Dramaa

Tjenis! :) Haha allt plugg som jag hade igår sköt jag upp till helgen istället.. igår va verkligen inte en sådan dag då jag pluggar men jag försökte i alla fall. Jag ska verkligen försöka att få bra resultat på de sista proven nu, sen så förtjänar jag en lååångt och underbart sommarlov!

Hmm.. hur ska jag beskriva skoldagen idag? Drama, drama, drama.. Det var tre saker som hände i skolan fast det är inget jag orkar skriva om för det är inte sådär jätte speciellt och allt är löst mellan alla. Tror jag iaf.. ;)

Hinner inte

Hinner inte blogga idag, förlåt. Men imorgon så kanske jag hinner.
Kram

Lite halvonödigt inlägg sådär..

Tänkte lägga mig i sängen och plugga nu. Mensen är på g och jag har mensverk och brösten ömmar som fan, inte kul alls.. Hähää ni skulle ha sett mig och Izabelle på idrotten idag då vi gjorde höga knän och sådana rörelser då man typ hoppar, det va såååå kuuuul! Haha. God natt! :)

Tv nuu

Nu blir det tv, kanske hinner slänga in ett inlägg senare. Pusshej!

Tvtisdag

Jihooo pappa har kommit hem med ben n jerrys och snart blir det tvkväll, love it!

MISSA INTE! :D

Ute i solen med Izza

Jag och Izabelle har precis varit ute i solen. Vi tänkte ligga och sola men det blev mest lek och så sprang vi ner till vattnet. Liiiiiiiiiite för kallt för att bada ;)




Igårdagens x3

Helloo på er! :D Hade tänkt att blogg imorse men tyvärr ställde jag klockan på 07:45 som jag trodde va kvart i sju. Gör alltid det misstaget.. Jaja men då hade jag iaf väääldigt brottom och missade två bussar och därför hann jag inte.

Idag är det looovelyy väder! Älskar verkligen dethär! Tänkte gå ner till sjön och känna på vattnet men jag orkade inte.. Haha känner mig hemsk som sitter inne nu när det är så fint väder. Men jag hade tänkt att fråga typ Izabelle om hon vill gå ut och schteeka i solen lite med mig (a) Annars tar jag med mig lillasyster :)

Glömde lägga ut den här bilden på dagens igår.. Men här har ni den iallafall x3! :D Haha kände att jag förstörde bilden med mina tråkiga och mörka kläder.

Jag: Tröja - Gina, Halsband - Åhlens, Leggings - H&M
Johanna: Kofta - Gina, Skärp - Kappahl, Jeansleggings - Bikbok
Izabelle: Tröja - H&M, Jeans - H&M


Förlorade med 2-0

Orkar inte skriva så mycket om matchen men den gick iaf piss. Men det slutade iaf med att vi förlorade med 2-0. Idag hade jag tänk att lägga mig tidigt men jag tror inte att det blir riktigt så.. Ska hinna duscha, äta kladdkaka med grädde i stoooora lass och plugga!

Tummen ner för den sunkiiiiiga matchen!


Thanks

jennifer - bloggläsare om DAAAMN:
jag måste bara säga att du är grymt lik Vanessa Hudgens! , jättesööt :) <3

Svar: Tack jääätte söta du! Synd bara att jag måste svara genom bloggen och inte mer privat via mail eller någon. Men taaaaack! :D

Älskar era söta och snälla kommentarer, fortsätt så. Ni gör mig glaaad :D

Solig skoldag

Idag har det varit den ända dagen då jag har svettats utan jacka. Fifäään vad varmt det var idag, sommaren börjar verkligen närma sig! :D Skulle egentligen slutat fyra idag men vi får alltid sluta tidigare på profilen. Idag fick vi dra kvart över tre.

På rasten så tog jag, Izabelle och Johanna oss till centrum för att köpa godis med en rullstol. Det var mycket härligt att vara ute i solen!


Snyggingarna Izabelle och Johanna.

Me and yoeyoe.

Sötiis Izabelle.

Ehhh.. hehe jag.. tyvärr..

Sweeetheaaarts!

Lööve

Jag gillart.
'
Wohooo


Faaail..

The G

Fiiinis

A moment like this

Godmorgon! Idag är jag uppe ganska tidigt för att börja klockan tio. Jag vaknade vid åtta och nu har jag en timme på mig att fixa mig tills min buss kommer :) Just nu så lyssnar jag på A moment like this med Kelly Clarkson, den är underbar!


Zara Larsson är också jätte duktig :)

God natt alla underbara

Nu så hade jag tänkt att stänga av datorn och lägga mig i sängen så att jag får några läxor gjort. Imorgon så börjar jag tio så jag bloggar innan skolan om jag hinner och har lust ;) PÖSS

Såhär ska vädret bli imorgon om detta stämmer (;

DAAAMN

FAANKEEN! Kom på en massa saker jag måste göra inom skolan tills imorgon.. och att jag har utvecklingssamtal imorgon och efter det så har jag match. Huuuuuuuuur ska jag orka? Fast matchen är jag iaf lite, bara liiiiiiiiiiiite pepp till iallfall :D Det är min första riktiga divisionmatch1 som back. Började spela på backen för inte längesen alls länge sen och trivs mycket bättre där, hah! :D

Juste, glömde lägga ut bilder på mitt nyklippta hår. Det är som sagt inte mycket skillnad men nu är det iallafall kortare. Det är inte meningen att luggen ska vara framme men idag var det en sådan dag då den ville vara framme och vägrade vara åt sidan.. Sen så får ni jätte gärna ignorera all vaselin jag har kladdat med i hela facet. Men mina läppar är skit torra.. haha :D

Your love is my drug blir helt klart dagens låt, love it!

Dagens köp


Värmesskydd köpt på Kicks. Ring köpt på Gina Tricot. Halsband köpt på Åhlens.

Chinos från Gina Tricot

Tröja köpt på Gina Tricot

Hmm.. de ville inte riktigt fastna på bild. Men äääärsch, de är snygga iaf. Men jag kommer endast att ha de uppvikta för de sitter så tight längst benen annars. Fast de är lite stora i midjan. Svårt att hitta perftekta byxor när man har lite större ben och lite mindre höfter och midja, vilket jag inte tycker är fult alls och jag bryr mig inte! (Detta säger jag för att jag vet att det är yngre som läser min blogg som tänker jävligt mycket på utseendet, kroppsstorlet på tex. höft, mage, bröst, höfter osv. men det spelar förfan ingen stor roll och jag får damp över att eran barndom går ut på att tänka på detta!! :@ :@ )

ALLA MÅSTE KOLLA!

Haha okej ni kommer bli riktigt jävla skrämda, det blev jag. Som fan. Men efter att ha kollat på den typ tiotuuusen gånger så garvar jag bara som fan för att han är så läskig och ser så rolig ut när han gör sina ljud. Haha ni skulle ha sett hur jag och lillsyrran garvade nyss, fick så jävla ont i magen! Men somsagt så är det jävligt läskigt. Det är förfan inte mänskligt, han är förfan inte en människa! Han måste ha någonting med andar, spöken eller något att göra (aaa)


Dagens



Tröjan är från HM och leggingsen har jag klippt själv.
Dåliga bilder meen äääsch! :D

Home

Nu är jag hemma efter att ha varit i hammarby sjöstad och sickla med Sofia, Johanna och Matilda. Jag skulle egentligen inte köpa nånting men jag köpte en ring, blåa chinos, en tröja, ett halsband och värmeskydd. Jag känner mig så jävla dålig. Har lagt undan pengar varje månad som jag ska få använda i Juni men jag har fått så jäävla lite pengar nu och det är jätte jobbigt att ha 0.00:- i plånkan och på kortet.

Glömde typ bort kameran så det blev inte så mycekt bilder men lite iaf.

HAHAHH jag äääääälskar att jag har blivit tjockare! (haha inte så ofta man hör en tonåring säga/skriva så) Älskar att kunna göra dubbelhaka, det kunde jag inte göra förut. Hahah ;´)

Jag, Sofia och Matilda

Matilda snygging ;)

Snart sommar, snart massa kryp

Godmorgon alla! :D

Inatt så sov jag bara i fem timmar och vaknade vid åtta för det vart så jävla ljust i mitt rum! Kan knappt sitta framför datorn för det är en stoooor fet spindel under mitt bort någonstans och jag vet inte om Jossan har dödat den eller ej :'( Sitter här lite panikslagen sådär med Sofia. Den kan hoppa fram och bita mig i tån när som helst!!

Idag följer kameran med så att ni får lite bilder när jag kommer hem sen. Pusshej!


Sorry

Förlååååååååååt för dålig uppdatering! Har verkligen inte haft tid.. :( Igår kväll var jag knappt hemma och idag har jag först varit hos jojo, sen mig en kortis, sen Jossan och hämtade lite grejer, sen Sofias pappa, sen Sofias mamma och nu är vi hos mig. Haha. Ikväll så ska vi nog bara kolla på film ett par tjejer. Har tackat nej till olika saker för vi orkar typ inte göra någonting idag.. Hihi bara mysa och titta på film men det gillas också :)

Webbkameran VÄÄÄGRAAAR att installeras! Damp, bajskoorv... Jaja ni får en bild från femman på Karin, mig och Jossan. HAhahhaha jag skäääms!

Hemma från forum

Halloj! Idag har det nog varit världens sämsta skoldag! Har varit skit trött och jätte förskyld. Men det är väll det som blir resultatet när man har varit ute och tränat då det har snöat två dagar irad..

Nu har jag varit i Forum med Sofia, Jojo och Matilda då jag klippte mig. Fast jag klippte typ bara topparna så det är ingen skillnad. Men kan ni gissa vad den yttepytte klippningen gick på? 350spänn!!! Rikigt dyrt tycker jag.

Ni ska få en bra bild då man ser håret senare om jag hinner..

Stor fet kopp te, möms!

Sitter i mitt rum med en stoor fet kopp med te som pappa har gjort till mig. Har skiiiit ont i halsen och har haft det sen precis innan träningen. Tror att det är en allergisk rektion av nånting, jag är allergisk mot lite allt möjligt, haha ;) Jag kommer nog inte kunna somna ikväll eftersom att jag har så mycket sött i mitt te, två tsk honung och ca. sex socker. Haha.

När jag skulle hoppa in i duschen och tog av mig mina joggingbyxor och mina strumpor så såg jag att jag var helt jävla blodig på foten! Hade ett ganska stort sår på knölen. Så det var ingen skön duschning, det sved som fan på foten hela tiden..

En bild på skönheterna. Tagen från Jossans blogg ;)

Skön träning

Tjenis. Kom hem från ett faktiskt ganska skönt träningspass för ganska längesen. När jag kom hem så var Sandra och Emil här så jag lekte lite med sötnöten :) Nu ska jag hoppa i duschen, ciaaoo!

Hos johanssyy

Tjenispenis. Sitter hemma hos Johanna med Sofia. Jag och Sofia ska på fysträning lite senare och Johanna ska träna med 94orna :) Bloggar när jag kommer hem, pusshej!


Klipper mig imorgon

Godmorgon sunshines!

Idag känner jag att det kommer bli en liten halvtuff skoldag för mig. Var jävligt lat igår så jag skötte inte mina läxor utan satt framför datorn och laddade ner lite låtar. En så länge så har jag bara 40nånting låtar på min dator :'( Installera min webbkamera ska jag försöka hinna med ikväll också.

Juste, imorgon så ska jag klippa mig. Det kommer inte bli någon skillnad, ska bara klippa topparna och fixa till så att det inte blir så avklippt. Jag har klippt mina toppar själv lite då och då och då klipper jag bara av. Haha. Men nu ska jag packa och sen tar jag mig till bussen som kommer om tio minuter. PUSS!



Sorry

Förlåt för dålig bloggning men jag ser inte någon mening med en blogg med bara text, inga bilder. Bara massa tråk :) Nu måste jag iaf plugga. Har noläxa tills imorgon som jag helt hade glömt bort och nu så ska jag intervjua pappa på engelska tillsammans med en ben and jerrys också!

Me and addebadde! :)

Knaas

Orkar inte instalera webbkameran nu. Det blev något knas ;) Men jag bloggar från syrran dator istället. Håller på att ladda ner en massa musik eftersom att all min musik försvann :'( Sen så blir det träning.


Kommentarer

Håller på att ladda ner Itunes och installerar min webbkamera. Så länge tänkte jag visa er två lite, eller ganska mycket annorlunda kommentarer. Brukar inte få sånna här kommentarer så det va väldigt kul :)

Kommentar om det här inlägget.
Bästa presenten? den kärlek ni ger,den kärlek ni får. säg varje dag: älskar dig "mam" varje ny dag är en present från livet.. här å nu, ej sen eller då.. nu..nu din blogg är som en ros utsprungen... en majblomma.. å doft av viol..

Kommentar om det här inlägget.
Så otroligt helylle ni, blogg magisk verklig, gråter,skrattar,känslor, bättre än denna blogg? finns inte! Varför? Äkta,sann, verklig,genuin,fin,så kloka,mogna,fin "backup" mycket trygghet,kärlek... unikt...nåd att finnas,tacksamhet,sträck på dig å er.../ min bästa Dagbok? ann franks dagbok... då vände livet verkligheten... insåg.. att nåden,tacksamheten att finnas trots allt.. varje gång jag är less? ANNFRANKS DAGBOK/Tack för att du,ni finns,hoppet lever.. Heaven and Hell med Vangelis...ramla inte i trappan.. tänk före...

Jag är inte så bra på sånna här "finare" texter och förstår mig inte riktigt dem. Men vad tycker ni om dessa två kommentarer?


Agnes Carlsson

Missade bussen så nu sitter jag och lyssnar på Agnes. Hennes låtar är faktiskt riktigt bra! Hade glömt bort henne helt. Lyssnade väldigt mycket på henne som liten.

Hinner inte lägga ut fler låtar men här har ni iaf tre bra =)


Min klass

Jag älskaaar att min dator är skit snabb som en helt ny datorn men jag haaaaaaaaataaaar att alla mina grejer är borta! :@ Jaja jag kommer nog över det någon gång. Nu gäller det bara att jag inte laddar ner en massa skit på min dator så att jag inte får virus igen..

Idag är det onsdag och det betyder att det är en ganska chill skoldag och att jag har träning efter. Efter skolan så tror jag att det blir plugg med Johanna för det gick inte igår.


Haha eftersom att jag inte har någon webbkamera så blir jag tvungen att ta bilder på facebook. Här har ni iaf min klass som jag står ut med varje morgon.. ;) Haha nejmen jag älskar att gå i samma klass som ganska många i klassen men sammanhållningen är inte bra alls i min klass. Vi är väldigt uppdelade ;) Men ääärsch det är bara ett år kvar med denna klass och ingen idé att byta tycker jag. Tycker att det är onödigt. Jag trivs med de jag umgås med och så har man en maaassaaaa andra kompisar i andra klasser också :D

Internet på min dator

Såg att datorn stog på i mitt rum så jag satte mig framför den och då såg jag att pappa hade fixad så att jag har internet, wohoo! :D Nu gäller det bara att jag installerar webbkameran sen kan jag blogga som vanligt från mig egna dator igen.

Hahah en mycket vacker bild på Sara, Vendela och mig från Linnys tjejmiddag som var för ett tag sen ;)

Tv och ben n jerrys

Kollar på dating in the dark och käkar ben and jerrys. Älskar att pappa köper hem en till mig varje tisdag för att han vet att tisdagar är min tv-kväll =)

Dagens

Hade ingen bra kamera i närheten av mig men här har ni iallafall dagens.

Skjortan kommer från Gina Tricot.

Älskar kommentarer, oavsett vad det står på de ;)

Tjenis! Har pluggat lite hos Soffis men sen så kände jag mig lite rastlös och kunde inte plugga mer så medans Sofia gjorde sin powerpoint så klättrade jag på hennes garderob och letade kläder. Haha Jocke baah eeeeh?

Haha någon rolig person som har kommenterat ful fulare skitful eller något sådant och tror att jag ska ta åt mig. Men icke :) Jag tar inte åt mig av någon jag inte känner som bor i Tumba (spårat IP-adress) som skriver något som den har fått försig i sin egna lilla värld. Och påtal om Tumba, hahahahah fyfaaaan!! (ni tjejer som var med på skol dm vet vad jag menar).

Tisdag..

Godmorgon på er! Idag är det tisdaaag och jag hatar tisdagsskoldagarna för man bli alltid så hungrig.. Jaja, tänkte bara informera er om att jag inte kommer blogga så mycket förens ikväll för jag ska till Johanna (eller så kanske vi ska till mig, hmm) och plögga ;)

Vackert, mycket vackert.

Ny design

Nu är designen upplagt. Jag är ganska nöjd eftersom att jag gjorde den på ca. fem minuter (tiden då jag lagt in den borträknad). Haha fast det va lite synd att mitt halsband snurrat runt typ 10 000 varv runt väskbandet. Eftersom att datorn laggar som säääääätan just nu så tog det lite extra tid och profilbilden ändrar jag någon annan dag för det vill inte funka just nu. Men annars då, vad tycker ni?

Jag ska alldeles strax lägga mig i sängen och plugga eller kolla på hockeyn. Pappa sitter utanför och skriker "neeeeeeeeeeeeeej!!" "jaaaaaaaa!!" "ohohohooo!!" "faaaaaan!!" "nuuuuu!!, neeeej!!".


VS

Vad tycker ni, den nya vs den gamla? Själv så typ jag att den nya är snyggast =)

Lite info

Ska duscha snart men först tänkte jag bara informera mina kära och nära vänner (de flesta vet vilka ni är) att det är helt säkert att vi kan sova hos mig på valborg, its gonna be aweesomeee! =D Bästa valborg någonsin faktiskt (förhoppningsvis). Har lite fler positiva saker att tella er men det tar jag med er i skolan eller så får ni smsa mig när ni ser det här mina små älsklingar! :)

Det kallas syskonkäääärleeeek!

Designen kommer upp snart men först ska jag duscha, pöss!

Dunkar agnes

Sitter i syrrans rum och dunkar massa låtar av Agnes. Gillar hennes musik faskist :) Jag ska alldeles strax dra på träning och sen efter träningen så kommer jag lägga ut en ny design! :D Haha kom bara på tanken att göra en ny design. Fast det är ingen sådär jätte särkilld design. Bara en vanlig 5-10 minutare så ha inte så höga förväntningarm haha :D

Today Im wearing this




Väskan är från H&M (fast jag har satt dit nitarna själv). Halsbandet kommer från JC tror jag, kommer inte riktigt ihåg för den köpte jag förra året. Sen tröjan är min kära storasysters (förlåt för att jag lånade den utan att fråga men den va sååå snyyygg :$) och kommer från monki.

Chill skoldag

Hallojs. Kom hem från en ganska chill skoldag idag. Efter skolan så följde Martin med mig till centrum för jag skulle låna en bok som jag ska ha till ett arbete i svenska. Dagens outfit ska ni få snart också :)


Underbart väder!!

Godmorgon! Idag är vädret helt jävla underbart! Ska skynda mig så att jag kan gå med Izabelle till skolan :) Idag så tänkte jag köra på lugg men den har blivit lite för lång (positivt) och sticker mig i ögonen hela tiden. Dagens outfit lägger jag ut senare idag. PUSSEN!


God natt

Ska lägga mig i sängen och jobba en massa matte. Ska göra tre jätte svåra sidor tills imorgon.. Sen blir det nog lite glassätning. Kommer inte kunna blogga mer ikväll eftersom att jag fortfarande inte har någon egen dator :( Så det här blir ett litet god nattinlägg. God natt, sov gott och dröm söta drömmar! :)

Bild från idag. Jag är 24an.


Spelat match

Väntar på att jag ska få hoppa i duschen och bli lite fräsch efter att ha spelat match. Systeryster duschar just nu ;)Matchen gick bra, det blev 3-1 till oss. Hehe fast första halvlek var bara pinsam tycket jag.. (a) Men andra halvlek var mycket bättre =)

Inge roligt väder

Men ååååhh baajs... Vad hände med vädret? :'( När jag var nere på IP och kollade på match så var vädret underbart men nu när jag ska spela match är det typ storm ute.. Jag som var så pepp på att spela först.. :/




Fina bilder på fina cheeyeer. Tagna igår.

Blev inget sova ut idag..

Godmorgon! Usch vad jag vaknade tidigt, vaknade innan nio. Jag som hade tänk att sova uut idag så att jag är pigg till matchen ikväll, men det sket sig ;) Halv elva så börjar den andra Älta matchen och jag funderaer på att ta mig ner till IP och kolla. Tänkte stötta mina kära små vänner ^^ Men eftersom att jag inte har kommit långt alls utan bara sitter här i pyamas så är jag osäker på om jag hinner. Men jag ska försöka iallafall! :)

Bikinin i mitten är den jag hämtade ut igår. Det här är årets nya bikinis (och fler kommer!!). I år kör jag på bandue eftersom att jag inte vill ha en massa olika bränner. Inte schnyyygt ;)


Hemma från en lyckad kväll

Är hemma efter en lyckad kväll :) Mamma håller på att kolla på film på den här datorn så jag hinner inte skriva nått om kvällen.. Imorgon så ska jag spela match. Får se hur det går eftersom att jag har ont i min fot.. Men jag ska spela oavsett =D

Kvällens outfit:


Min kavaj hängde tyvärr inte med mig ikväll. Jag kände mig för uppklädd, höhö (a)
Tröjan kommer från HM som jag har skrivit tidigare, höga kjolen är från gina och halsbandet kommer från guldfynd.


Kort inlägg

Har lite brottom men lägger ut bild på bikinin jag köpt och dagens när jag kommer hem ikväll. Pöss!

Dagens

Okej det är lugna puckar. Sofias mamma har inte åkt en så jag passar på med snabba bilder på dagens :)



Tröjan är från Bikbok och leggingsen från HM.

Ikväll blir det andra kläder för jag har bestämt mig för att jag någon gång måste inviga min kavaj! Idag är den utvalda dagen för kavajens invigning ;)


Ska hämta ut ett paket

Har lite brottom. Sofias mamma kommer när som helst och ska skjutsa oss till Ica så att vi kan hämta ut vårat paket. Vi skulle ha hämtat paketet igår men vi glömde legget hemma, höhö.. :)

Nu ska jag fortsätta platta håret. Det är bara de två slingorna som syns som är plattade. Där bak är det renarama katastrofen!

Lördaaag!

Godmorgon sunshines! :)

Inatt har jag sovit jätte bra och länge. Drömde att jag, Sofia och Hanna var i Grekland på en underbaar öö! Det var underbart! Förutom att jag var den ända som inte blev brun och att jag hade glömt att ta med mig min resväska, haha.

Idag så ska jag vara med Soffis den älsklingen. Idag så hade jag tänk att kameran ska vara med mig så ni kan nog räkna med lite kamerabilder och inte bara webbkamerabilder. Nice huh? =D

Haha jag har visst sovt på handen. Det syns typ inget på bilden men jag har iaf ett hjärta på min vänstra kind;)


Hahahahha damn. Misslyckat bild :)

Trööött cheeey!

Heerreeguuuud! Jag har nog aldrig varit såhär trött! Kollade på just like heaven med Soffis, Hanna och Tilla och jag somnade och missade precis slutet :'( Sen så gick jag in till Soffis rum och sov där en halvtimme. Haha inte likt mig att  bara gå iväg och sova sådär men idag är ett undantag. Har inte kännt mig särskilt pigg under dan. Men imorgon är det en ny dag och nya tag =)

Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa, pööss!


Trött cheeey vill inte fastna på bild alls.
- Tänkte ladda upp en jätte söt bild på Emil men det funkar inte :'(


Emelie svarar

Tänkte svara på en fråga medans mamma byter bajjamajjablöjan.

Lia
om Goodbajs:
Hejhej har du bott i nacka i hela ditt liv om inte?vart bodde du innan vilken skola gick du i innan?
saknar du någon därifrån?

Svar: Nej jag har inte bott i Nacka i hela mitt liv. Jag bodde i Kista innan och gick i kvarnbackaskolan och flyttade efter fyran. Asså det där med om jag saknar någon är så svårt att svara på för jag var ändå ganska liten då. Men de jag saknar mest är mina gamla grannar som jag stod jätte nära. Alida, Siri, Diana, Mattias och Lollo.

Sämst skoldag idag

Hela skoldagen började jätte bra, redovisningen gick bra, matten gick bra osv men senare så var det bara Ipoden som gällde och tänkte bara massa depptankar heltplötsligt. Var inte på humör alls för att hänga med på lektionerna. Blev lite piggare och gladare sen när Matilda och Sofia slutade då vi drog hem till Sofia.

Nu så är jag hemma och är barnvakt åt lilla Emil medans Sandra är och gymmar. Senare så ska jag ta mig till ica med Sofia och hämta ut ett paket. Sen så ska jag vara med Sofia, Tilla, Josse och Hanna. Vad vi ska hitta på vet vi inte än. Planer spräcktes och vädret suger :(

Goodbajs

Nu drar jag, Sandra, Mamma, Emil och Jossans kompis Maria till Jossans skola och kollar på hennes typ redovisning för alla föräldrar. Puss hej!

Väder

Jag hoppas verkligen att dethär fina vädret håller sig kvar ända fram till sommaren! Jag vill inte ha mer kyla, bara värme och tunna kläder, det är lycka. Varje kväll så håller jag tummarna och hoppas, verkligen hoppas på att det ska bli bra väder nästa dag. Imorgon så ska vädret bli helt okej. Varmt men tyvärr inte så mycket sol.. :/


Izabelle om du ser det här: Det kanske, kaaaaanske blir buss till skolan imorgon ifall det är regn och dåligt väder men vi får se då :D

Haha oj, väderinlägg här känner jag.. ;)

Emelie lööövees icecreaam!

Sitter i Jossans rum och käkar chokladglass. I lööööve glass! Igår låg jag i min säng och svulla med att tvinga i mig en hel Ben n Jerry. Tycker inte om att spara de till dagen efter då de inte är lika goda. Håller ni inte med mig? ;)

Igårkväll så fick jag ett sms av Izabelle då det stod att hon var påväg till sjukhuset. Jag fick paaniiiik! Hade ingenaning om vad som hade hänt och var orolig. Vill inte att något allvarligt ska hända mina kära vänner. Hon sa att hon skadade sig på matchen och en annan stackare bröt benet/foten. Men efter en natt på sjukhuset visade det sig att Izabelle hade fått en blödning i muskeln, tur att det inte var något värre!

Hehe ånej. Bilden misstolkas inte alls som om jag vore Sveriges största tjockis!


Natti

Ska plugga och käka ben and jerrys snart, jag säger bara muuums! :D Sen så blir det bumms i säng så att jag inte somnar i soffan som jag gjorde igår..

Detta är ett mååååste på vad jag ska köpa!! Okej, jag har inte änns råd. Jag har exakt 0:- i plånkan. Men när jag får månadspeng så ska jag köpa dessa tröjor som kanske går på 500lappen. Okej jag har inte råd då heller eftersom att jag ska köpa massa andra grejer. Hähäää.. Men på nåått sett så ska jag få tag på dessa tröjor! Tjaaa.. varför inte smöra till sig lite pengar av päronen? ;)

Sju pers på träningen

Haha på träningen så var vi bara sju pers x) Men det var skoj och vi gjorde bara roliga chillövningar :D Sen så gjorde jag sällis med Addebadde och pratade om allt mellan badplatser, fiskmåsar & fiskmåsbajs.. ;)


Skoldagen började med hjärt- och lungräddning.

HAHA USCH! I väntan på våran lektion.

Sen så avslutar vi inlägget med tre stycken mycket, myyyyyyycket fina bilder på mig!



Träning snart

Nu ska jag byta om, plugga och sen är det träning om ca timme. Puss hej! Kanske bloggar ikväll om jag hinner :)


Dagens

Har en massa plugg, träning och en ben n' jerrys som väntar på mig, ciaaao!

Idag invigde jag min tröja från HM med jätte snygga axlar. Köpte den för ganska länge sen men jag tror att den finns kvar i butik.


Country girl

Musik är en av det bästa som finns! Jag älskar att lyssna på musik. Skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan musik, utan glädje. Att lyssna på musik samtidigt som jag pluggar underlättar pluggandet och gör så att det flyter på suuper! :D Den här låten spelas om och om igen just nu:

Plugg!

Nu är det plugg sen gäller! Sen blir det hem till Soffis, sen blir det hem och kolla på tv. Kanske hinner blogga mellan, pöööss! :D

Sandrupp i tele

Idag så gick jag hem för jag kände att jag behövde vara ute lite, så trött som jag har varit idag. Har typ bara sovit några få timmar så den här skoldagen har varit den värsta på länge! Har hållt på att somna på flera lektioner men klarade mig fram till sista lektionen. Då sov jag som en liten gris, höhöö.

Just nu så håller jag på att snacka med Sandra som håller på att hjälpa mig med min engelskaredovisning. Jag tror att jag ska göra den men det är inte helt säkrt. Beror på om jag fortfarande får redovisa i en liten grupp eller inte.


Stackars foten min....

Tjohoo. Har käkat och tränat lite och ska snart duscha. Jag fick tyvärr avbryta träningen och ringa pappa för att hämta mig. Jag har överansträngt min f.d. stukade fot och har ont som saataaan! Den är helt blå och svullen :'( Nu måste jag hoppa över en träning och en match på onsdag som jag blev typ extra inkallad till och en träning på torsdag.. Jag som skulle börja träna ordentligt nu.. :/ Men i helgen så har min fot förhoppningsvis blivit bättre och då blir det match! :D



På rasten så drog jag, Johanna, Sofia och Louise till centrum och köpte en varsin cola och en massa gott godis och satte oss på en bänk (jag på marken) ute i solen. Det var såå skönt!

 


Plugg hos soffis

Sitter hos Soffis och pluggar och sen så ska jag hem, käka, byta om och sen så blir det träning. Eftersom att det inte är lov längre nu så kommer jag inte att hinna skriva lika mycket på bloggen eftersom att det är ganska mycket plugg nu och jag ska verkligen kämpa sista nu. Sen är det sommarlov, bara sju veckor kvar!! Men jag ska försöka blogga så mycekt jag kan. Gör det ikväll efter träningen också :D


Alla har varit småå

Brådis

Nu har jag skiit brottom. Är inte alls klar och min buss kommer om tio minuter! Idag så slutar jag fyra med profil. Och jag och Sofia vet redan vilken låt vi vill sjunga, mahaa :D




PUUUSS!


Omringad av röster

Haha nej usch vad det här är obehagligt! Jag vaknade av att det är massa byggare vid mig och borrar och håller på. Sen så inbillade jag mig/halvdrömde jag att de va i mitt hus och jag va ensam. Jag fick paniiiiik och blev aaas rädd! Haha. Men sen så insåg jag att alla var utanför och att jag inte var ensam hemma (som jag är snart).

Men det är fortfarande jätte obehagligt för det är byggställ runt hela mitt hus med en massa gubbar som klättrar runt där och byter ut vårat tak. Fatta hur det känns att vara typ instängd i ett litet hus med nerdragna persienner och sen så hör man röster och buller överallt! Och då menar jag verkligen överallt, blir omringad av röster. Haha det låter inte obehagligt men det är det!

Om jag hinner så bloggar jag med bild innan jag drar till skolan ;) Puss!

God natt!

Det här blir tyvärr sista inlägget för kvällen för sen vill min lillasyster lägga sig och då får jag inte sitta framför hennes dator.. Imorgon så börjar skolan efter en veckaslov som har varit jätte skön. Skulle egentligen plugga lite under lovet så jag kom ikapp lite men njaee.. det blev inte av (a) Men ska göra lite nu tror jag.

Tidigare idag så satte jag och Sofia oss på berget vid oss och det var hur jävla skönt som helst! Vi satt där as länge och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Men det mesta handlade om sommaren och Grekland typ ;) Men sen så kände jag att det kittlades jätte mycket på min mage och så var det en myra och jag fick paaniiiiiiiiiiiik och Sofia blev typ rädd för att jag skrek och skrek också och så fick vi thumbs up av min pappa som stod nedanför och garvade för han tycker att det är såååå löjligt med sånt här ;)



Faith, hope, belive and love




Halsbandet jag köpte igår. Finns att köpa på guldfynd.

Ointressant info

Kunde inte blogga tidigare idag för ingen dator var ledig och min dator kan man inte använda än :( Men just nu är jag iallafall hos Soffis och gör lite allt möjligt. Bloggar när jag kommer hem sen, puuuss!

Lovely soong från rease your voice. En av mina favoritfilmer sen flera år tillbaka. Jag, Hansy och Soffis kollade på den igå kväll, kommer aldrig att tröttna på den!


Konsum nästa

Måste skynda mig med att göra mig färdig innan Soffis dampar! Ska med henne till konsum, pusshej!


Har precis spelat match

Bloggade inte igårkväll för den sista kvällen på lovet ville jag spendera med mina underbara älsklingar Johanna, Hanna och Sofia. Först var vi på pinnen och grillade och efter en stund så drog jag till Sofia och sov där och idag har vi spelat match. Matchen gick helt okej fast vi förlorade med 2-0 men aja, det va bara en träningsmatch.

Under matchen så va det skiiiit varmt och jag höll på att döööö! Blir inte förvånad om det är många i laget som får t-shirt bränna. Eller åtminstonne färg i ansiktet :D

Min dator funkar nu med utbyte mot att radera allt på datorn så alla mina bilder från 2008, 2009 och 2010 är borta nu :'( Alla mina låtar och filmer också men dem kan jag ju få tillbaka..

Jätte fina egobilder från igår, verkligeeen! =D





Soffis på donken

.. och sen sist men inte minst, vårt kvitto

+2 glassar, yuummi!


HELVETEEE!

Min dator har pajat, faaaaan! Stensö´s höghus nu tack! Hej då.

BIIIILDBOOOMB!!















..och där avslöjades bikinin.. ;) Men halsbandet tar jag kort på senare :D
Haha herreguuuud vad många bilder, men det gillas. Eller hur? ;)

Just nu

Bildbomb







beeeebiiiiis!!!♥♥♥

Video

Har kommit hem från sickla och kom hem med ett halsband, underställ, en Sofia och en bikiniöverdel. Skulle köpa underdelen också men jag hade inte råd och så hade jag glömt min kod på kortet (a)

Nu sitter jag iaf här hemma med Sofia. Sandra och lilla Emil är också här ;) Fotar det jag har köpt lite senare idag, pööss!


Gjorde lite småfel på videon men jag orkar inte ändra det (a) Lovar att det blir en myyyycket bättre nästa gång! Första gången jag använde det här programmet jöö ;) Sen så var det massa fler personer jag ville ha med men det fick itne plats :( De får vara med på någon annan istället :D

BROTTOOOOM!!

Har skit brottom. Min buss kommer om en kvart och jag är inte i närheten av klar!! Juste, nu fungerar mitt internet men imorse när det inte funkade så satt jag och gjorde en video (inte ett videoinlägg). Ni kan få se den senare idag :D

Internet på min dator vill inte fungera..

Förlååt för att det inte blev någon bloggning igår kväll! Men min dator laggar och jag kommer inte in på internet. Har försökt att fixa det men det går verkligen inte.. Det funkar inte nu heller men nu har jag lånat syrrans dator och kan därför skriva ett inlägg.

Imorse när jag vaknade vid nio så vaknade jag med plopp-papper runt hela mig, smink på, mobilen under min kudde med 8sms. Haha visst verkade jag trött igårkväll? ;) Somnade när jag satt och käkade plopp och vaknade inte äns av alla sms jag fick ^^

Jag ska snart göra mig iordning och sen ska jag åka till Sickla med Sofia och Hanna för att jag ska köpa en bikini. Haha ni vet när jag köpte min mobil och inte hade några pengar kvar sen? Nu har jag helt plötsligt 400spänn! =D



Jag imorse.

Mjukisday today

Lite mat i magen läker alla sår, höhö (a) Nejmen nu är jag pigg och glad igen :D

Efter att ha duschat så satt jag på mig jääätte sköna mjukisar och en sköön t-shirt men nu så ska jag till Max och jag orkar inte byta om. Tror att jag kör på mjukisar idag faktiskt (a) Vi ska ändå bara sitta inne och nångång så får man faktiskt vara lite ful och klä sig mysigt :D



Juste. Ni vet mitt lilla sår på min haka som nu nästan har försvunnit? Jag håller på att få ett likadant mellan min näsa och min mun! Haha jag och finnar går verkligen inte ihop. River bara sönder de så att jag får fula, röda och synliga sår :'(

Blöö

Är på sämst humör och jag orkar ingenting just nu.. har lust att bara skjuta mig själv. Typ. BLÖÖ. Ska käka nu och kanske är på bättre humör när jag har fått lite mat i magen. Pöss


Slutkörd!

Nu är jag helt sluut! Hade vanlig träning i en och en halvtimme och sen efter att vi har ätit och tränat så blev det orientering i grupper och så skulle vi typ tävla. Jag sprang med Emelie R och vi kom fyra och en sekund efter trean. Jag är så stolt över mig själv efter att ha kämpat mig fram till mål i ca. sju jävla kilometer!

Jag ska alldeles strax duscha och göra mig iordning. Ikväll vet jag inte vad som händer men jag hoppas på något kul. Det är bara tre dagar kvar av lovet nu :'(

Tog tyvärr bara tre bilder och det var när vi satt och åt. Mycket fina!



Fotboll soon

Ska strax dra till fotbollen, ska möta Sofia och Karin halv så jag har lite brottom för jag inte inte klar än. Men jag slutar visst tre så vi hörs väll vid tre-fyra. PÖÖSS!


Wääh

JAG ORKAR INTE MED FOTBOLLSDAG IMORGON IGEN!! Okej det är säkert roligare imorgon eftersom att vi inte ska göra dehär aktiviteterna men efter den här dagen så ser jag inte fram emot att gå upp tidigt imorgon och sedan tillbaka till en av de tråkigaste grejerna jag har varit med om.

Okej, nog med gnäll. Inatt så ska jag försöka att få ordentligt med sömn så att jag orkar ta mig upp imorgon, fixa matsäck och sedan träna hela dagen från 10.00-16.00. Puss!

HAHAHAAAA skickade precis den här till Sofia. Löööööv it!!


Käkat

Har käkat på restaurang nu och det var mysigt. Inte för att jag och Jossan är så roliga att käka på restaurang med ^^ Antingen är det gnäll eller så ska vi sitta och rapa eller gapa med en massa mat i mun ;)


Lite pics från idag

Sitter i mitt rum och dunkar lite musik. Vi ska typ på restaurang när Jossan har duschat klart. Jag viill inte gå på restaurang.. Jag har på mig så sköna mjukisar och en t-shirt som jag hade tänkt att ha på mig hela kvällen, men om vi ska på restaurang så känns det inte så bra. Haha.. ;)

Lite pics från idag


Jävla memory lek, det söööög!!!

Hemsk bild men kolla vad jag tydligen kan göra med mina ögonbryyyn!! :D

Haha jag och Karin under memory-leken

Mina små älsklingar

HAHAH USCH PÅ MIG!!
Underbara Hanna och jag.

Bilderna är tagna med min dåliga 2.0 mobilkamera som visade sig vara helt okej ändå :)

Städaaa

Det här är nog det värsta jag har varit med om! Först så hade vi en skiit rolig träning och alla va jätte glada, även när vi åt. Sen så kom de tre kvinnor och skulle köra aktiviteter med oss i 4 timmar! Det var inte fotbolls aktiviteter utan lekar, klippa och klistra och sånna olika grejer som man gjorde när man var kanske åtta år. Usch, alla i laget höll på att dööö av uttråkan!

Men nu har jag det lite brottom. Min farfar kommer vilken minut som helst och jag måste fortsätta att städa mitt rum. Pusshej!

Allt dethär och lite till ska bort från golvet!


OUUUPS NU KOM HAN!

Kort inlägg

Hinner inte blogga så mycket. Måste fixa mig, packa lite grejer osv. Men jag bloggar vid kanske fem tiden eller något när jag är hemma. Puss!

Justeeee

Ska upp ganska tidigt imorgon för att jag ska på typ träningsläger eller vad de nu kallade det. Här sitter jag framför datorn skit pigg med en hel chippåse i knät. Okej jag måste sluta äta chips typ varje kvääll..

Imorgon så ska jag hem direkt från fotbollen som slutar vid fyra och sen ska jag duscha och sen så ska jag vara hemma till åtta iaf för då är min farfar här på besök. På kvällen sen vet jag inte vad jag ska göra, ska nog bara ta det lite lugnt hemma hos någon ;)

Vad ska all chips och godis leda mig till..?

Grillkväll

Hej på er alla söta och underbara! :) Ikväll har det varit en myskväll med nära och kära ;) Haha nejmen först så skulle jag, Sofia, Josse, Hanna, Olivia och Johanna åka till nacka strand för att fira Albin som fyller år idag med lite grillning. Men sen så kände vi att vi inte skulle hinna med det så vi bestämde oss för att grilla på pinnen (ett litet, litet badställe här vid mig) med Wille, Adam, Martin och Viktor. Det blev lite halvt misslyckat med engångsgrillen för folket var inte så duktiga och brände upp hela den.. :P

YEAH.

HAAAALLLUU, det är coolingen olivia som sriver ;)
Jag sitter här i Emelies rum å skriver och äter chips (hehe).

Jaa, vi ska snart ut och vara lite sociala, så ni får ha det så gött ;D
om ni undrar har jag ockå en cool blogg, kanske inte lika bra som Mr E men ändå.

Jaaa.. Så här gulliga (hehe) för ganska så läänge sen.

OBS Jag vet att det är illa men för att lindra det lite så drev vi faktiskt.


Kontaktbar igen

Nu är jag haappyy! har köpte en ny mobil nu. Ville egentligen ha den röda men den var slut typ överallt :( Men jag är nöjd ändå! Fast Jossan ska typ få en vivas medans jag får den här.. Fast det blir mer rättvist då eftersom att hon inte har fått en ny mobil på länge och jag fick precis en som jag tappat bort ^^

Nu sitter jag och pillar på min nya mobil och jag älskar knapparna! Sjuukt sköna! Om du ska köpa en ny mobil som inte ska vara så dyr så rekomenderar jag verkligen den här. Dör för knapparna, den har konversationer och facebook, yaaay! :D



Juste, förlåt alla ni som försökte nå mig på mobben igår. Min mobil fungerade inte.. :( Men nu är jag kontaktbar igen!

Inlägget som aldrig kom upp. Skrev det för två timmar sen!

Har precis kommit hem från Olivia och nu har jag jävligt brottom. Ska följa med pappa och hämta Jossan från terminalen. Puss hej!


Tröja - H&M
Strumpbyxor - Lindex


6 timmars sömn, max!

Trött som in i helvete men jag kan inte somna om.. Igår hade jag jätte svårt att somna men jag kanske somnade vid tre och imorse vaknade jag vid nio (vaknade nångång jätte tidigt på morgonen också men somnade om) så ni kan gissa om jag är trött nu. Jag förståår inte varför jag alltid ska vakna så tidigt när jag lägger mig sent.. Aja.

Idag vid  sex blir de träning. Känner att jag behöver den träningen, så mycket onyttigt jag har ätit så. Efter träningen så kanske det blir bio. Men jag tror inte att mina pengar räcker. Hej jag heter Emelie och jag är fattig.
´
HAHAH ÅÅHHÅHHHÅHÅHHH vad söt, liten och knubbig min hand ser ut :')
Jag skulle ta en bra bild på mig utan lugg men tyvärr så ser jag alldeles för trött ut just nu ^^

Lite om kvällen

Tjeeniis. Planerna för idag blev inte alls som jag hade tänkt mig, inte så negativt ;) Först så skulle jag och Hanna träffa några vid nacka strand men ångrade oss när vi hade kommit till Sickla. Haha då hoppade vi av och åkte hem igen. När vi kom hem så träffade vi Johanna, Sofia, Adam och Wille och var ute och bara umgicks liksom. Men efter ett tag drog tjejerna hem till sig och jag, Adam och Wille drog till Adam. Martin kom sen också.

Kom hem vid tolv och sen drog jag till Olivia och fick äntligeen träffa henne! Har saknat min gummzzyy så otroligt myckeeet!!

Jag just nu.

good bye

Nu drar jag och Hansy till nacka strand och typ grillar med lite människor :) haha och det där med att jag ska på the last song imorgon. Jag fick reda på direkt efter att den tydligen har premiär i maj och jag baah ahaaapp då får jag vänta en månad till då! Haha nej men typ. Och Kimberly, nej jag ska inte på förhandsvisning jag orkade inte bara ända (a) :D

Godis till middag (Y)

Datoorn har varit på exakt hela dan och jag har suttit som fastklistrad på datastolen. Nu sitter jag fortfarande framför datorn och käkar ur mitt lilla söta påskägg som jag fick av min älskade Sofia. Det blir min middag. Ska börja fixa mig iordning också så att jag kan ta mig ut. Sitter hemma med shorts och t-shirt ^^

Förhoppningsvis så ska jag träffa Johanna (Fick precis av henne om att hon inte fick :() när jag drar ut och senare ska jag träffa Olivia. Olivia kommer hem vid halv tolv-tolv och då går jag över till henne och kramar och pussar på henne! :)

Yuummi, freestande ;)

Luugg

1. Jag kände att min lugg var otroligt tråkig och ville klippa den.


2. Jag klippte till den på knappt fem min och blev nöjd.


3. Jag hade skit tråkigt och kunde verkligen inte hålla mig. Även fast jag vet att jag är världens fulaste i lugg!!!! JAAAAG SKÄÄÄÄMMSSS!!

Bättre bild får ni senare när jag har lust att le. Haha :D

OMG

SHIIIIIIT VAD HÅLLER JAG PÅ MEEED!! omg, omg.. varför gör jag mig själv alltid så ful medvetet???? Ni får veta vad det är snart, jätte snart!

Hizz n' dizz



- Att jag kanske ska åka och köpa en ny mobil imorgon! wohohohooo! Är så trött på den här halvtrasiga mobilen och längtar tills jag slipper alla samtal som bryts hela tiden. Det blir dock ingen dyr eller särkilt bra mobil. Utan bara en mobil som fungerar och är så billig som möjligt, typ.

- The last song har kommit ut på bio nu. Har väntat i två heela månader på att den ska komma ut och jag ska äntligen få se den imorgon! Imorgon är det ju min dag verkar det som ;)


- Vårvädret som har varit de senaste dagarna (gårdagen borträknad) har varit underbart! Jag hoppas, verkligen hoppas att det håller sig fram till sommarn och att det inte börjar snöa igen! Ljudet av fåglarna, solen i ansiktet och värmen som ligger på ryggen är så härligt!



- En fet diss till min lillasyster som har slarvat bort kameraladdaren! Webbcam bilder är ju inte det roligaste att titta på direkt.. Men så fort jag har hittat laddaren, då jävlar! :D

- Hantverkarna som är utanför och fortfarande håller på med ställningen.. Måste dem vara EXAKT vid fönstrerna så att jag knappt kan lämna mitt rum så att de ser mig. Har varit i mitt rum i väldigt många timmar nu, höhö.

- Att nästan alla mina pengar är slut suger verkligen :'( Det är så mycket jag vill ha och behöver just nu.. Måste vänta nästan en heel månad tills jag får pengar!

Så duktig jag är ^^

Jag känner mig sååå duktig! Tömde hela min ena låda (en låda av fyra + ett klädrum) full med kläder som bara låg hullerombuller och nu har jag vikt alla kläder super fint B) Hittade jätte mycket kläder som jag inte änns har använt. Många av tröjorna va nästan över naveln på mig, höhöö.



Nu gäller det bara att göra så med de andra lådorna och klädrummet men det tar jag någon annan gång. Nu orkar jag inte.



Jossan om du ser det här: VAART ÄÄÄRR KAMERAALADDAREEEN?!?!?


Freaaaasch

Nu har jag duschat och smörjt in heela min kropp och känner mig fräsch :) Idag så har jag ingenaning om vad jag ska göra. På dagen så ska jag iaf vara hemma eftersom att hantverkarna är här men på kvällen så stannar jag antingen hemma eller drar hem till någon och kollar på dating in the dark, dh, cougar town, det får man ju inte missa! :D

Sitter och chattar lite med en jätte gullig läsare vid namn Rosaline också! :)

Hantverkare vid mitt köksfönster

Herreeguud panik, panik, panik! Vi har några hantverkare utanför oss som sätter upp en ställning och de är preeciiiis vid alla fönstrerna på mellanvåningen och jag har väntat i timmar på att de ska gå så att jag kan gå ner och käka frulle. Inte så kul att fixa frukost och så när de kollar, hähää. Men sen blev jag iaf för hungrig och spraang, verkligen sprang och öppnade kylskåpet tog pålägg och så och sedan sprang tillbaka till mitt rum igen. Så nu sitter jag här vid mitt skrivbord och ska strax bre mina mackor, höhö ^^

Happy

Jag är glaaaad! För det första så vaknade jag av att det var jätte mycket sol ute och det gillaas! Och sen så kommer älskade Olivia hem från Mallorca och älskade Johanna från kläppen vilkeet älskaaaaas! Ska försöka träffa båda idag om jag hinner, vilket är lite tveksamt. Men Olivia bor ju mittemot så henne borde jag hinna träffa!

Tvättat bort sminket med tårar (a)

Raise your voice är en av de bästa filmerna som finns. Haha jävligt sorglig är den också. Efter de här filmerna har jag tjockat mig as mycket. Har käkat en maaassa chips, druckit massa cider och druckit en hel 1,5 litersflaska påskmust själv :$ Har gråtit jätte mycket till raise your voice nu också så nu slipper jag tvätta bort sminket vilket är jätte bra, haha :D

Usch jag är så känslig när det gäller filmer. Hoppas bara att the last song som jag ska se på onsdag inte är så sorglig. Hehe då blir det ju lite pinsamt..

Film

Har precis kollat på mamma mia med pappa. Egentligen så har jag tröttnat på filmen men när jag och pappa skulle kolla på film så hörde jag honom mummla "hmm.. den har har jag nog inte sett" samtidigt han tog fram den och jag baah "Deeeeen taaar viiii!". Mamma mia är en film som man måste se. Oavsett man tycker att den är bra eller dålig, det är en självklarhet! ;)


Nu ska jag nog kolla på den här filmen. Den är sjuuuuukt bra och ni måste se den!

Boost your self-esteem

Hittade en lista på dollyblonds blogg om hur man ökar sin självkänsla/självförtroende. Själv så har jag väldigt, väldigt dåligt självförtroende. Tro det eller ej, men det har jag. Men jag läste då den här listan och tyckte att den verkade bra för oss som har dåligt självförtroende, vilket många tjejer i tonåren har. Jag tycker att alla, även jag borde ge den här listan (eller någon annan man kanske har hemma) en chans, ge dig själv en chans.

Ditt liv blir så mycket bättre med bra självförtroende på alla sätt. Man slipper skämmas över hur man ser ut och man blir mer social och uttåtriktad istället för att vara blyg och hålla sig undan. Det är inte kul att känna sig osäker när man är bland en massa människor.

Här har ni listan, och snälla alla underbara fina tjejor. Läs!

- Skriv först ner: Vad är det med mig själv som jag avskyr?

- Stryk sedan de punkter du skrivit ner som faktiskt är jävligt
onödiga att ens bry sig om. Exempelvis att du har sneda tår.
Lägg ner direkt. Ingen bryr sig och det tar onödig energi.

- Skriv ner allt du tycker om hos dig själv: Vad har jag som är bra?

- Fundera nu över: Varför accepterar jag inte mina brister, såsom
jag accepterar andras brister? Varför fokuserar jag på det negativa?

- Skaffa en ”bra bok” där du skriver ner 3-5 saker varje kväll som
du tycker om hos dig själv. Det kan även vara mål i livet, något du
gjort bra just den dagen eller något som gör dig lycklig. Boken ska
du sedan kunna ta fram när du har dåliga dagar och glädjas åt!

- Sätt upp ”jag är bra” samt ”jag accepterar mig själv och mina brister”
lappar på spegeln och säg det högt så ofta du kan, även om du skrattar
medan du säger det. Din hjärna kommer registrera dessa ord och säger
du de ofta kommer de tillslut överglänsa ”jag är så ful och dålig” och
plötsligt försvinner dessa negativa tankar. Låter enkelt, är svårare, men
övning ger färdighet och vill du så går det. Säg det så ofta du kan

- Gör något roligt varje dag som gör att du känner dig stolt, glad,
tillfredställd. Något som just du tycker är underhållande och som du
får ut något av. Detta gör att du blir nöjd med livet och får på så sätt
mer ork till att tänka positivt och att repetera positiva ord.

- Fundera över: Vill jag må bra med mig själv? Hur kan jag göra det?

- Gör en lista med mål, exempelvis: jag ska börja träna, jag ska
skriva  bra boken varje kväll, jag ska acceptera mig själv, jag ska vara
hjälpsam hemma, jag ska uppskatta mina vänner mer, jag ska lägga ner
mer tid på att dansa/idrotta/sjunga, jag ska ta emot de komplimanger
jag får utan att fnysa åt dom och tro att de skojar.

- Försök öva på att tänka positivt om dig själv. Vänd allt negativt till
något positivt. Exempelvis ”min näsa är stor” –> ”men den passar i
mitt ansikte” eller ”jag har för korta ben” – ”men då kan jag ha höga
klackar” eller ”jag hatar mitt hår” –> ”jag ska färga om det!”

Övriga tips
är att fokusera på det du tycker om hos dig själv. Har du
söta ögon? GOOD FOR YOU, det är ju toppen. För mina ögon är inte
så himla speciella, men jag har däremot fina läppar. Det finns ingen
som har allt, men du har något. Find it och framhäv det!

Bara för att någon är snygg, betyder det inte att du är ful. Om du är
en 6a på snygghetsskalan så sjunker du inte till en 2a för att en 10a
kommer in i rummet. Det finns alltid någon som tycker att du är
minst lika snygg och bra som den du tycker är överlägsen.
Det är en lättande sanning!


Sexxii

Min mage kurrar som jag vet inte vad, haha! :) Men ska dra ner och käka nu men innan tänkte jag bjuda på en mycket, mycket fin bild på mig som jag och Sofia tog när vi skulle söka in till Julia. Tyvärr ville inte Sofia bjuda på en bild på sig ;)

HAHAHHAAAAA bilden är ingenting jämfört med de andra bilderna. Den här bilden är faktiskt skit snygg ifall man ska jämföra med de andra. Bilden är tagen 2008


Huvudvärk

Uschtviochblää vilken jävla huvudvärk! Imorse mådde jag inte illa alls men efter att ha först åkt buss till tyresö (är åksjuk), sen stått på nån vibrerande maskin inne på team sport och sen åkt buss hem igen så mår jag jävligt illa! Får hoppas att det går över snart. I tyresö så köpte jag ingenitng förutom en chipspåse och en glass ^^ Ungefär det ja har råd med just nu.

Skulle ha tränat senare idag också men såg precis att den var inställd. Det första jag tänkte va YEEEEEES! Haha. Är inte tagg på träning alls ;)

Hittade den här bikinin inne på HM idag och tänkte köpa den men jag var såååå osäker på om den skulle bli genomskinlig eller inte när den blir blöt. Inte så snyggt om man ser två runda inlägg när man badar, haha :) Färgen ser inte ut som den gör på bilden. Jag tycker att den lyser upp lite mer och är liite ljusare. Vilket gör så att man ser brunare ut =)


Tyresö snart

Är på lite bättre humör nu än vad jag var när jag skrev förra inlägget. Snön håller på att smälta och är säkert borta imorgon men kommer säkert att lämna lite spår av sig. Slask. Men så länge snön håller sig borta så blir jag glad!

Snart så ska jag åka till tyresö med Sofia och köpa en present till hennes madre. Då ska jag även passa på att testa en bikini men den kommer jag inte att kunna köpa eftersom att jag bara har lite pengar och de ska jag betala halva min mobil för. Efter att vi har varit i Tyresö så ska jag hem käka, sen träning och sen så har jag bestämt mig för att ha hemmakväll med pappa idag.

Det är bara jag och pappa hemma och jag har varit ute exakt varje kväll och har därför bestämt mig för att stanna hemma med pappa ikväll. Tänkte hyra en film och köpa lite gott åt oss tjockisar också. Låter myspys med en far och dotter kväll B)

Jag blir fin, mycket fin på bild idag...

Vad fan hände med vädret?

Dessa varma, härliga och soliga ganska få dagar då man sprang runt i tunn jacka och tunna kläder kändes bara som en underbar dröm. En dröm då svenskafolket var lycklagast. Imorse när jag vaknade så kändes det som att jag vaknade ifrån den här underbara drömmen. Till ett rent jävla helvete. Fan.




ÅÅÅHHHH vi va nästan där ju :'(


Tiden går för foort.

Tjenixen :) Kom hem för typ en halvtimme sen efter att ha varit hos Robin med lite trevligt folk :) Dagen idag har gått skiit fort :O Känns som att det va en timme sen jag vaknade liksom.. Haha nej men typ :P

Jag klarar inte av mitt rum. Jag städade det jääätte fint för typ två dagar sen och nu kan jag knappt gå på mitt golv :O Gillar inte..


Just nu

Snackar i telefon med Hanna och sen så ska jag dra ut. Puss!

Ska fixa mig

Känner att det är dags att byta om och platta håret. Sitter med mölliiws stora tjocktröja, ett par leggings och risigt hår.


The garden collection

HM´s "the garden collection" är underbar! Jätte söta och billiga vår och sommarkläder som jag bara fantiserar mig i ute i solen B) Haha nej men påriktigt. Jag älskar de kläderna och tänker lätt köpa några plagg därifrån när jag har pengar. Dessutom är de jätte billiga också! :D

Fyra snygga plagg av jääätte många snygga!

Goddag

Halloj! Blev typ ingen bloggning igår kväll för jag drog iväg strax efter senaste inlägget och sen så sov jag hos Sara. Igår kväll så var jag iaf med Sofia, Sara och Hanna och sen drog vi till Max och hos honom gjorde vi typ inget säskilt och sen drog vi hem vid halv ett.

Kom hem för en liten stund sen och tänkte vara hemma och inte göra nånting resten av dan sen på kvällen så drar jag ut och vara med Sara och Hanna :)


Djuuurgååårdeeeeeen!

Guuud vad jobbigt det är att kolla på hockeymatch men samtidigt riktigt jävla kul! Det va typ hulliganer överallt och så var det match (inkl pauser) från fyra till typ kvart över sjuu. De som vann borde ni kunna lista ut själva.. det var ju djurgården såklart! :D Sååå naaajsbaaajs. Jag och daddy cool blev mycket glada, hähäää :)

Körde på slarvplattat hår idag. Gillas inte. Men jag måste börja vänja mig vid att visa mig såhär. I sommar kommer jag att gå runt med lockar hela tiden pga allt bad. Hopaas, hoppas, hoppaaaaaas att mitt hår blir mycke längre till sommarn! Mycket finare med långt och lockigt hår!


Den ska bli min, min, miiin!


Vad ska jag ha pååå mig?

Vädret ute är obeskrivligt! Haha det var tur att jag tog pendeltåg och buss hem istället för att åka bil. Vädret är undeeerbaaaart! Haha tog t.om. omvägar för att gå ännu mer i solen :)

Nu har jag iaf duschat och ska snart äta. Sen måste jag komma på vad jag ska ha på mig.. Vill ha något bekvämt som tights och stor tröja men jag undrar om det inte är för kallt när jag ska på hockey. Jag vill inte ha jeans för det är alldeles för obekvämt och att gå ut i mjukisbyxor.. det existerar inte!! haha kläddilemma..


Top tre, snyggast på denna jord




Jag ska åka hem snart men just nu så spelas den här låten och sätter sig in our heads.

Lördaag

Godmorgon allihopa! :) Jag vaknade lite innan nio och har sovit jätte gott!

Just nu så sitter jag och Sandra här i soffan och leker med lilla Emil, han är såååååå gullig!! Vi håller på att välja någon fin bild till hans dop också. Han ska döpas den 5 juni :) Då är det bara 21 dagar kvar till min födelsedag!

Juste, igår frågade Sandra om jag ville bli gudmor åt lille Emil och sjääälvklaart sa jag JAA direkt! :D Jossan blir gudmor till nästa unge så att det stämmer lite bättre med åldrarna och så.
Hahahha ni skulle ha sett hur förvånad han blev när han såg sig själv i camen! Haha han typ stannade upp med en förvånad blick på datorn och satt så jätte länge, haha :D


Nice väder imorgon!

Just nu så ammar Sandra Emil och jag håller på att somna här i soffan. Är jätte trött efter att ha fått så lite sömn på typ hela veckan så idag ska jag lägga mig tidigt och vakna sent imorgon, om det går..

Vädret imorgon ser jag verkligen fram emot! Inte för att jag ska vara ute så mycket imorgon men ändå (a)

Vilken färg?

Jag har ett mycket stort problem. För det första så vet jag inte riktigt vilken jag ska ha men jag tror att det blir en j105 eftersom att det är typ den billigaste mobilen som är okej. Dessutom så har den konversationer som jag hade på min förra. Men om jag nu köper den här mobilen. Så är frågan. Vilken färg ska jag köpa? Det är något jag verkligen inte kan bestämma.. Men vad tycker ni?


Mys framför talang

Sitter i soffan med Sandra och Emil och myser framför talang. Imorgon så ska jag åka hem vid tolv tiden och sen ska jag hem, äta, duscha, byta om och sen drar jag och daddy cool till globen och kollar på hockey. Djurgården håller vi på ofc! ;)

Greeklaaand

Åååh jag är så glaaad! I juli ska vi åka till Grekland och det kommer att bli så kul och skönt! Grekland är nog det bästa landet jag någonsin har varit i. Det bästa med grekland är värmen, stranden och sist men inte minst... husen! De är såå underbara, så sjuukt fina. De fina husen och stranden gör grekland likson ;)

Att vi ska dit i Juli är både positivt och negativt. Det positiva är att vi åker vid en ganska bra tid. Tror att de flesta av vännerna är borta då plus att det passar med våra planer i augusti perfekt, eller hur flickor? ;) Haha och sen så kommer jag självklart att bli skiiiit brun i värmen.

Det finns inte sådär jätte negativa saker men en sak är iaf utlänsk mat! Det är det värsta som finns. Men jag brukar ha tur då det brukar finnas både pasta och klyftpotatis med kött och bearnaisesås. En annan liten negativ sak är att det kommer att vara lite för varmt när vi ska dit. Eller visst heej ännu mer brunhet till mig men när det är för varmt så kan det ju bli lite halvjobbigt. Men då är det ju bara att hoppa i havet eller poolen och sen så har jag alltid 30 i solskydd så jag kommer nog att klara mig bra :D

Googla lite på vädret när vi ska dit:
Juli och augusti
Juli och augusti är två ganska "tunga" månader. Resorna är dyrare. priserna på rum skjuter i höjden och grekerna är mer eller mindre stressade. Vädret däremot är mycket pålitligt. Ibland alldeles för pålitligt då det stundtals skulle kännas skönt med en regnskur. Under augusti kan det bli nästan olidligt varmt med temperaturer ända uppåt 40 grader. Under augusti kommer också många italienare, för att inte tala om alla greker som har semester.

Bilder från Grekland 2008 (?)



Hahaha alla går med vänstra benet upp och alla tittar ner för undvika alla vassa stenar.


Haha vi var inte sådär svettiga! Eller okej, svettades gjorde vi men att vi är alldeles blanska i fejjan är nog för att vi precis hade badat. Haha.


Dusch nu

Nu ska jag hoppa i duschen för jag hann inte det förut. Sen så funderar jag på att åka till Sandra eftersom att jag inte kommer att hinna träffa henne och Emil så mycket på lovet. Känns som att det här lovet är fullpackat med grejjor.

Juste, har lika många besökare nu som jag fick på hela dagen igår. Vad kan det bero på..? :P

Hjääälp vad smal jag ser ut! Jag är inte sådär smal och vill inte heller, haha!


Dagens

Hellooj. Hann inte blogga innan jag stack men det blev lite ändrade planer. Sofia kunde inte träffas nu på dan så jag följde med pappa som skulle lämna jossan vid bussen. Hon ska till farmor i nyköping. Sen drog jag och pappa till sickla för att leta spegel till mig men jag behöver mäta så det blev aldrig någon spegel idag.........

Idag fick jag äntligen inviga min vårjacka! Lite kallt va det men inte mycket alls :D


Vårjacka - Gina

Nu ska jag slänga av mig jeansen. Jeans är det oskönaste som finns! Själv så håller jag mig helst till leggings och sådant bekvämt.


Jag vill uuut

Det är så fiiiint ute! Har faktiskt sett en fjäril :) Sofia skulle komma hit när hon blev klar men jag tror nog att jag går till henne efter att jag har duschat istället om jag hinner. Jag vill vara ute i solen! :D Eller så får hon komma hit så går vi ut på en prommis och köper glass, myyys!

Ett ointressant inlägg om när jag bäddar?

Puuuh, gud vad jobbigt det är att byta sängkläder och dammsuga. När jag vaknade imorse så nös jag heeeeela tiden så jag gick ner och tog pollen allergitabletter (vet att det typ itne är så mycket ute men jag måste ta det i tid) men icke det funkade inte. Sen kom jag på att jag är allergisk mot damm och mitt rum är typ byggt av damm. Kände att jag behövde dammsuga och byta sängkläder vilket jag kanske bara har gjort typ två gånger själv förut.

När jag skulle byta sängkläder så tog det 45min! Och jag överdriver inte nånstans. Shiiit vad svårt det är. Haha Jossan fick komma och hjälpa mig efter att jag hade försökt med bara täcket i tjugo minuter men det ville itne funka.. Jossan var inte heller så bra så jag fick liksom krypa in i själva lakanet och fixa där inne med täcket osv. Hursom helst gick det inte bra men jag klarade det tillslut. Haha! :D

Nåndag på lovet vill jag åka till IKEA och köpa en ny spegel till mitt rum.. Har bara en avlång typ vågig över min säng men jag behöver en nyyyy!


Brunt vs blont

Godmorgon sunshines! :) Trotts att jag har sovit jätte lite inatt så är jag jätte pigg. Vädret idag ser ut att bli jätte bra vid ett, två tiden ifall det stämmer :D Senare idag efter att jag har duschat och så kommer Soffis hit. Vad vi ska göra vet jag inte men nångting blir det iaf.

Haha juste, det där med att Johanna hade färgat håret brunt.. Det var ett skämt, hon hade min hårförlägning på sig. Mohaha typ alla gick på det men i skolan så såg alla att det var blond. Men hon kanske ska färga sitt hår brunt någon dag.


Natti

Kvällen har varit såå ruulig. Särskilt påvägen till konsum. Säger bara usch så mycket jag skämde ut mig hela tiden (inte med mening)!! Sen så drog jag och sofia till konsum med hennes föräldrars träskor. Haha hanna skämdes ju liiiiite, bara liiiiite över oss :)

Orkar inte ta en bild på mig. Jag är skit trött, har påsar under ögonen och har uppsatt hår som jag har haft hela kvällen och jag passar verkligen inte i det. Haha.

Myspys

Har haft en super mysig middag with daddy and my sis ;) Käkade god mat, drack god cider och käkade världens godaste choklad! Nu så ska jag börja göra mig iordning för jag har fått en heldel missade samtal och sms så det verkar som att folket är klara ;)

Jag och Jossan fick äggskal fyllda med choklad. Lite läskigt men mumma! Så goott!:D

Pappa ville ha en fin syskonbild. Varsågod och vad tycker nu? HAH

Avis

Hur avis blir man inte på denna underbara flicka som är i mallorca och har de super!

Hon just nu..

LOOOOOOV och glad påsk! :D

Wihoo nu är det loooov! Så skönt så att jag dör! Jag kom iaf hem från Hanna nyss och precis när jag kom hem så knackade ett par jätte söta påskkärringar på :') De va skiit söta och tacksamma. Dessutom fick jag ett påskkort, höhöö :D

Provet idag gick skit bra och jag är så jävla stolt över mig själv! Både jag och Vendela som fick göra provet idag fick typ alla rätt ^^.

Asså pommes vad glad jag känner mig! Solen skiner ute, det är åtta grader, det är lov, påsk (dvs. snart sommar) och så fick jag ju ett jätte bra provresultat som var lite på tiden kände jag ;)

1 April

Jag hatar denna dag. Antingen så tar jag allt alla säger som skämt eller så går jag på aaallt och alla ska alltid köra på typ 10 000 april skämt var som jag alltid går på. Dessutom så suger jag på att ljuga. Jaa.. ni kan ju fråga Soffis. Min buss kommer om ungefär tio min så nu har jag brottom. Puss!


gillas

Väder

Loggade in på datorn lite snabbt för att kolla vad det ska bli för väder idag så att jag vet vad jag ska ha på mig. Men ska inte lita på vädret helt. Igår skulle det bli sju grader och sol senare på dagen men ist frös jag..

Idag har jag prov också och känner mig ganska osäker. Jag vart så trött igår så jag gick och la mig ganska tidigt och sket i att plugga. Att vara utvilad till ett prov är ju också viktigt (a) :)

nej usch vad tråkigt väder.. Inga nya solglajjor för mig inte.

RSS 2.0