Hooooooooost

Den här dagen har inte varit sådär jääätte bra.. Missade nästan hela första lektionen och sen så failade jag på ett engelska prov. Och så vaknade jag med hosta. Typ alla i klassen hostar som fasen så det är ganska lätt att bli smittad.... Men jaja, ikväll så är det tv och ben n jerry-kväll. Tack gud för det! Och sen så ska jag försöka plugga lite men jag orkar inte :'''''(


Ser ut som stryyk..

INLÄGGET INNAN VA FRÅN SOFIA THE ONE AND ONLY LUNDBERG.



Min fina lilla prinsessaa<333333

Härlig dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejhopp alla glada apelsiner och plommonskärnor! Idag är jag så glad, för det är en underbar dag helt enkelt. Jag tänkte inte berätta så mycket om min händelserika dag för er men ni överlever väl ändå? INTESANT!??!? Jo det gör ni. Det jag däremot ska gör är att skriva ett inlägg på spanska för alla er spanjorer(GRRR PÅ ER) som läser min blogg.

Hola mis amigas! Me llama Emelie Nilsson and I'm ungefär 15 anos, me gusta helado y perros very mucho!! Today I no didn't so mycket (där ljög jag hihi). Yo tengo MVG in Espanol ! MUCHO GOODO !

som ni märkte är jag på god väg att uppnå de högre målen men jag tror jag blandar språken för mycket men min lärare SEGUEI (den bästa ever) säger att det inte gör nått...

Tänkte dessutom ladda upp bilder från idag:



Ganska söt om jag får säga det själv (mitt senast inköp Ö&B)


Precis hoppat av bussen, på väg hem


Outfittten idag:
rosa(underbart) gina tricot linne
svarta leggins(HATAR DE, tänker klippa/bita/riva slnder de nu!!!!!) HM


Lite shopping

Kom hem från cupen för ett tag sen och nu blir det plugg all night long. Och fika såklart, första advent jöö! :D Tänkte även visa min lilla shopping från fredags (;


Plaggen är snyggare på. Men ni får se hur de ser ut på när jag har på mig de, orkar itne fota nu (a)

Just a dream

Godmorgon! Idag så har jag sovit jättee sköönt, det behövde jag efter igår (: Jag kollade och spelade cup hela dagen. Vi ställde upp med tre lag men bara ett gick vidare... Men jaja, nu har vi iaf fått känna på hur det är att spela inomhus igen och så kör vi på nästa cup! :D

Idag så ska jag städa och om jag hinner klart så ska jag kolla på slutspelet (får itne gå ut om jag inte städar..). Sen så ska jag plugga skiiiiit mycket. Jag börjar skjuta upp allt plugg nu så jag kommer bara efter.. Men nu ska jag käkaf frulle och sätta igång med städningen, kraam!


Favoritlåten just nu, helt klart. UNDERBAAAAAR!

Dusch nu

Tjeniis! Kom hem för en liten stund sen. Har varit hos fina Katja med mina bruds. Vi blev bjudna på god pizza och så firade vi henne för att hon fyllde år i veckan :D

Direkt efter skolan så åkte jag in till stan för att möta mamma och hade det myspys. Fick med mig en kofta och tre par leggings hem också. Visar de senare. Sen så åkte jag hem, stressade lite och sen drog jag hem till Katja. Imorgon så ska jag spela cup, vilket ska bli heelt ok. Haha nejmen vi har knappt tränat så det kommer bli så faiil.. Men hoppas på det bästa iaf :D Nu ska jag ta mig en dusch och skrubba hela kroppen och bli lite bleek.. Puuss!

Mobbade bilder på mig och mamiii. Folk säger att vi är jätte lika men enligt mig -inte lika alls!

Hata rubriker

Idag så var jag bara på lektionerna innan lunch och sen drog jag och några bruds till gymnasie mässan. Jag tror att jag har bestämt mig för att gå på Värmdö, Sam beteende men jag är itne helt säker än. Innan  så drog vi till Pressbyrån och köpte lite gott fika och efter så satte vi oss på Waynes och fikade, mummaaa! Idag har jag gjort magen glad (;

Har inte fått något plugg gjort som vanligt.. Men ska försöka lite innan jag lägger mig.

Bajs

Skolan suger. Jag försöker plugga men det slutar bara med att jag river sönder mina papper, blääääää. Har haft en ganska bra dag idag men jag berättar om den lite senare, nu har jag ingen luust (; Men min älskade Olivia kom precis till sin pappa och hem till mig så vi ska försöka plugga tillsammans nu, pöööss!


Bilder från idag


Plugg och paradise nu

Alla småbarn hamnade på topp 6 listan förutom en nia.. Haha sämst. 97or som vann 3000 spänn också (: Jaja. När jag kom hem så blev jag serverad med räkor, yuummmiii säger jag bara :D Oj jävlar vad mycket klockan är. Måste plugga en jäkla massa nu och även hinna kolla på paradise hotel, pussheeeeejjj!

Jag just nu. HAHAH bebiseeeen<3


Taggar inför Stavan trofén

Är hos Vendela och taggar inför Stavan trofén! Våran klass ska vinna hela skiiiten abooo (eller inte). Vi hoppas på att det blir Göteborg med klassen i sommar, därför skulle det vara perfa om vi vann dessa 3000kr!

Skoooltröööött

Wäää jag orkar inte :( Skolltrött, skoltrött, skoltrött.. Kommer aldrig att klara de här sista veckorna i skolan tills jullovet börjar. Nu är iaf Sandra och Emil här på besök, vi håller på att leka lite :D Senare ikväll så ska jag käka ben n jerry (om pappa orkar köpa) och titta på Ph, Dh och Cg. Haha fina förkortningar (; Och mellan allt det här så ska jag gå förbi Mikaela en snabbis för de ville ha lite kakor.


Bilder från Sandras Iphone från i Fredags när vi badade med Emil och fikade. Hähää innan jag fick mitt ryck och klippte mig :D


Hej på er!

Hemma från en seg skoldag. Just nu känner jag bara att jag ligger efter, jag är så jäkla skoltrött :( Vill bara spola fram tiden till lov, sommar lov.. Idag i skolan så fick jag även 9 burkar sålda, yaaay! Sålde till alla lärare för andra hade paxat att sälja till klassen ^^ Men det var bara bra, det är de vuxna som är feta och onyttiga. Efter att ha sålt alla dessa kakor så tycker jag att man ska göra en statistik på vilka som köper flest. De vuxna skulle vinna sååå överlägset. Så från och med nu så tycker jag att alla vuxna kan sluta kalla oss barn onyttiga (;

Nu kom Sandra, adiooos!



Snyggvee


Skulle publicerats imorse

Skulle publicerats imorse men internet slutade funka preciiis:

Asså kläder som man behöver dra upp en jäkla dragkedja på ryggen efter att man har satt på sig den.. Vad är grejen med det..? Hahah hade tänkt att inviga min nya klänning och ha som tröja idag men ingen var hemma och kunde hjälpa mig så hela morgonenen så  har jag behövt kämpa med det. Haha men jag klarade det aldrig så jag fick byta om.

Nu har jag jäkligt brottom för Sofias pappa ska skjutsa oss snart. pöööss!

Fin pussbild och mogolidbild. trött cheeyy..

Haft fullt upp

Idag så har jag haft fullt upp.. Vaknade upp i mitt rum som det itne fanns en enda fläck att kliva på eftersom att både Sofia och Jojo sov här inatt så vi trängde ihop oss i min säng och en luftmadrass. Haha jag ville väcka Sofia lite mer så jag va bara tvungen att ta ur all luft när hon låg på madrassen ^^ Tidigt klev vi iaf upp för att vi skulle göra något jäkla test med laget, det va ganska kul faktiskt. Trodde att det skulle vara någon jäkla fys men de mätte typ våra ben och kollade hur starka vi var i benen och hur bra spänts i benen vi hade o.s.v.. Efter dagen visade det sig att jag hade korta ojämna ben, bra spänts och muskler i benen och stel, riktigt jävla stel!

Efter det drog jag, Sofia och Jojo ut och sålde kakor, sen så var det dags för träning igen och då fick vi veta lagen till green hill. Vad jag kan säga om de? Tränarna är riktigt dåliga på att dela upp lagen jämt.. Men jaja (: Efter den så drog jag och Sofia ut och sålde kakor igen och sen dess har jag duschat, ätit mat, tjockat mig med te, godis och glass.

Nytt



Jag äääääääälskar det här halsbandet, det är så jaag. Haha :D Den finns på bijou brigitte för 99kr (tog det sista i forum)
Ett jätte snyggt handsmycke. Ser inte alls ut som på bilden för jag orkade inte sätta på mig det, la bara på den (a) Och så ser färgerna konstiga ut av blixten. Finns på glitter för 169kr (tog det sista i forum).


Köpte den här jäättee balla SVARTA klänningen förra eller förförra veckan på bikboks rea. Vill så gärna visa hur den ser ut på men det kommer aldrig att bli av.. Men ni får se den på när jag inviger den ;)

Forum idag

Godmorgon! Från och med nu och frammåt så ska jag blogga som aldrig förr (hähää okej inte riktigt för jag har fortfarande mycket i skolan) och ta igen de här två senaste veckorna. Jag och Sofia ska strax dra ner och käka frulle och sen drar vi till forum.

Igår kväll så hade jag och Sofia hemmakväll och kollade på film och båda däckade i soffan på engång. Vid fyra vaknade vi och gick upp och la mig i min säng. Jag är ganska utvilad idag faktiskt :D

Fin bild Maxiie la upp på fejjan..

Nyklippt

Jag har klippt mig och är sviiiinnöjd! Jag känner mig redan mycket fräschare, det förtjänar jag efter den här jävligt jobbiga veckan. Jag klippte av kanske 1dm, klippte ganska mycket uppklippt. Jag äääälskar långt hår men kort hår är sååå mycket skönare, jag trivs mer med det. Det är liksom inte lika mycket att ta hand om ;)

Jag blev klippt av en jäätteee duktig tjej i Hammarby sjöstad. För det första så var hon jätte bra på att klippa och sen så gav hon massa råd, vad hon tyckte att jag passade i, peppade mig (tillsammans med Sandra) till att klippa mer vågat o.s.v. Där ska jag klippa mig nu framöver och även göra min balfrisyr ;)

Nu saknas det bara att göra något åt mina torra läppar, smörja in min hud eftersom att jag fjällar som en jäkla firre och sen är jag på topp igen! :D Har inte hinnit ta hand om mig alls men nu i helgen ska det bli av. Ska sätta igång med träningen också.



Håret blir jätte fult i kameran.. Men ni får se flera bilder sen :D

Sliten brud

Jag känner mig så sjuuuukt jäklaa sliten! Hela den här veckan så har jag bara pluggat men ändå inte pluggat tillräckligt och knappt sovit. Jag har lagt mig jätte sent varje dag, försovit mig varje dag förutom en, vaknat när min första lektion redan är slut, inte hunnit ta hand om mig själv och ingenting. Jag har gått runt i skolan som en ful, sliten, smaklös brud som har gått med olika fula tjocktröjor, jeans och en ful frisyr. Jag brukar aldrig bry mig men nu känner jag mig så sliten..

Idag så hade vi novellprov och det gick helt okej. Kan inte svara på hur det gick fören jag får resultatet och det lär dröja ett tag. Flera lärare ska välja och betygsätta och välja ut några vinnare tillsammans. Jag räknar inte med att komma på topptio listan iaf ;)

Nu ska jag plugga lite, ta mig en första varm dusch på länge och sen dricka lite te.
Börjar få  lite ont i halsen.. :/


Frulle med soffan

Nu blire frulle tillsammans med Sofia och sen skola. Hörs senare ikväll!



Lite lagom snygga bilder på mig.

Måndag morgon

Jag förstår inte varförjag vaknade innan åtta idag när jag börjar tio.. Haha (: Men jag känner mig jätte pigg ändå. Jag kommer att börja skoldagen med ett prov. Jag har inte pluggat så mycket för jag har redan klarat G-delen, dvs grunden och nu är det VG, MVG-del och nu när jag nästan (knappt) kan grunden så ska man säkert bara skriva massa egna saker. Ni som får betyd vet ju hur SO är med egna argument osv (;

Ikväll mellan allt plugg så ska jag försöka att lägga upp en bild på min klänning som jag köpte i fredags. Jag förstår inte hur jag kunde få den för 75 spänn på bikboks 75% rea. Den är så ball och speciell tycker jag ^^

Såhär på morgonkvisten så sitter jag och är avis på alla med bra röst. Jag älskar tjejer med stark röst men som också kan ta de ljusa noterna. AVIS, AVIS, AVIIIIIS. Kolla bara den här tjejen (orkar ni inte kolla på hela så spola fram till 2.10 och kolla därifrån och resten) som är fruuuuktansväärt braa!!! Funkar tyvärr inte att lägga upp videon på bloggen.. Men kolla också den här tjejen nedan. Hon har också jävligt stark och bra röst. Somebody to love är min favorit med henne, Lindsey Lee ;)


Hon har inte bara rösten, fyfan vilket utseende hon haar!

Duscha, sen dö

Hemma från träningen nu och nu ska jag bara duscha och sen dö. Fyfan vad jobbigt det var assåå.. haha :D Kändes jäkla ovant också och det gick inte särskillt bra heller. Och sen så ska vi bara träna en gång till innan green hill som kommer att gå åt helvete..

Ni kanske har märkt det men det är skit svårt att komma in i bloggandet efter att ha en veckas paus medans jag har varit på Madeira.. Men jag ska gör mitt bästa! ;)

Träning idag

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag, och länge också :D Somnade med datorn på för jag skulle bara lägga mig i sängen och pluggade lite men istället så somnade jag ^^ Så jag har sovit i över tio timmar :D

Lite senare så ska jag träna för första gången på lääänge. Första inomhusträningen också så det ska bli skoj. Kommer säkert att kännas jätte ovant :P

Nu kurrar magen förfullt så nu ska jag ta någonting att stoppa i mig, kram!



Oj vad mitt hår ser svart ut :P

Färgat

Nu har jag äntligen färgat bort mina ljusa toppar! Man har säkert inte sett eller tänkt på de så mycket på bilderna på bloggen men in real, är mina toppar jäkligt ljusa! Jag har iaf färgat det mörkare till min vanliga hårfärg ungefär (hade typ min riktiga innan också men väldigt solblekt).

Ikväll så stannar jag hemma. Ibland får jag en feeet värk i magen.. Men nu mår jag prima :D Va skitseg imorse också men inte längre. Men jag vill inte riskera att det kommer tillbaks när jag inte är hemma sen (:

Här är en ganska bra bild på hur mitt ljusa hår såg ut innan jag färgade idag.

Ungefär såhär blev resultatet. Såg jätte ljust ut med blixt men jag tog bort lite ljus på datorn så ungefär såhäär blev det iaf :D


Svar

Anonym om Shopping (tidinställt):
vart gör du dina headers ?:)

Svar: Jag använder mig av både paint och Picasa 3 (;

Godmorgon!

Usch vad lite jag har sovit inatt.. Satt framför datorn hur länge som helst fast jag bar pisstrött :P Igår på tjejmiddagen så hade jag jätte kul! :D Jag förstår inte hur alla jag umgås med kan vara så sköna. Hej magrutor efter igår säger jag bara (;

Nu håller jag på att packa upp från Madeira. JAG HATAR ATT PACKA UPP!! och sen ska jag plugga lite och sen när jag är klar med det så ska jag dra och köpta hårfärg och färga om jag hinner. Ni får ha det så bra, pööss.

Bilder från igår:

Snygga jag och Johanna!


High School Musical champange<333

Snygga Karin och Sofia

Älskade Sara som vi firade♥

Finisarna Jojo och Matilda

Jag och snygga hansatransa

Hanna och Olivia leker sexiga.. eller nått (;

Jag och Sarree

Det får räcka... :)


Tjejmiddag ikväll

Jag orkade inte lägga till småsaker på arbetet, jag orkade inte göra klart det men nu har jag skickat in det. ÄNTLIGEEEEN! :D Skönt att ha det över..

Angående min uppdatering. Nu i veckan så har jag haft fullt upp med det här arbetet och såhär ser nästa vecka ut: måndag-prov tisdag-skulle haft prov men vi flyttade det en vecka onsdag-novelltävling(betygsgrundande) torsdag torsdag-redovisning fredag-prov. Än så länge så har jag inte pluggat på något av de så jag kommer att behöva plugga väldigt mycket i veckan. Alltså kommer det inte vara bra uppdatering då heller.. :P

Men iaf. Snart så ska jag dra till Sara på tjejmiddag för hon fyllde år på lovet. Kunde inte gratta henne eftersom att jag var bortrest :( Idag så var jag i forum med mina bruds och köpte presenter till henne. Köpte även en jätte ball klänning till mig på rean och en bh. Visar er någon annan dag.


Två fula bilder från Madeira. Har typ inte laddat upp några bilder på datorn för kameran dog under uppladdningen..

LEVEEER

Jag lever och har inte kraschat med flygplanet eller något liknande! Jag har bara inte haft tid till att blogga. Har haft fullt upp med annat.. (:

Jag har i alla fall haft en underbart skön lyx-semester. Jag har haft bra väder (ca. 25 grader) och badat varje dag förutom sista dagen för då va det jätte molningt, typiskt.. Sen så har vi käkat god mat och ja, ni vet vad man brukar göra på sol semestrar. Jag bloggar med bilder och så någon annan gång. Jag har jäätteee mycket i skolan nu som jag ska sitta med ikväll för nu, eller snart ska jag träffa kära syster och Emil. Puuuss! :D




Shopping (tidinställt)

När ni läser det här så är jag antagligen ute och badar i poolen (HOPPAS HOPPAS HOPPAS!) och har det skönt. Jag han aldrig visa er min nya klänning och skor så jag gör det nu så får ne se plaggen på någon annan gång :D


Klänningen köpte jag på Bik Boks rea för 129kr och skorna köpte jag på Din sko för 499kr

Asså jag kan inte beskriva känslan jag kän...

dsc00576 (MMS)

Asså jag kan inte beskriva känslan jag känner just nu och har känt hela dagen. Jag känner mig så jäkla lycklig. Jag känner mig så fri, fräsch, jag älskar den här miljön! Tjugo över sex imorse tog vi taxin till arlanda och sen gick vårat plan till köpenhamn vid nio och där mellanlandade vi och kom hit till madeira vid kvart i två och tog en taxi till hotellet. När vi landade på madeira tyckte jag att det va skit kallt fast jag hade tjocktröja och jag tyckte att det va jätte synd att det var så kallt men när vi åkte in mot vårat hotell till andra sidan av ön så blev det genast skit varmt. När man åkte genom ön så fattade man verkligen varför madeira kallas för växternas ö. Det är grönt överallt! Så jäkla fint här så det känns overkligt.. Haha :D Idag så har vi iaf badat, handlat mat för hela veckan och bara njutit av solen. Alla vi får en varsin dykning av farmor om vi vill men jag vet inte om jag vågar..ska iaf kolla på kussen när han gör det imorgon och då ska jag samla lite mod, haha :) har så jäkla mycket mer som jag vill skriva men det går så segt att skriva på mobilen.. Men jag ska försöka att ta så mycket bilder som möjligt så ska jag dela med mig av min semester när jag kommer hem. Puss på er allaaa! <3


RSS 2.0