Bloppis?

Snart är det ett nytt år, känns sjuuuukt hur fort det här året har gått! Hänger inte riktigt med ;) Det här är faktiskt första året jag kommer på nyårslöften, ganska många faktiskt. Har ni några nyårslöften?

Just nu så sitter jag och funderar lite över vad jag ska ha på mig, tror att jag vill inviga mitt nya linne :D Men nu när jag sitter och kollar igenom min fulla byrå och fulla klädrum så har jag tuusentals olika plagg som jag ALDRIG använder. Använder typ bara samma kläder höhö ^^ Men eftersom att det vore synd att slänga och eftersom att jag redan har skänkt skit många kassar till myrorna så funderar jag kanske på en bloppis.. (; Vad tycks om det..?


2011 snart!!

Jag förstår inte varför jag sitter framför datorn huuuuur länge som helst och inte lägger mig fast jag är trött.. Jaja. Imorgon är det äntligen nyår och jag är riktigt taggad på nytt år, 2011 ska bli bäääääst! Nyår ska firas hos Sandra men mer om det imorgon om jag hinner :D

Lite bättre bilder på håret..

Min kväll:




Shopalicious


Idag drog jag till ICA för att hämta min älskade väst. Den kommer från Rut m.fl. och den är din för 400kr

Ett halsband som jag köpte på Kappahls REA för 20kr. Ska dock gör om den till en dubbelring (;

Köpte den här tröjan i större storlek för att ha den som klänning . Finns på HM för 149kr EJ REA. (den är grå!)

Ett jätte gulligt linne som man kan ha till allt. REA 100krHM.

Blusen köpte jag på Bikbok för 150kr REA i förrgår.

Tyvärr blev inte färgerna riktigt så som de är på riktigt p.g.a. blixten och när jag stängde av den så blev bilderna lite halvdåliga.. Men jaja, det får duga :D

Hatar rean

ÄNTLIGEN så har jag hittat något på rean! Eller juste, köpte ju en tröja på rean förut också kom jag på nu hähää. Men det här var nog sista gången jag åker och shoppar under den här storrean som jag hatar. Gick runt och hatade alla butiker hela dagen för nu när jag äntligen har pengar så finns det nästan ingenting att köpa. Blööö. Men två tröjor kom jag hem med idag iaf visar det snart. Min pälsväst har jag varit och hämtat också (;

Juste, färgat håret har jag gjort idag också! Är lite mörkt, nästan svart men det svarta släpper nog lite sen. Hoppas jag iaf (;

Brådis

Brottom, bloggar sen!


Kollat på st-cupen

Kom hem från ST-cupen för ganska längesen. Tjejerna var jätte duktiga, de vann alla sina matcher så nu blir det slutspel för dem! =D Jag fick ett sånt jävla spelsug nrä jag såg på alla matcher, buhuuuu :'(

Juste! Glömde bort att jag knappt har bloggat idag. Men idag så åkte jag som sagt in till liljeholmen men jag kom hem utan att köpa nånting. Helt ärligt, jag gillar inte rean!! Hittar ingenting, allt tar bara slut :( Men imorgon gör jag ett nytt försök i sickla! Men när vi kom hem från liljeholmen så gjorde jag och Jossan middag till pappsen som julklapp. Han tyckte att det var jäätte gott *stoltcheeyy*.





Några snygg bilder Sara tog idag.

Shopping i liljeholmen

Jag ska bara låta mitt hår torka lite till och sen så åker jag in till liljeholmen för lite shopping! Ska dock inte ta slut på alla julklappspengar, vill känna mig richbitch lite längre höhööö ;) Men presentkortet från HM ska jag nog shoppa upp nu iaf! :D Åååh jag är så glaaad just nu, jag har precis fått massaaa julklappspengar och nu ringde pappa och sa att han hade satt in 1500 på mitt konto och om tre dagar får jag barnbidraget också CATHIIIING!

Efter all shopping så ska jag och Jossan hem och laga en middag åt pappsen. Hans julklapp från oss (; Och sedan så ska jag åka in till tyresö men mer om det sen, pusss!




Idag så inviger jag min nya tröja. Och för att det inte ska bli massa kommentarer om det så använde jag den inte igår, prövade den bara och då fick den vara med på bild igår också ;D

Hårfärg

Tror att jag ska göra ett nytt försök imorgon eller över morgon. Vill få den färgen jag har på bilden nedan och den här gången ska jag INTE använda HMs egna! Spyyyy på den!

Laserdome

Ikväll så har jag haft det mysigt med mina elsklingar Matilda och Olivia. Men nu tänkte jag berätta lite om dagen (; tolv tog vi bussen in till stan för att köra laserdome. Vi köpte så att vi fick köra hur mycket vi ville och vi körde fyra gånger och det är en av det roligaste sakerna jag har gjort i hela mitt liiiiiiv! Okej, jag var inte särskilt bra (svårt att tro men sant..) men det var så kuuuuuuuuuuuuul! Tänk att springa runt i mörkret i ett mörkt rum med broar och sånt och springa ifrån alla småbarn som försökte skjuta en. Finner inga oord! Så värt pengarna!

När vi hade kört fyra 20minutare så drog alla hem förutom jag och Sofia, vi tog oss en lite tur i olika affärer. Kom dock bara hem med en enkel tröja. Helt ärligt så gillar jag inte alla dessa reor. Man hittar inte riktigt det man vill ha och det är bara fullt med folk överallt..

Och till dig som ville veta hur man gjorde mina övningar: Självklart så kan jag visa/beskriva hur man gör. Jag gör det såfort jag har tid! (:


Med oliiivvviiiaa

Nu är jag med Olivia och ikväll så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Idag så gick jag upp ganska tidigt för att vi skulle köra laserdome och FAAASEEEEEN VAD KUL DET VAAAAAAAAAAA! Finner inga ord. Men jag skriver mer om det sen. Pussssss.




Åkt pulka! :D

Tjeniiiis!, jah kom hem för ungefär en kvart sen och har redan stoppat i mig en jäkla massa aladdin choklad. Inte så smart för jag får alltid skit svårt att somna när jag har stoppat i mig massa socker. Övningarna kommer jag inte heller kunna göra ikväll för jag har skit ont i knäna av all pulkaåk och så har jag träningsverk, får det när jag gör mina övningar :$

Idag blev jag iaf välkomnad (hahah kan man säga så?) på bästa sätt. Jag, Olivia; Matilda och Sofia var ute och åkte pulka ganska länge och sen drog vi hem till Sofia och myste lite med film:D Nu är jag skit trött och ska upp ganska tidigt imorgon så jag ska göra mig ordniing för min älskade säng nu. Puss

Och jaa.. Tyvärr så är det så att jag måste göra såhär med det som är ätbart och mitt. Man vet aldrig med min familj..

Med olivia

Detdär med västen är fixat sig. Farmor ska åka och köpa den imorgon (om den finns kvar) och sedan åker hon hit och lämnar den :DDD Desperata unge assåå. Nu är jag med Olivia och vi väntar på att Sofia ska äta klart och sen blir det pulkaaaaaa!

Sexyyy ladies


Mitt livs största misstag

Nu är jag på bussen och är hemma om en halvtiimme ungefär. Bussen var en halvtimme sen, alltså en halvtimmes kyla.. Innan vi gick till bussen så gjorde jag mitt livs största misstag. Jag hittade en skiiiiiit snygg pälsväst för 399:- och den va aaaaas snygg! Kunde bara inte bestämma mig så jag köpte den inte men nu ångrar jag mig som fasen. Jag ska kolla om jag kanske kan ringa dit och beställa den så får de skicka hem den till mig, haha. Hoppas det går!


Mycket snyggare in real.


Varit på bio idag!

Anledningen till att jag inte har bloggat på hela dagen är för att datorn inte har funkat. Men nu är den igång igen. Idag så har jag gått på bio och sätt Narnia, trean. Den va bra men inte lika bra som ettan och tvåan faktiskt (; Men gillar du Narnia så är det självklart att du ska se trean! Innan bion så hann jag smita in till HM för att kolla lite och helt ärligt, jag gillar inte den här rean. Okej nu ljuger jag men det är så jääääkla rörigt! Jag hittade mycket som jag ville ha men tyvärr kan man inte köpa allt och jag kunde inte bestämma mig och sen var det mycket folk o.s.v. så jag kom hem utan kassar. Men imorgon innan min buss hem kommer så gör jag ett nytt försök men inte bara inne på HM! ;)

Nu sitter jag här och kollar på Madagaskar. Det är sjuuukt hur mycket filmer det är som visas på TV nu de senaste dagarna!

Tröjan kommer från Gina och leggingsen från HM.

Billig shopping på HM


149:-

99:-

99:-

80:-

Jag som har 300kr på HM plus en massa andra pengar just nu är riktigt taggad på shopping.. Bajs på all snö!

Annandag jul

Deppmoooode.. All snö förstör så jag kanske inte kan åka in till stan :( Buhuuu jag som så gärna ville gå på bio och komma i tid till mellandagsrean! I stockholm är alltid allting slut så det finns såååå mycket mer här i Nyköping så jag tänkte passa på liksom.. Men jag kanske hinner imorgon innan min buss hem går. Får se.


Whos that chikk?? Hahhhahah jag döööör lite här. Nu skämmer jag verkligen ut mig men jaja, här har ni två jääääätteeee snygga bilder på mig från sommaren 2008, hahhhhh.

Harry Potta

En härliig kväll har det varit idag. Mycke skratt med gästerna som jag har tagit en paus från nu. Nu har jag mitt arsle parkerat i soffan framför Harry Potta 5. Längtar bara mer och mer tills jag kommer hem och kan se 7an! Jag tror att jag kanske har fått min önskan igenom. Tror att jag har lyckats övertala alla att gå på bio med mig imorgon, wiiiiiiiiie!! :D De vuxna vill dock inte se Narnia så de kollar nog på någan annan istället. Och sen får vi se om det blir lite shopping (:

Bild från igår..

Trååk

Tråååkiiiig.... Just nu är jag riktigt jävla uttråkad. Det blev ingen bio idag för att vi ska få fler gäster så det blir julmat idag med, wohoo (; Men imorgon SKA jag härifrån! Imorgon ska jag åka in till stan och gå på bio och shoppa. Försökte få farmor med mig och hon kanske hänkar, yaaay!



Biffen hääääär!

Imorse så gjorde jag mina övningar (nästan alla) för första gången och helt ärligt, jag suger på de. Stel som satan är jag och vissa övningar är omöjliga. Hahah så jag gör om de lite, måste bara fråga sjukgymnasten om mina övningar också funkar, hahah. Haha jag lovar. Jag kommer att komma tillbaka på fotbollsplanen som feetaste biffen! Övningarna tränar mina ben och rumpa som faaaaan. Hejjj bigga ben och bigass säger jag bara!!!!!! haha fast neee, jag vill inte ha mer muskler :( Men vad gör man inte för att knäna ska bli bra..

Idag vaknade jag på ett strålande humör och tänker INTE dega i soffan. Jag ska få med lillasyster och kusinen ut på stan och gå på bio! Jag tänker, tänker, tänker! Annars blir jag faktiskt sur.. Hur kul är det att sitta här hela dagarna egentligen..?


Hahhahahhh heeey sexy lady.

Harry Potter

WÄÄÄÄÄÄÄÄ. Alla i huset kan bajsa på sig. Imorgon vill jag rulla mig i snön och sedan basta och åka in till stan på kvällen och gå på bio och i övermorgon så vill jag shoppa men vill ni veta vem som vill göra detta med mig? INGEN! Tråkmånsar.. Elin är i norrköping och vi tänkte att hon kunde åka hit på söndag så åker vi hem tillsammans på måndag men vi har fullt hus här så det går inte. Buhuuuu :(

Ikväll så har degat i soffan framför Harry Potter med lite Aladdin choklad. Vi har sex paket här! haha. Men tyvärr så tål jag bara två sorter av typ tusen.. surt.
Längtar tills jag kommer hem. Då ska jag se sjuan med Sandra och Jossan!

Bildbomb


Sööta bröderna.


Maaaat

Jag och älskade Emmi

Våran egna lilla städare

Ingen ville vara tomte, självklart blev jag offret.. (Hade skägg också)

Julklappsöppning

Tönt

Farmor leker lite..

Firandet är slut

Nu är typ allt julfirande slut och jag har haft en jätte mysig jul! Och nu blir det en jäkla massa shopping kan jag sägaa! Längtar lite tills när jag kommer hem då ska jag få julklappar av mamma, pappa och Sandra också (: Jag bloggar mer med bilder från idag senare ikväll, ppöösss!
'

Pulka







Nu taggar jag inför kalle och sen blir det julklappsöppning!

Ha en riktigt bra jul!!

God jul alla! Hoppas ni får en riktigt bra jul. Mitt mål idag är att se till att lillkusinen får samma julkänslor som vi fick när vi var små. Vi var bombsäkra på att det var jultomten som kom, hade/har samma traditoner varje år som visade att det verkligen var julafton. Jag är så glad över att ha vuxit upp med denna släkt som gett mig så mycket kärlek och så underbara julaftonar (säger man så?) varje år. Nu när jag har blivit mycket äldre så är det min, eller min, jossan och kusinens tur att se till att lillkusinen får det precis som vi fick. Och senare när jag och Jossan blir äldre och kan fira jul med Sandra så ska jag se till att Emil får det som oss också. Julafton är en väldigt viktig dag för barnen och varje barn borde få uppleva den perfekta julen tillsammans med sin släkt, julklappar, kärlek, kalle anka och självklart tomten!


Nu ska jag ner och leka med lillkusinen och sen fixa mig! ;)

Ful hårfärg

Jag färgade mitt hår för inte alls längesen för att få bort allt mitt solblekta hår men sämst som jag är så valde jag HMs egna och tro mig den suger. ANVÄND ALDRIG DEN! Färgen går ur jätte lätt och i topparna som var blekast blev typ gröna efter en stund.. Men de klippte jag bort sen men nu börjar resten av håret bli så.. (: Så när jag kommer hem så ska jag köpa en ordentlig hårfärg!

Idag på morgonen så rååååkade jag lova min moster att bada bastu med henne. Kan säga att jag ångrade mig direkt.. Haha. Men vi har haft bastun där ute i typ tre år nu så det är dags att inviga den tycker jag.. Nu är bara frågan, vågar jag verkligen rulla mig i snön i underkläder? eller ännu värre, i sjön kanske... ;)


1 dag kvar..

Idag så har jag lekt med lillkusinen så att svettet bara rann, fullt seriöst utan att överdriva. Jag längtar till imorgon mer och mer för varje minut som går. Det ska bli så myyyysigt! :D Jag vet inte riktigt hur länge jag blir kvar här men jag tror jag jag åker hem den 27 eller något, har inte riktigt bestämt mig. Frågan är bara vad jag ska göra alla dessa dagar. Inte leka ute i snön och kylan iaf.. Men imorgon är det ju julafton och sen så funderar jag på att shoppa och gå på bio de andra dagarna. Passar ju bra eftersom att det är mellandagsrea. Fick ett sms från HM och den 26 skulle deras rea börja iaf (;



Jag förra julen. Jag kommer ihåg hur glad jag var när jag gick mobilen i julklapp som jag ÄÄÄÄLSKAAADEE! Men dum som jag är så tappade jag bort den en månad efter, idiot.


Hos farmor

Nu när jag är här så börjar julstämningen komma. Har inte önskat mig ett shit så jag undrar vad det är under granen.. Hahah :D Just nu väntar jag på att kusinerna ska komma. Har tre pensionärer här som sover middag och alla tre snarkar så att hela huset skakar, hihehehohohohahah. Nejmen typ (;


På bussen

Hahah fyfan vilken tur jag och Jossan har! Först så sitter jag och säger "Men åååh, de borde ha gratis nätvärk på bussen så att vi kan kolla på julkalendern.." och bara några sekunder efter det så säger de i lilla TVn att det finns och vi bah wohooooo! Hahah och sen så hade knappt några batterier på våran dator och så bra som Swebus är så finns det en eluttag vid varje sittplats. Härliiiigt! Nu har vi åkt i 50 minuter och har 40 kvar. Tiden går faktiskst jätte fort (:

Innan vi hoppade på bussen så hade vi mysig fika med våran fina mamma (:

Hahah och nu spelar de julmusik, I LOVE SWEBUS säger jag bara! (;

Åker snart

Nu håller jag på att packa (packade knappt något igår..) och snart så drar jag. Men jag bloggar när jag kommer fram vilket blir vid halv ett. Buhuuu 1 timme och 30 minuters resa är inte kul :(

9As julfotbollsdans

Här har ni en video på oss i min klass som deltog på julfotbollen. Tyvärr blir det lite hackigt och så på den här videon men det går inte att spara videos på facebook men som tur är så har jag en inställning på mitt webbkameraprogram så jag kan typ filma en markerad yta på datorn (;

Systrarna Nilsson









Här har ni mig och min fina lillasyster Josefin som är två år yngre än mig och driver denna blogg. Vi har suttit och lekt framför kameran ett tag och gjort lite videos men de får ni inte se, moahahahhh! Men nu måste jag sätta igång och packa lite. Imorgon ska vi möta mamma tjugo i tio i slussen och sen drar vi och fikar innan min och Jossans buss till nyköping går.

Och ännu en gång. Ursäkta alla svartvita bilder men bilderna blir så dåliga utan solljus :(

Pälsväst eller pälsjacka?

Jag typ inte önskat mig nånting i julklapp så därför antar jag att jag kommer få pengar (hihii). Och då funderar jag på att köpa mig en pälsväst eller en pälsjacka men jag har riiiktigt svåra problem med att välja vad. Båda är skitsnyggt och köper jag det ena kommer jag att ångra mig och vilja ha det andra.. Wääää, kan inte bestämma mig :(

Städar

Har städat mitt rum och nu har jag inte mycket kvar och sen så ska jag ut och skotta eftersom att papap inte kan göra det för att han är sjuk..

Och sen måste jag bara säga en sak till. Jag har inte tid med att gå med i olika tävlingar, tyvärr.. Och ni som skriver på msn, jäätte gulligt men jag sitter inte alltid framför datorn när jag är inne så det är därför jag itne svarar. Så tro inte att jag langar fet diss, utan jag vill faktiskt svara bara det att jag inte sitter framför datorn just då ;)


Ska boka bussresa till Nyköping


Sitter och kollar bussar till farmor. Pappa är väldigt sjuk/förkyld och vill inte smitta farmor och alla andra där nere. Känns jäkligt surt, HAN MÅSTE MED! Om två dagar är det julafton och jag har ingen julkänsla alls. Pappa kanske inte kommer att vara där, jag har inte önskat mig nånting i julklapp och ja, stämningen finns bara inte där. Jag har alltid haft så jäkla mycket julkänsla men i år vet jag inte riktigt vad som har hänt. Men jag hoppas på att julkänslan kommer fram såfort jag kommer hem till farmor. Jag ska nog boka en resa till henne så att jag kommer fram imorgon

Någon som känner likadant?

Våran skolavslutning

Godmorgon! Idag vaknade jag på ett strålande humör, haha ;) Vaknade på bästa sätt, pappa väckte mig med ett skämt och sen fortsatte vi att skämta. Att vakna med ett skratt och hoppa ur sängen direkt är itne så ofta man gör (: Nu tänkte jag visa lite videos från skolavslutningen när Hanna, Yadasht, Linda, Erica och lärarna sjunger. Alla var så jääääkla bra och lärarna är bara för sköna :')


Jag blev jätte förvånad när jag hörde Hanna sjunga, så braa! Jag har hört henne sjunga tillsammans med andra och någon snutt när vi har haft profil men aldrig såhär!


Yadasht var så jäkla modig! På varje rock och pop profil så har vi peppat honom med att sjunga för oss och på skolavslutningen. Så braaaa!


Här har vi Linda och Erica och jag finner inga ord för dem! Och en sak som kan vara lite kul att veta, så är linda hon som står upp och sjunger idoljuryn Anders Bagges systerdotter (;


Sist ut så har vi lärarna, jag kommer faktiskt sakna dera tradition att sjunga på avslutningarna!


You make me so happy!

Vet inte vad som hände medans jag var och hade filmkväll. Men nu när jag kom hem så hade jag 27 kommentarer och myyyycke mer besökare än vad jag brukar, haha vad hände? Och vet ni vad som gjorde mig så jäkla glad? Jo att inte en ända kommentar var negativ och nästan bara komplimanger. Fyfan vad ni är fina! Kärlek till er säger jag bara.. :')

Myskvällis

Videosarna tar alldeles för lång tid att ladda upp med jag lovar att ni får se de imorgon eller sent ikväll. Snart drar jag ut och möter brudsen för en filmkväll. Ska bara byta till myskläder, ha en mysig kväll alla!




Sitter med världens fulaste pälsmössa som jag har haft i tusen år men bara andvänt inomhus men nu ska den invigas! Fulingen ska få visa upp sig bland folk. Hahah men huvudsaken är att den är varm, hur den ser ut spelar väll ingen roll. Eller? ;)

..

Jag håller på att ladda upp videoklipp från skolavslutningen på youtube sen så lägger jag upp de på bloggen (: Idag innan sjukgymnasten så var jag somsagt i forum med mina systrar och Emil. Handlade liiite julklappar och nu är jag pank. Äger inga pengar... Men tur att det är julafton om tre dagar. Hahah det känns verkligen inte som det. Har inte fått så mycket julkänsla men så fort jag kommer till farmor i nyköping så kommer säkert julkänslan fram.

Hos sjukgymnasten så gick det faktiskt bättre än vad jag trodde. Jag fick typ tio övningar som jag ska upprepa 13 gånger morgon och kväll och ska inte träna på hela januari och sen får jag se hur det blir med träning.



Emelie ♥ Ingo = Sant

Kollade precis på julkalendern och jag kan inte sluta älska Ingo! SÅ SÖÖÖÖT. Jag är käär i lillen!

Min prins Ingo och jag♥♥

Julloooov!

Yeess, nu har jag äntligtn jullov! Jag berättar mer om skolavslutningen sen när jag har varit hos sjukgymnasten för jag har lite brottom till bussen. Ska till forum och möta mina systrar där. Mina betyg vart jag ganska nöjd med. 2 G, 10 VG och 4 MVG tror jag att jag fick. Men nästa termin då jäävlarrr ska jag höja mig som fasen, hahah. Men nu, tre veckors lov, tre veckors vila :)))

Julfotboll

Idag så har vi haft julfotboll och faasen vad kul det var! Vi samlades ganska tidigt för att fixa oss. Fick lite panik när vi märkte att vårat brunpuder var alldeles för ljust för mig, Izza och Alexandra så vi var tvugna att springa till bildsalen och hämta målarfärg att ha på kropparna och puder i ansiktet. Hahahh men det blev bra ändå. Bara det att mitt ansikte blev kriiiiiitviitt av pudret på varje bild som togs haha.

Men allt gick bra iaf. Vi kom till slutspel men förlorade första matchen i slutspelet.. Men det var iaf jätte kul och gjorde tre mål, en härlig avslutning på fotbollen (kanske, imorgon får jag veta!!!).

Efter idag så har jag insett hur jäääkla kul och hur mycket jag älskar fotboll och jag vill inte, vill inte, vill inte ta uppehåll! Jag mååååste få fortsättaaa!!!!!





Hahahha såhär fin blev jag på varje bild med blixt..

Om jag bara inte vore så fattig..


Bästa bloggen evveerrrrrr

Jag har seriöst världens tråkigaste blogg. Dålig uppdatering och svartvita webcam bilder när jag väl bloggar.. Haha men jag ska försöka ändra på det. Börjar nu (;

Igår kväll så hade jag det mysigt och kul med Emma och Johanna. Fast jag sov inte sådär jätte bra eftersom att jag blev väckt av en av mina kompisars föräldrar sådär kvart i fyra på morgonen och undrade om jag visste vart hennes barn va.. Hahah knasig du är kåmpiz..... Imorse blev det upp och hoppa tidigt och sen ta sig till Sandra och hjälpa till lite att ta hand om Emil och sen bakade vi också. Och sen så var jag tvungen att åka hem eftersom att både Jossan och pappa är sjuka så jag var tvungen att hjälpa till lite här hemma.. :)

Nu sitter jag hemma och är döööd. Försöker tagga lite inför julfotbollen imorgon också. Imorgon kanske det är de sista fotbollsmatcherna jag spelar på tusseeeen åååårrr. Måste ta vara på den tiden! haha


Hej på er!

Igår blev det ingen hemmakväll utan jag gick ut och hade det roligt istället. Och imorse så var jag på friskis för första och sista gången. Jag höll på att dö för att det var så tråkigt och slet som fasen på min knän! Men jag vill liksom passa på nu, på måndag kanske jag får beskedet att jag måste vila i sådär, tusen år..

Nu väntar jag på Sofia och Jojo. Vi ska dela ut lite kakor och sen ska jag åka in till sickla med Karin och handla lite julklappar. Myyys!

Seg

Som många av er säkrt vet så laggade blogg.se igår så jag kunde inte blogga. Men igår var jag iaf med Sofia och Jojo. Hela dagen så brottades vi i min säng och soffa. Va tvungen att bädda om heeela min säng när jag gick och la mig sen :((( Och sen så kollade vi knappt på paradise för finalen var det tråkigaste jag har sett så istället så brottades vi i soffan istället. Så kan det gååå.. (; Och resten av kvällen när Jojo drog så låg jag och Sofia och myste hela kvällen framför Criminal mines och fyfaaaan vad läskigt det var! Höll på att skita på mig.

Idag efter skolan så åkte jag och Johanna till sickla en snabbis för att köpa solpuder till hela klassen. Vi ska täcka hela kropparna med det på julfotbollen (; Nu har vi fixat typ allt inför julfotbollen, hoppas bara på att det blir så som vi hoppats! Är inte så säker på det men hoppas, hoppas, hoppas!

Idag är min segaste dag någonsin. Jag orkar ingentiiiiiing!



Varit hos Sandra hela dagen

Hej på er! :D Drog tidigare från skolan idag för jag var tvungen att hämta mina inlägg till skorna. Har även glömt att säga hur det gick hos sjukgymnasten i måndags. Vi kollade lite på mina ben, knän o.s.v. jag orkar inte säga allt hon sa men mina problem är snebelasting, vinklar ut foten mycket när jag springer, ojämna ben, jäääääääätteeee ojämna muskler, har kvar lite slatter i knäna, de är svullna, har blablabla syndrom i knäna, glapp i båda knäna, det ena knän rör sig knappt, något med höften, ryggen och fötterna. Det var allt jag kunde komma på.. Haha. Men jag kanske slutar spela nu efter jul men får se. Jag ska till sjukgymnasten på onsdag igen och då får jag veta lite mer. Ska även få övningar till mina knän, fötter och höfter som jag kommer behöva göra varje dag. Suuuuuuuck.

Efter att jag hade hämtat mina inlägg så åkte jag hem till Sandra. Vi fikade och sen så stannade jag där hela kvällen, käkade middag där osv. Jag hade det jätte mysigt och kul. Fick även plugg gjort där också. Det är så mysigt hemma hos dem i hammarby sjöstad. Nästan så att jag har lust att flytta in hos de.. Hihiii (:

Jaa.. Det är såhär min säng ser ut när jag inte hinner gömma allt innan jag fotar. Och golvet........... hahah det kommer ni aldrig få se. Kommer alltid att skjuta undan alla kläder och så, så att det inte syns i kameran ^^


Ful

Idag så är jag fulare än någonsin! Haha. Men jag kanske hinner fixa mig men jag tror inte det. Min buss kommer om tio minuter och jag funderar på att käka frulle men tror jag skippar det för jag har ändå hemkunskap nu :D Idag så inviger jag den nya tröjan!


Idag efter skolan så åker jag först och hämtar mina hälinlägg och sedan åker jag till Sandra för att fira henne. Hon fylleer år idaag!! :D Besök hennes blogg här.

Bruno Mars

Varför känner jag inte någon med denna talang? Eller ännu bättre, varför har inte JAG denna tallang? Whyyyy gooood whyyyyyyyyyyyyyy!?

Så sjukt bra röst. Jag fattar inte.

Natti

Nu är jag skittrött och lite halvt irriterad på att jag har glömt min mattebok hos Sandra tror jag (eller hoppas jag annars har jag tappat den på bussen!!). Jag behövde verkligen plugga för jag har skit svårt matteprov på torsdag :(((  Jag är även skittröttt och håller på att somna här men jag vill inte somna med blött hår.. Haha problem. Men jag ska fixa mig för sängs sålänge. Pusshej!



Sverige, sverige, sverige, sverigee...

Störd

Har varit hos Sandra hela dagen efter skolan och när jag kom hem så kollade jag på DH och jag finner inga ord för hur bra det vaa! Sinnessjuuuuuukt, är mållööööös, det här är inte sant. Jag satt och bölade när det var slut för att det va sorgligt, för att det var så jäklaa braaaaa och för att säsongen är slut. FAN. Okej jag kan inte skriva mer, är för chockad. Det här är inte sant, det är itne slut!!!!!!!!

Hahah tiptap texten på armen...

Skolan idag har varit jäklaa chill och rolig faktiskt. Först så hade vi vårat "jäääätte bra" lucia tåg som lärarna typ älskade och vissa sa att det var det bästa hittills fast vi var så få men vi i tåget tyckte inte att det gick sådär jäätte bra, haha (:

Efter det så fick vi lite pepparkakor och så och sen var det spanska och sen musik. På musiken så tränade vi på våran dans inför jukfotbollen mitt i ljushallen med musik och så där, det va så kuuul när alla stannade upp och det blev typ folksamling (: Och när alexandra gjorde sina typ vålter och så och va gryyyyym!

Just nu så sitter jag hemma och är nervös. Om lite mindre än en timme går min buss och då ska jag till sjukgymnasten och får veta lite mer om min framtiiid!



Haha jag vet inte varför men ajg har börjat puta med läpparna på bilder, alltså drivbilder! Gör det utan att tänka på det, fult är det iaf. Haha ;)

Tomte

Nu så har jag valt ut kläder till imorgon. Hahah jag skickade bilder till Sofia och Jojo på msn på hur jag skulle se ut och jag visste, jag bara visste att de tänkte spara de och lägga ut på facet! Men smart som jag är så hann jag ta bort bilderna, mohahahah jag känner er för bra Dashing-Johanna och Ginger-Soffan!!

Och till Elsa; tröjan blir jätte bra, tack! :D


Fin

Leker lite..

Vad jag gör just nu? Jo just nu så har jag så tråkigt (men borde plugga..) så jag sitter och leker lite med design. Lika bra det för jag HATAR min fula egodesign som jag ser ut som stryk på höhö. Ett litet tips bara: Skapa ALDRIG en design som är fööööör mycket dig. Man tröttnar fort som fasen och jag skäms och vill spy på min design som ser ut som stryyyk!

Men ni ska få kika lite på den jag pillar lite på nu. Orkar inte fortsätta men jag tror att jag någongång (till jul kanske?) gör en sånhär liknande. Denna har jag somsagt bara lekt med och är verkligen inte en klar design plus att den inte har en bild på headern än. Men det ska nog bli grunden till min nya senare (;

Vad tycks om min verkligen inte icke-klara design hittils? haha :D

Hemmaa

Nu är jag hemma med lite godis och en julgran. Köpte ingenting på marknaden men det var jäääkla mysigt borta på utö. Hittade dessutom en lapp där de s´ökte folk som kunde jobba på ett nytt bageri i sommar men det blir så krångligt eftersom att det är så långt bort. Men då kom pappa med förslaget att jag kan bo där under tiden men neeej, jag tror nog att jag skippar det ;)

Men det var verkligen jätte mysigt på Utö men det var synd att det var så jäkla kallt bara. Men tack vare den här dagen så fick jag julkänsla för första gången. Varför kan inte det vara lika mycket julkänsla här i Stockholm föör..? (: Men nu ska jag kolla på julkalendern, puussss!

Hihiii köpte fem stycken i olika smaker =D


NEJ. Jag hade inte på mig mössan på julmarknaden! Haha (: Men jag håller på att töja ut den inför lucian imorgon.. (:

Julmarknad imorgon

Finns inte så mycket att säga om den här kvällen.. ;) Men snart så ska jag iaf lägga mig. Jag ska upp åtta imorgon för att följa med på julmarknad :( Men det kan nog bli mysigt ändå.. :D





Snyggveee!

Olivia<3333

Jag har världens finaste vän! Mitt under all städning så kommer Olivia och knackar på och ger mig en feeeet cupcake, gulliiiis!!!!!!!♥♥♥♥


Terrarium

Nu har jag precis hjälp pappa att bära in terrariumet. Det var jätte stort för jag trodde att han ville ha en liten ödla i den men en liten ödla ska det inte vara utan en skäggagam! Eller så kanske vi ska ha en orm men det blir ett fett jävla NEJ på min sida. Haha pappa är lite smågalen i ödlor, ormar, fiskar osv. och vi har tre akvarium/terrarium per våning nu, d.v.s. tre stycken..


Nu är bara frågan.. väljer pappa en ödla eller en orm? DUNDUNDUNDUUUUUN!

Firework

Får blogga jätte fort för internet lägger av heeeela tiden. Men iaf, imorse så hade jag ställt väckar klockan eftersom att jag skulle på friskis men när jag väl var uppe så ångrade jag mig och kollade på julkalendern istället. Snart så ska jag åka och hämta alla efterlängtade kakor, wiiiie! Har längtat såååå länge (: Men jag har ingen aning om hur jag ska kunna ta med mig 21 burkar till skolan på måndag.. Haha :D

Idag så har samma låt spelats i lurarna helahela tiden och så ska det bli resten av dagen. Firework med Katy Perry är gryyyym!


Låten är så jäkla bra, hon är så jääävla bra, videon är så bra, videon är så vacker, hon är så vacker. Allt med låten är awesome, looove it!

Dagens lilla shopping

Wäääää, jag tyckte att Minnah borde ha vunnit för hon gjorde vinnarlåten mycket bättre :( Men jaja, hon kommer säkert ändå bli kändare som alla andra tvåor förutom Agnes som kom etta. Just nu är jag skiiiit trött. De senaste veckorna i skolan har verkligen slitit ut mig. Men jag ska nog lägga mig i sängen snart men först tänkte jag visa vad jag köpte. Jag köpte en tröja, mascara och bh (:

Tröjan finns på Gina. Den är mycket finare på men det får ni se när ajg har på mig den. Tror att jag ska inviga den redan på söndag eller måndag (;

Idol

Jag hejar helt klart på Minnah på idol, fast Jays andra låt va gudomlig!!! Haha det var så fiiint :') Men Minnah är fortfarande favoriten fast Jay också är grym, helt klart. Ikväll så skulle jag egentligen få lite plugg gjort eftersom att jag måste skicka in en grej till skolan men jag känner inte att jag orkar. Nu är det helg, nu är det vila..

Ikväll så ska jag bara sitta hemma framför idol. Lite spännande dedär, vet inte vem jag tror kommer vinna utan jag bara hoppas på den som JAG tycker är bäst. Men sen är det säkert aaas många som hejar på Jay också.

Hahahahha snyyygg brud!

Varit i forum

Jag kom hem från Forum för ett tag sen och nu sitter jag bara hemma och spyr på mitt rum. Usch vad det är stökigt, jag ser knappt någon fläck att gå på! Jag får städa lite ikväll, jag ska ändå bara vara hemma och kolla på idol.. (:

Idag så hade jag två prov och det är även anledningen till att jag inte kunde blogga igår. Och båda gick jätte bra faktiskt! (: Sen efter skolan så åkte jag, Sofia, Jojo, Elsa och Olivia till forum. Jag köpte upp mina 500spänn jag fick imorse :( Men jag ska få maassa caash snart, mohahah! :D Nu ska jag nog kolla på julkalendern för jag har missat två avsnitt, pöööss!

Funkar inte att ladda upp bild.. :(


Rings


EN FEEEEET HISS till dessa ringar! Endast 50 spänn. På fredag ska jag ta mig till närmaste Bikbok och köpa dessa ringar. Eller aah, först hoppas på att de finns kvar i butik.. (;

Fan.

Fan, fan, fan, fan, faaaan! Fan är det jag kommer att gå runt och säga hela dagen för jag missade min tid hos sjukgymnasten och sov till halv elva istället. Lite ångest på den va.


Visar fint upp mitt fina örhänge..

Vila och värme är

..precis det jag behöver just nu..



..för det är då jag är som lyckligast.


Tips

False Lash Effect Mascara PINK EDITION
Vill bara tipsa om den här mascaran som är så sjukt jävla bra! Olika mascaror är olika för person till person men jag är ganska säker på att den här är grym för de flesta (: Jag äääälskar tjocka borstar och därför är denna perfekt, mer en perfekt! Finns lite överallt, bl.a. på Kicks.

Började med att jag prövade Jojos och jag blev gaaalen i den. Ska köpa den så fort jag kan!

Försöka plugga nu

Usch nej nu känner jag för att jag har blivit för lat. Måste försöka se till att få lite plugg gjort innan jag latar mig igen framför TVn!

Ja jag vet att det är tråkigt med svartvita bilder men kameran blir så dålig när det är mörkt :(

Julkalendern nu

Hej på er! Förlåt för den seeeega uppdateringen. Men skolan går åt helvete (åt helvete med skolan!) just nu och allt är bara blääääää. Ja, ni som får betyg vet ungefär hur det är (;

Idag efter skolan så åkte jag och pappa till Sofiahemmet för att göra inlägg till mig och ni anar inte hur skönt det var! Gratis fotmassage, precis som fotmassage kändes det. Och sen när de skulle ta bort det från min fot så var det inte lika skönt längre, då kittlades det som fasnn.

Nu ska jag kolla på två julkalenderavsnitt, strunta i allt plugg för en stund och bara chillaaaa. Men sen efter det så ska jag försöka att plugga lite. Kom på att jag har muntligt prov i spanska imorgon också :''( Ledsen chey.


Fina Josefin och jag från luciaträningen igår. Vet ni hur mycket det sugeeeer?!?!? Här har man ställt upp för att samtidigt ha kul och göra ett roligare luciatåg men samtidigt traditionellt men vad händer sen? Vi får bara sjunga bajs-låtar och klä oss till fula tärnor. JAG VÄGRAR! Och när vi sjunger och så på lektionen hänger ingen men för det är så tråkigt och sämst låtar. Blir det ingen ändring så hoppar jag av.


Degat framför datorn hela dagen..

Idag så har jag inte så mycket hosta och är nästan frisk, imorgon hoppas jag på att bli helt frisk! Men kan få lite host och hesattacker ibland.. :) Hela den här dagen har spenderats framför datorn. Har suttit här sen jag vaknade så jag är gaaaaanska så hungrig nu också (; Sitter i mina sovkläder också så det är nog dax att byta om o.s.v. snart (:



Emil

Wääääh. Kollade precis på Sandras blogg, på bilder på Emil. JAG VILL TRÄFFA HONOOOOM!!!!!! Sandra ska jag träffa imorgon och vi tillsammans med Jossan ska ha det trevligt i stan och sedan sätta våra arslen på en biosalong och kolla på Harry Potter, wiiiie! :D Emil ska jag träffa så fort jag har blivit frisk!





Jag vill också leka med bebisen :( Bilderna är tagna från Sandras blogg.

Min kväll

Har suttit hemma hela kvällen och kollat på idol, nemo och lekt med kameran.





Hahaa fulefaan..


webbkamera på datorn miin

Nu har jag kämpat som fan med att fixa ett program för min webbkamera på min dator. När jag äntligen har lyckats ladda ner programmet så visar det sig att det är ett 30dagars. Baaaajjssss.. Men nu orkar jag inte fixa ett annat så jag får ha det här sålänge :D

Min hosta är fortfarande inte över, jag hostar typ hela tiden.. Och igår så hade jag knappt någon röst så det va en aniiiiing pinsamt att prata. Jag lät inte hes, hes. Utan jag lät som en man som hamnat i ett feett målbrott. Haha skitfuuult :')

Idag så bokade daddy tid hos tandläkaren. Jag har hål i tänderna IGEN. Jag har aldrig varit på besök hos tandläkarn utan att ha ett hål och jag lagade precis två hål. Så jag är skiit hungrig just nu för jag har knappt ätit nånting på hela dagen för att det gör så ont i tanden.. Fast nu börjar jag få ont i magen här för att jag är så hungrig så jag ska nog gå ner och ta mig en drickyoguuurthhhhhhh B)


Nu är det mitt stökiga rum ni kommer att få stå ut med på bilderna (;

Hata liiveet just nu!

Usch fyfan vad jag inte mår bra av det här. För det första, hur gör man av med hes hals och hosta? Jag har inte ont i halsen så det hjälper inte och jag har inte så mycket hosta så att jag behöver ta hostmedicin.. Men de kanske funkar, pappa är och köper det till mig nu ^^ Sitter även här med två tjocktröjor, mössa och halsduk och svettas ihjäl. Men jag vill inte att hostan ska bli till förkylning som blir till feber eller något liknande..

Och imorse så var jag förresten och kollade mina knän och var skiiit nervös innan jag skulle åka men sen så släppte det för jag trodde knappast att det skulle vara något "allvarligt" men jag hade fel.. Jag får inte träna hårt och inte spela cuper (tror att jag ska göra det ändå!!!), springa, måste skaffa särskilda hälinlägg, göra vissa övningar varje dag som jag ska få snart och gå till en sjukgymnast och då ska jag få veta lite mer. Bajs på livet.. Jag som ska spela skol dm, julfotbollen och en annan inomhuscup med laget snart :(( Men jag försöker övertala mig själv att inte vara med. Jag vill ju inte åka till Portugal utan att spela eller sabba hela utomhussäsongen..

Nu kom jag på att vi har ännu mer att göra. ÄLSKA LIIIVEEET. Verkligen. Fast neee.. Vill bara göra som igår, lägga mig klockan nio och fly från allt plugg men det går inte. Då kommer jag bara ännu mer efter :'''((

Jag och snygg-johanna

Deppmode

Hostar och har massa plugg. Kan det bli bättre? Nej.

RSS 2.0