alltså skola som börjar 10.00. Hoppas på att det bara blir spel och film på lektionerna för det är sååååå onödigt att jobba nu tycker jag.. Vi gör ingenting och vi ska inte ha fler prov heller. Efter skolan så blir det sen träning.

She's the man

Kom precis hem från Soffis och nu ska jag avsluta den här underbara helgen med She's the man. Ska kolla om jag har något gott att käka där nere men jag tror inte det. Glassen åt jag upp för någon timme sen..

Igår









Badat hos Williie

Tjena la bloggiish! Efter att jag var i Sickla så va jag med min sjukling Soffis. Vi låg på hennes baksida och solade lite. Sen så skulle hon få gäster och då drog jag till Wille och där var han, Adam, Johanna, Max, Martin, Emma och Felix. Nästan alla badade fast jag skulle inte bada till en början men sen blev jag nerdragen av Emma den korven och sen efter en stund när jag hade torkat så blev jag iputtad med kläderna på igen av Felix -.- Så bad blev det idag iaf, härligt med dessa sommardagar :)




Sickla

Nu ska jag till sickla helt ensam! Haha men jag ska bara byta mina skor om jag hittar ett par andra (; Sedan blir det nog sol och bad, bikinin är redan på. Puss hej vi ses nästa gång jag sätter mig framför en datorn, tror att det bli ikväll.



Shorts - Bik bok
Tröja - HM
Bikini som knappt syns - HM
Glajjor - New Yorker

Några bilder från dopet




























Och jag skaffade mig även en ny vän:




Haha jag har aldrig träffat ett barn som skrattar så mycket som den här sötisen vid namn Gustav :)


Home

Tillbaka från dopet och det här är det mysigaste jag har gjort på länge! Vi började med att jag, Sandra, Peter, Peters bror och Emil skulle göra värsta entren som på brölopp ni vet, och det var hur pinsamt som helst! Bara skrattade och visste inte vart jag skulle kolla haha. Sen så läste Peter, jag och prästen upp lite saker. De var jätte nervöst men jag klarade det riktigt bra! (;

Sen så drog alla till Peters mamma och hade det hur mysigt som helst med mat, tårta, tipspromenader, presentöppning mm. Bilder får ni imorgon för idag hinner jag tyvärr inte ladda upp de.. Juste! Ni vet mina snygga skor som jag köpte typ igår? Tre metallgrejer har trillat av så jag måste byta ut de imorgon, buhuu :'( Jaja, hoppas ja hittar ett par andra snygga som är lite mer tåliga!

Ni får tre bilder från i torsdags istället:



Nu blire dop!





Schnyyyg cheeeey!

Beställer

Bloggar snart. Sitter och beställer lite kläder från HM men jag har ALDRIIIIIG haft en sånhär beslut ångest! Vet inte om något passar, har inte köpt grejerna i min riktiga storlek och de kanske inte änns är snygga.. Haha är ett klick ifrån att beställa allt men jag är sååå osääker... haha tänk om jag ångrar mig? :)

Gratisbio!

Juste, jag har glömt att tipsa er om en sida! Gratibio heter denna hemsida. Det är en hemsida då man samlar ihop poäng och kan få bl.a presentkort, tidningsprenumerationer och biobiljetter.

Hur du samlar poäng:
Samla poäng gör du enklast genom att vara aktiv på hemsidan varje dag. Men om du vill ha mer poäng såhär *knäpp m. fingrarna* fort är det bara att skriva om hemsidan på din blogg eller värva dina vänner, hur enkelt låter inte det? :)
Poäng per blogginlägg om gratisbio per vecka: 5-1000p
Poäng per värvad vän: 5p per värvning men när din värvade vän samlar ihop sina första 100p så får du hela 200p! Awesoome! :D

Jag själv har varit medlem på gratisbio ganska länge men jag har inte varit så jätte aktiv. Men när jag väl har varit det så tror jag att jag har fått hem två presentkort. Har varit medlem på andra sådana hemsidor men har jag fått något i brevlådan? -Nej. Därför, bli medlem på gratisbio, faktiskt den enda av alla dessa gratishemsidor som funkar! Om ni vill ha det bevisat så är det bara att kolla på refrenserna här. Eller tror ni inte på att jag har fått något hemskickat? Titta bilden:

Ska ha en till bild på mig och ett presentkort men den hittar jag inte :/

BLI MEDLEM PÅ GRATISBIO HÄR OCH FÅ 75POÄNG FRÅN START!!

Jag kommer dööö..

Folk kom till Jesus med barn för att han skulle röra vid dem.
Men lärljungarna visade bort dem.
När Jesus såg det blev han förargad och sade:
"Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte:
Guds rike tillhör sådana som de.
Sannerligen, den som inte tar emot Guds rike som barn
kommer aldrig dit in."
Och han tog dem i famnen,
lade händerna på dem och välsignade dem.

Detta ska jag läsa upp för cirka 40 pers imorgon. Kommer att vara så nervös så hela jag kommer skaka och säkert stumma eller inte få ut ett ord.. haha.

Kraaamp

Kom hem från matchen för en stund sen och den gick skit bra! Eller vi spelade rätt så dåligt ibland men vi vann iaf med 3-1, gryyymt! Eftersom att jag spelade hela matchen och sprang som en galning så fick jag hemska kramper i vaderna i bilen påväg hem. Satt i bilen och skrek, grät och skrattade och första skriket skrämde jag typ livet ur Izabelle, Linny och Lillasyster (som förresten också spelade matchen!). Sen när Linny hade hoppat av och Izza precis hoppade av så skreeeeek jag av smärta för att det gjorde ont i andra vaden. PIIIISS OOOOONT!.. fast kul, haha :)

Sen så när jag va här utanför så fick jag också massa kramper och kunde inte gå så lite grannar kom och gav mig tips på hur jag skulle göra, haha piiniiiiit. Jag som egentligen bara ville lägga mig på marken och skrika istället för att lyssna, haha.

Imorgon så blir det dop för den här skatten! Bilden är tagen av lillasyster Josefin. Ni kan även läsa min storasysters Sandras (Emils fantastiska mammas) blogg här!

New shoes

Idag köpte jag dessa skor. Var tvungen att köpa ett par så att jag inte klampar runt i mina fula slitna tygskor på dopet imorgon.


Skorna kostade 300kr. Lite onödigt sådär eftersom att jag kunde köpa andra svarta ballerina för en hundring men jag hade inget val. Det vart lite brottom :P

Kläder till skolavslutningen och dopet..

check!

Har precis varit i Sickla med pappa, Jossan och Izabelle. Så nu har jag fixat mig ett par nya skor, ni får se hur de ser ut alldeles strax! Kläderna får ni inte se fören dopet och skolavslutningen. Kommer att ha samma klänning på dopet och på skolavslutningen men bära den på olika sett.

Dagens

Åkte moppe med Mikaela fram och tillbaka till strålan för att hitta hennes shorts och guuuud vad kul det var! Hahah ni anar inte hur mycket jag längtar tills  jag får min moppe nu.. :)


Haha nu när jag ser bilden så kom jag och tänka på att jag måste ta ner mitt hjärttraperi efter att ha haft den hängandes sen jag var liten. Har knappt tänkt på att jag har den uppsatt.

Fiskmåås

Idag blev det lite bad men inget sola. Det var alldeles för mycket moln och solen försvann hela tiden :(

Men i alla faaaaaall. Skoldagen idag har varit jätte skön med få lektioner. Under bilden så var det en liten fiskmåsunge som hade ramlat ner från taket som va huuuur gullig som helst! Sedan så bar kille i min skola upp den och jag klappade och efter en stund så hoppade den ner! Den såg helt död ut och som om den hade brytit nacken. Började nästan gråta, stackars pippiiii :'( Haha men den klarade sig men medans den låg på marken och typ grät så kom massa fiskmåsar och anföll alla och drog Izabelle i håret. haha!

Tänk att klappa en sån här liten bebiiis!

Idag blire sol & bad igen!

Godmorgon finfina ni! Har ni sovit gott? Själv så har jag nog fått tillräckligt med sömn för första gången på hela veckan (;

Haha ursäkta att jag va så irriterad igår men jag och Soffis ångrade oss såååå efter att ha tackat ja till den matchen. Lagen gjordes i omklädningrummen, vissa spelade typ inte änns fotboll, vi hade ingen målvakt, vissa hade inte folbollsskor, vi hade typ ingen uppvärmning och ja.. ni hör ju hur det låter.

Idag så hade jag tänkt att ligga ute i solen och bygga på min bränna som jag började med igår. Fulaste banduebrännan någonsin, men ääsh! :)


Mitt finfina sår från igår, det syns knappt men aaoooosh vad det svider!

Nu ska jag ta mina pollenmediciner, näsan och ögenen rinner.. Måste platta håret också (;

-

Irriiiiteeeraaaad! & Nej det är inte bara för att vi förlorade med ca. 100-0 utan är bara allmänt irriterad. Bloggar senare.

Solat och badat

Har varit ute och solat och badat med Soffis hela dagen efter skolan. Ingen kan säga att den längtar till sommaren nu för nu är det sommar!  Snart ska jag och Sofia spela match så därför blir det tidig middag, ciiaaoo!

Dagens shopping


Underbaraunderbara mjukisdress! Den ville tyvärr inte fångas på bild men den är lovely. Skit skön också. Men jag hade lite problem med den när jag skulle gå på toa, visste inte hur jag skulle göra... Haha men jag kom på lösningen tillslut, hahha! 149:- på bikbok, passa på innan de tar slut!

Mina efterlängtade glajjor som jag har letat efter. 90:- på New Yorker.

I Forum så har de fått en ny butik och den är bäääääst, Im in looove! Ni måste dit och kolla. Snyggaste smyckerna för bästa och billigaste pris! Tyvärr kommer jag inte ihåg vad affären hette men ringen köpte jag där för 59:-

Haha ursäkta för den slarviga uppvikningen. Blåa shorts för 99:- på bik bok, skiit bra pris! :)

Finfina tröjan är från New Yorker och kostar endast 99:- Funderar på att inviga den imorgon!

Jag köpte även ett par shorts till Olivia och en Be Cool glass till mig B)

Kameran dog

Kom precis hem från Sofia efter att ha haft tvkväll där och grattat Olivia. Käkade upp hela min Ben n Jerry efter halva desperate housewifes och gissa om jag va spyfärdig hela kvällen? Ouuääk!

Jag tänkte precis ta bilder på det jag har köpt men kameran dog.. Håller på att laddar den och gör ett nytt försök om en liten stund. Om jag inte hinner det eller känner mig för trött så blir det imorgon.

Shoppat

Hej på er! Kom hem från Forum för en stund sen och brände nästan alla mina pengar.. :/

Idag så fyller en av mina underbara bästavänner år, Olivia! Hon ska jag gratta ikväll och ge henne en liten present :D Nu är det bara ett år kvar tills hon får moppe och för mig, 25 dagar. haha älskar dig guuulleeee!♥

Jag lägger upp bilder på det jag köpte ikväll.. (;



Underbart vacker jag blir på bild tycker jag, haha..
Kavajen hade jag inte på mig idag, den är fortfarande oanvänd. Skulle bara testa om den passade till ett av mina nya plagg och det gjorde den faktiskt :)

RSS 2.0