Plugg i sängen nu

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och plugga, plugga, plugga.. Har två läxförhör imorgon. Men spanskan skiter jag nog i, son är viktigare och mycke svårare. Har kollat klart på Tyra & Kenzas show också och det var faktiskt bra :D Hoppas att något av avsnitten kommer handla lite om mode, typ.. (:

Jag vet inte men jag har säkert lagt upp den här bilden typ tusen gånger men isåfall så kan jag inte råför det.. Jag älskar bilden och sötnosen Izabelle! Bilden är tagen på skolavslutningen 2009.

Käkat på restaurang

Förlåt för att min blogg har varit riktigt tråkig idag.. Men direkt efter träningen blev jag upphämtad av pappa, farfar och Jossan och vi skulle tydligen dra och käka på restaurang (när jag hade tränat och stank skiiit!). Vi käkade på Green Hill i centrum och blev kallade stamkunder hah.. Men vafan, vi kan inte råför att de har godaste maten någonsin där!! Haha (:

Nu ska jag titta vidare på Kenza & Tyra show som har premiär idag. Någon mer som kollar? :D

Så underbart härliga och snygga brudar!

Hos Izabelle

Sitter i Izabelles soffa framför "Dumpa honom" och käkar. Vi är vrålhungriga och törstiga efter orienteringen som gick helt okej (: Snart ska vi sätta igång med lite plugg och senare ska vi träna.



NU KÖR VIII

Nu ska jag till Izabelle och sen så cyklar vi upp till strålan tillsammans och där ska vi orientera med skolan. Jag, Izabelle och Johanna ska origentera tillsammans. Ingen av oss är sådär jätte bra på orientering men vi ska göra vårat bästa och nu jävlar ska vi få en bra tid! :D


Haft tv-kväll

Nu är jag hemma efter en mysig tv-kväll tillsammans med Sofia och Matilda. Vi har kollat på Idol och kungarna (; Asså årets idol är siiiick. Jag har aldrig följt idol, bara kollat på auditionens, förutom i år. Nästan allas röster är underbaaaraaa! Hahah :D

Alldeles strax ska jag lägga mig och läsa.. Pusshej!


Träning

Nu drar jag iväg på träning. Får se om jag hinner blogga mellan träningen och Idol.

Peace

Min älskade blus är hittad!

Igår så hittade jag min älskade transparenta blus som har varit borta i över ett halvår och jag hade bara hunnit använda den en gång. Självklart så åkte den på idag!

Blusen och halsbandet kommer från HM och jeansen kommer från Gina.


Idag åker vinterjackan på

Eller vinter och vinter jacka.. En tjockare och varmare jacka än min skinnjacka i alla fall. Måste skaffa mig en feeet och skön jacka som håller mig varm under vintern. Det ryktas om att den här vintern blir den kallaste på många, många år. Har hört det i skolan och läst lite själv. Visste ni det?

Usch och bläää för kyla. Fem veckor kvar och sen åker jag till 20 graders värme....



Just the way you are

Fyfaaan vad grymma alla va på idol idag! Satt i Soffan och bah "GUUUUD VAD BRAAA!", "FYFAAAN VAD BRA HON ÄR!!", "ASSÅ SHIIIIIIIIT!". Hahah, så avis på deras fina röster, önskar att jag själv kunde sjunga så..

Nu ska jag stänga av datorn så att de sista timmarna av dagen inte spenderas med datorn. De ska spenderas i min säng tillsammans med lite gott och skolböcker (;


Låten spelades hela dagen igår, idag och så ska det fortsätta för jag tror att jag är kär. Kär i denna låt.

Emil och Jossan leker


(hahah han stoppar i nånting han hittat på golvet där på slutet..)

Tiden går så fort och Emil har blivit så stor (och jäkligt snabb på att krypa). Han blir mer och mer människa i beteendet (hahah kan man säga så?), han börjar förstå mer och kan göra mycket mer saker. Han är världens sötaste bebis på utseende och sett, våran lilla bebis! Älskade, älskade lilla söta Emil♥

Sådana systrar..

Sitter i Jossans rum och pumpar massa av mina gamla (fjortis) låtar som Jossan har på sin Ipod, hahahha. Hon använder aldrig den så det är kvar massa av mina låtar och hon har inte uppdaterat den :') Men ajg ska allt se till att hon får lite nyare fräshare låtar från min 3års nyare spellista. Haha :D

Sen senasate inlägget så har jag mest bara suttit och latat mig lite framför datorn och käkat typ. Har också hunnit vara hos Matilda en stund och läst igenom mina läxor till imorgon.





Home alone..

Usch vad tråkigt det är att vara helt ensam hemma.. Har varit det i flera dagar efter skolan nu, saknar lite sällskap.. Haha (: Men jag och alla vänner har så mycket med skolan och det suger dase. Men imorgon så ska jag vara med älskade Soffis och myysa! :D

Nu ska jag gå ner och kolla om vi har något gott att äta. Är ganska mätt för jag har precis käkat upp mitt godis.. Haha för er som inte känner mig så ligger skolan jag går på väldigt nära Älta centrum son vi går till på rasterna och dit går vi på typ varje rast och köper något gott. Där har ni också svaret på varför jag är så pank.. (;



Såhär blev lockarna




Det blev helt okej men det vart nog bättre förra gången (;

Godmorgon!

Jag börjar morgonen med lite musik. Sitter bl.a och lyssnar på Linda Varg när hon sjöng igår, så jäkla fiiiint! Annrs så sitter jag i mitt rum och fryser ihjäl och snorar. Jag hoppas verkligen inte att jag ska bli sådär dunder förkyld nu!

Hur håret blev kan ni tyvärr inte få se nu för jag sitter framför min dator och den har ingen kamera just nu.. Men jag byter till Jossans dator en snabbis om jag hinner. Annars får ni se när jag kommer hem men jag ska nog hinna ska ni se! :D

Är det här inte bara för fint?

Plugg nuuu......

Usch fyfan vad jag känner mig dålig.. Jag har inte pluggat ett piss på hela dagen och det behövs verkligen. Har läxor till på onsdag och jag kommer aldrig att lära mig dem imorgon så det är väll dax att sätta fart nu då.

Just nu har jag tre flätor i håret så att mitt hår får små finare lockar. Ni får se resultatet imorgon bara jag inte råkar försova mig eller något..


Några bilder jag taggades på facebook. HAHHHA man skulle nästan tro att vi blir utskälda för att Johanna tar mig på rumpan, eller något.. Men jag fick faktiskt inte skäll utan beröm och att hon ville kopiera min bild ifall den skulle förstöras när jag färglagde den ^^

Linda på idol

Slutade träningen för en stund sen och nu tittar jag på idol. Linda sjöng precis och fasen vad fint hon sjöng! Fick gåshud..

Här sjunger hon egen låt på första audition.


Gratisbio♥

Jag är medlem på en sida som är perfaaa för oss som gör oss av med våra pengar alldeles för fort och sedan har inget i plånkan kvar.. Gratisbio heter hemsidan som har varit min räddning två gånger. Jag har inte varit så jätte aktiv på den hemsidan på senaste tiden men har börjat nu och har fått massa poäng jätte fort!

Man samlar poäng genom att vara aktiv på hemsidan, värva vänner, besöka hemsidor, blogga om dem, vara aktiv på andra sidor mm. Dessa poäng kan man sedan byta ut mot presentkort, biobiljetter eller tidnings prenumerationer. Jag har tidigare när jag var ganska aktiv på hemsidan fått hem två presentkort. Nu har jag börjat igen och kan redan få hem ett present kort på 100kr och snart 200kr! Jag kan verkligen rekomendera den här hemsidan. Ni kan gå in och klicka er runt lite själva om ni vill ha mer info här!
Klicka på bannern för att bli medlem så får 75poäng att börja med!


Hungriiig

Kom hem för ett tag sen och nu är jag vråål hungrig! Ska nog stoppa i mig alla Billys pizzor jag kan hitta i frysen efter det här inlägget. Skolan idag gick bra. Det var en tjej som snackade om gymnasieval med våran klass men jag vet fortfarande inte vad jag ska gå för linje osv. vilket känns lite stressigt.. Det ä jätte långt kvar men jag måste ju veta vilka poäng jag ska sträva mot. Sen så fick jag också reda på att det är de betygen jag får den här terminen som man skickar in. VET NI VILKEN FET JÄVLA PRESS JAG KÄNNER NU?! Jag trodde att det var betygen nästa år som gällde men fan, tydligen var det inte så. Så nu jävlar ska jag bli minst godkänd på allt jag gör.





Jag älskaar det här linnet från HM! Så enkelt och snyggt (;


Måndag....

Idag är det måndag, dvs skola.. Fast måndagar är ganska chill faktiskt (: Efter skolan blir det hem och plugga och sen träning. Kommer självklart blogga också.

Imorse blev jag lite depp. Jag var så taggad till att shoppa upp barnbidragen men sen kom jag på att jag behöver lite pengar när jag åker till Madeira också! Blöööööö.. Men lite får jag väll shoppa upp. Hähä. Nu måste jag göra mig klar för att sedan ta mig till bussen. Ha en bra dag!

Tack till er

Kom hem från Konsum för en stund sen. Jag och Sofia åkte dit för att köpa lite gottigott. Eller jag köpte bara lite choklad för jag har inte särskilt mycke pengar (aa)

Nejnu så ska jag få lite plugg gjort så att jag kanske kan åka in till stan och shoppa lite i veckan. Eller så tar jag det i helgen.. Får se (: Sen så vill jag bara tacka er som är aktiva med att kommentera (hähä typ tre pers av hundra). Typ samma personer som skriver hela tiden och det är jätte kul, tack! Ni gör bloggningen mycket roligare (: Ska nog sätta mig och länka alla dessa sötnosar som kommeterar och ger mig kommentarer nästan dagligen någon dag.

Töntig cheeey.

Ingen blogglust just nu

Hej på er! Vi förlorade matchen med 2-1 mot Boo men det är lungt. Vi ligger fortfarande 2a i den serien (: Jag är inte på blogghumör just nu. Vet inte vad det kan bero på med jag slägner in ett eller några inlägg när jag orkar. Kram!


Haha såhär såg jag ut i slutet av April det här året.

Match snart

Nu har jag lite brottom. Sofia kommer och hämtar mig om en kvart och jag måste käka och sätta på mig alla fotbollskläder. Bloggar efter matchen, pööss!

Redan söndag..

Godmorgon! Oj vad fort den här helgen har gått :O Nu är det redan söndag och skolan börjar imorgon igen, segt..

Sandra och Emil kommer hit när som helst och vid ett tiden så ska jag ner till IP och spela match. Hade tänk att ladda genom bästa sätt, att sova länge. Men nej det gick inte. Jossan var självklart tvungen att springa in till mitt rum och bah EMELIIIIIIE och sen skulle hon säga nånting men hon hann inte innan jag skrek på henne och sa att hon skulle gå ut. Haha.

Juste, jag såg att det var Blog Awards igår. Hahah det verkade vara helt misslyckat. Förra året så tyckte jag att det verkade jätte kul och spännande men i år. Haha nä då visste jag inte ens att det var :P


.

Asså gud jag kan inte hålla ögonen öppna så länge till. Nu kryper jag ner i sängen, god natt♥

Madeira

susanna om Ta mig till ett annat klimat!:
Ååh, vad skönt att snart få åka utomlands! :)
Vart ska du åka då?

Anonym om Wouldn't change a thing:
fett sköönt , var ligger Madeira ? :)

Två frågor som jag fick för ett bra tag sen men glömde bort att svara på! Men det är Madeira jag ska åka till om cirka fem veckor. Det är en ö i Portugal. Det kommer inte att vara så jätte varmt där när jag åker dit men mycket varmare en vad det kommer vara i Sverige iallafall. Sen så hoppas jag på att det finns en jäkla massa och bra shopping där också! Jag åker dit med min farmor, syster och kusin.

Här ska vi bo:










LÄNGTAAAR

Hemma och skittrött

Godkväll! Kom hem vid tio ungefär och jag är skiiiit trött! Skulle vara med lite vänner men jag är så trött så att jag håller på att dö. Men iaf, vi har somsagt varit och käkad middag i Bromma med mina två kusiner (14 och 2år), faster och Patrik. Det var jätte mysigt och kul där och vi käkade god mat och glass^^ Har inte träffat den yngsta kusinen så jätte mycket bara när han var skiiit liten.

Haha han är såå rolig. Kan inte komma på vad det har gör som är så kul just nu men han säger typ OJOJOJOJOJOOOOJ hela tiden, typ stampar skit fort och hårt med fötterna i golvet innan han ska attackera mig, smyger och tar chips, springer efter katterna, katterna fräser och sen springer han tillbaka fort som fan igen och så ÄLSKAR han att hoppa i tvättkorgen och sedan ska någon bära upp den och gunga och snurra runt typ. Finns mycket mer men jag orkar inte skriva och kommer inte på nu (a)

Lite bilder på den lilleeesötaaa:



Haha medans vi åt så satt han och tittade på film på bollibompas hemsida.


Han brukar sätta sig på den här minimala leksaks motorcykeln. Fick tyvärr ingen bra bild eftersom att han puttade fram sig med fötterna och han stod inte still då direkt..

Kollat på match

Kom hem för en liten stund sen och har kollat på match. Idag mötte vi bajen och vann, wiiie :D Kände ett riktigt jävla spelsug när jag bara satt och kollade på.. Men imorgon blir det match istället men jag vet inte om jag ska spela så mycket för jag har skiiit ont i höft och knän..

Ikväll åker familjen till Bromma för att käka middag hos kusinvitamin. Jag vet inte när vi kommer hem eller vad jag ska göra när jag kommer hem men får se då (;

Behöver er hjälp!

Jag och pappa har kollat efter moppar. Vi har letat efter en billig eftersom att jag inte kommer ha den sådär jääätte länge. Samtidigt ska den vara helt ny för vi orkar inte hålla på att fixa och dona och lämna in den. Men till saken- nu har vi hittat en perfekt men jag kan bara inte bestämma vilken färg! Därför skulle jag vilja höra lite om vad ni tycker (;


Hittade tyvärr ingen större och bättre bild på den röda..

Höst

Ju mer jag tänker på det så längtar jag efter hösten (verkligen höst, inte som det är nu) och alla fina gula blad liggandes på marken mer och mer. Och även använda massa snygga höstkläder. Jag måste fylla på min garderob med lite nytt inför dessa kalla dagar som kommer men samtidigt behöver jag spara mina pengar till lite andra saker.

Haha bilden togs hösten 2009.

Ringar

Denna dag börjar jag med städning och kika runt lite på ringar. Har plockat ut några av de snyggaste. Någon/några av dessa ska jag köpa. Dessa ringar ska, MÅSTE sitta på mina fingrar!


I rymden finns inga känslor

Nu har jag äntligen tid för att ta det lungt och har tid för annat en plugg. Jag ska bl.a. kolla på idol efter detta inlägg. Anledningen till att jag har haft så stressigt är för att jag har skrivit som en galning för att både hinna gå på bio och skicka in uppsatsen i tid men alllt gick bara åt helvete och jag fick panik. Men det löste sig tillslut så jag hann gå på bio. Jag gick på bio med Johanna, Sofia, Matilda, Sandra, Angelica och Elin. Vi kollade på I rymden finns inga känslor och den var så jääääkla rolig! Okej handligen kanske inte var den bästa men jag har aldrig sett en sådan rolig film och skrattat under nästan exaakt en hel film. Den måste verkligen ses!

Efter bion gick jag och Johanna hem till mig och hon hjälpte mig med min SO. Om det inte var tack vare henne så skulle jag aldrig hinna i tid! Lämnade henne vid busshållplatsen för en liten stund sen så nu är jag hemma med en riktig jävla lättnad. NU SLIPPER JAG SKITEN MED POLITIIK, YAAAY!

Pälskrage, vad tycker ni?

De andra tjejerna åkte in till bion innan mig och fixade biljetterna för jag skulle inte hinna göra klart mitt SO-arbete. Nu är jag klar med allt förutom Ideologierna och de ska Johanna hjälpa mig med när jag kommer hem från bion, så jääkla snällt att hon erbjöd sig till det. Vet inte vad jag skulle göra utan den gullefisen!

Men nu har jag lite tid kvar men snart ska jag dra till Sickla men först så ska jag avslöja vad det var jag höll på med igår. Jo hittade en gammal pälsväska och klippte den till en pälskrage på bara 5-10 minuter. Jag har alltid velat köpa en och det finns en på HM för 129:- eller vad det nu var enligt Anna men för att spara pengar så var det lika bra att göra en egen. Jag tänkte satsa på att lägga ner pengar på en pälsväst istället (; Jag kan verkligen rekomendera att göra om något gammalt fult (i mitt fall en väska) till något nygg, snyggt och fräsht! :D Både kul och billigt.


Pälskragen har jag satt fast med säkerhetsnålar för att kunna flytta på kragen.

Vad tycker ni?

Jävligt stressad

Hinner inte och har inte hunnit blogga. Förklarar vid typ tolv när jag har tid. Då ska jag ta igen alla bloggning! Men en dagens outfit ska ni få nu i alla fall.

Det blev en väldigt enkel outfit idag. Tröjan och jeansen kommer från Gina.

Nu ska jag göra mig klar för bio, ciaoo!

Nu jäklar ska jag bli klar...

Hej på er! Jag slutade skolan klockan två idag men Anna var utelåst så vi satt vid ute på min tomt och pratade om typ allt mellan himmel och jord (: Jag har inte fått särskilt mycket plugg gjort men nu jävlar så ska det pluggas och jag ska bli klar med mitt jäkla arbete. Jag ska också hinna svara på era kommentarer, lägga ut bildern på dagens och vad jag gjorde igår.

Vad ska det här bli tro?

Okej. Helt ärligt nu så har jag inte fått särskilt mycket plugg gjort.. Har haft annat för mig, att kolla på idol och att göra mig en *********.


Hmm vad kan det här vara? Jag är klar och ska använda den imorgon. Eller den är inte riktigt klar men jag orkar inte fixa till den (a)

Bloggen om plugg.. Typ.

Hallihallåå! :D Förlåt för att min blogg typ suger. Sämre uppdatering och när jag bloggar så blir det en jäkla massa plugg uttjatat. Men tyvärr är det så att plugg är det ända som gäller i min vardag just nu.. Håller på med ett ganska stort arbete som ska vara inskickat imorgon innan 00.00. Ska försöka göra klart den idag så att jag kan gå på bio imorgon. Men det är nog på gränsen att jag hinner fast jag skriver imorgon på dagen också.. :/

Idag kommer min kväll att bestå av plugg och träning. Blir tyvärr ingen idol som jag JÄÄÄTTEEEGÄRNA vill se på men jag missar en stund då jag är på träning plus att jag måste hinna duscha och så sen blir det ganska sent för plugg..


Dagens




Shortan, armbanden och linnet kommer från Gina, skorna kommer jag inte riktigt ihåg för de är så gamla.. Ringen kommer från Glitter.

Bloggar mer ikväll

Usch jag orkar inte men jag måste plugga typ hela dagen. När jag satt vid mitt skåp och packade ner alla skolböcker som jag behövde plugga på så hörde jag folk skrika att vi har 15 läxor. FEMTON?!?!?!?? det är sjuuukt. Måste dock vara uppdelat på flera veckor, annars har jag missat en jäkla massa info :P

Men jag bloggar med dagens outfit ikväll men först- ta tag i allt plugg!

Godmorgon!

Imorse så vaar det riktigt jäkla jobbigt att kliva upp. Jag var hur trött som helst! Nu är jag i allafall lite piggare men fortfarande trött.. Jag börjar 08.35 men sofia ska hämta mig med moppen så jag kommer att vara en halvtimme tidig, höhö (a)

Ikväll så blir det nog ingen träning. Har för mycket plugg och ont i min höft från matchen i helgen.. Jag förstår inte varför folk ska gå in så jääääkla hårt och extra hårt på mig som är så liten :o Som tur är så har jag blivit lite biffigare och stabilare så de som går in i mig får en eller annan stukad fot eller liknande när DE går in i MIG, själv så får jag mest blåmärken och skrapsår ^^

HAHAHH

Söta och goda bakelser

Pappa kom hem med jätte gulliga "prinsesstårte-bakelser". De ser verkligen skit goda ut och ännu godare är dem! Kan fortfarande inte fatta att jag klarade provet på första försöket.

Idag så har jag inte fått särskilt mycket plugg gjort.. Önskar att allt i skolan vi gjorde var roligt och intressant då skulle det vara såååå mycket roligare att plugga. T.ex. politik som jag sitter och kämpar med nu är hur svårt som helst att plugga/skriva om..



KLARADE MOPPEPROVET!

Asså herregud jag var så jäkla nervös! Jag åkte in hyffsat tidigt eftersom att jag inte hittade dit men endå så var jag vid terminalen och ivrade som en jag vet inte vad.. Sprang runt överallt eftersom att det endast var 5-10 minuter kvaro ch jag hade inte en blekaste aning om vart det var. Men jag frågade mig fram och hittade tillslut. När jag var där så skulle jag ta körkortsbild också. Höll på att garva ihjäl när jag fick se hur mitt körkort skulle se ut. Såg en aning borta (trött) ut och min namnteckning ska vi inte ens prata om ^^

Sen var det iallafall dax för prov och jag var så nervös att jag höll på att skita på mig. Satt i ett rum med massa datorer och massa vuxna som också skulle skriva prov. Jag måste nog ha varit yngst där. Sen när jag hade suttit där i 20-30 minuter så var jag så jäkla nervös. Jag kunde ha kollat igenom alla frågor igen men jag pallade inte vänta längre så jag klickade bara på att jag ville se resultatet direkt. GODKÄND stod det och jag blev överlycklig! Nu ska jag ringa pappa och påminna honom att köpa tårta till mig så att han inte glömmer det (;





Snygg och glad cheey.

P.s. Fick 54 poäng, 52 var godkänt (;

Förlåt

Förlåt men jag hinner inte med bloggen just nu. Jag har moppe prov imorgon och en jäkla massa andra saker i skolan. Jag orkaaar inte :'( Hörs imorgon, kraam

Skön skoldag

Nu är jag hemma efter en skön skoldag. Jag älskar måndagar i skolan, de är så slappa. Först SO, sen lunch, sen spanska, sen musik och sen rock och pop profil. Både rolig och skön dag ^^ Men nu när jag är hemma så är det att komma till ett rent helvete faktiskt. I skolan så tänker ja inte på att ja har mycket att göra hemma men såfort jag kommer så har jag en jäkla massa läxor och det är det ända jag tänker på då. Iallafall denna och förra veckan.. :P



Dagens outfit är väldigt enkelt för jag hade lite brottom imorse och orkade inte klä mig i något särskilt. Min älskade jeans kommer från Vero moda, tröjan från HM och halsduken från Bikbok.

Usch på Sverigedemokraterna

Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vem som vann valet eller om det är någon som har vunnit en. Enligt tidningen verkar det inte vara avgjort men på facebook verkar det som att det är moderaterna som vunnit iår igen. Men nu till saken. Jag såg imorse att Sverigedemokraterna fått alldeles för mycket röster. Herregud. De jobbar nästan bara för att inte ta in fler invandrare och inte hjälpa dem. De som röstar på SD, stör det er om en mörkhyad går på stan än om en svennebanan gjorde det?

Nejnu måste jag göra mig iordning för skolan, puss på er fina fina ni! Slänger in ett inlägg när jag kommer hem från skolan och innan jag går på träning om jag hinner (;



Wouldn't change a thing

Nu så ska jag nog lägga mig. Känner mig fruktasvärt trött och längtar som fasen till kommande lovet. Då är ja ifrån allt plugg, all press och stress. Då är jag på Madeira.

Inatt så ska jag somna till den här låten. Underbaart. Vet inte hur jag skulle klara mig utan musiken.

Favoriten i Camp rock 2


Talangfull snubbe

Han är så jäkla grym, sådan talang han har! Har suttit och lyssnat på den här om och om igen skit länge nu. Och vilken energi han sprider, haha. Han är fantastiskt grym, lyssna själva (:


Träningsverk i magen

Hallå alla (: Förlåt för världens sämsta uppdatering.. Men igår kväll så var jag iallafall till en början med Sofia och Johanna och senare med Robin och Ville också. Asså herregud jag har aldrig skrattat så mycket som igår! Skrattade typ non stop hela kvällen. Roligaste kvällen någonsin fast vi inte ens gjorde något särskilt en att vara hos Johanna. Antingen beror träningsverken på matchen från igår eller för att vi skrattade så mycket igår.. Haha.

Imorse när vi vaknade så åkte Sofia hem för att städa och jag och Johanna var tvungna att plugga en liten stund. Våran klass har så jäkla mycket just nu. Nu är jag hemma och ska plugga lite till och sedan ner till BP och kolla på match. Kanske hinner slänga in något inlägg innan.



Trött på allt pluggande

*Puuh* Nu har jag pluggat i ungefär 2timmar. Blev inte så mycket So-arbete gjort eftersom att det är så jäkla svårt. Men jag låg och läste i AM-boken iallafall. Baaajs på allt plugg asså.. Jag vill ju kunna njuta av mina helger och så skulle jag egentligen umgås med mina kära systrara och mamma idag om det inte skulle vara för matchen och plugget. Men men. Får träffa de en annan dag.

Ikväll så sover jag hos Johanna tillsammans med Sofia. Vad vi gör av den här kvällen får vi se, kanske blir det lite lördagsmys :D


Krulltott

Nu har jag kommit hem från matchen, duschat och käkat kladdkaka. Spelade i regnet och fyfaan vad kallt det va! Matchen gick bra om man tänker på spelet, det va jävligt lika och vi hade typ tuuuusen skott på mål men vi förlorade med 3-0 :( Går inge framåt i division ett just nu.. Nejmen nu måste jag plugga... pusshej!

Haha efter att ha spelat en hel match då mer en halva tiden var i regn så blev mitt hår såhär:


Toffsen vart skit lockig och en stor tova.  Haha jag har lockigt hår men inte såhär lockigt! (;

Inställd på vinst idag

Godmorgon på er solstrålar. Jag är skit trött, verkligen skiiiiiiit trött men om man låtsas vara glad och taggad till match så blir man det, typ. Hahaa :D Så jag är PIGG PIGG PIGG och taggaaaad inför match, vi måste vinna!! Jag vaknade vid halv tio och har samling om en timme så jag har gott om tid ^^ Matchen spelas i täby och det känns som att det va jätte längesen jag spelade match :O

Kvällens outfit



Linnet finns inte i Sverige, kjolen kommer från Monki och halsbandet från HM.
Detta bär jag med leggings

Bakar kladdkaka

Just nu så väntar jag på att kladdkakan ska vara klar i ugnen. Tänkte egentligen göra cupcakes men det blev inte så.. Men då kom jag med den brillianta iden om att göra en kladdkaka och dekorera den lite snyggt istället. Ni kan få se hur det blir när den är klar.

När den är klar och vi börjar bli klara så ska vi ta oss till en mysig restaurang att käka på. Ska hoppa i duschen först och sen klä mig i lite snyggare kläder.. (;


Ignorera mitt sår.

Grattis pappsen!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mina älskade pappas födelsedag! Wohoo! Idag så fyller pappa 50 år, FEMTIO, F E M T I O, femtiiiioooo! Sjuuukt. Fått en liten gamling som fader (: Snart ska jag och Jossan iaf ner och väcka honom (stackars pappa som är ledig idag..) och ge honom ett fint kort och när vi kommer hems så ska vi baka en kladdkaka eller något till honom ^^

Gulligt kort va? (;

Har fått ett finneliknande sår på hakan som svider som fasen när jag rör på munnen :( Känns som att det kanske har blivit infekterat efter att jag har kliat sönder det, tagit bort skorpor osv..

Dagens - magtröja med spets

Skulle ha bloggat för länge sen, skulle ha pluggat för längesen men jag blev utelåst. Jossan och pappa åkte på utväcklingssamtal när jag drog på träning utan att säga något. haha ni kan ju gissa om jag blev arg när de kom hem..

Kommer ni ihåg när jag gjorde ett tips på hur man kan bära ett spetslinne eller en magtröja som kanske  brukar vara lite vågat annars? Idag hade jag inget att ha på mig så jag tänkte att det var dax att pröva på att ha det någon dag!


Godmorgon på er!

Mår ni bra idag? Det gör inte jag.. Jag har ont i hela käken för jag fick en boll i fejset igår så jag kan knappt käka.. Sen så har man ju lite träningsverk från gårdagen också. Först Älta sjön runt och sen träning, hihi. Tyvärr blir det inte någon uppdatering idag. Kanske en dagens outfit på kvällen men inge mer. Skolan går piss för mig just nu och jag måste ta igen det här. Men i helgen kan jag blogga lite iallafall. Inte sådär överdrivet mycket eftersom att jag måste plugga i helgen också men uppdatering kan ni räkna med iallafall! :D



Världens bästa hårdag har man inte heller.. Såhär vill jag gå till skolan..

Fick skolfotona idag


Tänker tyvärr inte visa det enskilda i större bild. Blev inte så nöjd..


Träning snart

Om 20minuter så ska jag ta mig ner till träningen. Jag har fortfarande blött hår och fortfarande ont. Funderar på att köra lite smått vid sidan istället :P

sprungit Älta sjön runt med skolan

Jag är så jääkla stolt över mig själv! Innan hela skolan skulle springa Älta sjön runt så stod jag, Johanna och Sofia uppe på brandtrappan och körde uppvärmning för hela skolan. Det kanske inte gick sådär jätte bra för vi hamnade i otakt, gjorde lite småfel o.s.v. men det var inte särskilt stora misstag (; Och sen gick starten igång, jag och Sofia kämpade oss tillsammans genom hela banan, jag höll på att dö för att jag va så trött, jag höll på att dö av smärtan i hälar och benhinnor och sen kom vi äntligen i mål. Vi sprang dessa 6-7km på 32 minuter. Är faktiskt riktigt nöjd med det resultatet fast jag hade så jäkla ont. Johanna som kom trea sprang på 31 minuter så jag och Sofia hamnade på en ganska hyfsad plats.

Nu är jag iallafall skiit glad över att jag har sprungit runt Älta sjön och nått mitt mål om att jag inte skulle stanna upp en enda gång. Det här va den första gången jag sprang Älta sjön runt med skolan men nu var jag lite tvingad. Men det var även den sista gången. Så skönt att inte behöva göra det igen!


Fått lite plugg gjort iallafall

Nu är jag helt slutkörd.. Jag har suttit med alla papper och bara tänkt, tänkt och tänkt men jag är så dålig på att skriva uppsatser, särskilt om politik! Så under alla dessa timmar så kanske jag har fått en halvtimmes arbete gjort.. Kanske inte det bästa men, men. Bättre en ingenting.. ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite Svenska. Ååååååhh. Kommer på nya läxor jag har hela tiden..


Hahaa. Bilder på mig och Sofia från vintras.

Idoljuryn sjunger

Haha okej jag kunde inte hålla mig ifrån datorn.. Men jaja. Idag efter skolan så drog jag och Johanna till Sofia för att öva på våran musikuppvärmning som vi ska göra imorgon, hjääälp. Vi kommer att faila, haha :')

Ikväll så ska jag försöka hinna titta på idol. Förra året när jag kollade på idol så undrade jag alltid om juryn verkligen kunde sjunga. De dömde ju andra och då är det klart att de borde kunna sjunga själva? Så jag sökte runt i på youtube och här har ni resultatet:

Laila:


Anders (sjunger & spelar piano, kort klipp):


Andreas:


Vem är eran favorit? Anders är heltklart min iallafall! (;


Godmorgon

Tänkte bara varna er om att jag inte kommer sätta på en dator efter att jag kommit hem från skolan. Eller jag ska försöka iallafall.. Allt detta plugg gör mig galeeen. Haha.

Är lite nervis inför imorgon också. Då ska jag, Johanna och Sofia hålla en musikuppvärmning för hela skolan innan Älta sjön runt. Vi är inte särskilt förberedda om man säger så. Men vi ska öva en massa idag så jag hoppas att det går bra. Pinsamt att stå där uppe på brandtrappan och bara göra fel.. :P




Hahahohihiheheh :)

Ehm ett inlägg om, Mcflurrys? Haha

Publicerade senaste inlägget för typ 30 sekunder sen men mellan hann jag gå in på Sandras blogg och fick synd på att donken har fått en ny glass, Mcflurry magnum?! Vad är deeet? vad har jag missat :o Måste åka in till närmsta donken såfort jag har tid! Den ser faktiskt ganska god ut. Men inget slår Mcflurry daim!

Visst ser den god ut? :O

Måste bara lägga till en sak. När man käkar glass på donken så är det Mc flurry som gäller. Det är grejer det! Ingen annan mesig glass. Mcflurry är godas, Mcflurry är för oss fetton som gillar att göra våra magar nöjda (;

Det suger att plugga..

Som det står på rubriken så suger det att plugga. Tror inte att någon protesterar mot det heller, haha.. (: Mitt mål är att bli klar med min uppsats om reklam ikväll. Om jag har kommit långt? Nej verkligen inte.. :/

Istället för att plugga så har jag hållt på med bl.a. det här:




Hinner inte blogga så mycket

Måste lägga bloggen lite åt sidan. Har en jääääkla massa plugg. Plus att jag har tränat idag, ska träna på musikuppvärmningen imorgon, Älta sjön runt med skolan på onsdag, träning på onsdag, kanske match på torsdag och lördag. Sen ska jag klämma i skit mycket plugg också.. Min kropp kommer inte palla med den här veckan.. :P

Kanske hinner slänga in något inlägg imorgon men det får se det imorgon. Asså jag kommer säkert blogga varje dag endå men inte lika mycket. Skolan går först.


Laila bagge i den siste oskulden

Jag är ledsen men Jossan har tagit med kameran till sin tredagars camping med skolan så det blir ingen dagens outfit nu.. Men jag får väll göra en med webbkameran senare idag en jag är inte så säker på att jag hinner.. Men får se ;)

Istället tänkte jag lägga ut ett klipp på Laila Bagge när hon är med i filmen Bert, den siste oskulden. Jag hade ingen aning om att det var hon innan jag såg det här klippet som jag lyckades få fram på youtube när jag ville höra om hon kunde sjunga. Haha.

Ni ser nog själva vem som är hon. Herregud vad hon måste skämmas idag, hihiii (:

HAHAHAH måste bara lägga ut den här också:

Söt hon är! Haha :)


Måste plugga..

Okej jag är sämst. Jag tog hem massa plugg för att komma ikapp lite. Tänkte sätta mig med plugget hela den här Söndagen men så blev det inte.. Därför gör jag mitt sista inlägg nu så att jag inte känner något behov för att blogga sen ;)

Imorgon så börjar jag vi tio och slutar fyra imorgon. Seeeegt.. Sen så kanske jag och Sofia åker till Tyresö en snabbis och sen så ska vi hem och träna. Skriver mer imorgon, hinner säkert med en dagens outfit innan jag tar mig till skolan. Puss!

Haha charmtroll asså! Eller inte..

Ta mig till ett annat klimat!

För första gången så längtar jag faktiskt till hösten. Då alla gula löv ligger färgglatt på marken. Hösten är så mysig! Trotts att jag längtar efter hösten (kyla) så saknar jag de varma dagarna och kvällarna som fasen! Mest av allt saknar jag Grekland, klimatet, att bara slappna av, hamnen och allt bad! Får paniiiiik, ta mig utomlands nuuu! Jag ska iofs åka utomlands om sju veckor men jag vill utomlands nu :(



(tror att jossan fotar och jag är en aning störd på dethär
videoklippet och fattar själv inte vad jag säger i början)

En mysig, lugn och skön kväll i Grekland i somras.

Min dator slutade fungera..

Goddagens! Är fortfarande på samma glada humör :D Bara det att jag måste tagga ner lite snart och plugga.. Ser verkligen inte fram emot den här veckan. Har så jäkla mycke känns det som.. :P

Som ni har märkt så har jag inte hunnit blogga så mycket idag men först var jag ute med Olivia en stund och sen när jag kom hem så slutade min dator fungera. Hahah fiick paniiik! Den började låta jättekostigt och skärmen blev fucked up och sen efter ett tag när jag hade stängt av och satt på så funkade den igen. Eftersom att den har blivit så förr så sa pappa "Emelie, din dator verkar vara ganska körd så skulle jag vara du så skulle jag nog föra över alla dina filer på din hårdisk" Och jag bah "Vad tror du att jag håller på med?!?!?!" Hahaaa jag hade paniik! Jag vill inte förlora alla mina gamla bilder igen, alla minnen igen. Blev så deprimerad i dagar förra gången.

Men då hade jag iaf fullt upp med min dator och hann inte blogga och sen så var jag med Sofia tills nu och Olivia drog hem efter att vi hade varit ute och gått.

Är på superbra humör!

Hej på er! Jag är på ett jätte bra humör idag fast jag och Olivia bara har sovit i cirka sex timmar. Höhö :P Kvällen igår var jätte trevlig och lyckad. Hela helgen har varit super! Jag och Jossan hade det jätte roligt hos Sandra i fredags och igår hade jag det också jätte kul. Kan nästan inte ha en tråkig helg när jag har mina fina vänner och familj runt mig ^^ Nu ska jag klä på mig och sen ska jag och Olivia ta en tripp till konsum.



Snygga cheyeer!

Bloggtorkaaaa

Sitter hemma och väntar på maaat. Jag är skit hungrig och håller på att dööö! Har haft lite bloggtorka idag och har det fortfarande.. Kanske slänger in något inlägg senare om jag har lust. Just nu har jag ingen lust för bloggning alls.. Haha :P

Blev ingen jogging..

Det blev ingen jogging runt Älta sjön. Jag skulle precis åka härifrån men sen så var Izza tydligen sjuk.. :/ Men snart ska jag hem och när jag kommer hem så kanske jag lägger ut ETT VIDEOINLÄGG, mitt första!! som jag gjorde igår på tvärbanan. Okej jag är inte särskilt seriös och så men jag ska göra ett nytt försök någon dag. Eller försöka iaf ;)


Godmorgon

Tjenispenis :) Jag hann tyvärr inte blogga igår kväll för vi hade så brottom hit om vi skulle få skjuts av pappa och sen när vi väl var här så fanns det inte tid för data. Vi kollade på Idol och sen spelade vi monopol kreditkort i timmar! Det var jätte kul, längesen jag spelade monopol, dessutom så hade jag aldrig spelat med kreditkort innan. Men ska jag vara helt ärlig så rekomenderar jag att spela monopol med pengar. Det är så mycket som ska fixas med kortet. Om jag t.ex. ska ge Sandra pengar så måste man först stoppa in mitt och dra av, och sedan sandras och lägga till och så måstge man göra typ hela tiden. Det var typ det som tog tid, haha :D

Jag ska göra mig klar så snart som möjligt för jag ska ut och springa med Izabelle när jag kommer hem. Det blir en runda runt Älta sjön igen (; Hoppas vi är lika hurtiga och att det går lika bra idag. Nu ska jag spela på Sandras Ipod4, puuss!

Ändrade planer

Ändrade planer. Planerna för idag skjuts upp till imorgon och söndag istället. Efter att jag har käkat middag och så, åker jag och Jossan till Sandra och sover där :D Bloggar innan jag åker tror jag och kansken något inlägg där.

Våran finaste juvel Emil:

Har käkat lite mycket bara, men det är chill. Bara gulligt med lite mulliga barn.

Tar tag i mitt liv

Känner att jag har börjat ta tag i mitt liv lite extra (; Är extra duktig i skolan, är ute och springer och vet ni vad jag ska göra nu? Jo. Nu ska jag städa! Hahah :D




Har saknat min sköna halsduk hela dagen idag och såfort jag kom hem så slängde jag på mig den!

Försov mig imorse..

Hann inte blogg imorse för jag försov mig. Znoosade i en hel timme! Skulle upp 06.30 men 07.35 var klockan då jag fick panik och slängde på mig kläder som går fortast att ta på sig, haha :D Sen kom Sofia och hämtade upp mig med moppen 07.55 och då åkte vi tillsammans med Lina till Hanna, hämtade upp henne och sen åkte vi till skolan.

Skolstarten har gått bra för mig, känner att jag har blivit bättre i typ alla ämnen förutom matte. Fan. Det gick så bra för mig men efter de senaste lektionern och särskilt idag så har jag märkt att jag har blivit sååå mycket sämre! Fattade nada. Berättar lite om kvällens planer och så senare, nu ska jag äta och fixa lite småsaker.




Sköna, slappa och snygga innet kommer från Monki och det fick jag av Sofia i födelsedagspresent och strumpbyxorna kommer från Bikbok.

Natti

Nu måste jag lägga mig i sängen och plugga lite smått. Har typ inga läxor men jag måste börja plugga till mitt moppe prov som jag ska göra den 23 nångång. Ni får ha det så bra och sov sött! (:


Fina systrar


Man vill om man kan! - LÄS

Vissa på idol är så jäkla skööna! Satt och garvade här hemma i min ensamhet.. Vill även skriva lite kort om två saker om dagens idol.

1. Fyfan vad duktig Sebastian Krantz har blivit på att sjunga! Han va skit duktig för två år sen när han var med på talang men nu efter två år, när han är 16 år så har han utvecklats så otrooligt mycket! Sjuukt bra han är nu!

DÅ:


NU:

(Finns tyvärr ingen bättre video just nu eftersom att det inte va särskilt längesen det sändes)

2. Vill bara langa en feet jäkla diss till Idol-juryns beteende! Okej jag tycker att de är jätte sköna, verkar härliga och så men jag blir bara så irriterad på hur taskiga de är mot vissa!

Här kommer folk och är jäkla modiga och ställer upp och kommer med lite självförtroende som är jäkla viktigt och sen när de börjar sjunga och är okej, men inte perfekt så säger juryn att de ska lägga ner med sången. VAD ÄR DET FÖR JÄKLA SNACK?! När de säger sådär så blir ju den som sjunger otroligt besviken och självförtoendet sjunger ner till 0 (nu snackar jag om de som söker seriöst).

Om man inte har världens bästa röst så är det klart att man inte ska ge upp. Man kan faktiskt utvecklas, man kan det man vill. Och vill man inte eller om man helt enkelt ger upp för att man inte är tillräckligt bra så når man aldrig upp till sitt/sina mål. GAAAH blir så sur när de säger att man ska sluta sjunga för att man inte är tillräkligt bra. De förstår inte hur personerna som söker in påverkas. Man vill om man kan! Glöm ALDRIG det!

Man kan faktiskt utvecklas när det gäller t.ex. sång. Jag lovar. När jag var yngre så sjöng jag så jääääävla fult. Haha va jätte ledsen över det för jag ville kunna sjunga hyfsat bra iallafall. Att sjunga bra var inget jag strävade efter och jag kämpade inte särskilt mycket heller men jag slutade aldrig sjunga. Jag har sjunger alltid jätte mycket fast aldrig när jag är med folk. Jag är veeeerkligen inte bra på sjunga, verkligen inte (fast vissa säger det men det är bara bullshit) men jag har blivit bättre än tidigare. Vem vet, kanske jag blir en hyfsat bra sångare om ett par år?

Samma sak gäller andra aktiviteter, sluta aldriig! Jag var sämst i laget på fotboll i ett par år förut typ. Men jag slutade inte för det och se nu. Nu är jag fast spelare i elit serien. Glöm aldrig att det finns hopp! (:


Joggat runt Älta sjön (!!!!)

Jag och Izabelle är så jäkla stolta över oss själva! Eftersom att båda vi är skadade och inte kunde köra fotboll idag så bestämde vi oss för att dra ut och jogga. Vi joggade RUNT ÄLTA SJÖN! Helt jäkla sick. Har aldrig orkat det förut och idag så sprang vi på ett lagom tempo, stannade inte upp en enda gång och vi blev inte ens trötta :D Fick ont i hälarna bara.. Nu blir det idol och sen när det är paus så ska jag försöka hinna duscha innan det börjar igen. Hähä kommer aldrig gå..

Vill ha sköna och snygga höstkoftor!

Tjenis. Sitter hos Soffis och ska plugga här och sen ska hon på träning. Själv så är man skadad.. Men pappa har bokat tid hos hammarby kliniken, det var nog på tiden. Har inte velat eller orkat kolla mina knän och hälar tidigare..

Idag så har jag haft ett extra sug för att ta mig till närmaste shopping center och sedan komma hem med massa snygga och mysiga höstkoftor.. Men jag har ett köpstopp. Eller jag försöker iallafall.. Har tagit slut på alla mina pengar så jag har typ 60öre på kortet men jag ska få nya snart B) Men de ska jag försöka ha kvar på kortet till nästa månad då jag får nya. Då blir det storshopping!


Visst ser den här mysig ut? Finns på Gina (:

Inne på en ipaaaad!! Fett cooooolt!!!

Hej bloggen. Jag är cool och är inne pà en ipad. Den är skiiiiiiiiit ball! Jag vill också ha en.......... Bara att början samla så kanske jag får en när jag är hmm.... 20 kanske? Nej nu har jag redan börjat och måste rusa och hämta mina böcker. Ciaoooooo

Torsdag

God morgon! Ska snart packa ner det sista och ska snart ta mig till bussen. Nu ska jag vara med på min första idrottlektion, hähä :P

Jag har fortfarande inte hittat någon att springa med ikväll.. Jag VÄGRAR springa ensam. Känns lite tråkigt och en aning pinsamt sådär om man stöter på någon för jag tänker inte, absolut inte springa i skogen! Scaryy

F A K E S M I L E.

God natt

Nu är jag riktigt trött och ska lägga mig snart.. Imorgon så har jag träning men jag skippar den. Tränade idag och aoouuch vad ont jag fick i knäna! Men jag kanske ska ut och springa imorgon istället om jag hittar någon att springa med.. Har för mig att jag inte brukar få lika ont i knäna när jag bara springer och inte håller på att passa, dribbla, skjuta och ja, helt enkelt spela fotboll :P


Ikväll ska jag somna till den här låten. Den är en av ett par låtar som jag har drogat varje dag i kanske två veckor.


Hatar rubriker.... -.-

Att det ska så jäkla svårt att komma på en rubrik..

Har hunnit med ganska mycket idag. Efter skolan så drog jag och Sofia hem till mig, packade mina fotbollsgrejer, drog sedan till Sofia och pluggade, tog moppen ner till träningen, moppen till Sofia för att byta om, åtke runt tills en match som vi hade tänkt att kolla på började men sen va det så tråkigt så vi åkte hem :P När jag kom hem så kollade jag på de sista 20minutrarna av idol.

Nu ska jag hoppa i duschen, behöver verkligen det, haha! Och sedan så måste jag plugga :( Kommer inte riktigt ihåg vad jag hade i läxa men jag får höra med någon i klassen :P

Blir tyvärr ingen dagens. Har mjukisar på mig nu och orkar inte sätta på mig de andra bycorna (a) Men den va inte så särskild, mest mysig bara (:

Onsdag

Blir en snabbis för jag måste gå till busen typ nu, snart. Idag blir det skola som vanligt och sen hem och plugga. Sen när jag har pluggat klart och käkat så ska jag ner till BP och kolla på match. Hoppas över min träning idag också för att vara extra snäll mot knäna (; Men imorgon MÅSTE jag träna! Ska nog springa lite i helgen också (;


Den nya halsduken åker självklart på idag! Ni ska få en bild på hela outfiten när jag kommer hem.


Emil i bilen

I bilen påväg hem idag så var inte Emil på sitt bästa humör. Jag va tvungen att roa honom under nästan hela resan, annars blev han ledsen.. Haha :D

Emil gillar att köra vagnen

Hahah såhär körde jag Emil vagnen igenom hela Ica-byggnaden och ut till parkeringen till vi kom till bilden. Han verkade verkligen gilla det, hahah! Det va en heldel som glodde men äsh det är okej....... haha (:


Bilderna är tagna med Sandras Iphone4 som hon fick idag. Bilderna blev lite suddiga för Emil ville bara röra sig framåt så det va lite svårt för mig att stå still, hehe.

Idol

Nu blir det mys framför idol med min mysiga halsduk, hihi. Jag brukar inte kolla på idol men alla auditions kollar jag alltid på. Så jäkla kul! :D Brukar ni kolla på idol?


Mina små höstköp


Båda kommer från Bikbok. Halsduken kostade 150:- och mössan kostade 70:- tror jag att det var. Halsduken är skitsnygg men tyvärr inte så jätte varm men otroligt mysig, det är skitskönt material! Mössan är skitsnygg och varm. Inte så många plagg som är både och, eller? (;

Visning med Sandra nu

Kom precis hem efter att ha varit i skolan, forum och sickla. Köpte bara mössa och halsduk för jag hade visst inte fått alla mina pengar på kortet än.. (:

När jag skulle köpa min halsduk hade jag en jäkla massa otur. Först köpte jag den och min mössa, sen så hittade jag en ny halsduk inne på gina som var i snyggar modell (dock inte färg), var mycke varmare, längre och billigare! Så jag köpte den också för jag tänkte att jag skulle lämna tillbaka den som jag köpte inne på Bikbok men då fick man tydligen inte lämna tillbaka accesoarer :( Så jag fick lämna tillbaka den från Gina. Men jag är nöjd med min från Bikbok iaf! :D

Nu ska jag och Jossan med Sandra på en visning i kolarängen, ciao!


Haha jag när jag precis målat naglarna på en ganska rolig mattelektion. Fick inte särskilt mycket jobb gjort men det får jag ta igen hemma, hähä :P

Försökte fota Rickard men han täckte för mobilen samtidigt som jag tappade greppet och råkade slänga den rakt upp i luften, flera meter över golvet och sen när den landade på golvet så åkte allt ur. Hahah trodde att den hade pajat men som tur va så överlevde den!

Resultatet på flät-lockarna

Godmorgon! Fast jag itne har sovit sådär jätte länge så känner jag mig pigg och utvilad (: Bra det.

Idag efter skolan så åker jag direkt till Forum och möter Jossan där och då ska jag småshoppa lite små grejjor. Sen när vi kommer hem så ska vi följa med Sandra på visning vid Kolarängen! Det är bara fem minuters promenad dit. Skulle vara helt perfekt om de bodde där. Nära till oss, nära till dagis, lätt för oss att vara barnvakt och hämta Emil från dagis :D

Här har ni resultatet på mina flät-lockar. Tycker att det blev helt okej (: Synd bara att mitt hår fortfarande var fuktigt så det har redan lagt sig lite och kommer säkert lägga sig helt innan jag hunnit komma till skolan.. :P Kanske skulle hålla med lite hårsprej men nej, jag hatar hårsprej!



Tre fina flätor B)

Haha Jossan har gjort tre riktigt snygga flätor på mig (; Hoppas de blir snygga lockar imorgon, annars får jag slita mitt hår med plattång.. :P Haha.

Imorgon tänkte jag åka in till forum en snabbis för att köpa mössa och halsduk. Behöver verkligen det nu när det börjar bli kallt. Alla i klassen håller på att smitta varandra som bara den också och jag vill inte bli sjuuk! Ska använda halsduk och mössa varje dag och undvika alla sjuklingar som kommer till skolan fast de är sjuka, hihi (:

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa hemkunskap.. -.- Ciao!


Varit ute på promenad

Har precis varit ute på en liten promenad med Olivia. Behövde lite frisk luft kände jag (; Nu ska jag hoppa i duschen, plugga lite och sedan läsa den nya Fridatidningen. Ska självklart klämma in något inlägg ikväll också :D


Körde på mysigt stickat idag

Haha guud, sen jag upptäckte paow och hugos låt så har jag lyssnat på den om och om igen och håller fortfarande på. Haha fan vad bra den är B) Synd bara att deras video inte va så bra.. :P

Men nu till det detta inlägget skulle innehålla -dagens.


Koftan kommer från Gina, Lackleggingsen och skärpet kommer från HM och klockan är från Jetset.

Paow och Hugos låt

Vad tycker ni om Paow och Hugos låt? Eller deras ska man nog inte säga eftersom att det bara är en cover men ändå. Tycker att de gör låten ganska bra faktiskt (: Tycker bara att musikvideon var ganska dålig. Plus att det bara är fokus på bröst och rumpa. Haha. 

Måndag, ännu en ny vecka

Tjenare folket! Hur har eran start på eran vecka varit? Min har varit helt okej. Sov somsagt hos Sandra inatt och den här natten var Emil inte på sin bästa sida om man säger så.. Haha så jag hade ganska svårt för att sova. När det var dags att gå till skolan så var jag jätte trött och hade ont i huvudet. Men jag klarade mig ändå :) Hade lite ont i huvudet i skolan men det gick bra ändå, hade knappt några lektioner. Och de få vi hade gick det jätte bra på och de va ganska chill (:

Ikväll så blir det ingen träning för mig. Har ganska ont i knäna.. Bloggar med dagens outfit såfort jag hittar kameran, kram!


Sover hos Sandra

Har varit hos Sandra ikväll och sover här också. Jag hann städa mitt rum men plugga hann jag knappt med.. Men får ta det imorgon istället. Bloggar mer efter skolan, är sp jäkla trött nu.. :P


Mina föräldrar skilda?

Det är några stycken som har frågat om mina föräldrar är skilda och ja det är de. Det var för kanske ett år sedan men det tog ett tag att hitta en lägenhet till mamma bara så hon fick en lägenhet för inte alls längesen så jag förstår om ni är förvirrade.

Kommer säkert få frågor om jag är ledsen över det eller något och det är jag inte. Jag är lika lycklig om inte lyckligare än innan. Haha :D

Bilder från igår

Matchen idag gick inte särskilt bra, vi förlorade.. :P är verkligen inte på humör, SÅ JÄKLA SUUUUR! Inte för att vi förlora utan lite andra grejer. Jag är så trött på vissa som bara klagar, klagar och klagar på massa olika saker men har bara helt fel och trycker ner andra. GAAAAHHH... kasjhfajksdfhajklsjd. Nog med det.

Nu så har jag en massa plugg och städning att göra innan denhär dagen är slut. Inte min dag idag.. :/ Hahah eftersom att jag inte är på humör så ska jag nog itne skriva så mycket mer men här har ni lite bilder från igår iaf:

Jag, Sofia och Anna i väntan på bussen.

Anna och Linnea utanför restaurangen.

Liza, Anna, Linnea och Linny utanför restaurangen.

Anna och Liza på restaurangen.

Linnea och Vendela på restaurangen.


Emma och Anna.

Match

Håller på att göra mig klar inför match mot AIK. Bloggar när jag kommer hem!

Skolan i fredags










Hahah äntligen hemma ;)

Inte så konstigt att jag har frysit dasen av mig, det är ju bara tre grader uto :o

Hejhopp. Förlåt för dålig uppdatering men jag är nu hemma för första gången sen igår och i en minut tidigare idag (; Jag har somsagt sovit hos mamma och sen åkte vi till IKEA. Vi var där ganska länge så innan jag han kliva in i huset så fick jag lämna väskan på trappen så pappa kunde ta in den och sedan spriiiinga till bussen. Då skulle jag till stan med ett par härliga brudar för att fira Anna. Vi käkade på restaurang på östermalm. Jäklar vad dyrt det va där.. X)

Efter det så drog jag hem, satt på mig en tjocktröja, sprang över till Sofia, tog moppen till hennes mamma, moppen tillbaka till hennes pappa och sen gick vi till Älta festivalen. Och det sög, usch vad tråkigt och kallt det var.. Så jag drog hem ensam men träffade Linny påvägen så vi drog hem till Vendela.

Jag kom hem för kanske 20 minuter sen och tänkte nu ta igen lite bloggning (;

Dagens

Nu ska jag åka till Mamma. Hörs senare ikväll eller imorgon. Tänkte köra på en svar på tal men det hinner jag inte nu.. Men tar det imorgon ist (;


Inte så särkild outfit men iaf: Tröjan kommer från HM och typ armbandet kommer från cheap monday. Sjalen vet jag tyvärr inte. Puss!

Spex idag

Idag hade vi spexfoto i skolan och fyfan vad bra fotot blev! :D Ni får se alla mina skolfoton när de kommer ut och det kommer dröja 3-5 veckor.. :P Men ni ska få lite backstage bildern sen såfort vendela har lagt ut bilderna på fejjan.

Idag var jag riktigt jäkla trött på skolan. Jag försökte verkligen jobba men det gick inte, allt stod bara stilla. Jag ansträngde mig som satan man guuud vad svår matten är fast det är repetition :o Fick lite ångest och ville bara ge upp. Inte bara i matten, även alla andra ämnen. Haha ja, ni vet nog hur det kan kännas ibland (; Men sen på spanskan hade vi typ en redovisning och då fick jag, Johanna, Katja och Vendela MVG! :D Där blev mitt humör på topp igen och jag har tagit hem alla böcker jag ligger efter i och ska jobba med det på söndag. Höhö.

Ni ska få en outfit strax efter detta inlägg. Ciaooo (;



Dagens outfit



Blusen kommer från Lindex och byxorna från Gina. Det är faktiskt bara andra gången jag använder den här söta blusen. Jag förstår inte varför de sötaste/finaste plaggen aldrig används. Haha (:

Varit utelåst

Nu är jag hemma! :) Anledningen till att jag inte har hunnit blogga är att jag har varit utelåst, haha. När jag kom hem från träningen så sitter Jossan vid trappan och är utelåst. Hon hade varit det i en och en halvtimme. Sen så var vi utelåsta tillsammans i en timme tills pappa kom hem. Då skyndade jag med att duscha eftersom att jag hade massa plugg framför mig och för att få det gjort så satt jag inte på datorn utan sprang över till Sofia och pluggade där istället.

Nu så hade jag tänkt att göra det sista plugget och även packa massa till imorgon. Ska ju ha spexfoto imorgon och sen så ska jag åka till mamma direkt efter skolan tror jag och sova där. Kommer tyvärr inte bli någon bloggning då. Kanske mobilblogg men vi får se. Kanske hinner hit mellan.

Juste, flickan jag skrev om i förrförra inlägget kanske inte var tolv år. Jag har för mig att det va tolv, vissa säger fjorton och femton (;



Dagens outfit kommer sen också. SEN ska jag plugga!

Hos Soffis

Är hos Sofia. Ni får förklaring till varför jag inte kunnat blogga sen när jag kommer hem. Kram!

Peace and love is all we need

Idag har det varit ennu en skön skoldag, faktiskt en rolig. Vi har haft skolfoto och så har det kommit massa människor kommit till skolan och pratat. Kommer inte ihåg vad det heter men det är iallafall barn som kommer från massa oroliga länder som kämpar för barnrättighet.

De flesta hörde jag tyvärr inte vad de sa för de pratade så otydligt och snabbt men sen kom det en 12årig flicka typ f.d. slav som skulle prata. Hon var så fruktansvärt nervös och osäker. Ungefär såhär lät det:

M..... M...... *blundade och tog ett stooooort djupt andetag.* My... My name is (kommer inte ihåg vad hon hette) and I´m 12 years old. *tog ännu ett djupt andetag* och sedan berättade (med många pauser och djupa andetag) hon om att båda hennes föräldrar dött, tror att de blev dödade. Hennes syster och hon fick klara sig själva, tror även att båda de blev slavar. Sen kom den dagen då hennes syster blev dödad.

Det är sjukt och jag har så svårt för att förstå att det är så många i barn här i världen som upplever detta och blir ensamstående. Den är så hemskt. Sjukt. Jag är tyvärr inte så bra på engelska men jag förstod det mesta och tårarna bara rann och rann. Hela ögonen blev fyllda av tårar och mina kinder blev alldeles dränkta av tårar. Det är så jäääkla hemskt så att det är sjukt! Slaveriet, att ta barn ifrån deras föräldrar, döda barns föräldrar osv. Skulle vilja skriva mer om det här men jag hinner inte. Ska på träning snart.. Men det bästa av allt är iallafall att den här lilla flickan har det bra.



Skolfoto idag

Godmorgon! Jag hinner tyvärr inte blogga med bild och så för jag har lite brottom. Har nämligen skolfoto idag men har ingen aning mo vad jag ska ha på mig.. Stör mig jäkla mycke på min stora finne på min kind också -.- Haha.

Hahah måste bara skriva hur min stackars kropp blev efter gårdagens match: Skrapsår på armar och ben, svullna hälar, ett blått knä, ett blått och svullet knä och en lätt stukad tå.. Känns bra att jag måste gå på träningen idag också så att jag kan spela i helgen.. :P

Såå jävla braaa!

Haha om ni läser rubriken så fattar ni nog att vi vann, hihii :) Vi spelade jätte bra och alla var så jäkla taggade! Nu så ska jag hoppa i duschen och sedan göra mig lite te och krypa ner i min säng. Känner att jag börjar bli lite förkyld..

JUSTE! Imorgon är det skolfoto. Känner inte för det just nu.. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig plus att Mr Mens precis kommit och det är lika med finnar och jaa.. (;

NU BLIRE MATCH!!

Nu tar jag mig ner till samlingen, taggaaa! Går lite tidigare för jag ska bara gå förbi konsum en snabbis och köpa mig en banan (a) :D Bloggar om hur det gick sen när jag kommer hem.

Måste bara lägga till att det är jätte viktigt att vi vinner den här matchen nu. Det går väldigt dåligt för oss i elite just nu, vi ligger nästsist.. :P Så förlorar vi flera matcher nu så kanske vi åker ut och det skulle vara jäkligt synd..


Dagens



Koftan kommer från Gina men jag tror tyvärr inte att den finns att köpa längre. Den är ganska gammal.. :/ Leggingsen kommer från Bik bok och örhängerna från HM.

Skiiit skön skoldag idag!

Slutade min otroligt sköna dag tjugo i tre. Vi har knappt gjort nånting ansträngande idag. Förutom spanska dåra man det gick faktiskt jätte bra, lämnade in ett brev som man skulle skriva på spanska och jag och ganska många andra fick VG på den. Tror inte att man inte kunde få mer än VG på just den övningen så det va kul (:

Nu sitter jag hemma och försöker tagga inför match. Var jätte taggad tidigare idag men vädret står inte riktigt med på våran sida just nu så jag är inte lika taggad.. Det va ju skit bra väder imorse, vadfan hände? ;o


En tänkte ha-outfit

Idag tänkte jag ha på mig dessa kläder nedan med ett par leggings eftersom att det blir lite varmt med kofta. Är ju ganska bra väder idag (: Men ååååh, det kändes för uppklätt :( Får ha på mig det någon annan gång...... Hihih men ni får en "tänkte ha-outfit" för jag hinner inte göra en annan nu på morgonen.



Tuptoppen kommer från HM och kjolen kommer från Monki.


RSS 2.0