RIIIIIIIIIK WOHOOO

Idag så fick jag 150 spänn från gratisbio i brevlådan. Wohooo! Rik. Typ. ;)

Ohhyeeaaa! Nu blir det hopp in i duschen. Puss!

Rubrikbajs

Har inte så mycket att skriva. Efter skolan så åkte jag till sjukgymnasten och gjorde det jag alltid gör där varje vecka. Gymmade, pratade och gjorde ultraljud. Efter det så åkte jag till Sofia och va med henne och Johanna :)

Hihiii kom mycke tidigare så jag gick till en affär i närheten och köpte mig en hel chips påse och läste "Hälsa" ^^ När jag läste tidningen så kom jag själv fram till att så fort jag blir frisk ska jag ut och springa jätte mycket! Har sagt det flera gånger och inte gjort det men nu tror jag faktiskt på mig själv! ;)

Mobbad

Filmen var jäääätte bra! Haha orkar itne skriva mer än så (a) Hade tänkta att lägga upp en bild på min nya tröja men det verkar som att Jossan har tagit med sig kameran till Vemdalen..

Mobbad..


Love and other drugs snaaaart!!!

Kanske inte hinner blogga fören senare ikväll så gör det nu. Just nu är jag hos Johanna och snart ska vi åka till mig och sen drar vi på bio. Love and other drugs blir det. Är baaaajstaggad!!!

Hos syteermin

Godkväll! :) Idag har jag haft en jätte bra dag med Sandra och Emil, så har inte riktigt haft tid med att blogga ;) Vi har lekt och sen så har jag och Sandra hållt på med en liten secret sak, kan tyvärr inte säga vad..

Imorgon så ska jag hem lite halvtidigt och sen ska jag träffa min klass och samla burkar wohooooo!! Hahah vi ska försöka samla in pengar till våran klasskassa så att vi kan åka till Göteborg. Det kommer tyvärr bli dålig uppdatering imorgon för jag måste plugga efter det och sen ska jag åka och fika och gå på bio. Men mer om det sen. Puuzzzzz!!


Möta Sandra i sickla

Imorse så var jag på friskis och nu ska jag åka in till Sickla och möta Sandra.

Hahah fiiiiiiin.. Förresten, visst är det fint väder ute idag? :D


Ingen bloggning idag

Hejheeej! Tänkte bara säga att jag inte kommer att blogga idag. Är hos Johanna nu och sen så ska vi  ut och sen sover vi hos mig. Men när jag väl bloggar imorgon så ska ni få se min tröja som jag köpte i forum idag ;)

Vikt.. typ

Började morgondagen med ett litet "test" om man är underviktig, normalvikt, överviktig och så. På mig stod det Ditt BMI är 17.7 vilket betyder att du har viktklassen Undervikt. För att komma upp på normalvikt behöver du gå upp 2,3 kg. Varför är jag underviktig för!? Jaja jag är inte långt ifrån normalvikt iaf så jag ska kämpa mig upp ;) Men jag känner att jag redan borde vara där för jag tränar knappt och äter massa mat, nyttigt som onyttigt.

Det här är EXAKT det jag åt för två dagar sedan:
Lunch: Maten smakade skit så en macka, en chokladboll.
Mellis i skolan: Två chokladbollar.
Mellis hemma: Kladdkakssmet.
Middag: Hamburgare.

Hahah ja ni ser. Hur kan en person som äter så nästan varje dag vara underviktig?

Jag må vara smal som liten, men undrar hur jag kommer att se ut när jag blir stor..


OOOOCCCC

Jag tänkte plugga men sen så såg jag videon här nedan och bara måste kolla på OC! Så bort med skolböckerna, fram med OC!

De är sååå söta!!

Transparent



Shortan är från HM och den hade jag instoppat i jeans i skolan, Bhn eller vad man nu ska kalla den för kommer från Cubus och halsbandet från Gina ;)

Hängt på salongen i över två timmar

Nu är jag äääntligen hemma och har ätit! Direkt efter skolan så skyyyyyyndade jag och jojo oss till frisörsalongen i Hammarby sjöstad. När vi väl var framme så visade det sig att klockan bara var tre och att det var en timme kvar. Hahah hur kan båda vara så dumma och se fel på klockan? -.-

Vi blev där ett tag iaf. Båda klippte sig och Johanna färgade håret och sen blev det lite småtjaffs på salongen typ. Hahah det va sååå kuuuuul :')

Ganska så snygg..

FAAAAAAAAAAAAAAAAAN

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!!!!!!!!!! Nu när jag kollade på inlägget nedan så såg jag att jag köpte min tröja i S. Jag skulle köpa den i XS men råkade ta fel. Noooooooooooooo my life is over, typ. XS kommer ju ta slut............... Får ringa imorgno och se om jag kan lägga undan den. Goodbajs.


Underbara dag

Idag har jag haft en uuuunderbar dag! Inte bara för att solen har skinit som fan utan jag har haft skitmysig dag med Sandra och Emil och lite senare mamma och Jossan. Orkar inte skriva allt vi gjorde men vi gjorde typ det jag skrev i inlägget innan ;) Fick lite stressigt sen, hade träning åtta så jag fick skynda mig lite. Hahah tränade i strumpor, asskönt faktiskt ^^

Fick med mig dessa två halsband och tröja hem idag också!


Som vanligt så ger inte bilderna rättvisa fukkkkk. Men ni får se de på när jag inviger de, ska inviga det ena halsbandet redan imorgon hade jag tänkt ;) Halsbandet med guldkulor och två vita saker på kommer från Bikbok 80kr och det andra från Gina tricot för 20kr (VILKET JÄVLA KAAP VA?!?) och tröjan kommer från Bikbok för 99kr


Nu ska jag..

Nu ska jag åka till Sandra, följa med när Emil ska faccinera sig, boka tid hos frisören och sen åka till forum. Pusshej!

Godmorgon

Igår kväll så kollade jag på OC för länge och har inte fått särskilt mycke sömn.. Jaja. Ska ändå bara ha slöjd och sen spanska och sen ska jag till forum med mamma, Sandra och Jossan, Chiiiiilldag säger jag ;)

Åååneeej! Det här kan inte vara sant.. Det är ju hur kallt som helst :O Jag vill ha väärme och jag längtar tills vi ska till Portugal med laget! Exakt en månad kvar..

Dagen smycken

Orkar inte blogga.. Men idag så har jag varit med min älskade Johanzyyy. Daddy hämtade mig hos henne vid nio och nu ska jag bara krype ner i min säng och kolla på OC puuuss!

Dagens smycken. Invigde självklart mitt nya handsmycke som jag gjorde igår ;)
Hahah märkte hårstråt som bara ligger över min tröja, fuuult :')

Good night

Nu ska jag äta kakor, välja ut kläder till imorgon o.s.v. och sen kanske jag ska kolla på OC om jag hinner. God natt!


Handsmycke

Idag när jag och Sandra var i Sickla så kom vi att tänka på att det var alldeles för länge man pysslade och skapade eget. Vi, särskilt Sandra, älskade att pyssla. Sandra gjorde massa fina saker förut :) Nu vill vi göra egna armband, örhängen och halsband. Vi behöver bara köpa lite material och sånt till det.

Men ikväll så dök en bild av ett handsmycke upp i mitt huvud då jag fick syn på ett par örhängen och ett halsband här hemma. Satt och pillade på det ikväll och viiips, så hade jag ett handsmycke for free! ;)




Rostade mackor med hallonsylt är det godaste som finns!

Jag har precis ätit världens godaste frukost. Käkade fyra st rostade mackor med hallonsylt på, det va morgon godiiiiis! Alla onyttiga där ute måste käka det!!!!! Man blir dock inge mätt alls ^^

Men nu ska jag klä på mig och så och sen åka till sickla för att träffa Sandra på en fika. Myys ;)

Igår när jag resnade mina kläder (Slängde en och en halv soppåse fylld med kläder!!) så hittade jag dessa gamla godingar! Köpte de i Thailand för fleeeeeeeera år sen, älskar de! Hahah mina nya sovshoorts♥

Godmorgon!

Idag är jag lyckligtlottad och är ledig, skönt! Ville egentligen bara ligga hemma och kolla på film men faaaaan vad mycket plugg jag har asså.. Mer än två sidor matte och massa spanska ska vara klart till imorgon. Jag ångrar att jag inte pluggade något imorgon :( Ville helst bara njuta av min ledighet.. Men lite ska jag nog njuta av den, har lite ont i halsen så jag ska nog bara kolla på OC tills jag ska till sjukgymnasten.

Igår kväll så fixade jag ääääntligen OC säsong tre! Så nu blir det "Bloggen om OC igen" heheh. Nu ska jag ner och käka frukost och sen blir det OC, yayyy!

Morgon musik

Har inte sett kommentarerna först nu

Oj vad konstigt! Nu så hittade jag massa gamla kommentarer som skrevs för några dagar sen. Haha så tro inte att jag har skitit i era kommentarer, har bara inte sett de. Men nu har jag iaf svarat på de, bättre sent än aldrig ;) Tänkte även svara på en Anonym kommetar om mina poäng.

Anonym
om Första riktiga skoldagen:
hur mycket poäng har du?

Svar: Jag har 250 poäng. Är ganska nöjd faktist men faasen vad jag ska höja mig den här terminen!

Im coming home



Nina Dobrev

Alla snygga kändisar kan slänga sig i väggen. Nina Dobrev som spelar Elena i Vampire Diaries är nog den snyggaste jag har sett. Så jäkla snygg och naturlig!






Favoriter från Kan Dee


Det här är mina absoluta favoritlinnen från Kan Dee! De med kors är underbara, har skitsnygg rygg också. Ska nog beställa ett så fort jag har fått pengar ;)

FEEEEEET hiss till Kan Dees linnen!

Skulle ta hål i örat idag..

Hej på er! Nu är jag hemma. Hade tänkt att ta hål i pluppen (om ni vet vad jag menar) i örat idag men Soffis men hon har blivit sjuk :( Och sen så är ANT tydligen stängt idag också och vill inte ta hos frisör för det suger att ta hål med pistol i pluppen. Bättre att ta hos piercare.

Annars då. Är hemma och är sjukt seg. Funderar på att sätta på en film eller något..

Bild från i lördags, snyggizarr ;)

Hos Sandra

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.. Igen.. Igår kväll blev jätte lyckad och sen sov jag hos Johanna. Idag vid tolv så drog vi från Johanna och drog på Nacka gymnasiums öppna hus. Jag vill inte börja där kan jag säga.. ;) När vi hade tröttnat så käkade vi lunch i Forum och kollade lite och jag ville bara heeem för jag var så trött och höll på att somna där.. Haha. Men sen åkte jag till Sandra, är här nu och sover här :D


Friday, im in love

Igår kväll så hade jag världens mysigaste kväll med Johanna, Sofia, tända ljus, kakor och Vampire Diaries. Vi  kollade i timmar och sen så sov Johanna här också :) Tydligen så är jag en pratkvarn undernatten. Jag kramade om johanna och sa att jag sov dåligt och att jag älskade någonting, hahah.

Idag så gick vi på tre lektioner och slapp resten så vi slutade as tidigt, najjzzz. Nu ska jag och Johanna kolla på en film, pussiiiissss!

Enkel outfit




Tröjan kommer från HM och armbandet kommer från Bijou brigitte (felvänt).

Godmorgon

Godmorgon! Idag vaknade jag ganska pigg faktiskt :D

Mötet igår gick faktiskt bra och vi kom fram till ganska mycket om hur vi ska samla in pengar, vart vi ska åka o.s.v. Efter det så åkte jag och Johanna hem till mig, käkade jätte fort och sen åkte vi på träning. Träningen slutade nio tror jag och när jag var duschad och så, så gick jag över till Sofia med lite kakor och godis och va där en liten stund ^^ Det är nämligen så att farmor köpte fyra kakburkar av mig när vi sålde med laget och nu vill hon inte ha de så jag fick alla, lyyx ;)

ZzzZzz

Just nu är jag hos mig med en sovande Vendela. Båda vi är helt slut och ingen vill vara i skolan om en halvtimme och ha ett jävla möte med glassen, wääääääääääää. Mår bajsilla av all kladdkakssmet och plugg som jag måste komma hem till sen. Kååååårv, jag som skulle bli duktig och inte plugga på allt kvällen innan :(


Försöker men har ingen ork..

Jag försöker verkligen att blogga så mycekt som möjligt men jag har ingen bloggork :( Men nu ska jag försöka iaf. Skolan idag har helt ärligt, varit rolig. Haha. Haft aaas kul på typ alla lektioner och skratat ihjääl. Aldrig har jag haft så kul med nästan hela klassen. Efter skolan så var jag med Sofia, Jojo och Matilda. Senare skulle vi på öppet hus i skolan. Jag och några i min klass var nere i gympasalen och guuuuuud så kul vi hade där också. Fast jag tror att jag har typ hjärnskakning för alla bollar jag har fått på mig..

Tänkte köra på en dagens outfit idag men tog av mig alla kläder för de va så obekväma.. haha. Nu ska jag ta lite glass och plugga i sängen. Puuuss!

Brooottoooooom

Imorse när jag vaknade så kunde jag knappt se för att mitt ögonlock va så svullet, haha.. Men nu är det bra, behövs bara några lager smink ;)

Oj jävlar vad tiden går fort när man sitter framför datorn, nu fick jag riktigt brottom. Hinner inte skriva mer men gör det efter skolan och sjukis, puss!

Pigg tjej. Fast nee..

Cocktail tjejmiddag

Usch vilken dålig uppdatering men jag har verkligen inte hunnit. Har knappt rört en dator :P Igår så tränade jag, var i Tyresö centrum, åkte hem och duschade, åkte till Johanna och hjälpte till lite och sen var det cocktail tjejmiddag som gällde ;) Och när vi åkte hem så var jag och Soffis sugna på att sova över och då gjorde vi det, tränade imorse, fick blåtura, sen åkte jag hem och fixade mig fort, åkte till stan för att gå på bio med mina systrar, åkte hem till Sofia och nu sitter jag här hemma och tar det lungt :)

Igårkväll så hade vi det iaf jätte kul och trevligt och käkade massa god mat! Här har ni några bilder från igår.














Inte på blogghumör

Blääää, är inte alls på blogghumör men jag försöker ändå..

Efter skolan så åkte jag, Sofia, Olivia, Matilda, Katja och Josse till förum för att köpa presenter till Johanna. Vi blev där ganska länge och när jag kom hem så åkte jag nästan direkt till Tyresö för att käka på restaurang :P Snart ska jag till Sofia och så kommer Johanna sova hos mig inatt också. Hörs sen när jag är på bättre blogghumör. Puss!


Svar, gymnasieval

Idag har jag inte alls lika brottom som alla andra dagar för idag kan jag ta en senare puss för att vi börjar lite senare, hihi :) Efter skolan (där jag även kommer att träffa Sofia som har varit i värmen i en vecka!!!!!) åker jag och några tjejer till forum för att köpa lite presenter till Johanna. Är så taggad för på lördag blir det Cocktailpartyyy! Haha. Äntligen så få man klä upp sig lite med överdrivt.. ;)

Har inte så mycket att blogga om nu på morgonen så därför svarar jag på dagens fråga.

Anonym om Första riktiga skoldagen:
Vilken skola, vilket programm vill du gå?
 
Svar: Jag är ganska säker på att jag ska välja Sambeteende och skola så lutar det mest mot Värmdö gymnasium som ligger i Gullmars. Jag har kollat med ett par stycken och de är jätte nöjda med sin skola. Men jag ska kolla lite mer på Nacka gymnasium. Kram!

Dagens enkla

Sen senaste inlägget har jag ätit, pluggat lite, duschat och kollat på OC i tiiiiiiiiimmar! Haha ;) Men innan jag kör igång med OC igen så ska ni få en dagens outfit. Enkel men lägger ut en bara för att det var längesen likson :)



Ganska så kassa bilder men så blir det med självutlösare ;) Tröjan är från Bikbok och klockan kommer från Jet Set.

Första riktiga skoldagen

Hann inte blogga imorse för jag hade brottom och låg i sängen för länge som vanligt.. ;)

Kom hem för en stund sen och nu ska jag göra mig något att äta och sen lägga ut bild på dagens outfit. Inte så speciell men jag känner att jag är väldigt slarvig med det (a) Idag var den första riktigt skoldagen och det gick bra faktiskt. Satt och antecknade som fetaste tönten, hähää. Men jag snackade med SYV (hjälper till med gymnasieval) imorse och jag vill verkligen komma in på någon av skolarna jag har kollat på! Jag har nått intagningspoängen men jag måste få högre eftersom att de petar bort de med lägst om man blir för många och jag vill inte vara en av dem. Därför känner jag en feeet press på mig och ska verkligen göra mitt bästa den här terminen.

Text, bara tråkig text..

Nu är jag hemma från träningen och ska snart hoppa i duschen och sen lägga mig i sängen med glass framför OC.

Som ni vet så började jag skolan idag och ALDRIG har jag så svårt för att somna eller gå upp! Igår så la jag mig vid halv ett men kunde inte somna på timmar. Jag började måla naglarna men dum som jag är så tänkte jag inte på att de måste torka också. Men jag somnade iaf inte på tiiiimmar för att jag inte var trött och sen när väckarklockan ringde efter ett par få timmars sömn så ville jag bara döööööööö. Haha okej, nej nu ska jag inte ta i men riktigt hemskt kändes det! Låg och snoozade as länge och när jag väl kom upp så satte jag mig vid daton och kunde inte lyfta arslet ifrån stolen. Men tio minuter innan bussen skulle komma så fick jag riktigt brottom och började klä på mig tack vare Annas pepp, hähä.

Skolan gick iaf bra och efter det så åkte jag och köpte lite skolsaker. Dyrt som fasen va det men vad gör man intef ör att bli satsare? ;)

Nej nu bryter jag det här inlägget. Inte klar men fasen vad mycket text det blev, haha :D Nu ska jag duscha innan växterna dör här hemma, kraaaaaam!

Bajs

Jag hinner inte blogga just nu men jag bloggar när jag kommer hem för nu är jag med Johanna och vi ska göra oss en god pastasallad och sen ska vi träna fotboooooll!!! Jag är så jäklaa taggaaaaaad!

Tröööööött!

Guuuuuuuuuuud så trött jag är! Idag så mötte jag Jennifer och i stan mötte vi Johanna och sen drog vi och dansade break dance och hype. Efter det så va jag svettig som en jag vet inte vad och skiiit trött. Sved i knäna gjorde det också.. Haha ;)

Men nu orkar jag inte blogga. Olivia kommer över hit och ska låna en bikiniöverdel och sen ska jag duscha, kolla på oc och sen sova!

Mot Ekliden

Nu åker jag till Ekliden och träffar Jennifer där. Hörs när jag kommer hem, kram!

Skola

Många av er har säkert redan börjat skolan men jag börjar imorgon och har en feeeeet ångest över det! Det är nu man ska kämpa som fasen för sina slutbetyg och nationella, tanken av det får mig bara att må dåligt. Blö. Men den här terminen ska jag kämpa mig igenom. Jag ska inte vara lat och skjuta upp allt som jag har gjort alla terminer. Men jag tänkte iaf dela med mig av mina tre bästa tips för att klara av det här läsåret bra. Dessa tips har jag som mål som jag ska försöka att uppnå ;)


1. Anteckna under lektionerna eller lyssna mycket noga. Det som sägs på lektionerna kommer alltid på prov! 

2.
Plugga i tid är något jag har mycket svårt med men det är väldigt viktigt att man gör det. Så fort du får en läxa/prov så är det smart att dela upp plugget på olika dagar. Man lär sig mycket mer av det och det blir inte lika stressigt sen på slutet. Då slipper du sitta kvällen innan med en bunt papper som du ska lära dig på en kväll, så sitter alltid jag och tro mig, det vill man verkligen inte!

3.
Gör alla dina läxor. Läxor är något jag har lite svårt med, jag är ganska slarvig när man kommer till det. Men en sak som jag har lärt mig är att läxor alltid kommer på prov. Som t.ex. i Spanska. Då får vi typ tusen glosor varje vecka som jag aldrig orkar plugga på men sen när man får provpappret med det som man ska kunna till provet så står alltid alla glosor där. Då blir det väldigt mycket att plugga på inför provet men om man däremot hade gjort sina läxor så skulle det vara myyyyycket mindre att plugga på.

Nej nu ska jag ner och göra mig en pastasallad. Puzzz!


Jag har blivit kär..

Jag har blivit kär i OC och kärleken som är med finner jag inga ord för.

Solglajjor och skinnjacka i vår..

Ju mer jag tänker på det, ju mer längtar jag efter att kunna klä mig i skinnjacka tillsammans med solglajjor. Så jäkla snyggt. Man ska inte vara rädd för att använda solglasögon på andra årstider än sommar. Sålänge det är sol så är det okej, haha :D


Och sen vill jag bara ta upp varför jag alltid väljer så billiga men ändå snygga plagg när jag visar upp kläder på bloggen. Det är för att jag verkligen HATAR alla rika storbloggare som visar upp apsnygga kläder men är värda tusenlappen.. Men jag älskar att shoppa billigt och mycket som jag vet att många andra också gör ;)


Dagens shopping


Den här toppen kommer från Bikboks REA för 100kr och den är aaaaaazz znygg på, love it! ;)


Man ser tyvärr inte mönstret särskilt bra.. Men jag har en ungefär likadan vit och den passar apbra till att ha under kläder med öppna ryggar. Den var också skiiiiiiiiiiit snygg till min nya tröja! :) Den blir din för antingen 170kr för två eller 99kr för enCubus.

Ikväll blir det OC igen

Eftersom att jag inte får gå ut idag och inte ta hem någon heller så blir det sängen, jag, OC och godispåsen igen. Sitter här och får lite ångest över att skolan börjar på onsdag och att jag inte har tagit vara på detta lov. Men jaja, jag får ta vara på mina helger istället. Lov är iofs till för att vila.. eller? ;)


Juste, innan jag slår på OC så ska jag lägga upp det jag har köpt idag!

Hemma

Jag kom hem efter ett litet tag sen från forum och sjukgymnasten. I forum köpte jag en tröja och en typ bh som är as snygg att ha till tröjor med öppen rygg :) Hos sjukgymnasten så gick det ganska bra. Först gymmade jag lite och sen så fick jag massa nya hemövningar. Och sen så ska jag få börja provträna nu men om jag känner av lika mycket eller mer så måste jag typ sluta med fotbollen x) Men jag ser ingen anledning till att sluta och mitt knä tycker jag inte är så alvarligt heller så jag tänker träna oavsett. Kanske tar det lite lugnare men sluta tänker jag INTE!


Åker till Forum och sen till sjukis

Nu drar jag ut i solskenet och åker till forum med Johanan och Emma! Därifrån åker jag direkt till sjukgymnasten så jag lär inte blogga på ett tag ;) Och igår så blev det inte heller mycket bloggning för jag kollade på OC från när jag skrev det till klockan ett ungefär.. Hähä.



Såhär glad är jag när jag ser solen.. Hahah nej usch vad ful!

Just nu..

.. kollar jag på OC med en Smoothie som pappa gjorde till mig ^^

Hahah ser ut som att jag har tre fruktkärnor på tänderna men det är faktiskt mellanrum och tandsmycke faktiskt.. eller..? ;) hah

Min fina vän yoeyoe♥

Min underbara och jääätteeee snygga vän Johanna har äntligen börjat blogga igen yaayy. Haha älskar att läsa kompisars bloggar ;) Besök Johannas blogg här!


Snygg, snyggare och sen kommer helt klart Johanna!


Välkommen sol och plusgrader!

Idag så vill jag välkomna solen och plusgraderna efter deras lååååååånga semester, wihooo! Igår när jag hade kollat klart på OC vid två så försökte jag sova och kände både irritation och glädje. Heeeela natten lät det dropp, dropp, dropp, droppppppp och jag fick panik för det är ett typiskt ljud som man inte kan somna till. Men eftersom att det var ett tecken på att snön smälter, att det blir varmare, och våren kommer närmre och närmre så tog glädjen över och jag somnade med ett leende på läpparna och sov så sött så! ;)

Och inatt drömde jag om Portugal också. Den 26 Februari åker vi, är ganska taggad! Jag åker med laget och vi ska göra det till en underbar (kanske) sista resa med detta underabra lag. Det kommer dock inte vara varmt alls :(

Nu blir det OC!

Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på OC innan min oboy blir alldeles kall. Juste, idag så möblerade jag om i mitt rum. Flyttade på allt förutom sängen och jag känner knappt igen mig i mitt egna rum haha.


New skirt

Den här söta kjolen hittade jag på gina för 75kr! Asbilligt, är skitnöjd :D Blir perfekt till en söt topp i sommar. Det är nu rean är bra. Det är inte alls mycke folk och inte så utplockat, inte lika mycket kaos helt enkelt ;) Kjolen köpte jag i storlek 32 men den är ändå för stor i midjan, illa.. :(

Igårkväll och idag

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit på blogghumör. Men jag tänkte hålla er lite uppdaterade iaf och tvingar mig själv att blogga nu ;) Igår så sov Olivia hos mig och vi kollade på film. Vi kollade på Precious och step up 2 igen eftersom att Olivia inte har sett den och den är så bra så så jag skulle kunna se den om och om igen (a) Och Precious SÖG! Se aldrig den! Usch, och blä på den filmen säger jag bara.

Sen runt två var vi jätte trötta och slutade kolla. Istället så höll vi på att skoja lite hähäähä, tänker inte ens nämna vad vi gjorde. Men jag trodde iaf att pappa skulle vakna men som tur va så gjorde han inte det ^^

Imorse så degade vi i mitt rum och kollade på Step up 3. Den var inte riktigt lika bra som tvåan, och låtarna var inge bra alls.. :P Men sen när vi hade degat ganska länge så gjorde vi oss en pastasallad som blev awesome och när vi hade degat ännu mer så åkte vi till Sickla för att kolla runt och fika. Vi har redan avslutat vårat köpstopp. Visar kjolen som jag köpte sen ;)


Bilder från tidigare idag.

Tjejer, tjejer, tjejer..

Jag får panik när jag läser om folk som vill banta och redan är smala. Många tjejer strävar efter att få den perfekta kroppen i sommar men är den perfekta kroppen verkligen att vara pinnsmal? Det tycker inte jag, faktiskt. Smalt är snyggt men kurvigare är så mycket snyggare och hälsosamare.

Jag har verkligen svårt att förstå hur tjejer kan må dåligt över att de inte är pinnsmala. Jag har tänkt på det jätte mycket men jag förstår inte. Det värsta med att folk vill få den smala kroppen är att de bantar på helt fel sätt. De äter inte och det mår kroppen fruktansvärt dåligt av.

Om man nu inte är nöjd med sin kropp så är det enda som hjälper att träna, äta mycket mat och dra ner på det onyttiga. Man får inte bara den snygga kroppen utan man får även den bra hälsan. Då slipper kroppen ta energi från musklerna o.s.v. o.s.v., jag är inte särskilt bra på just det. Jag vet att nästan alla tjejer strävar efter den snygga kroppen till sommaren och det gör jag med faktiskt hähä.. Men mitt mål är faktiskt att bli större så jag vräker i mig så mycket mat jag kan och sen så försöker jag träna upp min kropp så mycket som möjligt också ;)

Det jag vill komma till är att bantning då man inte äter verkligen inte är bra och inte värt det. Försök istället att vara så hälsosam som möjligt, det kommer du mycket längre på!

Kolla bara Vanessa och Miley hur hälsosamma de ser ut!

The perfect summer outfit!



7 januari

Halloojjj! Inatt så hade jag svårt att sova.. Igen.. Hahah igen idé att skriva så, kommer säkert att vara så varje natt.. Men jag vaknade vid tio av att Sandra la Emil i sängen och då började han klättra och pilla mig på ansiktet och i ögonen. Haha.

Jag ska käka lunch här och sen ska jag nog ta mig hemåt. Och ikväll så tror jag att jag ska träffa johanna men jag vet inte riktigt hur det blir med det än ;)


Lekt med Emil hela dagen

Är helt slut och varm. Idag har Emil varit jäätte lekfull och vi har lekt hela dagen! Nu har vi precis lagt Emil men innan så va han ni vet, sådär löjlig för att vara rolig. Han satt i sängen och slog bakhuvudet i väggen och då sa alla "bang" och så började han aaasgarva, och sen slog han i huvudet igen och så fortsatte det ett tag. Och sen så vände han sig om och slog pannan i vägen och då gjorde vi samma sak och han dog av garv. Hahahh det va så kul och han är bara för söööööööt! :')

Men nu är jag och Sandra helt ensama så nu blir det tjejmys framför tvn hela kvällen ;) Puss!




Nu flyr jag..

.. från all städning (har inte städat något alls..) och åker till Sandra. Hon hämtar upp mig närsom helst och sen ska vi göra en god sallad till lunch. Mumma. Har inte käkat lunch på nästan hela lovet, har bara småätit hela tiden. Det kanske är anledningen till att jag är så trött hela tiden..

Hihi har börjat använda mina koss igen! ;) har knappt använt de, va såååååå nära på att sälja de men nu är jag jätte glad över att jag inte gjorde det.

Deppmode är på

Usch vad jag är deprimerad i det här vädret. Igår så va jag så glad över att det va kramsnö och alla vet ju att kramsnö = varmare och nu så kommer det här vädret, härliiiiigt jag som hade hopp om att det skulle bli varmare typ nu :( Och  bättre blir det inte när Sofia åkte till värmen i Egypten imorse och Matilda till Teneriffa igår och här sitter jag i kylan. Tittade runt i mitt arkiv från sommaren och drömde mig bort n'är jag kollade på alla bilder och när jag hade skrivit "nu ska jag ut och sola med ...... igen", "nu har jag badad IGEN" eller "guuuuuud så varmt det är idag" och när jag kollar på alla sommar outfits, buhuhuhuu :'(

Nejnu så ska jag sätta gång med städningen och inse att man inte alltid kan ha det bra och att jag inte ska klaga som faktiskt va utomlands för ungefär två månader sen..

Och bara för att dela med mig av min depretion, kolla i arkivet eller kolla på bilderna i det här inlägget!

Charm monster!






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Trött, tröttare, Emelie Trött Nilsson..

Usch vad jag är trött. Inatt så var det en såndär natt igen då jag inte kunde somna. Men kollade lite på OC iaf men jag hade bara en kvart kvar på första säsongen så det var inte särskilt mycket, hähä. Men jag gick upp vid tolv och är tröttare än någonsin. Men trotts min trötthet så ska jag inte dega framför datorn hela dagen. Jag har mycket som måste göras och sen så ska jag åka till Sandra och sova där :)

Databeroende

Jag måste verkligen lära mig att inte fastna framför datorn såhär. Det är den enda jag gör när jag är hemma och inget annat.. Jag som hade tänkt att kolla på film hela kvällen men nu gick timmarna så fort och mitt mål för idag är att lägga mig senast klockan ett. Har inte lagt mig innan ett på hela lovet. Men jag känner mig inte trött alls så jag kanske sätter på en film ändå.. ;)

Tjusiiig..

Det jag köpte i förrgår


129kr REA Gina tricor.

99kr REA Gina tricot.

30kr REA ur och penn.

Hähä är fortfarande richbitch men nu ska jag spara och försöka ha köpstopp i en månad. Tror ni att jag klarar det bland all rea? ;)

Sorryyy

Hej på eeer! Förlåt för min bajsdåliga uppdatering men jag har varit med min fina Olivia och har inte haft tid ;) Vi hade det iaf jätte kul och mysigt igår. Vi spelade kinect dance central (SÅÅ JÄKLA KUUUUL!!!), badade, lekte lite med hennes bröder och kollade på film. Idag så har vi varit vid Lindingö centrum och kollat runt och köpt lite nödvändiga saker och sen så avslutade vi dagen med en fika, myyyys säger jag bara! Nu är jag hemma men vi kommer att ses imorgon igen eftersom att hon ska till sin padre då som bort radhuset mittemot, yayy :D

Min snygging i badet ;)

Troll som torkar upp allt vatten..

Mummaaaaaaa<3


Ett jävla massa åkande..

Nu är jag hemma och hinner inte ta av mig nånting för jag måste packa och sedan åka raka vägen till lidingö där Olivia möter mig. Det gick bra på gymmet hos sjukgymnasten men jag fattar inte hur jag ska bli bra av det. Vi får liksom inte anstränga oss så vi står på balansplattor, GÅR på löpband o.s.v. Men jaja, jag gjorde alla övningar en gång sen drog jag hem, höhöö. Men nu ska jag fortsätta packa, pöss!


Mot sjukgymnasten!

Okej jag hinner blogga, jag får springa till Älta gård sen istället ^^

Direkt efter det här inlägget ska jag skynda mig till Älta gård och köpa busskort (Ååååh vad jag vill ta fram min moppe nu!!) och sedan så hoppar jag på bussen där och tar mig till sjukgymnasten. Det ska bli sååååhääääääääääääääääääääääär pinsamt! Jag ska gymma med massa randoms, mämäää! Nu drar jag ut med min päls tillsammans med mjukisar. Undra hur många blickar jag kommer få eller hur många som tänker: den där bruttan kan verkligen inte matcha.. Jaja, skitsamma, orkar itne bry mig bara det är bekvämt så ;)


Dagens fråga

Hinner inte blogga nu men gör det på bussen istället men en dagens fråga kan ni få nu:

Emma
om Hemma:
Hejsan! Jag undrar vilket program som du har gjort din header i? Den är jätte fin! :D

Svar: Tack så mycket! Ska jag vara helt ärlig så är den gjord i paint. Hahahh, amatööör jag är.. Haha nejmen jag är ganska bra på att leka runt lite med paint, har man bra fantasi så går det att göra mycket i paint ;)

Skulle publicerats tidigare!!

Tänkte lägga ut bilder på det jag köpte men bilderna blev så dåliga, man ser knappt hur tröjorna ser ut :( Men jag gör ett nytt försök någon annan dag eller nått. Hörs senare ikväll!

Jag HATAR det som står högst upp men jag vill inte byta program för man kan göra så mycket roliga grejer med denhär B)

Detta skulle ha publicerats innan jag drog men eftersom attjag inte orkar blogga nu så får det här duga, haha ;)

Hemma

Nu är jag hemma från en dag i stan. Kom hem med tre saker faktiskt, visar det sen :D

Lite brottom

Nu har jag brottom. Mina vänner svarar inte på sms och ja har ingenaning om när vi ska åka. Vi åker säkert när som helst och jag är långt ifrån klar. Plus att jag vill använda min pälsväst men en knapp har gått av och jag vet inte om jag hinner sy fast den :( Får se men nu ska jag skynda mig på lite. Puzzzz!

Tog en bild nyss men jag vet inte vart bilderna sparas.. Jaja ;)

Step up 2 nu

Jag förstår inte. Jag sov så länge idag men ändå så jag varit pisstrött hela dagen och bara legat hemma och degat.. :/ Imorgon så ska jag åka in till stan vid tolv-ett. Ganska skönt faktiskt, då vet jag átt jag inte kommer sitta här hemma hela dagen (: Nejmen nu ska jag förstätta med att dega i min säng framför step up 2! ;)

Mina fina systrar, Emil, mamma och jag♥

Svar, typsnitt på bloggen



Svar: Tack så jätte mycket! :D Typsnittet heter tahoma. Den har jag även på alla mina länkar men inte rubriken. Kram!

Victoria Secret fashion show

Just nu kollar jag på Victoria Secret fashion show, ganska bra men jag vill inte änns föreställa mig hur många tonårsbrudar som sitter hemma och gråter som jag vet inte vad för att de inte har dessa kroppar.. Haha. Men missade du också showen så kan du se den här!

Designen är INTE klar!

Får lite ångest.. Sitter fortfarande i pyamas hähää. Men jag har iaf gjort en ny design. Eller headern är inte klar och ska inte ha den heller. Men jag ska göra en ny header så fort jag har en bild! Och jag vet att färgerna inte passar ihop men jag orkar inte ändra hela designen för att headern som jag ändå ska byta snart inte passar in ;)

Håller på med nya designen


åååh vill att designen ska bli klar. Prolemet är bara att jag inte har någon bild att ha på headern :(
Jag bara äääälskar typsnittet och smiliesarna på den nya designen! :D


HM

Nämen har man sett! HM har fått in lite nya kläder och bikinisar. Att det har fått in bikinis ger mig en känsla av att sommaren snart är här! Eller inte.. Men att kolla runt på sommarkläder får mig att drömma mig bort från detta kalla elände. Jag blev intresserad av bl.a. dessa plagg:

Pälsen på

Goddag på er! Idag vaknade jag vid tolv och sov i nästan tio timmar, skönt att ta igen lite sen nyårsnatten. Igårkväll så tog jag det bara lugnt med Matilda hos henne. Vi kollade på How to lose a guy in 10 days och ska jag vara helt ärlig så är det första gången jag ser den. Jag har hört att den är jätte bra o.s.v. men aldrig tagit mig tid att se den. Men den var iaf gryyym! Komedi och kärlek, love it!

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Mer om det sen (;

En bild på hur pälsen sitter över skinnjacka. Man ser dock inte skärpet vilket va lite synd. Den gör hela västen snygg liksom. Jaja, men här har ni på ett ungefär (;


Försenade julklappar


Jag ääälskaaaar ögonskuggorna. Man kan sminka så jäkla snyyyyggt med de! fick pengar också (:

Nice ass and nice legs

Förlåt du som ville att jag skulle visa mina övningar men bra att du påminde, här kommer de!

1.
Den här övningen stärker din fotled. Den är jätte bra om man spelar fotboll och självklart annars också! Den gör du genom att vicka foten fram och tillbaka. Kraftigt mot dig och sedan slappnar du av, kraftigt mot dig och sedan slappna av o.s.v.





2.
Här stärker du hela benen och rumpan. Den gör du genom att spänna baken/rumpan/asset (hahah inget låter bra -.-) och pressar ned knän och hälar och sedan slappnar av.





3.
På den här övningen så stärker du samma sak som övningen innan. Rullen under kan vara lite vad som helst. T.ex. en flaska som du virar en handduk runt. Övningen gör du genom att lägga en rulle i knävecket, pressa nedåt så att foten lyfter och lyft upp rumpan.

(övningen under på samma bild tillhör inte denhär!!!)


4.
Tro det eller ej men den här övningen är så jääääkla jobbig! Kan inte riktigt sätta fingret på vart det känns men ont i benen får man iaf! Här ska du ta ett ben i tagen och du måste ligga i sängen då lakanet är som ett motstånd. Arbeta först med ena benet genom att drag upp benet mot magen samtidigt som du pressar hälen i madrassen så hårt du bara kan. Den här övningen är svårt att förklara men det är bara att pröva sig fram!
5.
Här ska man ha båda fötterna i och sedan lyfta sätet så högt som möjligt och verkligen spänna sätesmuskeln och sedan ner.



LÄS: Desas övningar är endast de gör och är inte sådär jääätte jobbiga eftersom att jag ska klara av att göra de varje dag morgon och kväll. Så dessa övningar är bra ifall du vill göra övningarna varje dag eftersom att man kan ligga i sängen och göra de när man är trött. Varje övning ska upprepas 15ggr. Om du vill ha lite hårdare träning för ben och rumpa några gånger i veckan så hittade jag en perfekt hemsida: http://gymglam.se/ovningsbank/ben-rumpa/

*Puuuuh* Nu ska jag ner och ta mig lite glass tror jag. Förtjänar det nu när jag har tagit mig tid till det här.. Haha men det är bara bra, börja öva nu och få tight ass till sommarn (; Hähää eller nått.

Update: Vet inte varför det blir så mycket mellanrum mellan vissa rader... Jajaa det får ni stå ut med!


Det bästa som hänt 2010

Var helt klart att Emil kom. Tio minuter efter tolvslaget förra året gick Sandras vatten och för exakt år sedan satt jag hemma och kunde inte fatta att jag hade blivit moster. Det var sjukt!

På facebook igår


På facebook igår kväll. Hinner inte blogga nu, Peter kom hem sex igår så han sover, Sandra har inte kunnat sova på hela natten p.g.a. grannarna och Emil är pigg som en jag vet inte vad, säkert för han fyller år ((((; Så nu ska jag ta hand om lillen, pösss

GOTT NYTT ÅRRRR

Jag har haft en underbar dag! Jag har inte varit på fest med en jäkla massa krök som alla andra, jag firar alltid nyår med min älskade familj <3 Grannarna under oss festar gaaaalet, och då menar jag verkligen riktigt jävla galet! Hela kvällen så har man hört deras dunk och skrik. I början så dansade jag och Sandra med till deras musik, skrek gott nytt år till några andra som har fest osv, ja det va lite halvt kul men nu har det verkligen gått för långt! Hela lägenheten vibbrerar och allt och stackars Emil vill ju sova. Vi vill att de ska fortsätta och ha kul men det här funkar inte.. :P

Förresten så fyller Emil år idag!! :D Min bebiisss<3333 Nu ska jag kolla på film hela natten men bloggar med bilder imorgn, pusssss<3


RSS 2.0