Det luktar bajs när man skiter

Varfööör ska jag alltid plugga dagen innan när jag har prov? -.- Jag har prov imorgon och jag kan ingentiiing! Tänkte skippa träningen för att plugga men jag känner att jag vill ut och röra lite på mig :)

Idag så har jag varit med Matilda och Sofia och pluggat lite på Sofias balkong och haft det mys. Ska fortsättta plugga lite nu innan träningen också fast jag har piss ont i knäna... Jag har fått för mig att mina knän ska bli starkare och bättre av att träna utan knästöd men en så länge så har det bara blivit sämre.. :P

Min och Sofias låt till Max, hihiiiiiiii! ♥
gillar ni bajs? Kolla på hela!!

Lycklig

Godmorgon!

Idag är det sol, häärligt! & även bara en dag kvar till Juni, dvs, en dag kvar till Olivias födelsedag, sex dagar kvar till Emils dop, nio dagar kvar till Matildas födelsedag, 27 dagar kvar till min födelsedag! Just nu är jag riktigt jävla lycklig. Solen skiner, snart är det sommarlov, snart fyller jag år, snart får jag moppe, alla möbler till undervåningen är beställda.

Nu ska lyckliga jag som är kär i mitt liv just nu fixa till mitt risiga hår och sedan stoppa i mig lite frulle. Puss och kram på er! Och tack för alla gulliga kommentarer och saker ni skriver på facebook, love yaaa!

Bara för att jag är så glad just nu så bjussar jag på dessa bilder:


Jag och Mikaela i femman ♥♥♥


Spelat match

Kom hem från matchen för en liten stund sen. Förutom att jag hade en jävla massa solsting och höll på att spy under hela matchen så gick det gryymt för oss! Vi vann med 3-0 och vi början äntligen samla på oss massa poäng :) Såhär var det i division ett förra året också. Vi förlorade bara de första matcherna men sen började vi komma igång. Nu har vi förlorat våra tre första matcher men vunnit de två sista. Nu är det bara att fortsätta!


Plugg today

Känner mig lite halvt stressad.. Jag har ett svårt prov på tisdag och jag har inte hunnit plugga än.. Därför så måste jag plugga hela dagen idag. Ska även spela match och så ska jag försöka sälja lite fryspåsar som vi säljer med laget -.-


Ska hoppa i duschen nu, puuuss! :)

Emil


Underbara, älskade sockerbit som är omöjlig att slita sig ifrån när man väl har gullungen i famnen!

Lite bilder

Jag är skit trött.. Kunde knappt sova inatt men här har ni iaf lite bilder från dagen:





Kameran är hittad

YEEES! Kameran är hittad! :D :D :D. Idag så har dagen varit jäätte skön och chill. Jag och Sofia kom hem från Johanna vid halv tre och sen så har vi varit hemma och tagit hand om Emil. Har spelat in en video när han skrattar jääätte mycket för att han blir så kittlig. Men jag kanske lägger ut den senare, just nu är den på Sofias mobil (;

Ikväll blir det TVkväll med Hanna och Sofia. Vi ska äntligen kolla på Moulin Rouge som jag har längtat efter att se sååååå länge! Fast hehe.. vi är inte säkrta på att det är rätt skiva.. Men vi får hoppas!:)

Har bajsont i mina öron just nu för jag har inte haft örhängen på månader så jag var tvungen att pressa i örhängen oavsett smärta och blod som bara sprutade, haha.

Mitt ena öra. I andra örat så har jag bara två hål i men jag funderar på att ta ett till bredvid och en i pluppen om jag vågar.

Babysitter

Jag och Soffis är hos mig och är barnvakt åt världens gullugaste bebis, Emil. Han är så lättrooad sååå! Det är bara att leka med våra tungor och säga ooobooshiboooshibooo!! oohhhdedededadadaaaa!! och då kommer garvet från bebben :)

Men jag pallar inte blogga och imorgon hinner jag inte. puuuss


Kameran har sprungit iväg..

Jag gömde kameran någonstans i mitt rum men nu kan jag inte hitta den.. :/ KLANT! Alltså blir det inga bilder och bloggning utan bilder är inge kul. Hinner nog inte blogga imorgon heller för det kommer bli en jävla massa stress! & sen så ska jag typ sova hos Josse. Men på lördag så bloggar jag förfullt och då kommer det förhoppningsvis en jävla massa bilder från någon annans kamera. Puuss, seeyaa!


Fredag imorgon!

Godmorgon sunshines! Idag börjar jag 09.15, såå skönt med sovmorgon! Jag har inte haft det på jätte länge känns det som.

Idag så är det torsdag, dagen innan fredag. FREDAG IMORGON GOTTFOOOLK! jag har längtat som tusan efter helg, & som tur är så har den här veckan gott ganska fort enligt mig. Idag så ska jag träna med 94orna, skulle gjort det förra veckan också men jag gick på min fys istället. Viiiilll inte träna med de, alla säger att deras onsdagsträningar är jätte tråkiga (a)

Nej nu ska jag se till att få lite kläder på mig och stoppa i mig frukost. Puss på er!

B.o.B Ft. Hayley Williams & Eminem - Airplanes (Part 2)
Låten som inte vill lämna mitt huvud sen igår. IZABELLE JAG HATAR DIG!

Fyller år om en månad!

Innan jag går och lägger mig så måste jag bara tillägga en sak.. JAG FYLLER ÅR OM EXAKT EN MÅNAD! Det ska bli riktigt najs! Längtar som satan i gatan, fast ännu mer till skolavslutningen.. faktiskt.. :)

HAHAHAHAH gammal biiiild! Bilden är på mig och Johanna i sjuan.

Svar

Jag ska lägga mig snart men tänkte bara svara på en fråga via ett inlägg eftersom att denna person inte hade någon blogg/mejladress.

deduuuu
om Trötter heeere:
Delar du och din syra rum ?

Svar: Nej det gör vi inte. Vi har ett varsitt rum och det har vi alltid haft. Bloggar bara från hennes dator ibland eftersom att jag inte har något webbkamera.

I skolan

Sitter i datasalen med Johanna och Izabelle, vi är klara med vårat arbete. Idag så hade vi konditionstest på 3km och 600m och alla vi fick mvg. Jag sprang på 13.37. ELIIIIIIIT! ballt vaa? B)

Jag och Izabelle för ett år sen, hahahah!

Skjut mig

Jag orkaaaaar inte!! Jag förstår nada, jag vet inte vad jag ska skriva, allt bara står still.. Funtar på att kolla på klänningar så att jag hittar något till dopet och skolavslutningen.. Faste ne.. Jag ska kämpa sista nu och sedan så blir det tvkväll med ben n jerrys!

Ja jag är fin..

(y)


Folk säger att nästan inga kändisar sjunger bra in the real.. Travie McCoy och Bruno egeeer! (okej rappandet kanske inte är liiiiika bra men fortfarande grymt!)

Finish

Jepp. Då var mig pyamasskjorta klar! Snygg? I knoow! Haha ;) Nejmen nu så ska jag fortsätta skriva på min svenska. Jag mååååste skaffa word på min dator! Klarar inte av att sitta här i Jossans rum, stökigt som sataaan. Mår typ dåligt av miljön.. haha ;)



Plögg

Hinner inte blogga. Måste plugga en jävla massa nu. Men först, ner och hämta glass!

Lööve it! :)

Ett snabbt hugg i hjärtat när man blir påmind.
Så tar man några djupa andetag och går vidare..

Trötter heeere

Nu är jag hemma från skolan. Skolan idag gick okej, va riktigt trött bara.. Emil har dop i början av Juni och Sandra snackade med prästen och vet ni vad han sa? att Emils gudmor eller något sådant ska hålla något tal eller vad det nu heter och vet ni vem hans gudmor är? JAG! Haha lite pinsamt men aah, vad gör man inte för våran älskade sötiiiis! :)


Mmmm mellis.. mmm chips!

Barbent.. eller inte..?

Godmorgon allihopa! :) Jag har en klänning på mig men jag sitter och funtar på att det kanske blir för kallt.. Men jag tror inte det, ska ändå bara sitta i skolan. Eller så kanske jag ångrar mig i sista sekund och missar bussen.. höhö.

Idag så blir det plugg hela jävla dagen! Jag ska lämna in ett stort svenska arbete imorgon och jag har knappt börjat, herreguuud vad stressigt det blir. Fast under allt plugg så tar jag en paus med träning (y)




Det här blir dagens om jag inte får för mig att byta om ;)


The last song

Nu har jag kommit hem från bion. Underbar film asså! Jag och Sofia var en timme tidiga eftersom att vi var tvugna att hämta biljetterna tidigare men vi underhöll oss och hade det skoj (: Sen så satt Steffi och Gaybloggaren Amir där också och vi verkligen hoooppaaaades på att inte hamna på samma salong för vi trodde att de skulle vara jävligt högljudda men när vi hamnade på samma så var de faktiskt inte det :)

Filmen var sjukt jävla sorglig. Tanten som satt bredvid mig (med en stols mellanrum) satt bara och kollade på mig när jag grät haha. Det var inte så att man bara fick någon tår rinnandes ner för kinden utan man verkligen grät. Tårarna sprutade, jag satt och snyfftade, andades annorlunda (nivet så man andas när men gråter;). Sen när jag skulle torka tårarna så var jag tvungen att torka mig långt upp på ärmen. Den nedre delen av ärmen var helt jävla blöt och dränkt i tårar. Försöker att beskriva hur mycket jag grät men det går inte, obeskrivligt. Det var ju dels för att jag är väldigt känslig för filmer och att det handlade om bl.a. cancer vilken har varit och är inblandad i min släkt och familj.

Nog med det sorgliga. När vi skulle hem så stötte vi på ännu två bloggare, Paow och Hugo. HUGO ÄR TYP SÖTAST I VÄRLDEN! (förutom Eric Sadee dåra). & en sen söndagskväll på bussen så var vi skit trötta att vi nästan däckade. Men nu så ska jag göra mig iordning för sängs, seeyaa! Förresnte, NI MÅSTE SE FILMEN!
Har lyssnat på låten regelbundet sen tre månader tillsammans. Underbar!


No shopping, no gym

Idag blev det inget shoppa skor och inget gym.. Pappa hann inte åka till sickla för han var tvungen att jobba och gymmet sket sig ;) Men jag och Sofia fick sjkuts ner till IP av Jocke och Jesper så då tittade vi på match. Ikväll så kanske det blir bio, the last song. Skippade ju det igår eftersom att det va så fint väder men det är det knappast idag. Men det kanske bara blir jag och Sofia för de andra verkar inte få.. :/

Såhär vacker är jag just nu:



Haha jag har den stöörsta finnen jag har haft just nu.. haha nu vet ni.

Ulvan

Orkar inte lägga ut så många bilder från igår men har har ni ett par stycken iaf:








Till sist den bääääääästa och snyggaste bilden!!!!

Billionaire

Godmorgon! Synd att det inte är lika bra väder idag.. Vi som hade tänkt att bada :/ Jaja, jag har ändå ganska mycket jag ska hinna med idag. Jag ska köpa skor och sedan gymma med Matilda, Sofia, Johanna och Josse i ett par timmar. Nu så ska jag ner och käka frulle, pusshej! :)

Låten är bäääst! Den spelades ofta i högtalarna igår. Särskilt för mig och Soffis.


Underbar helg!

Haallooj :D Vill bara börja inlägget med att säga att den här helgen har varit gryyyym!

Matchen gick skit bra, vi var grymma och vann över AIK med 3-0, så jäävla bra jobbat! Fast tyvärr var det en tjej i deras lag.. och då fick vi ta typ 40 minuters paus medans vi väntade på ambulansen.. :P Sen nu på kvällen så var jag på Ullvan med massa underbara människor och grillade, det var så jävla mysiiiigt! Badade också.

Haha idag så har jag typ tränat as mycket. Först spelade jag match från klockan fyra till typ halv sju, lite skumt men det var kul. Sedan så GICK jag till konsum och sen GICK till ullvan och när jag väl var där så sprang jag runt och dansade till musik. Sedan när vi badade så badade jag, simmade till andra sidan och puttade på en jävla flotte med folk på. Jag sofia och jojo puttade på flotten fram OCH tillbaka, vi är bäääst! :D

Har inga bilder nu för det var inte jag som hade kamera med mig idag.. Men de kommer nog upp på facebook snart och då lägger jag ut de! :)

Bilder från igår

Vädret är underbart men tyvärr så ska jag spela match idag.. Jag får jääätte lätt solsting och nu så ska jag spela match i det här vädret, det blir många byten för mig idag kan jag säga! Efter matchen så blir det bio, THE LAST SONG! jaaaaa äntligen får jag se den efter tre månaders väntan! :D Vi får se om jag hinner blogga mellan matchen och bion.

Tänkta visa bilder från igår nu också :)

























The Downtown Fiction

Sitter och dunkar massa olika downtown fiction. Brukar aldrig lyssna på de, visste knappt vilka de var men dem är grymma! :D




Svaren

Anonym:
Hur mycket kostade de att göra hål i naveln :D ?
Svar: Jag kommer faktiskt inte ihåg men jag tror att det kostade runt 400 men jag är inte säker.. :)

Anonym:
Är du tsm/på G med någon?
Är du nöjd med dig själv/utseende?
När förlorade du din kyssoskuld? xD
Vad heter din bästa vän tjej och kille? :P
Svar:  1 .Nope, varken tillsammans eller på g.
2. Nej inte särskilt nöjd, jag har ganska många komplex..
3. Puss? Dagis, annars så var det för ett år sen på ett jävla disco i Helsingborg(;
4. Hmm.. lite halvsvår fråga.. Jag har så otroligt många jävligt bra vänner som står mig nära som jag älskar, verkligen älskar, de är underbara! Men de som står mig närmast och har gjort det längst är Sofia och Olivia. Jag har ingen kill bästavän men den jag kan prata vääääldigt mycket med, den enda killen som jag kan öppna mig för är Martin.

Sara:
- vilken är din favorit blogg?
- läser du din systers blogg? :)
- vad tycker du om min blogg?
- hur gammal är du?
- vilket är ditt favorit ämne i skolan?
Svar: 1. Det är nog Kenzas blogg, underbaara kläder!
2. Nix det gör jag inte, jag vet ju allt hon gör.. Hähä :D Nejmen jag kollar väll den nångång ibland.
3. Din blogg verkar ha uppdatering och det är bra! :)
4. Jag fyller år 15 om en månad och fyra dagar och då blire moppe som gäller, wihoo!
5. Idrott.

Johanna:

Är Johanna Bogren bäst?
Svar: Med mig som undantag? HELTKLART! :D

Wilma:
1: hur länge haru bloggat?
2: favorit färg?
Svar: 1. Jag har bloggat ganska länge om man tänker efter. Jag tror att jag startade min första blogg i sjuan. Men jag har haft olika bloggar med en jävla massa pauser. Men den här bloggen har jag haft i ungefär fyra månader.
2. Rosa och lila! :D

Johanna:
Vilka 3 saker skulle du ta med dig till en öde-ö?
Vem är din absolut bästa vän?
Har du någon plan på vad du vill bli/välja för linje i gymnasiet?
Hur många har du strulat med?
Favoritaffär?
Finns det någon speciell stad du skulle vilja åka till?
Svar: 1. Ipod, mina högtalare och alla jag känner( gills det? (a) )
2. Kolla tidigare svar
3. Inte minsta lilla aning! Har inte funderat nånting på det.. :P
4. Vet ej.
5. H&M, billigaste kläderna som finns!♥♥♥♥♥♥♥♥
6. New York! :)

Soffipropp den töntige:
vem är din bästa vän ?
är du kär i någon ?
är du oskuld ?
är du nöjd med din kropp ?
Svar: 1. Kolla tidigare svar.
2. Nix ;)
3. Japp det är jag.
4. Soffiiiis det vet du själv! :@ Men till alla andra: Nej. Jag är inte särskilt nöjd med min kropp. Det gäller inte bröst osv, Utan jag har en stor pigmentfläck på magen och ett stort födelsemärke på låret (som ni såg lite inlägget innan)

Alexandra:
1.Vilken klass går i?
2.när fyller du år?
3.hur många läsare har du?
4.är du tillsammans med nån?
Svar: 1. Jag går i åttan.
2. Den 26 Juni :D
3. inte särskilt många, 60-70 unika per dag ungefär.
4. Nope, Im single and Im free! :D

Anonym:

När tog du navelpercing? :P
Svar: I slutet av sommaren förra året :)


Rix fm idag

Hallåå bloggen! :) Avslutade frågestunden för jag kommer inte hinna svara på så många imorgon tyvärr.. Idag så gick skolan bra och sedan drog jag hem för att byta kläder osv. Sen drog jag, Sofia, Matilda och Josse till rix fm och där träffade vi Katja, Vendela, Linny, Linnea och Anna och lite annat folk. Det var rätt skoj där faktiskt :D

Jag åkte hem vid halvtolv och var tvungen att sitta på min trappa och vänta på pappa som skulle komma hem efter en halvtimme för jag hade inga nycklar.. men efter tio minuter så hittade jag en extranyckel, yeeeees! haha.


Dagens plus nr1: Jag har gått runt i shorts och blus fram till klockan tolv utan att frysa, siiiiick!
Dagens plus nr2: Jag har flashat mitt födelsemärke i skolan och på stan för första gången! I skolan hade jag en klänning och i stan short. Cool jag är. Men någongång så måste jag lära mig att våga visa mitt fula och enorma födelsemärke.. (ser det lite svagt på bilden)

Frågestund! AVSLUTAD


Okej nu underbara läsare. Nu kör vi igång igång en frågestund! Jag svarar på aaallt förutom det som är för privat. För privata frågor raderas så tänk efter själv innan du frågar något. Tråkigt men sant, lite privat liv borde jag väll fåå? :)

Frågestunden kommer att pågå hela dagen och kanske t.o.m. fortsätter imorgon. Det beror på när jag har tid och lust men jag ska försöka att svara på allt imorgon. Men om jag inte hinner så lovar jag att göra det senast på lördag!

Träning snart

Tjatja. Jag känner mig stolt över mig själv för jag har skrivit en heeel logg! Hihi så jag tyckte att jag förtjänade att få sitta framför datorn en liten stund nu innan träningen.

Idag så badade vi med klassen och det va såå skoj! Haha älskar att bada :) Synd bara att vi badade på så kort tid.. Jaja jag ska på träning om en liten stund och funderar på att hoppa i efteråt om jag har lust då vilket jag säkert kommer ha (:

Imorgon så funderar jag på att starta en frågestund så håll ögonen öppna! Men det är inte heeeelt säkert men håll ögonen öppna ni!

I love you!

Frågestund på bloggen? Kommentera!

Godmorgon på er! Inatt har jag vaknat i ett skönt och svalt rum. Höll på att svettas ihjäl igår så jag var tvungen att ha min fläkt på hela natten så att jag skulle slippa drunkna i mitt svett på morgonen.

Jag har lite brottom för jag ska försöka hinna med en buss till nacka simhall för idag ska vi bada med klassen. Wiiihooooo! märks det att jag gillar att bada elleer? :D Haha nejmen det ska bli riktigt skoj faktiskt. Men senare idag så ska jag undvika att sätta på datorn så att jag kan plugga. Jag har ett spanska prov imorgon fick jag reda på igår, hjäääälp! Kommer aldrig klara det.

Men iaf, jag kommer nog inte blogga på torsdag heller för då måste jag plugga till ännu mer grejer! Men medans jag har min typ 2dagars bloggpaus, så funderar jag på frågestund som jag aldrig har haft innan men vi får se.. Är inte säker men om det är många som vill ha det så kanske det blir så. Har varit ett par stycken som har kommenterat och velat. Men nu ställer jag er fråga, Tycker ni att jag ska ha frågestund på bloggen?


Update: Rösta såhär istället, det blir mycket lättare :)
webvoter-omröstning
Tycker du att jag ska ha en frågestund på bloggen?

Ja
Nej

Se resultat

Badat idag IGEN

Tjaatjaaa bloggeeeen! Sitter hos Sooffs och väntar på att desperate ska börja. Då jävlar ska det käkas ben and jerrys asså! Menmen.. Idag så har vi badat igen och haft det lite mys. Har väldigt mycket plugg så jag kommer nog inte blogga så mycket i veckan. Nu ska jag fortsätta med min jätte mysiga Soffisdag. Puss hej!







Lite bilder från idag :D

P.s Älskar era underbart söta kommentarer!

Ni blire plugg

Nej nu ska jag slita mig loss från datorn, ta ett glas cola och få lite plugg gjort..

Från idag ;)


Its a lovely day

Den här dagen har varit awesoome! Trotts att det har varit skola. Jag hade på mig shorts (med leggings under i början av dagen) och en t-shirt på mig och svettades! Svettades som fasen när jag bara hade bikini på mig då jag och Soffis käkade på hennes balkong innan träningen.

Träningen gick väll helt okej men efteråt så blev det bad och det var skiiiiit skönt i vattnet! så skönt att jag sket i att torka mig med handuk utan lufttorkade istället. Ska snart hoppa i bussen och skölja av allt äckligt ältasjön vatten. Pusshej!

Kläd dilemma

GAAAAH kläder jag har provat ligger över hela mitt golv. Jag har absolut ingenting att ha på mig. Ser ut som att någon vid namn Emelie Nilsson behöver pengar så att hon kan shoppa..

Wild horses

Tjeniiis. Har kommit hem från Sickla nu. Vi hade det såå mysigt på donken och bara snackade och hade det skoj. Senare så kände vi att vi hade varit där alldeles för längde och tog oss till bussen. När vi väntade på bussen så hittade vi en kundvagn som vi lekte lite med. Såååå läskigt att bli skjutsad på den asså!

Just nu så sitter jag hemma och gör absolut ingenting. Josse drog hem och Matilda och Sofia de dissarna drog ut och joggade "/ Jaja, det är väll det man får stå ut med om man är tjockis som inte orkar dra ut och jogga med sina vänner och sitter hemma med en kall cola och chips  i handen istället..

Kan inte sluta lyssna på låten. Den är underbar!

Mot sickla

Tjenispenis. Har knappt hunnit blogga idag men jag bloggar när jag kommer hem om jag hinner. Jag ska strax ta mig till sickla med Matilda, Josse och Sofia. Puss på er!

En av bilderna från igår.

Brådis

Nu har jag lite brottom. Ska göra mig klar och sedan så ska jag ner till IP med Sofia och kolla på en match som börjar om en kvart. Dagens klädsel blir svart och tråkig. Hihi men jag hade så brottom så jag bara slängde på mig något. Puuss!

Tonight

Den här dagen har varit riktigt jävla underabar! Dagen vet ni redan om men nu på kvällen så har jag grillat i Ullvan med mina älskade tjejjor och sedan så drog vi till Ellen. Kom hem ganska tidigt idag, vid typ kvart över elva ;)

Lite bilder från idag som jag baxade från sarrebarre:









Glad igen :)

Haha okej. Irritationen gick över ganska snabbt. Tänkte bara på det härliga vädret och så gick det över, haha. Idag så har jag iallfall haft en underbar dag! Först och främst så fick jag ju träffa min Soffis, sen så badade vi och var med Hanna och Sara (fast de badade inte). Sen så var vi med Olivia, käkade glass och var på IP och svettades där som en liten gris. Typ.

Har tyvärr ingen bild från idag på min mobil

Irri

IRRITEEERAAAD!! Skulle på födelsedagsfest i fiskis men nej,nej det fick jag inte. För långt och för busig stad.. -.-' Daaaaaaamp, jaja. Det blir grill med brudarna istället tror jag.

Vill ut till solen!

Ska göra mig iordning så att jag kan dra ut i solen så snart som möjligt! Fast jag har ett litet problem. Jag vet inte vad jag ska ha på mig.. Jag vill ha jeansshorts men jag har inga. Alla shorts från förra året har blivit försmå :'/


Här har ni linnet jag köpte igår. Jag kommer dock inte ha på mig det bara sådär, det blir för mycket hud då tycker jag ^^ Men ett linne under eller något kanske funkar. Gäller bara att hitta ett linne samma modell så att jag inte har ett svart linne med tjocka band under. Funderar även på att köpa en likadan fast en svart :)

Livsglädje is home!

IDAG ÄR SOFIA HEMMA TRALALALLAAAAAAA!! WIHOOOO!! JAg har inte nämnt det i bloggen men en av mina bästa vänner Sofia (som ni har läst om mycket i bloggen) har kommit hem från Grekland!!! Jag har varit utan henne en hel jävla vecka. Har svårt för att förstå att jag är vid liv just nu. Måste nog bero på alla mina andra älskade och underhållande vänner. Idag så ska jag äntligen få träffa älsklingen. Jag skiter i om hon är brun som en bajskorv, jag skiter i att hon vill sova efter att ha flygit hela natten. Idag ska jag förfaaan få träffa henne! Inget sovandes för Sofia inte, vi ska ut och springa runt i solen. Träffa alla andra vänner. Kvällen mååååste bli lovely!

Bloggar mer när jag kommer hem, pappa kommer och hämtar mig om en halvtimme. Då ska jag hoppa på Soffis diiirekt! Pusshej!

Usch för dagens "kändabloggare"

Jag och Jossan kollade precis på Bella och Tyra show eller vad det nu heter då Kissie var med. Fyfaan vad jag hatar henne! Inte för hennes proviserade personlighet utan hur hon kan bete sig sådär på bloggen. Hur kan en person med så mycket makt vara så respektlös, trycka ner andra på bloggen, skriva en jävla massa onödiga saker och helt enkelt vara en så dålig förebild? Förstår inte människan att sveriges alla tonårsbrudar går efter henne? Vem tror ni alla dessa fjortistjejer som super sig fulla varje helg får det ifrån?

Om jag skulle driva en stor blogg så skulle jag behärska mig. Jag skulle visa att det är okej att vara sig själv utan en jävla massa smink och operationer, jag skulle försöka hjälpa till med att bygga på tonårsbrudars självförtroenden, försöka ändra folks beteenden till det bättre osv. Att dagens "kända bloggare" beter sig som de gör när de vet att det finns folk som går efter dem är sorgligt.

Hos Sandra

Tjenis. Kom hem till Sandra för en liten stund sen. Innan så drog vi till Liljeholmen och Globen för att köpa lite grejjor. Jag hade typ inga pengar för jag hade inte tänkt att köpa något. Men jag kom hem med ett linne och godis. Idag blir det plugga hela dagen. Ska börja med min engelska uppgift som ska vara inlämnad ikväll. Skulle ha börjat igår men det blev inte riktigt så.. Uppdaterar mer ikväll, puss!

Tjusigt

Måste köpa en ny!

Sitter och beundrar min piercing jag tappade bort dagen efter jag köpte den. JAG MÅSTE KÖPA EN NYY!!

Snyygg va? :D

Godmorgon!

Godmorgon sunshines! Förlåt för min lite halv dåliga och tråkiga uppdatering men jag har inte haft så mycket tid.. Ifår så var jag med Olivia och hade det mys med film.

Idag så hade jag hoppats på bättre väder. Jag och Olivia ville käka frukost ute med pannkakor eller något annat gott men icke. Vädret är blööö. Lite senare så ska jag åka till min syster. Måste göra en engelska läxa som ska skickas in idag också..


Glamour


Funderar på att dra dit, Rabih och Eddie ska ju dit haha. Men om jag ska, koooom! vi kanske ses där! ;)
Klicka här för att komma till hemsidan.

Good dag!

Tjeenare bloggen! Kom precis hem från Vendela, blev sleepoveer där. Vi hade en bra kväll igår vi. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har pratat med lite olika människor men jag ska se till att vi kan vara alla tillsammans ^^

Sliten ful cheeey ska hoppa i duschen nu. Sedan kommer Olivia när som helst men hon får leka med min lillasyster eller nså kanske hon hittar något skoj i mitt rum att leka med.................... höhö. Tjohej!


Dagens i dåliga bilder..

Haha men man ser kläder iallafall och det är huvudsaken! Här har ni dagens outfit:


Jackan kommer från Gina tricot (har bara använt den en gång förut) och strumpbyxorna blev det invigning på, kommer från bik bok!

King of pop

Sitter och dunkar Michael Jackson. Han är så gryyym, käärlek till honom!

Idag så var det sista skoldagen innan fyradagarshelgen, suuper! Har varit som en fredag idag. Just nu sitter jag hemma och hade tänkt att plocka undan lite i mitt rum. Det ser förjävligt ut. Senare så blir det fotbolls träning och ikväll så ska jag vara med lite bruuds. Lägger ut bilder på dagens snart.


Så kuung


Tvkväll todaay!

Tjotjooo! Har prov imorgon så jag tänkte plugga lite innan jag kör på tvkväll med ben and jerry (a) Imorgon är det sista skoldagen och sedan så är det ett lååångt lov, lovely!

Dagens

Hinner knappt blogga idag. Måste ta igen lite grejer och sedan träna. Men här har ni dagens! :)


Shortan är mammas som jag knöt ihop eftersom att den var så lång. Shortan kommer från HM, Linnet Gina Tricot, Leggingsen kommer från Åhlens och ringen har jag tyvärr ingenaning om.


Morgonens drog


Daaaaaaaaamn

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAn gjorde precis värsta videon om hela dagen med bilder och videoklipp och den blev naajwwss... men sen funkade inte ljudet på youtube. fan. fan. faaan! Jaja.. Vill ni se den så får ni komma hem till mig. Haha nejmen jag ska försöka att lägga ut den på något sett. Puss på er alla! Och har ni tänkt på att jag verkligen har tagit igen med uppdateringen idag? ;)


Dagens födelsedagsköp

Det här köpte jag till syster min idag:




Kunde inte låta bli att köpa nånting till mig själv:

Mätt, mättare, Emelie

Nu är jag mätt. Riktigt jääävla mätt, spyfärdig! Har ätit alldeles för mycket mat och tårta. Måste lära mig att behärska mig med hur mycket jag äter.. Närmaste toa till mig tack!

Jag imorse. Jag vet, snygg.

En kort vilapause

Mina armar är sluuuuuut! Bebben har blivit så stor. Fick kramp i armarna då jag lekte med sötnosen så därför satt jag mig framför datorn för att vila lite.. Kanske inte världens bästa vila eftersom att jag får kramp i armar och fingrar då jag skriver men ändå ^^

Går(förgår)dagens köp del2

Bilderna suger och kläderna ville inte fastna på bild men de är mycket snyggare in the real men tyvärr så förstör blixten som vanligt.. Men äsch, snygga är de iaf! :)

Strumpbyxor från Bik Bok


Kläningen kommer från HM och är skiiiit snygg på! Den finaste klänningen jag äger just nu.

Den nya blusen, på


Bjussar på den.


Den nya blusen är från Lindex och världens oskönaste jeans är från Gina Tricot.

Nu ska jag till Sickla, puuuss på er och tack för alla söta kommentarer!


9 Maj och vädret är fortfarande kass

Tjenispenis. Var precis ute och skulle samla in pantburkar med laget. Pappa blev tvingad till att gå med mig för jag ville inte gå själv.. men inte en enda hade lagt ut pantburkar av fyra gator och jag vägrar att knacka på varenda jävel och fråga om pantburkar. Hähää blir lite pengar till lagkassan asså..

Idag är det ganska mycket jag ska hinna med. Måste till sickla och köpa present till Jossan snart. Sedan ska jag hinna städa lite här hemma.. Hade tänkt att försöka hinna med att lägga ut bilder på resten av det jag köpt + dagens outfit. Inte helt säkert att jag hinner innan vi firar Jossan men jag ska försöka iallafall.



Jag är snygglalalalalaljättejättesnyyyygglallalaaaa


GRATTIS KÄRA LILLASYSTER!

Idag så fyller min älskade lillasyster 13 år! Hon "väcktes" (låg vaken i en hel halvtimme och låtsassov) av att vi sjöng och fick en present på morgonen. Hon får resten av presenterna lite senare idag då familjen samlas för att gratta henne och ge henne fler presenter. Själv så måste jag åka till sickla och köpa något fint innan ^^

Hon grattades på morgonen med en vivaz, kan man bli mer avis?!?!

Besök hennes blogg och gratta henne här!

Hellöö

Hej på er kära läsare! :) Haft en bra kväll? Min blev riktigt jävla lyckad med en massa skratt. Förutom på kvällen då jag fick gå hem ensam från kolarängen och ingen kunde snacka i tele dåra.. men äääsch. Så snabb som jag är så kubbade jag hem och ingen våldtäcks man skulle kunna hoppa ur en buske och ta tag i mig ^^

Just nu så sitter jag, så tjock som jag är, med chips och choklad med luftbubblor muummaa! Funderar på att sätta på en film fast nee.. eller jag vet inte.. Kanske blir väckt tidigt imorgon så att vi kan väcka Jossan med ett jaaaa måååå hoon leeeevaaaa! Haha och jag kommer aldrig orka gå upp så tidigt om jag lägger mig vid typ tre. Men jag vill så gärna kolla på en film.. dilemma..

Haha jag dagen innan skolavslutningen. Den kvällen med Izabelle var sååå mysig och oförglömlig!


Sista inlägget för dagen

Hinner inte blogga mer idag. Måste skynda mig hem till Johanna som dricker cola och väntar på mig tydligen. Tror att jag sover där. Puussen!


Gårdagens köp del1

Ni får en fortsättning på det jag köpte sen då jag har mer tid för nu har jag ganska brottom. De tre andra plaggen är med lite fler detaljer som inte ville fångas på bild.. Men gör ett nytt försök med en gårdagensköp del två lite senare idag. Ska ta en buss som går om nio minuter.. Tjingeling!


Tuptopp - HM (blev genomskinlig tackvare blixten inte annars..hoppas jag!)

Klänning - Gina Tricot

Blus - Lindex

Utkast: Maj 8, 2010

Godmorgon!

Jag har lite brottom för jag måste först leta efter alla mina fotbollskläder och lägga i en hög, sen städa, sen fixa mig, sedan så ska jag åka till Sickla och möta Sandra (storasyster) där och köpa en present till våran lillasyster Josefin som fyller 13 imorgon!! :D Sen när jag kommer hem blir det brottom, då ska jag klä på mig fotbollskläder och sen knalla mig ner till IP och spela match.

Eftersom att det blir lite tight så kanske jag inte hinner ta kort och lägga upp bilder på det jag har köpt.. men jag ska försöka iaf! :D

Ännu en bild från igår. Haha har aaas många men de flesta bilderna är bilder man absolut inte får lägga ut! Haha;)


Maaassa bilder

Kom just hem och kan inte beskriva hur illa jag mår nu.. Alldeles för mycket godis jag har proppat i mig, f e t t o !

Spenderades hos hansatransa med henne, Matilda, Katja, Johanna och Sara och vi hade det sjuuuukt kul och mysigt! Början av kvällen blev lite vild.. senare så blev det tv med en jäkla massa godis. Hehe juste, vi hade knappt något att käka i början av kvällen så jag, Matilda och Johanna bestämde oss för att cykla ända ner till konsum. Det är lååångt, långt, lååååååååååååååååångt från Hanna kan jag säga! Jag var helt sluuut!

Fina, jäätta fina jag

Hansatransaaa!


Skönheten..

Hahahaha fyfaaaan vad fuuuula!

Sötnosen Matilda!

Yoeyoe, the fetto <333333

gillart

snyggaste yoeyoe

Fina underbara katja

cuutiieepiiee!

ååhh herree..

lite talang och fina, väldigt fina jag..

Matilda och Katja

Yoeyoe.

Hahah jag gillare, jag gillare!

ehmm åh



Mina fina prinsessor! :)

hur lyckas jag se sååååå cp ut på exakt varje bild?!?!?

Justeejaaa.. jag satt och höll på att fota alla mina nya kläder tills jag fick reda på att jag skulle ta en buss som skulle gå om tio minuter men de kommer förhoppningsvis upp imorgon! :)


Hemma från forum

Är hemma efter en shoppingrunda i forum med mina älsklingar Johanna och Matilda. Skulle egentligen bara köpa någon enstaka blus men det vart lite mer så nu är jag fattiglapp..

Idag så gick väll skoldagen sådär.. Den första lektionen missade jag för både jag och min lillasyster försov oss och vaknade då våra lektioner redan hade börjat. Sen så hade jag två prov som gick skiiiiit och de två andra lektionerna var skittråkiga..

Lägger ut bilder på det jag köpte snart om jag hinner ;)

Natti

Nu så hade jag tänkt mig att lägga mig i sängen och plugga. Ska försöka att inte somna med pluggpapper överallt, kläderna på och oborstade tänder som jag gjorde igår.. hähää fick inte så mycket pluggat då men jag behövde min sömn :) Har två prov imorgon och det kommer gå piss.. Men livet går vidare, ska inte deppa allt för mycket ;) Juste, ska till stan direkt efter skolan med Johanna imorgon, trevligt!

Hur ska jag få ur dessa uttjatade låtar ut mitt huvud? Tiiiiips nåågooon?


Slagit nytt rekord

GAAAAAH!! Jag har två prov imorgon och jag ska alldeles strax BÖRJA plugga på de.. Ta min dator ifrån mig snälla, nåågoon? fast nee.. Vill ha min bebis fast den gör så att jag aldrig pluggar :D Haha men en sak till som gör mig riktigt jävla irriterad är att min ipod har gått sönder. HUUR SKA JAG KLARA MIG?!?! Cuuutta, cutta cuuuttaa... okej ska inte vara så emo nu men jag hatar att inte kunna lyssna på musik.. får ta syrrans ipod sålänge. Men jag kan ju se det lite positivt. Jag har slagit ett nytt rekord på hur länge jag kan behålla något tekniskt (bl.a. datorer, mobiler, mp3) vid liv och det blir då denna ipod (2år) :D

Varför så snygg..? -.-


Hej

Min uppdatering suger röv jämfört med förut. Men eftersom att jag har haft så mycket att göra och så, så har jag prioriterat bort bloggandet.

Idag har det varit en riktigt jävla underbar dag! Har varit på skansen tillsammans med massa andra klasstödjare. Först gick vi runt och försökte få tag på en massa gratissaker och sedan så kollade vi på en massa uppträdanden med lite artister som Måns, Linda Sundblad, Molly Sanden, Andreas Jonsson och Timotej. Det var så jävla underbart att kolla på alla uppträdanden tillsammans med sköna solstrålar som låg mot våra ansikten.


Blev helt kär i låten när Linda Sundblad sjöng den. Fast hon sjöng den myycket poppigare i en annan version, det var loveely! :D

Togs upp flera gånger under dagen: Alla kan göra stor skillnad, det räcker med ett hej.

Home from Joosseee =D

Kom hem från Josse för en liten stund sen. Var där med Sofia också och guuud vad kul det var! Vi garvade nästan exakt heela tiden. Fick magknip, började blöda och grejer.. Helt jävla vilda. hemvägen med soffis vart också vild.. Sen träffade vi Mathilda påvägen hem också. DAAAMN vad hon är snygg! mahahaaa

jag vet att bilden är ful men jag försökte bara härma sofia......


Dagens gulligaste sms

Tjenispenis. Hinner inte blogga så mycket idag, ska göra mig iordning för träningen snart och sen så ska jag plugga. Kom precis hem från Matilda efter att ha varit där med henne, Sofia och Josse. Vi skulle plugga men jag kan inte riktigt säga att vi lyckades.. Haha :D

Dagens gulligaste sms:
Det tar en sekund att lära känna dig,
en minut att tycka om dig,
en dag att bli kär i dig,
men en evighet att glömma dig..

SÅ SÖÖÖÖÖT! :D

Rastlös som saataan

Helt jävla slut. Idag har jag varit riktigt jävla hyperaktiv så att jag dör. Ni skulle ha sett min show för Olivia asså, aaooooschh! Vet inte vad det beror på, kanske kan det bero på allt socker jag, eller vi har fått i oss idag? tre burkar coolor var och en massa annat gott som godis osv. Jag kommer bli feeeeet. Har t.ex. käkat ben and jerrys i tisdags, onsdags, igår och sen så är det ju tisdag snart också och det vet väll ni alla vad det innebär? Haha ;)

Nu så måste jag plugga. Har knappt kunnat plugga idag. Vi har varit för rastlösa för det. Får se om jag kommer att kunna lägga mig inatt..

♥ Emelie och Olivia

HAHAHA

Hahah vad jag gör just nu? Jo jag sitter och skrattar åt mina riktigt jävla fula naglar jag gjort! Haha hade ganska långa naglar men sket i de och satt på mig ett par lösnaglar och det ser så fejk ut med ett hack i så att jag dör! Haha både jag och Olivia satt och garvade åt våra naglar när hon va här. Nu vet ni (;

Haha tummen ner på mina naglar. Fast neee.. det ger ju mig ett gottskratt. Tummen ner på mitt fejs istället. Haha.

Tröja

Tjeniis är med Olivia just nu så jag ska egentrligen inte blogga nu.. Men ett snabish inlägg ska ni få på en lovely tröja jag hade tänkt att köpa.

Snygg, enkel och luftig, det gillas! Dock lite tråkig men det är bara att piffa upp med smycken ;)


2 Maj

Godmorgon! Idag vaknade jag jävligt tidigt, fast jag kommer inte ihåg hur mycket klockan var då men ändå ^^ Idag ska jag träffa Olivia. Jag har saknat henne såååååååååå mycket! Vi har inte hunnit träffas på jätte länge :'( Men today is the big day, haha.

Juste, igår var det den 1 maj. Vädret var jävligt kasst, bara molningt och inte särskilt varmt i luften. Men exakt ett år innan (1 maj 2009) så var det skiit varmt! Jag och mina drog till strålan och badade i skönt vatten, solade och jag blev jagad av ett bi. Det var nästan sommar, men idag? Soligt men skit kallt..


Dessa bilder är tagna den 1 maj 2010.. Känns sorgligt att det inte är så idag..
(jag vet att jag har lagt ut dessa bilder på min blogg innan men jag har inga bilder på min dator längre så därför va jag tvungen att ta de från bloggen)

God natt

Natti, ska lägga mig snart. Har varit sjukt jävla trött sen klockan tio. Idag så var Sandra och Emil här också. Men tyvärr så var jag lite osocial och var inte med de så mycket för jag ville inte smitta våran lilla beeebiiis :)

Chäääärleeek!

Hittade en bild..


Haha fyfan vad söta alla va. (och är fortfarande förstås!)

Hemmakväll

Mår inte särskilt bra just nu så därför sitter jag hemma idag, en lördagskväll.. Fast lite tidigare tog jag mig en prommis. Kände att jag behövde det fast jag såg helt förstörd och nerknarkad ut. Har inte sådär jätte mycket lust till att blogga men jag ska försöka göra något till inlägg idag men vi får se. PUSS!

Underbar

Låten är underbar, käärlek till den!

Here i am

Jag lever :) Har bara inte haft tid och lust att blogga. Det är väldigt mycket just nu.. Igårdagen vart jäääätte lyckad till en början. Hade så kul med alla underbara tjejer hos Vendela. Vi var 17 tjejer tror jag. Sedan så drog vi till brasan en liten stund med det var bara i en kvart om inte mindre. Resten av kvällen vill ni inte höra om. Ointressant.

Nu har jag iaf spelat match. Klev upp halv nio imorse men det var okej. Jag kom hem och la mig ganska tidigt igår. Jag har spelat två matcher den här veckan med hosta så det lär ta ett tag tills min hosta går över.. Hostar som säätan.

Haha typ den ända bilden som togt igår. Iallafall på min mobil. Sen så blev det lite videos också men de har jag inte heller på min mobil :)

RSS 2.0