God natt

Ska snart göra mig iordning för att lägga mig i min säng mysiga säng. Känner för att ha på mig en mysig kofta imorgon. Det var längesen. Brukar oftast tycka att de är obekväma och sticks men jag har en jätte skön hemma sam man bara drar över huvudet. Ni vet en sån enkel kofta från gina? Ni får iaf se imorgon om jag hinner ta en dagens.

Imorgon kväll ska jag även spela match mot Boo. Får se hur det går.. (;

Chillkväll

Hade tänkt att ta det lungt ikväll. Ligga i sängen, kanske slå på en film och käka godis. Känner inte alls för att plugga.. Skjuter upp det till imorgon bitti istället eftersom att jag börjar 11.35 imorgon. Hur nice är inte det? Kanske bloggar innan jag går och lägger mig. Om det inte skulle vara så att jag däckar med kläderna på och med oborstade tänder igen..



Cute top

Förlåt för dålig update men jag har inte varit hemma så mycket och när jag kom hem så va jag tvungen att skriva in mina anteckningar från skolan i en bok innan jag satt mig framför datorn för annars skulle jag aldrig få det gjort (a) Idag så invigde jag en jätte söt topp som jag fick av Johanna i födelsedagspresent. Jag älskar den!


(ignorera Sofias fula målning på höften, armen och ryggen!)
Toppen är tyvärr köpt utomlands så den är lite svår att få tag på, hähä.. :P Och jeansen kommer från Vero moda. Köpde de för 90 spänn på rean!!

Redan september imorgon?!

FAN. Somnade "oförberett" inatt igen!! Blev iofs väckt senare på kvällen och då gick jag upp som fan och borstade tänderna innan jag somnade om. Så det hann jag med igår ikväll iallafall :) Det var även anldeningen till att jag inte bloggade mer igår.

Idag efter skolan så ska jag och Sofia till Johanna och träna på våran musikuppvärmning. SNAAAAAARK. Jag vill inte och orkar inte :'(

Idag inviger jag mitt skiiiitsnygga linne jag fick av Johanna i föderlsedagspresent! Visar bättre bilder på den ikväll när jag kommer hem.


 Up
date: Såg precis att det är sempeber imorgon. Fan vad tiden går fort!

 



Tränat

Hemma från träningen nu som va ganska rolig tycker jag (a) Skolan idag gick väll också bra. Jag hade bara två lektioner så det var skitskönt. Men sen skulle jag och Johanna vänta på Sofia i en timme och då somnade jag nästan i ljushallen men sen skulle jag självklart få ett slag på ryggen av Martin -.- Sen drog jag, Sofia och Johanna hem till mig (:

Nu ska jag duscha och plugga men jag bloggar mer senare ikväll, puuss!


Trött, sliten, förkyld = mjukiskläder

Idag så känner jag mig trött, sliten, håller på att bli förskyld, skola och kyl ångest. Men ska jag vara helt ärlig så är kylan inte alls för negativ. Tänk på alla snygga höstkläder som åker på nu! Hihi (: Nejmen idag kändes som en typisk lodar dag. Har bara lust att ha på mig något bekvämt och varmt (:

Senare idag så ska jag, Johanna och Sofia öva på våran musikuppvärmning en liten stund och sen ska vi på träning.. Känner mig sliten, jag vill inte träna :'( Kanske ska spela match på onsdag också. Min kropp hatar mig för all träning, hihiiii.

God natt

Ikväll så har jag kollat på ännu en match. Tittade på vårat lag när de spelade div3 (: Jag var så duuuktig som liten cheerleader och höll koll på tutan som jag tog med när vi gjorde mål, 2-1 till Älta blev det :D Nu så måste jag plugga och fixa lite grejer.. Jag kommer tyvärr inte blogga mer idag.. God natt!


Massa (men inte alla) bilder från tjejmiddagen




























Trååååk och onödig dag

Nu är jag hemma från en onödig dag. Först så lyssnade vi på när lite människor pratade och då somnade jag en stund. Sen fick vi käka, sen så fick man ställa massa frågor till några i Tyresös damlag och sedan kollade vi på deras match. Jätte bra att de vann med så mycket men det var så sjuuuuukt tråkigt! Hela andra halvlek tillbringade jag med Hannah i cafeterian som fanns i närheten och dödade massa getingar.

Höstkläder måste shoppas!

Sitter och dricker te för jag känner att jag har lite ont i halsen :( Det är så jäkla kallt ute nu, klockan är ändå 08.20 och det är bara 8 grader ute.. Känns så trist. Men så fort jag får mitt barnbidrag så ska jag så snart som möjligt ta mig en shoppingtur. Behöver lite snygga höstkläder, mössa, vantar, halsduk o.s.v.



Godmorgon

Godmorgon. Klev upp halv sju imorse för vi ska på någon fotbolls inspirationsdag och lyssna, ha tråkigt och kolla på match. Hinner nog slänga in ett inlägg innnan jag drar men nu ska jag käka frulle!

Min nya profilbild på mig och älskade Johanna ♥

Graffiti naglar, nytt försök.

Idag så hade vi det jätte mysigt hos Sandra. Vi käkade tacos och ja. Hade det kul och mysigt helt enkelt. Mamma har köpt graffiti nagelack i tre olika färger +svart. Mamma visade hur man gjorde så att det blev lite snyggare, när jag och Soffis gjorde såg det bara fult och kladdigt ut.. :P Men här har ni iallafall resultatet (snyggare irl):

Lila är Sandras, Silver är min.

Julia tidningen vintern 2008





Som sagt så är skäms jag över bilderna och var/är INTE nöjd med dem! Men det var faktiskt år 2008 och det är en kul grej liksom, därför så är det okej att lägga ut dem på bloggen (: Gjorde först bilderna skiiiitsmå för att de va så fula men äääääääääääääääääääääsh. Jag övertalade mig själ, haha.

Gårdagens kvällsoutfit




Fan. Fan att inte bilder vill ge rättvisa. Kläderna och sminket va såå snyyggt men det vill inte fastna på bild..

Shortan Skjortan (förlåt dampbrud. blandar bara ihop och skriver ibland skjorta och ibland shorta ;) kommer från HM, bustierliknande med dragkedja kommer från Bikbok.


Lovely köp


Gårdagens skitsnygga köp! Massar så jäkla bra till min nya skjorta! Den får man för 149:- på Bikbok (:

Spelat match

Matchen idag jag inte särskilt bra.. Men på något sett så var det en extra rolig match tycker jag! Domarn blåste typ tuuuusen gånger bara för att både vi och de andra laget tog i för mycke osv. Sen så var det så kul att det var jätte många kaxiga spelare. Herregud, har aldrig varit med om att det finns så många i samma lag förut :P Så det blev väll lite kommentarer till varandra osv idag. Ikväll så ska jag till Sandra och käka middag där men jag hinner nog blogga innan och säkert efter.






Sexybabes i forum igår.


Bloggar imorgon efter matchen

Är hemma från en riktiiiiiigt lyckad kväll! Ni får ett inlägg om kvällen med bilder imorgon. Men först ska jag spela match så ni får vänta till efter machen som börjar typ två.. Ska även visa bilderna från Julia tidningar också, hähä.

Men vi hörs imorgon, pussen!

Har varit upptagen idag. Direkt efter skol...

dsc00495 (MMS)

Har varit upptagen idag. Direkt efter skolan åkte jag till forum (köpte en jätte snygg sak som jag visar er sen!) Och sedan drog jag och johanna hem till henne och fixade oss. Nu är jag iaf på tjejmiddag och har det så jäkla kul! Aldrig haft såhär kul förut typ, haha:D men nu ska jag tillbaks efter min lilla pause från allt dansande. Hoppas ni får en jätte bra kväll med kära vänner eller er älskade familj!


Dagens outfit




Shortan och linnet kommer från Gina, sammetsleggingsen och ringen kommer från HM och halsbandet som jag bär som armband idag kommer från Åhlens.

Idag använder jag min shorta för andra gången och ikväll använder jag min klänning och skor för första gången, wohoo!

Fridaaaay

Godmorgon! Idag är det fredag och jag ska på tjejmiddag vilket ska bli riktigt skoj. Direkt efter skolan så åker jag och Johanna till Forum, sen hem till henne och fixar oss och sen till tjejmiddagen. Därför måste jag packa ner ALLT jag ska ha vilket är jävligt mycke. Vet inte änns om allt kommer få plats i väskan.. Men jag får försöka! (; Dagens ska ni också få snart! :D

Jag på omslaget?

Elin om Graffiti naglar:
Hej du, jag rensade bland mina gamla Julia tidningar, & så såg jag en tjej på ett omslag som jag tyckte liknade dig. jag lsog upp tidningen & kollade vad hon hette & hon hette Emelie! ÄR de du på det omslaget? :) du hade en blå t-shirt med stjärnor tror jag :)& on hade även en sån där liten guldsak på en tand som du har.. det var ungefär i slutet av 2008... så min stora fråga är, var det du?:D
de måste ju vara du,haha:D
du va iaf söt där med :)

Svar: Japp det stämmer. Thats me.. Jag och Sofia sökte in för skojskull och kom med :D Jag var även med på lite andra bilder då jag och Sofia visar upp kläder och sminktips haha. Ska jag vara helt ärlig så skämms jag lite för jag tycker inte att bilderna blev särskilt bra. Inte omslaget iaf :P Men kul att du såg att det var jag! Jag kan lägga ut bilder från tidningen om det är någon som inte har sett och vill? Isf får ni skriva det på en kommentar.

Kraaam! :)

Blö

Är lite smått sur, trött och irriterad. Men det mesta har lösts nu så det är bättre. Loggade även in och fick gulliga kommentarer, det fick mig också att må bättre (:

Ikväll så kommer jag att vara lite upptagen. Jag måste plugga en massa.. Vi har redan fått läxor, en till imorgon så den måste jag läsa på idag plus AM-boken. Idag så hade vi en ganska jobbig dag tycker jag, särskilt matten.. Jag, Izabelle och Alexandra var helt lost kändes det som :P

Senare ikväll så kommer en liten svar på tal innan jag går och lägger mig! (;

hahaaa vad fuul :')

Graffiti naglar

Godmorgon! Igår natt så somnade jag tidigt med kläder på och utan att borsta tänderna. Hahah. Det är sjuukt hur trött jag blir av skola! Jag brukar alldrig vara trött och somna vid elva tiden i vanliga fall :P

Idag är det skola igen och jag har fortfarande inte fixat lås för pappa glömde köpa det till mig igår -.- Eller isf skulle han åka förbi ett ställe där det fanns men nix. Där hade de inte kodlås och jag SKA ha kodlås, inget annat. Tappar bara bort nycklarna och glömmer de hemma.. Fick betala skolan 100spänn för att ha tappat bort en nyckel också.. :/

Idag ska även jag, Johanna och Sofia träna på våran musikuppvärmning som vi ska göra för heeela skolan innan Ältasjön runt. Lite scarym sådär men det går nog bra. Och sen ska vi knalla ner till IP för träning.

Sofias naglar igår. Det är snyggare i verkligheten, ser mer kladdigt ut på bilden (; Mina naglar var alldeles för korta så det såg skitfult ut... bajs. Men det man ska göra är att man använder sig av ett så kallat graffiti-nagelack. Först målar man den lila färgen över hela nageln, låter det torka i fyra minuter och målar sedan på den vita och då blir det sådär.´

Fínns att köpa på Åhlens.

No more bloggning idag

Nu är jag med Soffis och pluggar och gör graffiti naglar, det blir skitbaaallt!! Jag visar er hur det blir imorgon. Men jag kommer att vara ganska upptagen ikväll så det blir inge mer bloggning men vi hörs imorgon.


Det är den här boken jag pluggar i. 500 spänn kostade den här boken +en uppgiftsbok. Hur dyrt som helst!

Brottom

Träning om typ tjugo minuter och jag och sofia gjorde precis klart våra inbjudningskort inför fredag...... Brådiiis. Nu ska jag leta efter mina fotbollskläder, ciaoo!


Byxor från gina, linne från HM

Första skoldagen med lektioner idag

Riktiga skoldagen idag TAAAAAAAGG!!!! eller inte. Idag ska jag för första gången på länge sitta helt knäpptyst, på en obekväm stol som jag får ont i ryggen av och bara lyssna. Bara lyssna på tanten/gubben som står och babblar. Men jaja, jag ska väll vara tacksam för att jag får gå i skolan iallafall :) Och nu i nian då gäller det att satsa, statsa, satsa! Lycka till alla sötnosar och hoppas eran skolgång år bra. Puss!



Kände för att platta håret idag (:

Godnatt

Sitter hemma och gör absolut ingenting (fast egentligen sitter jag och googlar på channing tatum..). Är lite smått irriterad men jag ska nog göra mig lite te och sen lägga mig i sängen dvs sova. Är trött, trött, trööööött och imorgon börjar första riktigta skoldagen. Bajs.

Mmmmm

Vad är det på bloggens högra sida?

Det är många som har undrat vad det är för typ reklam jag har på höger sida av bloggen. Klickar man där så kommer man in på bloggerfy´s hemsida. Jag har inte varit medlem där så jätte länge men hittills så verkar det funka bra. Det är ett enkelt sett att tjäna pengar på, tydligen så ska man få fler besökare också men jag förstår inte riktigt hur man gör osv. så den biten skippar vi.

Man kan tjäna pengar oavsett hur många besökare man har. Man kanske inte tjänar särskilt mycket. Jag tjänar verkligen inte mycket, typ ingenting. Men det var bara en kul prova-på-grej liksom. Läs mer på hemsidan ifall det är flera saker ni undrar över.


Million stylez



Har lyssnat på den här låten hela kvällen igår och en heldel idag. Visst får den en på topp och så att man bara vill ställa sig upp och dansa järnet? Haha :D

♥mat

Idag hade vi klassens dag. De flesta åkte iväg och bowlade osv. men eftersom att vi sparar våra pengar så var vi i skolan och gjorde absolut ingenting. Höll på att dö av tråkighet men vi fick en lång lunchrast iallafall! (: Då fick jag för första gången pröva på den nya kockens mat och gud vad den var goood! Brukar inte gilla korvstroganoff i vanligafall men den här va god asså. Hoppas skolmaten är lika god i fortsättningen. Det bästa med dagens lunch var att de serverade melonbitar. ÅH HELVETE VAD GODA DE VA! Jag har aldrig varit kär i nånting inom skolan förut, särskilt inte maten. Vann även en "lördag-godispåse" på en tipsrunda idag och ikväll ska jag käka kräftor. Kan ni gissa om jag och min mage är glada?! MAAAAT♥



HAHAHHA ett inlägg om mat?! :') knaaas.

Trööött

Hej. Jag är trött. Hej då.

Haha nejmen uuuush vad trött jag är! Jag vill inte gå upp tidigt varje morgon. Jag kommer dö. Jag ser redan fram emot nästa lov.. Nu måste jag kolla buss osv. så att jag inte kommer försent. Kram!

Trött chey poosar snyggt.


Glass i sängen nu

Orkar inte sitta framför datorn längre. Tror att jag ska smyga ner så att ingen vaknar och ta mig lite glass.. Har precis bäddat om min säng så en glass i handen och nerborrad bland täcke och kuddar just nu skulle inte sitta fel. Med en film skulle vara ett stort plus men tyvärr så blir det för sent om jag ska kolla klart på en hel film.. :P

Imorgon så har vi klassens dag. Vi ska inte göra nånting som kostar pengar utan spara de pengarna inför vår klassresa. Så det vi ska göra är att göra sammarbetsövningar i skolan. Jippie, jag längtar..

Sånhär glass är jag sugen på just nu. Synd bara att jag inte har en sådan glassmaskin.. :/ Skrivs nog upp högst upp på önskelistan i år!


Facebook taggar

Hahahahha tidigare idag blev jag taggad på världens fulaste bilder från femman och sexan. Vissa bilder är så fula och roliga så jag inte kan sluta skratta. Tänkte dela med mig med ALLA bilder. Så snäll är jag (;

Jossan, jag och Wille.

Jag och några småbarn.

Snyggaste tjejen någonsin. Vet inte riktigt vad hon heter.



HAHAHHAHAH dehär bilderna på mig och Emely är roligast av alla. Vafan är det för bikinis? Ingen jag har eller äger iallafall. Och kolla våra sääxamamaa rooomppppor. HAHAHHAHAHHAH!

Jätte balla jag, Emely och Katja.

HAHA peaperioderna. Jag, Emely och Katja.

Katja och någon random. Ful va hon iallafall.

Mikaela, Katja och jag.

Småbarnsdisko.

Katja, Mikaela och jag.

Katja, Vendela och jag.

Anouar, Katja, Stivie och jag.

Mikaela, jag och Katja.

Skolstartens outfit



Baseball jackan har jag lånat från Sofia och den kommer från Bikbok, linnet kommer från Gina och shortsen tror jag också kommer från Gina. Skorna som jag tyvärr glömde fota upp ifrån kommer från Skopunkten (jossans).

Topless bad

Tänkte lägga ut bilder på dagens outfit men Jossan har sprungit iväg med kameran :( Jaja. Då kan jag berätta lite mer om kvällen hittills istället. Sen senaste inlägget så har jag, Olivia, Sofia och Johanna åkt ut med kajaken. Vi åkte ut till en brygga mitt ute i ingenstans och badade topless. Det var så skönt, kände sig fri trotts att skolan har börjat hihi. Nu har alla dragit hem för att käka och efter det ska vi ner till IP och kolla på match.

Som alla ni vet så började jag skolan idag. Det kändes surt trotts att det bara va i en halvtimme och vet ni varför? Jo. För att vi har fått de sämsta skåpen och säkert skolan sämsta schema också. Vårat förra ägde, det här suger.. Vi slutar sent varje dag och har inte alls lika många sovmornar som förra året :P


Såhär snygg är jag just nu..


Bloggar ikväll istället

Tjenispenis. Har varit upptagen med "skolan" och forum med Sofia, Johanna och Olivia. Har därför inte kunnat blogga och nu är jag hos Sofia men jag bloggar när jag kommer hem, CIAO!

Jag och Mikaela på kräftskivan.

Måndag

Om typ 20 minuter så ska jag möta Anna så vi kan göra sällis till busshållsplatsen. Hahahah den är typ jätte nära men ändå (a) Sen så ska jag träffa massa i skolan som man inte träffat på länge. Fast alla i klassen har jag typ träffat eller stött på under lovet :P Efter "skolan" så åker jag och Sofia till ekliden för att träffa Olivia. Ska se om jag stöter på Josefin också. Hon verkar vara lite nervis inför ny skola men det går säkert jätte bra!

Blinkade precis (a)


Natti

Nu ska jag göra mig iordning för sängs. Är skit trött och ska se till att vara liite pigg imorgon iallafall. Fast det kommer nog inte behövas. Vi ska vara i skolan från 09.00-09.30. Har ni hört något onödigare? Varför inte börja en dag senare och en halvtimme tidigare? De vill väll bara jävlas.. (; Haha nejmen det är bara att se det på den ljusa sidan..... hahah okej, kom inte på något ljust med att skolan börjar.

HAHAHAHHAH jag på skolavslutningen. Hemsk bild men jaja. Någon som tycker att jag har förändrats? Jag tycker att jag har förändrats på hårlängd, hårfärg och hudfärg..


We are in love

Kom precis hem från Olivia och vi har kollat på Step up. Jag vet att vi är lite sega med den filmen men bättre sent än aldrig. Filmen va skit bra, Channing Tatum som är huvudrollen är så jäkla snygg, extra snygg med hiphop-stil, dansen va grym, dansarna va grymma, jag och Olivia blev helt kära i filmen. Den är så jäkla bra, fan vad den är bra! Den här filmen måste verkligen ses!


Åh mums..

Imorgon kväll så kanske jag och Olivia ska parkera våra arslen framför tvåan också.

Hittills jätte bra sista dag

Idag så har det hittills varit en jättebra sista dag på lovet. Vi var somsagt på ett-årskalas och hade det jätte mysigt med massa gott att käka. Hähä tårta t.ex. (a) Sen när jag kom hem så var jag i skogen med Hanna, Johanna, Olivia och Sofia medans Olivia plåtade Sofia där. Olivia är en jätte duktig fotograf och Sofia ser ut som värsta modellen!!!!!!



Morgonmys

Vet ni vad det mysigaste är? Jo, att mysa med en halvnaken och nyvaken bebis på morgonen! Varje gång vi sover här så ligger vi och myser med Emil i sängen på mornarna, ligger och gosar med hans varma bebishy. Fast idag va han inte riktigt sig själv. Han har precis haft tredagarsfebern. Febern är borta men nu är han helt prickig, vet inte om de kliar eller inte. Men han är världens mysigaste och gulligaste ändå!

Lite bilder på morgonmyset:



Sista fria dagen

Godmorgon! Idag är det den 22a Augusti, alltså Söndag, en dag kvar till måndag, en dag kvar till skolan.. Känns så jäkla triiist. Känns lite konstigt att jag ska börja i nian också.. började precis i åttan hallå? haha :D Men det känns skönt att ha kämpät igenom och klarat av åttan. Nu i nian kommer jag nog vara mer seriös när det gäller skolan men jag tror inte att det kommer att vara lika jobbigt som åttan var.

Men tråkigast av allt är att vi inte får helg varje dag, slappa varje dag, göra roliga saker varje dag. Nu måste man vänta till varje helg och då har man bara fredag och lördag på sig..

Idag så kanske vi ska på ett-årskalas hos Sandras kompis. Senare kanske jag ska åka in till sickla med pappa och köpa lite skolsaker. Dvs, skrivblock, MASSA pennor, stifft, kanske en kalender osv. Nu ska jag gå och tömma blåsan, höhö. Ha en bra sista dag innan skolan börjar ni som inte har börjat än! (;

Hos Sandra

Ikväll blir det mys med systrarna och Emil. Vi ska titta på film och äta lite gottigott (; Tror inte att jag bloggar mer idag men vi hörs imorgon.




Oavgjort

Kom hem från matchen för en liten stund sen. Vi spelade 0-0 mot Bele vilket vi är nöjda med (: Första halvlek gick jätte bra. Fick dock en jäkla massa smällar i magen, hälarna, knäna, i ansiktet och på armarna. Haha. Andra halvlek gjorde vi inte lika bra ifrån oss.. Men vi höll kvar nollan iaf!

Nu ska jag ta en dusch, käka, göra mig iordning och sen får jag skjuts av pappa hem till Sandra.

Ursäkta ljuset men jag har ett fönster precis framför (a)

Jossans födelsedagsvideo

Haha, jag hade glömt bort den här videon jag gjorde när Jossan fyllde 13. Tänkte lägga upp den men den funkade inte på youtube.. :P

sämst kvalité det blev på bilderna..

Vart du kan hitta skjortan

Angående min skjorta som jag köpte igår. Den är slut nästan överallt och jag kan förstå om det är många som letar efter den. Jag själv har letat över den överallt, men iallafall. Det var en som frågade vart jag hade hittat shortan. Tänkte att det kanske var fler som ville veta så lika bra att ta det i ett inlägg. Jag köpte den i gallerian vid T-centralen och det finns gott om dem, det fanns det iallafall igår så åk dit och kolla!


Ska till Sandra ikväll

Ååh vad kul det var! Det var skit kul att köra runt i trafiken. Fick bara lite panik i rondeller och när det va massa bilar bakom.. :P Nu är jag hemma, funderar på om jag ska läsa lite i AM-boken men jag orkar inte.. haha. Och kvart i fyra så ska jag vara nere på IP, redo och klar inför match.

Ikväll blir det ingen tjejmiddag så jag ska åka till Sandra efter min match :D Emil har precis haft typ 40 graders feber men han mår bättre nu (:

Hihi jag och lilla Emil när han bara var två månader gammal.

Ut och köra i trafiken idag

Idag så ska jag ut och köra i trafiken med moppen. Jag känner mig inte redo för det än eftersom att det gäller att göra rätt, kolla på skyltar och jag kan typ inte en enda osv. Men jag ska göra mitt bästa. Jag kommer ha en liten snäcka som det kallas på örat och då kommer de snacka med mig genom den, haha.

Senare blir det match mot Bele! Ska bli en nervös dag känns det som.. Haha. Det värsta är att jag inte riktigt är på topp, känns som att jag börjar bli förkyld men jag vet inte. Efter matchen blir det antingen tjejmiddag eller så ska jag åka till Sandra. Jag vet inte än. Nu måste jag fixa det sista, ciaoo!


Idag blire varma och sköna myskläder som gäller.

"Hjälp!"

Jag ska nog stänga av datorn, lägga mig i sängen och plugga lite inför provet (mopedkörkort). Känns som att det är lite dags nu, boken är ju skit fet tycker jag! Men först tänkte jag bara skriva lite om min korta kväll. Först så skulle jag, Sofia, Olivia och Matilda dra till Strålan för att bada (ja vi är galna) men när vi hade gått hela vägen och en bra bit in i skogen så vågade vi inte, det va för läskigt så vi drog tillbaka. När vi skulle hem så säger Olivia "KOLLA DET STÅR HJÄLP!" och pekar fort på himlen. Och då kollade jag fortsom fan och det stod tamejfan Hjälp!. Det suddades ut ganska fort men Sofia och Matilda såg när det nästan va borta. Sofia sa typ att det såg ut som att det stog något annat, typ Hjäpl eller något men sen så kollade vi jätte noga och då kunde man faktiskt se att det va ett lite utsuddat "hjälp!". Tro vad ni vill, jag skulle inte heller tro på om någon skrev såhär på sin blogg eller det var bara inbillning men nix. Vi var HELT säkra på att det stog Hjälp! Med tunna, tunna moln.

HAHAHA ungefär såhär såg det ut bara det att det va lite mer skrivstil och lite mindre.. :P

Transparent skjorta



Jag älskar denna skjorta från HM för 99kr. Jag har letat efter den. Överallt. Och idag så fann jag min skatt! (:
Skjortan kommer jag kunna bära till nästan allt. På vardagar kan jag bära den med linne och jeans/leggings eller varför inte instoppat i ett par shorts eller jeans? Till finare tillfällen så kan jag också köra på instoppat +smycken eller en snygg tubklänning tillsammans med shortan och bomba med smycken.

Knappar på ryggen (y)

Kom hem för en stund sen och åh vad mysigt det är med picknick! Något som måste göras oftare, mycket oftare. Synd bara att hösten är påväg.. Jag, Olivia och Sofia missade en jäkla massa bussar när vi skulle dit bara för att vi höll på med våran sallad som tog evigheter kändes det som. Men det var det faktiskt värt så god som den var! När vi kände oss klara på humlegården så drog vi vidare in till TC och shoppade och tittade runt lite. Efter idag har jag blivit en Ipod (gick sönder idag..) och 99kr fattigare. Visar vad jag köpte senare (;



Jag fastnade inte på bild och tröjan fastnade lite på rumpan, hehe. Men jaja. Tröjan är från Bikbok (vet inte om den säljs längre) och klockan är från Jet set.


Picknick

Snart drar jag iväg på picknick, ska bara vänta på Sofia och sen ska vi göra våran sallad. Jag hoppas att vädret kommer att stå mer på våran sida under picknicken. Jag bloggar mer och visar er dagens senare när jag kommer hem. PUSS!



Love killer av Darin. Örongodis förfaaaan!

Kollat på Dear John

Kollade precis på Dear John. Vad jag tyckte om den.. Den var bra tycker jag men jag hade nog lite för höga förväntningar och så var den liiiite för tråkig också, höhö.

Imorgon så ska jag gå upp tidigt, skynda mig till konsum och snabbt hem igen för att göra mig en sallad för jag ska på picknik med tjejerna. Problemet är bara att jag inte vet hur man gör en sallad.. Jag äter aldrig det eller grönsaker :P Jag kan väll inte bara blanda ihop något det smakar ju bara bajs.. Måste ha en dressing till, men vad för något? Får söka runt lite på google, hähä.

Gårdagens köp


Den här tröjan köpte jag på Bikboks rea igår. Plus ett par örhängen men de är inte så speciella.. Ett ganska så stor minus på tröjan är att den hänger ner så mycket så att fransarna blir en liten snopp där nere..

Hemmakväll

Ikväll blir jag hemma, jag orkar typ inte göra nånting särskilt :P På inägnade körningen så gick det jätte bra och det va skiiit kul! Fick köra runt en massa med poppen i "korsningar", mellan koner osv. Sen så kom Jossan och pappa och hämtade mig och då drog vi och käkade på restaurang. Thaimat vid globen blev det, guuuuuuuud så gott det va!! Sen fick jag skjuts ner till konsum för att jag skulle möta de andra för att dra till Ulvan vilket va lite onödigt. Jag mötte de andra men bestämde mig sedan för att dra hem, höhö :P

Jag HATAR när restauranger tar (som i det här läget) 150 spänn för mat och snålar som fan med ris.. Men jaja, tur för de att de lagar en sådan himelsk mat! (:


Önska mig lycka till!

Nu drar jag, liiiite nervis är jag.. När jag kommer hem så tar jag kort på min tröja och örhängen som jag köpte igår. Det LOVAR (kom igen Emelie du klarar det, bryt inte löftet nu, skjut inte upp det..) jag!

Ska bättra mig

Home sweet home. Usch vad jobbigt det va att gå från Johanna till Älta gårds busshållsplats, riktigt varmt va det också.. Jag ska snart ner och stoppa i mig och sedan göra mig iordning inför den inhägnade körningen. Är lite nervös, jag är inge bra på rondeller och korsningar :O Jaja, hoppas det går bra ändå..

Jag känner mig lite halvhemsk. Jag säger ofta, riktigt ofta, att jag ska göra saker som lägga ut bilder från dagens senare osv. men det blir aldrig av.. Det är folk som har tjatat och jag har bara skjutit upp det.. Det ska bli bättring på det, jag lovar! Från och med nu (eller jag ska försöka iaf)!



Hann inte blogga igår för jag fick lite br...

dsc00486 (MMS)

Hann inte blogga igår för jag fick lite brottom efter träningen. Skulle hem till sofia och käka tårta med hennes familj, johanna, matilda och Josse. Sen drog vi till anna en stund och käkade lite mer tårta. Efter att ha käkat massa tårta och gett sofia alla hennes presenter så drog jag, olivia, sofia och johanna hem till henne. Så nu ligger vi i hennes typ garagerum som invigdes i natt. Jag och olivia ligger och kollar på bortspolad medans sofia och johanna sover :P jag bloggar mer när jag kommer hem om jag hinner innan moppekursen men den börjar inte fören fem.


Invigning på shortan

Nu är jag hemma från stan och kom hem med en tröja till mig och lite presenter till Sofia. Hinner inte skriva så mycke nu för jag ska på träning om en halvtimme..

Men en dagens ska ni få. Tänkte ta med kameran men den verkar Jossan ha sprungit iväg med -.- Det är en av anldeningarna till att jag nästan aldrig tar dagens outfit eller med webbkameran, hon har alltid sprungit iväg med kameran när jag ska fota.. Det va dessutom hon som tog sönder min kamera för ganska längesen.. :/

Jaja det här är väll bättre än ingening alls:




Idag fick min shorta från Gina användas för första gången! :)

Drar till stan snart

Nu åker jag till stan och träffar finaste Olivia. Vi har inte träffat varandra på ett tag för hon har varit på gymnastikläger.. Ska bara dammsuga mitt rum och sen så börjar jag röra på mig, ciaoo!



Skola om dem dagar..

Godmorgon! Usch vad jag hatar att vakna fast jag är jätte trött men kan inte somna om..

Idag så ska jag nog åka in till Forum och köpa en present till Sofia som fyller 15år idag!! Och senare kanske jag ska hem till Vendela och senare ikväll ska jag på träning.

Det ända jag har tänkt på de senaste dagarna är att skolan börjar snart. Skolan, plugget. Plugga. Jag vill verkligen inte, mår inte bra av att skolan börjar snart haha. Tänk att sitta på en lektion, lyssna, jobba och kämpa med att hålla ögonen uppe. Tänk att komma hem varje dag med att behöva plugga. Tänk på de många dagar som är så stressiga att man bryter upp. Usch nej, jag vill verkligen inte..


Veckans drog. Har lyssnat på den typ hela veckan (: 

Karate kid♥

Är hemma och filmen va riktigt jävla braa! En film för nästan alla, för de som gillar action, lite sorgliga filmer, lite romantik och komedier.

Karate Kid handlar om lilla superdupersöta Dre Parker som flyttar till Peking med sin mamma för att börja om på nytt liv då han har förlorat sin pappa. Till en början trivs han inte där då han blir nedslagen av andra elever på hans skola och inte har några vänner alls. Tillslut är han trött på det här och kämpar och lär sig Kung fu med hjälp av hans typ vaktmästare som visar sig vara mästare på Kung fu. Han kämpar hårt inför en turnering i Kung fu som han aldrig har kunnat tidigare.

Okej nu tänker jag inte skriva mer, jag är inte bra på att berätta om filmer utan att avslöja (a) Men lite om filmen var det iallafall. Den låter inge bra, trailern tyckte jag inte heller va särskilt bra men tro mig. Den är gryyym!

Måste bara lägga till att Jaden Smith måste vara den mest talangfulla kille! Grym på att dansa, grymt stark, krym på Kung fu (nu är han ju inte så som på filmen men ändå), grym skådis och grym på att sjunga/rappa.

Bio ikväll

Äntligen hemma och äntligen tömt blåsan.. Haha, har inte gått på toa sen innan jag åkte, typ halv elva :O hähä ointressant.

Idag så gick lektionen mycket segare än vad det gjorde igår. Vet inte varför det kändes så :P Men efter så drog jag och Elin (i min "klass") till Globen. Hon behövde nya skor och jag behövde köpa present till Sofia. Om mindre än 50 minuter så ska jag ta en buss in till stan för att kolla på Karate kid. Jag har hört att den ska vara grym men jag får väll veta ikväll. Har inte äns käkat än så jag har lite brottom :P Men vi hörs när jag kommer hem, ciao!


Två bilder tagna på mig igår..
(Fast.. egentligen va det i sexan)


Teori dag2

Godmorgon!

Idag är det dags för andra och sista teorin. Min buss går om ungefär en halvtimme och jag sitter här nästan klar och redo för att gå. Fast idag är jag riktigt trött! Hoppas jag inte somnar bara.. Men ska göra allt för att inte missa nångting. Ikväll så funtar jag på att kolla på Dear John, vädret är inte direkt på topp.. Snart höst..

Har fått lite ont i halsen nu på morgonen också. Fan. Ingen i familjen blir ju frisk om de friska blir smittade av de sjuka, de sjuka blir friska, de friska blir sjuka och smittar sedan de friska osv.

Försökte le nu på morgonen men najj.. Jag är föör trött :/

Trööött

Åh herregud vad trött jag är.. Trött för att jag har sovit dåligt, gått upp tidigt, suttit på en stol och lyssnat på någon annans prat och för att jag precis har tränat. Tänkte ha lite filmkväll men jag har typ inga bra filmer.. Jaja, jag får se hur det blir med det..

Bilder från Sickla strand i förrgår:








Jag hoppas, verkligen hoppas på att vi kan få sånna här varma och sköna sommardagar innan vi börjar skolan. Det är en vecka kvar av mitt lov och snälla om det finns någon som styr vädret, låt oss få bra väder sista veckan!

Träning nu

Nu ska jag börja träna efter mitt lilla uppehåll (bortsett från cupen). Nu är sommarlovet nästan slut och jag ska börja träna igen (och utnyttja dehär sista dagarna också såklart!). Kanske hörs när jag kommer hem, tror att det blir hemmakväll med mig själv ikväll (;


Bilder från igår

Bell om Kort om teoripasset och kräftskivan:
Gud roligt!!!!kan inte du lägga upp fler bilder på gårdagen?:)

Svar:
Jo visst kan jag göra det! :D



















Det får räcka. Orkar tyvärr inte lägga upp nästan 200 bilder.. :)

Drömhår

Jag som har vågigt hår har alltid velat ha rakt och långt hår tills jag fick syn på Miley Cyrus hår! Det va väldigt längesen iofs men ändå. Kolla på hennes hår. Its amazing! Gäller bara att spara länge, riktigt jäkla länge..


Kort om teoripasset och kräftskivan

Kom hem från teoripasset för en stund sen. Det va helt okej, höll på att somna under genomgången men vi fick rast varje timme så då var det skönt att ta en promenix till kiosken vid Globen och köpa något smarrigt till nästa lektion. Vad jag tyckte om "klassen".. Den va helt okej. Lite tråkiga männisskor förutom typ två. Ingen kände ingen, alla va tysta. Snackade bara med två trevliga tjejer som jag sedan tog sällskap med när vi skulle hem sen.

Kräftskivan igår vart lyckad. Först satt vi tjejer och käkade kräftor och vissa pizza och hade det kul. Senare på kvällen som kom typ Wille, Max, Adam och Martin :P Men när klockan började bli mycket och jag och Sofia kände oss trötta och orkade inte riktigt vara kvar så drog vi hem till mig och sov här.

HAHAA jag älskar den här bilden. Jag, Sara, Liza, Linny och Emma körde en lek då man skulle skicka runt kortet. Först skulle man blåsa ut och sen in när man tog kortet och alla vi lät som dammsugare haha. Och på bilden ser man hur Sara och Linny blåser ut och när jag och Emma skickar vidare.


Första teoripasset nu

Om fem minuter måste jag kubba till bussen. Är lite nervös inför mitt första teoripass men det ska nog gå bra bara det att jag inte har läst igenom hela häftet.. :P Jag bloggar mer närjag kommer hem, puuss!



Hela outfiten från gina

Hemma

Nu är jag hemma, tog med mig en Sofia också. Det var så många som skulle sova hos Vendela så det skulle bara vara jobbigt.. Imorgon så blir det uoo klockan tio och vid tolv så har jag första teoripasset (moppe). Puss!

Bloggar mer om dagen och så imorgon

Kräftskiva

Förlåt för den jätte tråkiga uppdateringen på senaste tiden. Men idag så har jag bara varit hemma och läst "Moppeboken" inför kurserna imorgon och nu gör jag mig redo för kräftskiva! Vi ska fira Vendela som fyllde år igår :D

Visar er dagens outfit när jag kommer hem eller imorgon.

Äntligen hemma

Nu är jag hemma från The voice och vad jag tyckte om det..? Det sög. Det va skit tråkigt och jag ville bara hem men ville inte dra själv så jag tog tolvbussen då de flesta skulle hem istället. Men när The voice va slut så drog vi till donken, gick runt i staden så hade vi det mycke roligare. Konstiga människor det finns asså, hähä :P

Jag och Sofia E på bussen.

Taggar snart

Snart åker jag till The voice, kanske ses vi där? (;



The voice ikväll

Shit vilket bra väder det är ute! Nu är jag iallafall hemma från Sickla strand och nyduschad. Det va helt okej där, bara det att det är en jäkla massa folk där! Det fanns inte en enda liten fläck kvar till oss på stranden så vi fick sätta oss vid gräsmattan istället, hehe.

Ikväll blir det The voice. Jag va riktigt osäker på om jag skulle gå ett tag efter det som hände när jag va där förra gången när tårgasen slängdes ut bland oss som stod nära scenen. Jag har ingen lust att tappa andan, bli yr, inte höra nånting och tro att jag ska dö. Hähä. Men det händer nog inte något sådant idag hoppas jag (PEPPAR, PEPPAR!!!!). Nu ska jag klä på mig och sedan läsa på lite inför moppekursen som börjar på måndag. PUSS!
'


Ciao

Nu drar jag till Sickla strand. Väskan är packad med Ipodhögtalare, bikini och matsäck. Hoppas ni också får en riktigt bra dag i solen, puss!♥

Lite bilder från igår












Min profilbild på facebook just nu..

God morgon!

God morgon, god morgon! Inatt har varit en sådan natt för att vaknar för att det är för varmt, för kallt, för varmt osv.

Igår så vart det inte så mycket uppdatering för först va jag i Sickla och svettades ihjäl med Matilda och Sofia och direkt när vi kom hem så drog vi och badade tills vi skulle äta typ. Sen så åkte vi in till stan så Sofia kunde käka på tacobar och sedan så drog vi till Ung. Det var första kvällen jag va på Ung och tyckte väll att det var helt okej. Gjort roligare och tråkigare saker.

Gårdagens roligaste/irriterande:
Ganska tidigt på kvällen inne på donken:
Jag - Ska jag kissa nu eller senare?
Random1 - Nu!
Jag - ehh?

Senare på kvällen ute nånstans:
Jag - Men jag vill ha en glass nu!!
Random2 - JAG MED!
Jag - Snaaaaark, kan randomfolk sluta svara på det jag säger?!
Random3 -Nej!

Haha och det roliga var att det va heeeeelt olika människor som gjorde detdär. Bara gick förbi och svarade på mina frågor.. Först va det bara irriterande men när den sista som gick förbi och sa "Nej!" så va det lite klockrent och kul. Haha! (:

Bloggtorka

Nu är det så att jag har lite bloggtorka. Det är inte lika lätt att blogga längre, jag vet inte vad jag ska blogga om. Så därför har ni nu chansen att berätta vad ni vill ha mer utav min blogg så ska jag försöka uppfylla så många önskemål som möjligt!


Eric Saade - Masquerade

Godmorgon! Sitter och lyssnar på Eric Saades nya låt Masquerade. Asså jag förstår inte hur han kan va så snyyyyygg. Helt sick. Man är ju inte bara avis på Mollys vackra utseende utan också avis på hennes pojkvän, hähä.

Vad tycker ni?

Trötter

Nu är jag hemma och är helt slut. Somsagt har jag sovit dåligt inatt (cirka 3timmar) och sen så har jag varit barnvakt åt lilla Emil medans Sandra och Peter spelat badminton. Även jag spelade lite smått. Ikväll så skippar jag träningen. Min slitna kropp känner sig inte för träning.. Istället blir det filmkväll hos Johanna med Remember me!

Tog knappt några bilder igår men här är iallafall en bild på mig och Sofia.


Barnvakt idag

Godmorgon! Sovit gott? Jag har knappt sovit alls. Har inte kunnat sova på hela natten typ.. :P

Jag kom iaf hem från Elin för kanske en timme sen för att byta om. Nu ska jag åka hem till Sandra och passa Emil medans hon och Peter spelar badminton. Jag har inte gosat med Emil på jättelänge för när jag väl träffade honom efter att inte ha träffat honom på jättelänge så va jag förkyld :( Men nu så, nu ska det inte vara någon fara!

Idag kör jag på instoppat. Haha inte likt mig alls.


Igår när Hannah var hos mig så orkade jag bara måla ena handen. Like always..

Tränat

Tjenare bloggiiish. Tyvärr blir det ingen dagens outfit för jag bytte om innan träningen och orkar inte byta tillbaka för att fota (a) Ikväll så drar jag till Elin. Vi ska tare lite lungt med lite människor hos henne och sedan ska vi bada. Wiiiie! Sen så blir det övernattning hos Elin så antingen så kanske jag bloggar hos henne eller så hörs vi imorgon bitti. PUSS!

Världens gulligaste par!

Hos Max

Sitter hos Max oxh spelar Xbox med honom och Hannah. Sen ska jag träna och sen vet jag inte om jag hinner blogga mer fören jag kommer hem.. Alltså sent ikväll. Men vi hörs då. Ciao!


Stan

När jag har borstat och fått ur alla mina tovor i håret så ska jag åka in till stan och käka glass med Max, Hannah, Johanna, Sofia och kanske någon mer. Ni får en dagens outfit när jag kommer hem men tyvärr är det ingen outfit som går att köpa.. Men jaja (:


USCH. Ville verkligen inte fastna på bild idag! Men jag orkar inte ta kort om och om igen. Ni är så pass snälla och underbara att jag ALDRIG har fått en taskig kommentar. Pussar i mängdeer!


Bilder från grönan

Godmorgon!

Idag blir det nog ingen Ung för mig.. Snart ska jag fixa mig iordning så att jag kan ta mig till Max och Hannah och senare ikväll så har jag och Hannah träning. Ikväll så ska jag sova hos min finfina Elin. Igår var första gången jag va med henne på riktigt länge! Sommaren 2008 tror jag att det var så umgicks vi väldigt mycke.

Höll nästan på att visa er bilderna från grönan så jag gör det nu.


























Orkar inte lägga ut exakt alla men här har ni iallafall ganska många! :)

Dagens




Jackan är från Gina, linnet från HM, leggingsen har jag klippt själv, ringar från HM och Glitter.

Hemma från ung

Hej!

Förlåt för bad-update men jag har inte varit hemma först nu. Som sagt så va vi på UNG 08 och man träffade massa människor där. Förutom att man träffade massa folk man inte träffat på länge så va det ganska tråkigt. Visst hade jag kul med de jag va med med själva ung va inte så kul. Mara massa småtjejer som sprang runt med big mämä hair och tuuusen lager smink. Det värsta va att de va 12 år och rökte :'''( Tycker att sådant är HEMSKT. Man ska inte tänka på att sminka sig så mycket då och verkligen inte röka. Okej det är dumt att röka överhuvudtaget men de va typ TOLV!?!?! Jaja.

Sen så skulle vi käka middag där också men istället så drog vi hem till Elin vid sju och grillade med massa trevligt folk. Anledningen till att vi käkade ihop va för att Karin fyllde år :D Sjöng för henne på 00-slaget och ikväll också. Påvägen hem från Ung så sprang jag in på Bik Bok för att köpa en tjocktröja också, ni får se den sen. Det blir nog sista shoppingen för mig på ett tag. Har gjort av med 2000 spänn på de senaste dagarna då jag shoppat, gått på grönan och käkat ute :'(

Haha blev taggad på en bild på facebook.. Sur eller vad? Haha nee men jag va faktiskt glad, det va vår första match och vi vann den men jag kunde knappt andas så mycket jag hade sprungit :)

Juste, glömde att säga att jag hade jätte brottom till bussen så jag glömde kameran.. Men jag ska dit flera gånger så då kommer kameran med!

Ung08

Just nu är vi hos Johanna och ska snart cykla till mig så jag kan byta om och sen drar vi till Ung08. Kameran tas med tror jag så ni får bilder när jag kommer hem. Ciao!

Lite hopping

Har precis kommit hem från en shoppingrunda. Jag är så stolt över mig själv, köpte endast bara de saker jag behöver! Hittade massa snygga toppar men stod över. Just nu har jag lite brottom så ni får lite halvdåliga bilder. Ni får se kläderna på ifall de kommer med på någon dagens outfit för nu hinner jag inte. Blir sista inlägget för ikväll. Sover borta inatt.

Shorta från Gina.

Jeans från Vero moda.

Nagellack från HM.

Morgonmonster

God morgon!

Imorse så vaknade jag med säkert historiens fulaste bulle. Haha. Jag vill att det ska vara som på film, att man vaknar upp jätte fin, med jätte fint och urkammat hår och inga påsar under ögonen. Själv så ser man ju ut som ett monster när man vaknar, hehe.

Någon gång nu på morgonen kommer Sofia hit. Ingenaning om när eftersom att hennes mobil har gått sönder så jag kan inte nå henne.. Kvällen ska också spenderas med mina fina bruds och vad vi ska göra får vi se. Finns alltid nånting att göra :D

Nu ska jag hoppa i duschen innan Såfiiis kommer, kram!

Jag på morgonen.

Slängungan



Måste bara lägga till en sak: Jag är inte en sån skrikig tjej och har inte en sån skrikig röst hela tiden. Vi satt liksom i en slängunga (själva) och då är det lite svårt att höra annars om ni förstår.. (;


Josefin Nilsson

Aaawsy. Såg att lillasyster hade lagt ut en jäätte fin bild på henne från hennes skolavslutning:

Besök hennes blogg här!

Hemma

Nu är jag hemma från en av mina roligaste och bästa dagar under min livstid. Fyfan vad kul vi har haft det! Vi kom tid vid halv två och trodde aldrig att vi skulle orka vara där till tio men vi ville vara där längre, mycke längre, men vi kunde inte eftersom att det stängde då :'( Jag är riktigt stolt över mig själv som åkte allting och inte bangade på nått. INTE ÄNNS SPÖKHUSET! Men jag va riktigt jäkla nära asså..

Idag så blev jag och Karin av med flest pengar. F to the ETTOS! Haha. Vi käkade jätte mycket när vi va där. Till lunch käkade jag pommes, efter en stund käkade jag och karin sockervadd (säg: jag vill ha en riktigt stor sockervadd.. en sån som på bilden! vi vill ju inte bli lurade av en bildd.. Så kan jag lova er att ni kommer få en riktigt stor sockervadd!!), direkt efter tog vi en varsin mjukglass och under dagen köpte jag 3 godisremmar. Sen när klockan va tio och vi va tvugna att dra så satte vi oss på donken och käkade en jätte sen middag. Sen tog alla förutom jag och karin elva bussen hem. Då passade jag och Karin på att käka lite mer och sen när vi kommit ner till busshållsplatsen i slussen och det va sju minuter kvar tills bussen skulle gå så kubbade vi upp till donken för att köpa en varsin glass. Min glass smakade bajs, hon gav mig fel sås :'''''(

Det är så synd för när jag har haft sånahär roliga dagar och jag vill berätta alla händelser i varje liten detalj så går det inte. För bra för att beskriva liksom men det är de händelserna jag vill dela med mig me.. Jaja. :P

Hej på er alla underbara! Jag är nu redo f...

dsc00469 (MMS)

Hej på er alla underbara! Jag är nu redo för grönan men bussen går om ett bra tag, typ om 40 minuter.. Som sagt så blir det grönan som gäller idag och jag är så jäkla taggad! Gud så kul det kommer att bli! En jäkla massa sockervadd ska jag självklart proppa i mig också. Idag tycker jag att jag ser jätte annorlunda ut i håret. På senaste tiden har jag haft lite lockigt, ganska stor bena och håret på ena sidan, jag-orkar-inte-bry-mig-frisyren typ. Men idag har jag liten bena och plattat hår, det va jättelänge sen jag hade det. Tyvärr ser man knappt på bilden.. Dagens outfit får ni ikväll också. ciao! kanske ses vi där?


Magtröja och spetstopp, hiss eller diss?



Har ni haft samma problem som jag som inte riktigt vågat bära magtröja eller spetstop då det känns naket och en aning utmanande? Jag har alltid velat bära det, gjort det någon enstaka gång men jag vill använda dessa plagg oftare! Då kom jag med idén att bära de tillsammans, riktigt snyggt faktiskt. Det känns inte lika naket och så kan man ha på sig det till både fest och vardags. Bara att pimpa upp med lite smycken till fest (;

Nu ger inte kameran rättvisa men det är till och med snyggare i verkligheten så testa ni som tycker att det verkar vara något. Pröva även med en långärmad spetströja om du har! Sen så har ju alla sin egen åsikt och ingens åsikt är fel. Men vad tycker du? Langar du hissen eller dissen?

Eftersom att det åskade och blixtrade som ...

dsc00446 (MMS)

Eftersom att det åskade och blixtrade som fan tidigare så vågade jag inte sitta framför datorn.. Men nu sitter jag i Jossans rum och spelar kort men ska snart ner och ta något att äta. Jag har även mitt första modetips på lager som ni får se när jag har satt mig framför datorn igen, får se om det blir ikväll eller imorgon.. :)


Skrivare

Medans vi städade tidigare idag så åkte pappa för att handla. Vet inte om det va mat eller vad det nu var men sen så kom han hem med en skrivare som jag och Jossan skulle dela på. Lite random sådär men det kommer nog vara bra nu när jag börjar nian då jag ska skriva ut uppsatser osv. (;


Scanner fanns på också. Nu kan jag och Sofia äntligen scana våra rumpor. Det är nämlingen så att den Sofia har hemma hos sig är placerad en aning högt upp..

Bumpy ride

Städningen flyter på och jag ska försöka för att för första gången få ett riktigt städat rum och den här gången jag städar så tänker jag hålla det städas! Måste lära mig att inte bara vända väskan upp och ner på golvet när jag ska packa om, lägga kläderna på golvet när jag byter om, ta undan min disk i mitt rum och börja använda min papperskorg, haha! :D
Bästa låten just nu, särskilt när jag städar och den gör mig på humör:

Bumpy ride


Städning idag

Nu så har jag kollat klar på Spider-man och ska nu börja städa mitt riktigt stökiga rum.. Ligger tallrikar, godispapper, glassförpackningar, glas och tekoppar lite här och där. Ska även packa upp efter Umeå, häähääää har inte orkat (a) Sen så ska jag sätta upp min spegel som bara har legat på mitt golv i en vecka typ :P

Det var jätte längesen jag såg Spider-man att jag hade glömt bort hur bra den va! Jag vill också kunna hoppa och svinga mig från hus till hus.. Så fort jag har tid så ska jag sätta mig framför tvåan också. Nej nu ska jag börja med städningen, pusshej!

Emelie: -swiish

Utomlands om tre månader

Godmorgon! Tycker att det ser lite halvkallt ut ute.. Men enligt min dator ska det vara 19grader ute nu så det borde inte vara så kallt så det kanske blir piknick idag iallafall :D Fast ne.. tror inte det. Kollade på hur vädret skulle bli idag och det verkar bli en regnig dag :(

Tycker att det är så synd att dessa riktigt varma sommardagar är förbi.. Jag har inte hunnit utnyttja de riktigt. Det blir kallare och kallare och närmar sig höst mer och mer och sedan blir det vinter -kaaallt :'(. Fast jag har lite tur, i november då det är riktigt kallt, då åker jag till Madeira (ö i Portugal)!!!. Det kanske jag inte har sagt? Men jag åker dit med farmor, kusin och lillasyster, det ska bli riktigt kul! Vi ska bo på lyxhotell/lägenheter. Det kommer inte att vara så jäätte varmt där, ca 20grader men det kommer ju att vara betydligt mycket varmare än vad det kommer att vara här i Sverige. Tycker att det blir lite lyx eftersom att jag va i Grekland för ca två-tre veckor sen och efter tre månader åker jag utomlands igen och ca. ett halvår efter det så åker jag (kanske) till Kroatien med Sandra, Emil, Peter och Jossan! :D:D

Men tillbaka till nuet. Sitter i lite småkyliga sverige och ska snart ta och göra mig en kopp te! :)

Jag och Jossans händer över vattnet i älskade Grekland.

Juste! Måste lägga till att jag ska ta dykgningskurser på Madeira, hjäääälp!


Hellas idag

Sorry för dålig uppdatering idag igen.. Men jag måste bara börja inlägget med en fråga.. Är det någon som har länkat mig eller nånting för jag fick helt plötsligt lite fler besökare än vanligtvis trotts dålig uppdatering? Okej, tror inte att någon har gjort det men det är lite kul att statistiken ibland heltplötsligt går i en spikrak kurva uppåt (;

Ikväll så har jag iaf haft en riktigt bra dag. Först så åkte jag och mötte mamma och vi hade det jätte skoj och mysigt, orkar inte skriva allt vi gjort. Inlägget blir så långt dåå(A) Sen när jag kom hem så blev det raka vägen till konsum för att möta upp Sofia, Olivia, Hanna, Johanna och Karin som vi mötte på bussen sen. Då köpte vi lite gottigott och tändvätska och åkte till hellas. Först gjorde vi upp en egen brasa och sen så hoppade vissa i vattnet och badade. Medans drog jag och Karin till andra sidan skogen för att kolla vilka som va där och sen så började vi prata med de och de prata med oss och vi skrattade ihop osv. Haha lite kul och wierd eftersom att vi aldrig hade träffat de förut (a) Men då bestämde vi iaf oss för att slås ihop så vi gick och hämtade de andra tjejerna som badade :) Sen satt alla vi där vid en brasa och musik och lite senare va det bara jag, Johanna, Hanna, Karin, Rosa och Louisa kvar. Det var då det va som mysigast :)

Herre vad långt inlägget blev.. :P Men nu sitter jag iaf hemma och kliar på alla myggbett som sitter lite överallt. Ansiktet, rumpan, benen, huvudet och händer. Imorgon så blir det piknick (stavas det så?) på dagen och senare på kvällen evt jag inte.


Snygg chey på tåget påväg hem från Umeå.

Möta mamma nu

Snart åker jag in till staden och möter mamma. Får se om jag kommer hem med nånting men tror inte det, tror att jag lämnar pengarna hemma.. (; Hörs när jag kommer hem.

Fredag

Känner mig så taskiiig, har smittat pappa och Jossan, båda har ont i halsen.. :( Nu när jag är sååååååå nära på att vara helt frisk. Jossan har lite ont i huvudet också. Stackars henne som skulle åka ner till Nyköping med sin kompis typ imorgon eller vad det nu va..

Idag så ska jag in till stan och möta Sandra och mamma tror jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra men nånting hittar vi nog på. Är riktigt sugen på fika faktiskt ^^

Bilder från igår:









Jag kan lika gärna säga det direkt eftersom att det är folk som har frågat tidigare. Jag röker INTE. Rör inte cigg, smakar inte, röker inte, inte, inte, INTE.

Om idag

Ursäkta för riktigt dålig update idag.. Men som sagt så var vi ute med båten. Det var riktigt mysigt! Vi åkte till en ö och fikade lite med bullar, mumsmums och läsk. Sen när vi åkte hem så träffade vi Sandra och Emil. Emil har blivit så stor och duktiiiig! Blir så stolt och glad när man ser honom utvecklas :') Sandra och Peter sköter sitt jobb som föräldrar perfekt! Sen så hade Sandrat gjort iordning en lek som vi älskade när vi va små. Det går ut på att man ska lösa ledtrådar för att komma till en annan, lösa den ledtråden, hitta den andra, lösa den osv. När vi klarade det så fick vi varsin påfyllning på mobilerna, hihiiii :D:D

Lite senare på kvällen så visade jag och la familia hur man gjorde grillade bananer med choklad i och de tyckte att det va riktigt gott. Sen så drog jag till Ulvan och hade det mys och skoj :)

Båttur idag

Blir ett snabbt inlägg för jag har lite brottom. Idag så ska vi ta en tur med båten, får se om jag hoppar i vattnet och badar också. Det känns som att det va hur längesen som helst! Men får se.. Jag vill ju inte att förkylningen ska bli värre. :P Senare ikväll så ska jag ut och grilla. Nu måste jag packa ner badkläder och så, ha en härlig dag!


Idag åker zebratunikan på.


HOST HOST HOOOOST

Usch vilken hosta jag lider av just nu.. Känns som att jag ska hosta upp hela lungan :P Men iaf. Sen senaste inlägget så drog jag ner och kollade på min träning. Va inte där så jätte länge men det va så sköönt att få lite frisk luft. Och nu ikväll så har jag och Olivia varit hos mig och kollat på The Notebook. En av de bästa filmerna som finns. Alla ni som inte har sett den MÅSTE ta er tid och se den, det är värt de! Och sen så blev jag riktigt jäkla glad n'är jag såg att jag kunde koppla i min USB i tvn så att jag kunde kolla på massa filmer på stora tvn (the notebook idag dåra) och även lyssna på musik! Hur najs låter inte det att dunka musik där nere med alla mina låtar och då kan man ju även sitta ute på baksidan och tyyp.. grilla..? :)

Ska lägga mig om ett tag. Har känts skönt att lägga mig tidigt dessa dagar då jag har varit förkyld. Känner mig så utvilad sen när jag vaknar och imorgon så har jag bestämt att jag ska vara helt frisk! Eller nästan dåra.. men iaf så att jag orkar ta mig ut :D

<3333


Hösten är snart här

Sommaren är snart slut och det är dags att fylla på garderoben med lite varmare höstkläder. Nästa gång jag shoppar så är det jag behöver jeans, koftor, tjocktröjor, boots, halsduk/sjal & mössa. Det känns hemskt att redan behöva shoppa inför hösten när man knappt hunnit shoppa sommarkläder.. Den här sommaren har varit extra kort, håller ni inte med mig? Hoppas vi får några soliga dagar till iaf!

Hittat ett par snygga boots som (eller ett par liknande) ska köpas inför hösten:
Midcut boot

Äckligaste och konstigaste någonsin

Paulinas inlägg:
Den absolut tuffaste trosan som jag någonsin sett är C-string. Dom är så jäkla tuffa, har ett par st hemma som jag fick hem från dalala.se. Såg hur Hugo tittade på dom när dom låg i troslådan och bah ” vad fan är det här? ” jag ” eeh trosor”  ”näme hur sätter man på dom”.. Men det är bara att ”trycka på dom” så funkar det skitlätt!

Det är bra när man festar för oss med kärlekshandtag eller för dom som ogillar troskanten i tighta klänningar short osv.. Den syns knappt. När jag hade på mig dom på en fest var det någon som frågade ” har du inga trosor på dig” haha.. Någon mer än jag som älskar dessa C-sting ?´

Dom finns att köpa här.. http://www.dalala.se/cstring-c-75.html 


Vad tycker ni? Jag tycker att det verkar vidrigt.


Öron & ögongodis - Justin

Godmorgon! Idag mår jag mycket bättre, har lite hosta bara (: Igår så kollade jag, Jossan och pappa på Harry potter 4 med lite gottigott och hade det mysigt. Blev lite invigning, första gången vi tittade på film på nedervåningen igår faktiskt.

Nu ska jag ner och käka frulle, kram!

Filmkväll

Ikväll blir det filmkväll med pappa och Jossan med chokladpudding och ben n jerrys! Kanske bloggar innan jag lägger mig men annars hörs vi imorgon. Hugs.

Hittade bilder från invigningen





Från cupens hemsida.

Goddag

Inatt så har jag sovit dåligt, dåligt, dåliiiigt! Vaknade vid fyra av att ha skiiiit ont i halsen och vara lite snorig och sen kunde jag inte somna om på ett ganska långt tag men somnade tillsist. Sen så vaknade jag och gick upp vid nio och tog en dusch. Alltid skönt med en dusch när man känner sig ofräsh och förskyld. Tog en kopp te med till frukost vilket gjorde min hals mycke bättre :D Så nu mår jag lite bättre (: Idag så ska jag packa upp min väska och kanske sätta upp min spegel i mitt rum om jag orkar.

jag ska försöka ladda ner ett program till min webbkamera när jag har tid. lovar!


Trött och sliten

Usch vad jag känner mig trött och sliten. Ska lägga mig alldeles strax och sova ut för första gången på lääängeee. Är lite snorig efter den skiiiitkalla natten på tågen så jag är inte världens piggaste heller..

Här har ni någon snygg bild på mig och Hannah (;


Umeå-shopping




Alla dessa toppar kostade bara mig femtiolappen per tröja på Gina Tricot. Ajajaj vilken rea det var där asså! Synd bara att jag inte hann shoppa mer..

Umeå

Här har ni massa bilder från min kamera. Vill ni se fler bilder från andras kameror så får de som har mig på facebook kolla där :D

Samling på terminalen:






På tåget till Umeå:












Första dagen då vi kom fram:








Resten av dagarna:








Haan kommer att bli kääänd! *KLICK*








På tåget hem:










Det va tyyp alla bilder :D

GLAASS<33

Sitter och käkar en efterlängtad Ben n jerry för att kyla ner min hals lite. Jag måste sluta ta i såå mycke när jag ska skrika/heja! Bilderna från Umeå håller på att laddas ner på datorn så de får ni senare.

Ikväll så ska jag nog vara med brudarna hos Johanna. Vi ska kolla på remember me och ha det mysigt! :D


Hemma

Hej på er! Jag har haft det riktigt jäkla bra i Umeå! Fotbollen gick rätt bra, båda våra lag kom till a-slutspel och åkte ut i kvartsfinalen. Mitt lag va obesegrade och vunnit alla matcher tills kvartsfinalen då vi förlorade men vi var riktigt nöjda iaf! Vi bodde på ett vandrahem som låg typ mitt i stan och hade nära till en massa butiker så liiiite shopping hade jag tid för :D Fast vi hade det lite långt till skolan där vi åt och alla bussarna gick. De hade även en invigning som vi gick på men vi fattade ingenting. Vi hade planerat värsta entrén men visste inte om man skulle göra den när vi gick in eller om alla lagen skulle göra det senare så vi gick bara. Men senare så började de sjunga på scenen osv. så hela laget bildade en stor ring och sjöng och dansade och sen kom det en massa randoms in i mitten. Typ. Men det va skit kul! :D Discot var också skit kul men jag kan nog inte beskriva det så mycket mer än trångt och en jäkla massa svett!

Alla dessa dagar har varit så roliga och underbara så de går inte att beskriva. Skulle gärna vilja skriva ALLT som hände osv men det blir alldeles för mycket.. Nu är jag iaf hemma, ont i halsen efter att ha skrikit så mycket och liite snorig efter att ha frysit heela natten på nattåget. Kom hem vid sju men jag käkade lite, la mig i sängen och råkade somna direkt, hähä.

Bilder från Umeå kommer senare. Måste käka först! :D

Första dagen


RSS 2.0