Godmorgon!

Idag så har jag sovit till halv tolv :O Brukar inte sova så länge men jag va helt slut igår. Idag så sätter jag tyvärr inte på datorn mer för jag MÅSTE packa.. och sen kanske jag åker till Sickla.. Men får se om jag är klar med packningen då. Men jag kommer nog blogga innan jag åker och sen blir det nog ett inlägg på tåget. PUSS!





De ända bilderna som har lagts ut på facebook av typ tusen bilder.. Men vi får se om jag lägger ut de andra senare. Beror på när de kommer upp (;

Packar imorgon ist

Okej, jag sög på att packa. Får göra det med all stress imorgon istället. Nu ska jag lägga mig i sängen och dööö, brukar inte vara såhär trött.. Är inte redo för att åka imorgon, det är för snaart :/ Men det ska bli skiiitkul iaf!

Jag och Sofia igår

Love the way you lie

Okej jag suger. Nu måste jag börja packa, NU inte senare! Jag åker förfan imorgon och orkar inte stressa hela dagen. Ibland så hatar jag min dator.. Okej nej, förlåååt bebiiis! Men jag fastnar alltid framför den och får ingenting gjort.. :) Skulle börja packa efter min träning men jag har suttit framför datorn sen dess plus åkt moppe i en halvtimme. Och jag kan inte stänga av datorn heller för här har jag min packningslista.. :/ Men jaja, när jag kommer igång (vilket blir efter dethär inlägget) så flyter det nog på bra så blir jag nog klar snart ska jag nog få se! :D

packa, packa, packa. HATA

Den här jäkla packningen går inge bra kan jag säga.. Och sämre går det när ens rum ser ut som ett bombnedslag och man inte hittar nånting.. Men jag ska börja nu eller snart. Lovar mig själv det! Vill ju kunna gå ut sista kvällen här hemma ju. Men nu ska jag ner och käkaa, min mage kurrar ihjäl!

Fina Katja och jag för två eller tre dagar sen (a)

Idag blir det packa

Hur ska jag klara av att spela cup? Min kropp är heelt ur funktion. Den vill inte röra på sig, skador överallt, död. Haha nejmen typ (; Men trotts det så har jag kämpat med dessa skador och tränat på idag. Det va en ganska rolig träning men vaaarm. HAHA!

En sak som jag tycker ska bli riktigt kul är någon slags invigninstävling då man ska göra typ entér eller vad det nu va som visar att man hör ihop osv. och jag kom med väärsta idén. Vad det är tänker jag inte säga, folk som också ska spela cupen läser min blogg jöö (; Och vet ni vad? Det ryktas om att den KAN finnas en dator på vandrahemmet. Men det är inte heeelt säkert, men vi hade det i Helsingborg. Men det kanske blir något inlägg medans jag är där. Vem vet? :) Fast lite mobilblogg blir det ju också!

Nu ska jag duscha och sedan ska jag packa och tvätta det jag ska ha med mig. Jag HAAATAAAAR att packa. Får dessutom alltid med mig för mycket som bara ligger ivägen.. Men hellre för mycket en för lite.


Sexii mämä.

Tröött

Nu är jag hemma och helt sluuuuuut! Tänkte berätta lite om min ansträngande dag.

Inatt så sov jag hos Sofia igen men jag var tvungen att gå upp 09.30 för jag hade träning 10.45 och eftersom att jag inte har sprungit en enda gång under lovet (man skulle springa typ tre gånger i veckan) så dog jag på uppvärmningen. Usch så jobbigt det va! Dessutom så har jag fått problem med hälarna OCKSÅ! Det räcka med knäna och min f.d. stukade fot.. Men sen var det iaf hem, duscha, stressa, stressa, stressa, äta och sedan åka till sickla fär att köpa ännu fler saker till umeå. Sedan så var det att åka hem igen, stressa, stressa, byta om och sedan dra på träning IGEN. Och inte bara vanlig träning utan fyyyyyys. Riktigt jobbigt men jag klarade mig ganska bra faktiskt. Förutom att jag hade riktigt ont i hälar och knän.

Sedan så skulle jag hem igen, streeeessaaaaaaaaa, fixa mig och sedan dra ner till Pizzan och käka med Matilda, Olivia, Sofia, Katja, Hanna, Sara och Johanna. Och sedan drog vi hem till Matilda och hade det riktigt skoj. Senare kom Matildas pojkvän Felix och yadasht.

Jag drog hem ganska tidigt från Matilda för jag var riktigt trött. Skulle egentligen vara hemma och vila och packa men sen dök tjejmiddagen upp :)

Nejnu så ska jag gå ner och ta lite glass. Imorgon blir det upp tidigt för träning igen..




Det va typ de bilderna som togs med min kamera.. Men ni kanske får de andra bilderna på Johannas kamera. Beror på om hon hittar sladden eller inte ;)


.

Sorryy, hinner inte blogga fören jag kommer hem, alltså vid typ halv ett.. Berättar mer om dagen då!

Hemma från IKEA

Usch vad mycket folk det är på IKEA.. Jobbigt. Och en annan sak som är jobbigt med IKEA är att man vill ha allting som man ser. Vi köpte iaf massa sängkläder, galgar (stavas det så?), två speglar, någon kroksak, matta och klocka. Tror att det var allt men vi ska åka dig igen någon dag.

Nu sitter jag hemma i mina nya mjukisar och är proppmätt. Vill göra nånting roligt idag men ändå bara sitta hemma för jag orkar inte fixa mig eller lyfta på min röv.. 

Ikea idag

Goddag! Igår så hade jag en härlig kväll med Olivia, Katja, Matilda, Mathilda, Sofia, Karin, Sara och Hanna. Vi var hos Matilda och hade det kul och mysigt. Sen så sov jag, Olivia, Katja och Matilda hos Sofia. Som vanligt så vaknade jag ganska tidigt så jag fick sitta uppe själv i en timme för jag fick inte väcka de andra fören 10.30 :/ Men sen när den nästan blev prick så hoppade jag först på Sofia och sedan Olivia B)

Nu så ska jag duscha osv och sedan åka till IKEA. Pussen!

Nödvändig shopping

Halloj! Var i Sickla så det blev lite mer shopping inför cupen. Min dator vill inte sätta igång så jag är lite orolig. Den MÅSTE funka! Jaja, vi får se hur det går.

Nu ska jag ner och hjälpa till med tacosen och sedan ska jag vara med mina cheyeer och sova hos Sofia sen så det blir tyvärr ingen mer uppdatering idag. Men vi hörs imorgon!

Mjukisar från Gina 249kr. Hårbanden, toffsarna och shortsen är ganska onödiga om jag skriver va? Annars är det bara att fråga om affär och pris. Haha :)

Gårdagens lilla shopping



Klänning från Bikboks rea för ca. 80kr (!!). Den är mycket snyggare på och har samma färg som den sista bilden (;


Tröja från Gina Tricot för 199kr. Har tyvärr redan hunnit spilla glass på den :'(


Ring från Glitter för 50kr tror jag.

Bilder från idag

















Gick bara igenom de bilderna som va taggade på mig märkte jag nu.. Men jaja lite bilder får ni iallafall. Tyvärr så kan jag inte ta kort på det jag har köpt och fått för ingen kan fota mig och jag vill visa upp de på :( Men kaaanske imorgon! :D


Kvällens mysiga och bekväma outfit


Daamn, nu avslöjar jag typ hela dagens shopping.. Jaja. Tröjan är från Gina, Leggingsen är från HM, döskalleringen är från Glitter och blomringen kommer jag inte ihåg. Någon ganska ny smyckesbutik i forum!

Hemma från bion

Efter att jag hade varit i Forum så drog jag direkt till Sofia och sedan gick jag hem och gjorde mig redo för bio. Därför så har jag inte hunnit blogga. Idag så träffade jag Hanna för första gången på en måånaaaaad! Synd att Sara inte också kunde vara med för jag har inte träffat henne på en månad heller :( Men imorgon så ska det bli en heeel dag med mina cheyeer.

Vi åkte iaf in till stan väldigt tidigt. Bion skulle börja vid 21.30 så vi satt på donken ett rätt så länge och sen så gick vi runt på hötorget och flummade. Alla var på sitt gladaste och flummigaste humör. Tog massa bilder idag också som ni ska få senare när Olivia har laddat upp de på fejjan. Men innan så får ni lite suddiga mobilbilder som är tagna på en guppig buss:

Påväg hem från forum-



Påväg hem från stan-



Juste glömde säga: Shrek 3 i 3D var gryyyyym! Lööve it!
och en sak till - ikväll så ska jag försöka lägga ut en bild på dagens ourfit, dagens shopping och lite presenter jag fått av Sofia, Johanna och Olivia.


Forum sen bio

Ska till Forum snart och senare så kanske vi ska på bio och kolla på Letters from Juliet. Men jag kollade nyss på trailern och den verkade avslöja typ allt :P Så titta inte om du vill att det ska bli mer spännande när du ser filmen!

Är med Karin

Ikväll så har vi tittat på film med Matilda, Sofia, Johanna och Josse. Det va sjuuuukt längesen jag träffade Josse och Johanna! Riktigt kul att träffa de igen :D Tidigare idag så åkte jag en massa moppe också. Jag är bäst. hähäää :D Sen vid tolv så följde jag och Karin med Johanna hem en bit till typ Älta gård och när vi skulle hem igen så tänkte vi känna på vattnet. Men tyvärr så va det alldeles för läskigt så vi bara sprang där ifrån..

Fick två presenter av Johanna och Sofia också. SKIIIT SNYGGA linnen! tack tack tack tack tack, älskar er! Jag visar er de imorgon ;)

Här har ni Karin. Vi va jätte bra kompisar i femman då vi gick i samma klass :)


Sunkiga outfit bilder


¨

Halsband - HM
Tröja - HM
Leggings - Gina
Gud vad jag önskar att jag hade en personlig fotograf som kan fota mig varje gång jag vill ta en dagens. Dessa webcam bilder är riktigt sunkiga.. Kanske kan ta nya lite senare ikväll men tror inte det. Får se.


Whats up tonight?

En möblel kvar och en kvar! Det tog en jäkla massa tid att få ihop soffbordet. Men nu är det iaf klart och jag behöver inte hjälpa till med tv-bänken :) Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men får försöka tänka ut nånting roligt..

Juste. Karin ska sova hos mig mig inatt! :D


Hämta möbler

Godmorgon! Nu ska jag och pappa åka iväg för att hämta lite möbler till nedervåningen. Gud så lång tid det har tagit för de att komma. Över två månadeeer! Men de skulle byggas, lagras osv :P Sen så ska jag nog hjälpa pappa med att bygga upp de. Men jag bloggar senare, pusshej!

Tidig kväll

God kväll! Idag så blev det en tidig kväll så därför har jag tid med att blogga, yaay! :D Ikväll så har jag iaf haft en trevlig kväll i flaten med bad, lite grill och härliga människor. Ska nog avsluta min kväll med Linas kvällsbok. Läste boken i Grekland och den var bääääääääst. Brukar alldrig läsa, hatar att läsa men den här boken blev jag kär i. En perfekt bok för ungdomar. Tror att en heldel kan känna igen sig i boken och många vuxna känna igen sig från sin barndom. En bok värd att läsa! Tror dock inte att filmen kommer att vara lika bra..


Höhööö kameran suger när det inte kommer in dagsljuus..


Miley cyrus

Titta på den här videon. Visst har hon blivit annorlund?! Inte utseendemässigt men jag har ju alltid sett henne som den här Hannah Montana bruden eftersom att jag alltid har älskat det (haha tönt. jag vet;). men nu har hon blivit mer, typ, Britneyaktig? Och så tycker jag att det är jäkla synd att hon ska sluta med Hannah Montana osv men det förstår jag att hon inte vill hålla på med hela sitt liv. Men oavsett vad så beundrar jag henne fortfarande jätte mycket. Hon är gryym! ;)


Greklandbilder del1
















Såhär skyddar man sig från både sol och getingar.


Det var nästan alla bilder från den lilla kameran. Fler bilder från systemkameran kommer såfort jag orkar ladda upp de på datorn och bloggen (;

Umeå om en vecka!

Buuäääh, har aldrig städat såhär mycket. Men jaja, jag tog mig en liten paus och tänkte då förbereda er med att det kanske inte blir så mycket uppdatering alla dessa sommarlovsdagar. Vilket jag antar ni förstår (; men jag ska försöka ha med mig kameran så mycket som möjligt så kan jag ta massa kort så får ni följa mina dagar ändå. Och så tänkte jag säga att jag åker till umeå på cup om EN VECKA! Åh så kul det ska bli! Men tyvärr så blir det ingen bloggning på några dagar då tyvärr.. :/

Förlåt men så är det. Det är sommarlov och jag vill  kunna njuta av det (: Ta det här INTE som att jag inte kommar blogga alls på sommarlovet för det kommer jag. Säker iaf ett inlägg per dag och kanske missar någon.


Godmorgon!

Godmorgon! Jag ska alldeles strax gå ner och käka frulle och sedan städa. Känns lite trist att inte vara ute i solen faktiskt.. Men, men. Jag har fått nog med sol och borde vara ifrån det lite tycker jag. Glömde att ta med min nya keps till Grekland så det blev en del solsting..

Här är lite bilder från igår som jag hittade på Louise blogg.

Sofia och Matilda (& illa jag i bakrunden)

Jag och Sofia. Alltid lika fina!

Alexandra, Emma och Mikaela. Vi färgade Alexandras hår svart igår (:

Fina, fina Mikaela och Louise.

Lite kort om dagen

Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering. Jag vet att många av er har väntat på mycket uppdatering när jag kommit hem från Grekland men tyvärr så är det mycket som man ska ta tag i när man har varit borta ett tag.

Idag så har jag städat och rensat som satan på övervåningen. Fast den är inte änns klar(a) Haha. Men det är så mycket som ska göras här hemma. Och imorgon så ska jag fortsätta med städningen. Efter det så åkte jag, mamma, Sandra, Emli och Jossan till stan för att fika, umgås och ha det mysigt. Sen så va jag med massa underbara människor (orkar inte skriva alla) nu på kvällen och har haft det riktigt mysigt på Alexandras tomt med grill osv :)

Har tyvärr inga bilder från idag men en dagens outfit får ni istället (:


Linnet är från HM och shortsen från Gina.

JAG LEVEER!

Inte för att jag tror att ni är oroliga eller något men tänkte bara informera er om att jag lever och klarade av flygresan, haha :) Vi landade runt fyra (konstigt att det stod att vi skulle landa sju..). Men jag har inte hunnit blogga för jag har varit upptagen med att träffa lite folk som jag inte har träffat på riktigt länge.

Jag har haft en underbar vecka i Grekland. Det har varit ungefär 30 grader varje dag vilket var helt perfekt. Jag slapp gå runt och nästan svimma pga solsting (; Vi gick upp vid 9.15 varje dag för att äta frukost på hotellet och när vi var klara med packning och poolbad osv så åkte vi till någon strand. Varje dag så åkte vi till en ny som vi hade hyrt förutom de två sista dagarna, då åkte vi till de bästa stränderna. På kvällarna gick vi alltid ner till hamnen och käkade middag och gick runt längst vattnet och det va riktigt mysigt. Det va typ det vi gjorde om dagarna plus lite fler saker men det va saker vi inte gjorde varje dag :)

Hihii trotts att jag har varit uppe sen 04.00 så är jag inte ett duugg trött :D

FLAGG
Tyvärr så orkar jag intelägga ut massa bilder ikväll.. :/

Hej på er alla där hemma, har ni det bra? ...

dsc00408 (MMS)

Hej på er alla där hemma, har ni det bra? Jag har det super! Har precis käkat min favoritglass ända sen många år tillbaka som slutade säljas i sverige, solero exotic MUMMA! Varje dag så åker vi till en ny strand, den vi va på idag va helt okej, den som vi var på igår va bäst hitills ;) jag och jossan känner oss som riktiga blekfisar jämfört med alla andra med värsta brännorna.. Vi har inte fått särskilt mycket färg (även om det ser så ut på bilden), vi gör allt för att inte bränna oss eller få solsting. Nu ska jag hoppa i poolen igen. Planet landar i stockholm vid sju på måndag. Puss! (Skulle skickats tidigare idag)


Hej på er alla underbara! Just nu sitter j...

dsc00407 (MMS)

Hej på er alla underbara! Just nu sitter jag på planet (luktar bajs) som lyfter halv. Vi har haft det riktigt kul på arlanda faktiskt. Spelat wii och skrattat åt massa saker. Har köpt 3paket salt pastiller och fyra paket tuggummi så att jag klarar av resan dit. Läskigt! Men när vi kommer fram så ska vi även åka buss och båt till finfina ön. Vi kanske ska åka till platsen där mamma mia spelades in om det går. Nej nu måste jag smsa mina kära vänner innan planet lyfter. Puss!


Good bye my lovers!

Nu så ska jag gå och lägga mig och sen så ska jag upp tjugo i fyra och lämnar huset fyra. Planet går vid åtta men man måste vara där två timmar innan och det tar ett tag att ta sig dit.

Jag tänker verkligen njuta av denna vecka och vila upp mig. Men somsagt så kanske jag intekommer kunna blogga där så det här blir ett litet Hej då vi ses om en vecka -inlägg till er. Vi ses när jag kommer hem och tack, tack ännu en gång för alla underbara och söta kommentarer och mejl. Att ni lägger ner tid på mig, en person ni aldrig träffat är hur gulligt som helst! Men jag kanske mobilbloggar på Arlanda och även kanske ett inlägg i Grekland. PUUUUUUUUUUUUUUSS!!!




Lite bilder från igår. Tagna från SANDRAS BLOGG.


Uppdatering i grekland?

Anonym om Tråkig, nödvändig shopping:
duu kommer väll blogga där va?? :/
VILL BAA VA EXTRA SÄÄKER..!

Emelie svarar: Tyvärr så är det så att jag inte kommer kunna blogga när jag är där :( Känns riktigt tråkigt faktiskt, även fast jag inte skulle ha bloggat så jätte mycket. Men kanske det finns något internet café eller något liknande så kanske jag kan blogga någongång ibland. Men ett inlägg via mobilen kan det bli iaf.

Men kika in på min blogg imorgon så får vi se. Kanske har jag den turen att det finns dator med internet där som man får låna gratis? ;)

Tråkig, nödvändig shopping

Äntligen så tänkte jag lägga ut bilder på det jag köpt inför Grekland. Jag hatar att köpta tråkiga saker (hehe okej inte såååå tråkiga saker köpte jag) och mer hatar jag när det kostar alldeles för mycket pengar så att plånkan blir helt tom :(

Allt från HM.

Linne med spetsrygg HM, short New Yorker.

Bikbok.

Inter sport.

Från någon bokbutik (a) Haha kommer nog aldrig läsa ut alla. Minns inte senast jag läste ut en hel bok förutom böcker vi har läst med skolan.

Min älskade plånbok från Acces! jag älskar den. Den är så stor och jätte praktisk. Tyvärr så orkade jag inte fota hur den ser ut inuti.

Jag köpte även en navelpiercing (hängsmycket med peace tecken som jag tappade bort) och en hårklämma. Hehe, glömde fota.

Inatt åker jag!

Det känns overkligt.. Haha. Jag längtar sååååå efter de fina stränderna! Fast det kommer att vara ungefär lika varmt där som här i Sverige.. Men det kanske är bra så att det inte blir för varmt ;)

Juste. Glömde säga att i Skopellos, dit jag ska, så spelades Mama mia in! Ända sen jag såg filmen så har jag alltid tänkt att dit vill jag! i de stränderna vill och ska jag bada på! men nu så ska jag käka frulle. Och bered er på en ganska dålig uppdatering idag.. Men bilder på det jag köpt ska ni få se såfort jag har hämtat min tröja hos Sandra!

Kanske kommer jag stå på samma balkong som henne..?

Eller kanske bada i samma hav?

Jag vill gå och lägga mig nu så att tiden går fortare!

Natti

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Har jääätte mycket att göra. Kan inte fatta att jag åker snart. Men jag är inte på så jäätte bra humör längre. Saknar tjejerna, Sofia t.ex. har jag inte träffat på en månad eller mer när jag kommer hem från Grekland. Jag har aldrig varit borta så länge från nära och kära, både vänner och familj förut. När vi ses så kommer det bli en massa glädjetårar för min del!

Idag


Bättre nu eller då?

Här är en video på Justin vääärldeeeensnyyggaste!!!!! Bieber då man hör skillnaderna på före och efter målbrottet. De flesta jag hört har tyckt att det var synd att han hamnade i målbrottet och att hans röst inte var detsamma men jag tycker att den är så mycket grymmare nu! Eller vad tycker ni?


Ågud så snygg han är!
Innan så föll jag för blåögda, jag äääälskade blåa ögon! Men nu, eller det va ett tag sen, så faller jag för brunögda brunetter med snyggt hår. Alltså, mumma på Justin!

Åker i övermorgon/imorgon natt (!!!)

Har haft fullt upp idag. Först så mötte vi upp Sandras kompis som kommer från USA. Lite senare så var vi och badade i sickla strand med Peter(sandra pojkvän)´s bror. Sedan så åkte vi till sickla och då växlade jag pengar. Kom hem för ganska längesen men då va jag tvungen att packa lite. Det är mycket som ska göras inför resan så jag känner mig lite stressad.. Men lite lättande är det att ha lite mycke kläder packat. Haha jag måste ha packat för tre veckor eller något sånt. Har med mig 7 par shorts, haha :P

Jag var helt oförberedd på att vi skulle bada men som tur va så hade jag köpt en underdel och hade en annan bikiniöverdel med mig som jag gick runt med i huset igår när det var så jäkla varmt! Men det lite sämre är att jag har fått fel bränna nu :'( Trodde aldrig att jag skulle bli brunare men tydligen så vart jag det och har en liten fått en liten bränna. Jag som bara skulle köra på bandue.. Men ärsh, det går nog bort när jag är i Grekland, den är väldigt tunn så.. ;)

Oj vad långt inlägget blev! Men nu är det bara en sista sak jag vill ha skrivet: Jag lägger ut bilder på det jag har köpt imorgon istället för jag glömde en tröja hos Sandra..


Lycklig cheey

Godhäääärligmorgon! Idag mår jag bra, riktigt bra! Vaknade på rätt sida, solen skiner, vi ska snart ut till solen och jag åker i övermorgon! Idag så stannar jag nog hemma hela dagen. Måste packa upp alla mina väskor och sedan packa ner grejer jag ska ha meed till Grekland. JAG LÄÄÄNGTAAAAR! Och sen när jag kommer hem så kommer jag vara den lyckligaste människan på jorden. Då får jag träffa mina underbara brudar och så kommer jag vara en ny frisk och uppvilad människa efter att ha varit i Grekland :)



Redo för att gå ut i solen!

Natti

Jag lägger ut bild på det jag köpt imorgon istället. Hörs imorgon, godnatt!

varför så snyyyggaaa? :)

Shoppat hela dagen

Godkväll! Sitter i soffan och myser i min nya tjocktröja och mina nya shorts (a) Kollar även på MTV då man får veta lite om Pinks bakgrund. Jag diggar henne verkligen, så cool! ;) Riktigt grym sångröst också!

 Idag så har jag, Jossan och Sandra varit och shoppat exakt hela dagen. Från klockan tolv till klockan sju ungefär då vi drog hem till mig och Jossan för att käka och sedan drog vi hit till Sandra, vi stannar här över natten. Ska även visa min nödvändiga shopping från idag också men det får vi se om jag orkar ta det ikväll. Jag shoppade iaf upp typ alla mina pengar...... -.- fast när jag kom hem så hade jag 1500kr som jag fått. Då vart jag glad igen och hade ingen ångest över att jag hade köpt upp alla mina paraa ;)


tjusiga systrar

Kissies nya låt

Sämst kvalité men lite hör man iaf, hittade den på falsksanning. Sjävl så tycker att låten är skit dålig :P

Forum today

Godmorgon! Idag så vaknade jag för tidigt, vaknade åtta så jag fick inte särskilt mycke sömn..

Vid tolv så ska jag och Jossan möta Sandra i Forum. Jag ska bara köpa lite småsaker inför Grekland och även lite klänningar om jag hittar. Jag känner mig riktigt stressad inför resan. Mycket som jag ska få fixat innan. Måste även packa upp alla mina väskor jag hade hos farmor och sedan packa ner nytt till Grekland. Mitt rum skulle även behöva städas..

Nu måste jag göra mig iordning, seeyaa!♥

Jag hos farmor i stan igår. haha går man barfota så får man stå ut med lortiga fötter (a)

Today

Tjenis! Har inte hunnit blogga för jag har knappt hunnut vara hemma.. Först va vi i stan och fixade massa grejer och sen så åkte vi hem, badade och käkade på pizzan med karin och josse medans vi va utelåsta. Sedan så skyndade jag mig hem och duschade och sen så åkte vi in till sickla och kollade på eclipse. ÄNTLIGEN! Den va riktigt bra faktist!

Jag gick i samma klass som Karin och Josefin i femman men sen så bytte de skola. Men jag har knappt umgåts med de, iaf inte josefin sen dess. Riktigt kul att umgås med de och lärde känna deras nya jag eller hur man nu ska säga. Jag kände ju nästan bara de Karin och Jossan jag gick med i femman, haha ;) Men vi hade det riktigt kul tillsammans faktiskt :)

Orkar inte ta en bild och har inte lust att blogga mer men vi hörs imorgon, ciao!

Svar to the izabelle's

Izabelle du vet..! :
asså ja tycker verkligen de där va jäätte snyggt..! :)
.var kommer kjolen ifrån? jätte snygg!
.vart kommer linnet ifrån? jätte snyggt de med!
kan du typ skriva vart de kommer ifrån på bloggen?? :)
Emelie svarar: Förlåt, glömde skriva vart allt kom ifrån. Linnet är från Gina, kjolen från Monki och spets bhn(?) är från Lindex!

izza <3 :
naaajs ASS emelie :) och hur långt har ditt hår vuxit på så kort tid? :O :O omg!
snygg iallafall gumman! <3
Emelie svarar: HAHAH IZZAAAA!
hah låååång, driveru? :o jag ser ingen skillnad från när vi sågs sist (;


Snyggt, enkelt och bekvämt. CHECK!

När jag höll på att packa (är inte klar än på långa vägar!) så tog jag fram dessa två plagg och kom och tänkta på att de kanske skulle vara snygga tillsammans. Och det va jäätte snyggt samtidigt som det var väldigt enkelt. Snyggt, enkelt och bekvämt är någon jag faller för! :)



+ lite accesoarer skulle vara awesome!

Funderar på att köpa eller göra en likadan kjol och göra om den på två sätt. Riktigt snyggt skulle det bli om jag gör det. Hur får ni se då ;)

Nå mig här.

Innan jag fortsätter med min städning och packning så tänkte jag bara säga att jag har en bloggmejl ifall det är nånting ni vill mig och inte vill ta det via kommentar. Många av vet er redan om den men jag vill bara vara säker på att alla vet om den (;

Städning & packning.

Tjenis la blogga! Kommer att vara upptagen med att packa och städa nästan hela kvällen. Men slänger in ett inlägg när jag är klar. Puss hej!

Åker hem imorgon

Kom och tänka på en sak (en bloggläsare påpekade det också) att jag inte alls kan mobilblogga så mycket när jag är i Grekland.. Kom på att det kostar mycket mer att smsa och mms till hemlandet, mms är riktigt jävla dyrt då. Men kanske finns det en dator där men jag tror inte att jag kommer att orka sitta framför datorn när jag är där. Men vi får se hur det blir. Ett inlägg blir det iaf ;)

Imorgon så åker vi äntligen hem. Har börjat tröttna på att vara här faktiskt.. Tänkte göra lägga ut ett litet tips på hur man får fräscha och mjuka fötter. Jag ska testa det såfort jag kommer hem så mina fötter blir perfect i Grekland! Haha :D

Hihihihhähähähohohooh. Ser stööörd ut, skulle precis blinka... eller något.. ;) Bjussar på den!

Grymt

Haha fan vad bra det funkade. Det kom upp direkt! :D Men nu vet ni iaf att ni kan räkna med uppdatering när jag är i Grekland. Men tyvärr så blir det väldigt små bilder som ni såg.. Men bättre än ingenting alls!

Testar att mobilblogga så att jag är säker...

dsc00405 (MMS)

Testar att mobilblogga så att jag är säker på att det funkar när jag är i grekland sen. Det kan hända att det blir mycke uppdatering där iaf för det kostar bara som ett vanligt sms :D


Bloggtorka

Det är såå segt att blogga här. Vet inte vad jag ska skriva för jag gör bara samma saker om dagarna här. Men när jag kommer hem kommer det bli mycket lättare! Fast ne.. Kom på att jag bara är hemma fyra dagar innan jag åker till Grekland och då kommer jag försöka träffa mina underbara vänner som är hemma innan jag åker. Men jag ska göra mitt bästa!

Juste, funderar på att mobilblogga när jag är i Grekland. Fast det blir inte ofta alls eftersom att det kostar pengar och de kommer jag behöva för att kontakta mina nära och kära! Men kanske ett inlägg per dag eller något. Beror på hur mycket det kostar ;)

Gått upp 1,5kg denna vecka

Sitter och väntar på mat.. Hungrig som bara den fast jag precis käkat två skålar chips och massa godis.. Vet ni vad? Efter att ha varit här i en vecka med bara massa äta och inge träna så har jag gått upp 1,5 kg här! Helt sick. Men det gör inte mig nånting (;

OUPPS. nu ropar de på att det är mat, ciiaao!



Shoes

Jag följde med farmor in till nyköping för att köpa lite mat och så. Sedan så åkte vi förbi en skoaffär och då frågade farmor om jag behövde nya skor. Wiiiie! Men jag köpte iaf ett par tygskor och sen tyckte farmor att jag skulle köpa ett par ballerina också. Inte världens snyggaste direkt men riktigt sköna va de!

Ville inte fångas på bild som vanligt..
Båda paren är från Euro sko. Tygisarna kostade 199:- på rean och ballerina 225:- på rean.

Fanta och rosé

Varför ska jag alltid fastna på de konstigaste låtarna? Kan fortfarande inte släppa we no speak americano och nu kommer den här..!

Visste ni att det är Kissie med rosa shorts, svart bh och rosa mössa förresten?

Hissar


- Jersey Shore, ett program som sänds på MTV. Jag älskar det! Lite paradise acktigt tycker jag. Ett gäng som inte känner varandra till en början och bor i samma hus. Dock inte lika lyxigt som paradise, huset ligger faktiskt på ett rätt så sunkigt ställe faktiskt. Alla dessa människor partar varje kväll och då händer det oftast en jäva massa saker är. Och all drama är helt klart bäst, underbart! Haha men om ni inte har sett det, slå på MTV 22.30!

- Grekland.
Jag har varit där, i Kreta, en gång för två år sen och jag blev kär i landet direkt! Älskar hela landet i sig, det är såååå mysigt! Finns inte så mycket att beskriva men ni som har varit där vet vad jag pratar om (; Och att alla greker suger på engelska är inte det minsta lilla negativt, utan riktigt positivt för mig! Lilla jag som suger på att prata engelska kan prata massa och öva där. Det är inte pinsamt alls, är ändå så mycket bättre på engelska än alla de som bor där så de märker inte när jag säger fel, hohohihihehehhöhö.

- Er! Asså jag har inte mycket besökare alls, äger säkert den minst lästa bloggen av alla bloggar på blogg.se men till er få läsare jag har -ni är sååå söta! Jag känner inte er, ni har inte träffat mig men ändå så får jag så gulliga kommentarer och mejl av er, huur gulligt som helst!


Hade massa saker jag skulle hissa och även dissa men jag glömde bort allt. Fan..


Greeeklaaand..

Nej nu måste jag skärpa mig. Om en vecka åker jag till Grekland, OM EN VECKA! Det är de ända som finns i mina tankar just nu. Undra hur spännd jag kommer att vara när det bara är typ två dagar kvar, haha. Men innan resan så är det en heldel som behöver fixas. Måste köpa en massa saker, fixa massa hemma osv. Längtar hem lite också så att jag hinner förbereda mig inför resan.

Åååh det ska bli så kul att dansa till we no speak americano med pappa vid polen. LÄNGTAAAR! Står inte ut längre. Kill me. Haha ni kan räkna med att jag längtar till Grekland kommer att nämnas mycket i bloggen. Men jag ska försöka att låta bli.. Haha ;)

Någon mer än jag som ÄLSKAR husen i Grekland? De vita fina, med blåa fönster och dörrar.

7 dagar kvar till Grekland!

Nu är det inte så lång tid kvar, om exakt en vecka åker vii!!

Nu ska jag och systermin ut och sälja jordgubbar. Vi får se hur mycket vi orkar sälja. Det är så skönt med den här försäljningen för det tar max 2 timmar och vi får ta pauser exakt när vi vill. Och idag behöver vi inte sälja om vi inte vill men det är alltid bra med extra pengar. Men vi får se hur mycket vi orkar få sålt! Pössen.


Borttappade älskvärda saker

Hääj allihopa! ;) Asså jag har aldrig kännt mig såhär lat.. Eller jo det har jag men nästan inte. Jag har suttit i soffan, på precis samma plats, min röv har inte rört sig ur fläcken på hur länge som helst. Börjar få lite ont faktiskt.. Haha :D

De fyra sista dagarna här hos farmor har jag lust att göra något speciellt men jag kan inte komma på vad. Orkar inte sitta och dega hela dagarna och bli latmask. Funderar på att dra in till stan och shoppa lite också ;) Rean här i nyköping är bäääst! Massa plagg som inte finns i stockholm, mer rea här och att det finns massa xs, s och inte bara l och xl som är alldeles för stort för mig.

Asså, jag blir helt gråtfärdig när jag ser den här bilden! Min älskade nalle som jag bara hade haft i en månad och sen så tappar jag bort den? Jag som älskade den såååååå!

Andra grejer jag älskat och tappat bort efter någon dag nyligen:

Ringen tappade jag bort efter typ två veckor och piercingen efter en dag, jag måste köpa nya. Nej nu måste jag bli mer noggrann och hålla koll på mina saker!


Vill träffa mina älskliiingar!

Det känns hemskt.. Jag har inte träffat och kommer inte träffa mina älsklingar på tusen år känns det som :/ Men när jag kommer hem från Grekland ungefär (vet inte riktigt när Johanna kommer hem) så är alla brudar hemma. Då får hela gänget äntligen ses för typ första gången på hela lovet! Längtaaaar. Och ännu mer längtar jag till fotbollscupen i Umeå. Då åker jag tillsammans med Sofia, Hanna, Johanna, Izabelle och alla andra underbara i laget. Längtar, längtar, längtar! Hoppas bara att det blir lika bra som Helsingborg där vi va på cup förra året. Men ingenting kommer nog att slå Helsing.. :/ Men det blir nog skit skoj ändå!

Bilder från igår

Ursäkta för att det inte blev någon bloggning igår men datorn bara la av och ville inte funka.. Men nu är den igång igen! Fast ni får vara beredda på att den kanske lägger av igen alltså -ingen uppdatering. Igår så var vi iaf ute och badade som vi har gjort varje dag här och så åkte vi ut lite med båten men inte så mycket.

Idag så har jag varit ensam, fast Jossan kommer ikväll. Hon har varit på fotbollscup i Smögen eller vad det nu hette. Tur att hon kommer hem idag och gör mig sällskap! För idag så har jag sålt jordgubbar ENSAM, badat ENSAM. Har varit helt ensam helt enkelt.. Haha.

Lite bilder från igår:





Emelie svarar

Kommentar 1: Den rosa är jättefin, vart köpte du den? :)
Kommentar 2: Vad kostade dom beiga leggingsen med detaljer på knäna, så snygga:)
Kommentar 3: Kan inte du länka några av din vänners bloggar eller bloggar du läser? :D

Svar 1: Tack så mycket! Den är köpt på HM.
Svar 2: De kostar 99:- på rean, skit billigt så passa på!
Svar 3: Det är tyvärr inte så många kompisar som bloggar.. Eller de har men bloggar inte.. Men den ända jag vet är faktiskt Olivia. Hon har precis blivit aktiv och du kan besöka hennes blogg här. Andra bloggar som jag läser är Kenzas, Rebecka Ståhls och Dollyblonds.

Dagens sköna

Idag så har jag kört på en skön och luftig outfit. Luftig shorta och shortsen sätter man bara på utan knappar och dragkedjor.

Skjorta och shorts från gina.

Jordgubbsförsäljning idag igen

Förlåååt för att jag inte bloggade massa igår och svarade på era frågor som jag sa men datorn laggade och jag fick inte på den :( Men ikväll då så ska jag försöka göra det!

Idag så har vi sålt jordgubbar och badat i det sköna underbara vädret. Vi plockade inte så jätte mycke jordgubbar idag heller men 10liter plockade vi iaf och fick ihop 300 på det. Här kör vi på billiga jordgubbar! Åk till Nyköping om ni vill ha färska jordgubbar för bra pris! Hähää ;)



Love my bikinis!

Ikväll så blir det mys framför tvn med Disaster date, X-effect och Jersey shore. Fyfan vad vi älskar de programmen! Vi har kollat på de varje kväll medans vi har varit här, we are love in it! Senare idag så svarar jag på lite frågor och så men nu orkar jag inte..

Förresten, jag är skiiiiit nöjd med mina bikinis! Springer runt med de hela tiden :D :D :D :D

Min älskade pinkiiebikini!

"Idolbild"

Va inne på min mejl och då så hade jag fått min andra idolbild. Såå gulligt! Inte så ofta jag får sådant :)

Hej Emelie :)

Du kanske inte vet vem jag är. Jag heter Emelie och är en av dina blogg läsare.
www.flickaneemeliie.blogg.se heter min blogg :) nu vet du säkert.

Varför jag skriver ett mejl till dig är för att jag har gjort en idolbild som du ska få :D




Dagens shopping i nyköping.

Idag så har vi varit inne i stan typ hela dagen. Hade inte så mycket pengar med mig eftersom att jag glömde allt hemma men lite saker på rean fick jag iaf för pengarna.

Idag så blir det lite mer bloggning än vad det brukar när jag är här, har fått lite önskemål osv. ;)





Bilderna blev jätte dåliga och kläderna ser fulare ut.. :/ Jaja, huvudsaken är den att att de är snygga in the real :D
Allting är från Gina tricots rea förutom den rosa bikinin som är från H&M som jag beställde för ett tag sen men pappa kom hit med den igår ;)

RSS 2.0