Plugg och sen sova

Imorgon så har jag prov så därför behöver jag verkligen plugga. Har spanska glosor också men de hinner jag tyvärr inte träna på :'( Har precis pratat med pappa och jag börjar sänka mig i skolan så jag måste hålla ut sista nu! I sommras så skrev alla lärare att jag var jätte duktig och så men nu så har jag svårare att konsentrera mig och börjar bli slarvigare. Men ska jag vara helt ärlig, inte för att skylla på nånting så beror det faktiskt mest på att det är vinter. Jag brukar alltid kämpa jätte mycket men vintern gör mig så trött och på jätte dåligt humör och det här gör så att jag inte orkar lika mycket. Jag orkar inte med all press.

Bildbomb

Tjenistjenis. Har kommit hem från träningen nu och den var faktiskt ganska rolig. Haha särskilt om man jämför den här träningen med den förra. Men på sluten så hoppade matildadenkissbajskorvsungen på mig och knäckte hela typ hela mig och sen så kommer vår tränare och häller vatten på mig. Buhuu.. Och matilda garvade som fan, fyfan vad jag ska hämnas!

Haha juste idag i skolan så skulle jag och Johanna gå på toa och då var en annan tjej från en annan skola också inne där. Sen när vi skulle ta oss ut så hade handtagen ramlat av och vi var inlåsta! Haha fyfan vad kul de var, höll på att dö. Sen så såg man allt folk ute också och lärarna som försökte öppna med sina nycklar men fick tillslut hämta vaktmästarn, hahha.



HAHAHHAH varför så ful?

Alltid lika glad när jag pratar med soffis!


HAHHAHAHAHHAHAHHAHA OMG JOHANNAA!!! HAHAHHAHA!



Sist men inte minst, vi färgade johannas hår brunt. Fint va? :D:D

P.S Matilda har jätte snygga skor som jag diggar stenhårt!


Världens skönaste dag!

Idag har det varit världens skönaste dag! Först så åkte jag till sös för att kolla mitt öga och sen så åkte jag och mamma till stan och kollade lite i affärer och käkade på thaibufé. It was verry najs! Sen kom jag till skolan och då var det bara elevenstid + klasstödjarmöte (då vi fick sitta och käka glass) kvar. Sen så var skoldagen slut och jag och Johanna drog hem till mig.

När vi var i stan så behövde jag ett par solglasögon för att täcka mina ögon som såg nerdrogade ut efter bedövningen jag hade fått i mina ögon så jag köpte det. Haha.


80spänn på hm.


God natt

Nu så ska jag plugga lite till innan jag lägger mig. Jag kan ingenting för jag har pluggat in fel saker, ååh! Kom på att jag kanske inte hinner till provet imorgon och det är inte bra nånstans.. Kommer ihåg förra gången jag missade ett no prov. Då kunde jag inte få mer än g..


Sover i mina älskade shorts som jag gjorde i sexan. Tur att min rumpa inte har växt så mycket och att jag fortfarande kan ha på mig de ^^

Tvtittande nu

Wohoo, nu blir det tvtittande fram till halv elva. Sen så måste jag plugga på som en tok och sen så måste jag lägga mig. Ska upp vid typ sex imorgon för jag ska tydligen till sös :'( ÅÅHH. min dag imorgon kommer inte att vara bra alls. Först upp tidigt, sen läkarn, sen raka vägen till skolan, sen prov. Men Sandra kommer iofs hit på kvällen sen så det gör säkert mig på bättre humör sen :)

Hm.. nånting som gör att mina webcam bilder blir typ gröna.. Kanske blir svartvita webcam bilder nu i framtiden. Men se det lite positivt, kanske blir mer bilder med digitalkameran ist då? :D


Det är så det låter för barnen..


Vädret idag har varit underbart

Plugget går skiit bra jöö! Kan en del nu ^^ Synd bara att jag glömde ett par viktiga papper i skolan till provet.. Men en annan sak som gör mig jävligt förvirrad är att jag precis fick höra att vi får lov på torsdag men jag själv har ingenaning och det konstiga är att vi skulle ju ha spanska glosor till på torsdag. Hänger inte riktigt med här.. Någon som vet när vi får påsklov?


Vädret här i stockholm just nu är underbart! När jag pluggade för en stund sedan så gick jag ut för jag hade tänkt att sätta mig i solen och få lite färg i ansiktet men sen kom jag o tänka på att jag skulle se ganska löjlig ut om någon gick förbi, dessutom skulle det varit gaaanska tråkigt att sitta ute i solen helt själv.

Plugg fram till åtta nu

Skoldagen idag har varit helt okej. Lektionera var ganska chill som igår, vi gjorde inte så mycket. Haha sen på lunchrasten så fick jag, Izabelle och Johanna ruuuscha in till gården ifrån våran lilla svans och gömma oss bland en hög med kuddar.

Sen på son så satt jag på empire state of mind part 2 och den är sååå bra! Men sen kommer fabian och byter låt, snor pekpinnen från Johanna och ställer sig i klassrummet vid tavlan och sjunger III WAAANNAA ROOOOCK!!..... så normal klass har vi :)

Nu. Plugga på provet jag har imorgon fram till åtta om jag lyckas. Då börjar Dating in the dark, sen blir det desperate housewives och sen blir det cougar town, love it! :D


Good night

Ska lägga mig i sängen och plugga lite mer snart. Men först lite pics från no lektionen. Det finns fler från Emilys mobil men de har hon inte lagt ut på fejjan än så de får ni se någon annan gång om jag har lust att lägga ut de;D

Jag tycker att vi är jätte fina i skyddsglasögon, menar det verkligen!





det proffsiga resultatet:

förstod inte vad vi gjorde men jag skulle nog kalla det.. "hurmangördjurgårdsfärgeravsockerochvatten-expriment"

Snart lov, håll ut!

Vad vare jag sa om att jag skulle sätta mig vid datorn...? ;) Haha nejmen jag har gjort rätt så mycket faktiskt. Har läst igenom hela häftet samtidigt som jag käka chokladglass och druckit oboy och kände att jag förtjänade en paus framför datorn :D

Idag har det varit en ny start på veckan och jag längtar redan till veckans slut. Vill inte ha skola :'( Men eftersom att jag är så duktig så kämpar jag mig igenom skolåren ;) Efter den här veckan så är det påsklov också. Det ska bli riktigt skoj. Vad jag ska göra på påsklovet vet jag inte riktigt men jag tror att jag blir hemma iaf :D

J A G  Ä R  S N Y G G  !

..

Nu har jag tränat och hade tänkt att duscha och sen plugga jätte mycket. Kommer säkert att sätta mig framför datorn så att plugget inte blir av, som vanligt.. Nej nu ska jag duscha så att jag har tid för plugg sen, puss!

Ge mig sommar nu!

Känner mig så jävla dålig.. Kom hem tre men jag kan verkligen inte plugga! Fan. Och snart har jag träning också.. Får plugga som en dåre ikväll istället :(

Men vet ni vad det är som håller mig undan? Jo, jag fastnar framför alla sommar bilder jag kollar på. Det är obeskrivligt hur mycket jag vill ha sommar! Inte bara för all sol och bad. Utan jag mår mycke, mycke, mycke bättre på sommarn!


Jag och sis hos farmor.

Video

Haha bläddrar igenom typ allas gamla arkiv från somaren och så kom jag in på linnys blogg och bläddrade lite och då hittade jag en video från helsingborg (SOM JAG SAKNAR SÅ IN I HELVETES JÄVLA MYCKET!!!) när vi precis varit i Danmark och väntade på båten hem (vi hade typ danmark mitt emot oss). Kommer ihåg hur jävla kul vi hade på det där tivolit och hur jag, hanna, sofia, johanna och alva (?) till åkte samma vattengrejjs om och om igen och blev skit blöta.

Haha sen när vi skulle hem så missade vi båten och vi frös som fan och jag såg hemsk ut med halvlockigt hår. Men tur att vi stötte på gubben som sjöng för oss och gjorde det lite roligare :')

Haha och nej. Jag blev inte generad av flörtarna av gubben.. -.- tycker bara inte om att bli filmad :)

Nå mig på [email protected]

Folk som har undrat om de får lägga till mig på facebook och vad jag heter där osv. Självklart så får ni det! Är det fler som vill det, så gör det! Emelie Monika Nilsson heter jag ;)

Något mer ni undrar över? Nå mig på [email protected].

Mondaay

Skoldagen idag gick bra och ganska snabbt enligt mig. Hihi jag och lite specbarn ska få redovisa i en liten grupp och våran lärare, najs! Jag hatar att redovisa för hela klassen. Att det är på engelska gör det bara ännu värre!

Skulle egentligen vara med Johanna nu men hon glömde sina träningskläder så det blev inget.. men vi hittar på nånting innan träningen på onsdag istället :D Nu känner jag mig lite halvstressad och känner att jag verkligen måsta plugga.. pusshej!




Jag älskar den här tröjan! Tyvärr vill den inte fastna på bild.. Men det jag älskar med tröjan är att den har knappar där bak, att den har fickor, luftig, snygg samtidigt som man inte ser det minsta uppklädd ut. Finns på bik bok för bara 149kr! Har en blå sånn här också och den är lika snygg den ;)

Godmorgon

Godmorgon på er alla söta och underbara! :) Satt och jobbade matte hela kvällen igår men nu har jag bara en sida kvar men den gör jag i skolan istället.. Fick även reda på att vi har no prov på onsdag. Fan. Jag som trodde att det var nästa onsdag och hade tänkt att plugga i tid så att jag äntligen skulle få bra på ett no prov. Nu kan jag bara glömma det..

Men efter skolan så ska jag iaf vara med Johanna och sen ska vi dra och träna. Innan träningen så ska vi plugga. Jag vill få bra på det här no provet, något no prov borde jag väll ändå få bra på..?

Nu fick jag helt plötsligt brottom, pusshej!

God natt

Ska stänga av datorn snart och sen så ska jag göra fem sidor matte innan jag lägger mig. Jag orkaaaar intee!!


Idag..

Ny header

Har gjort en ny header nu. Eller den är typ likadan bara det att jag har bytt bild. Haha den är skit ful men jag orkade inte göra någon speciell och jag stod seriöst inte ut med den andra bilden. Haha :)

Jag ♥ glass

Fick skjuts hem från Johanna av min älskade daddy :) Det första jag gjorde när jag  kom hem va att ruuscha upp till toan för att jag va så jävla kissnödig. Men nej, den toan var upptagen så jag fick springa ner två trappor och blev jävligt trött och anfådd efter det men det tröstade jag mig med choklad glass som jag käkar nu, mömma! :D

(det är inget födelsemärke på armen. Satt och sög på mig själv på lektionen förut)
Sexigt


Drar nu

Nu drar jag till IP och sen till Johanna. Hörs när jag kommer hem :)


Kör på mjukiskläder idag, skööönt. Men fult också, haha jaja :D

Tjenispenis

Nu har jag gått hem från Johanna. Kom hem helt varm och törstig haha. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag göra mig iordning, säkert skriva ett inlägg sen så drar jag till Johannas match med Adam och Wille och så drar vi hem till Johanna.


At johannas place

Tjeeniiis :) Är hos Johanna nu och vi har haft en mysig kväll. Inte riktigt som vi hade tänk oss men det blev väll bra ändå :D Nu ska vi käka sen kolla på film, adiooos!



Lite bilder, fler orkar jag inte lägga ut, inte nu iaf ;)

Ciao

Nu ska jag fixa det sista, käka och sen drar jag. Ses imorgon någongång pööss!!


Den nya koftan ska invigas idag :D

Dagens köp

Det blev en kort liten "shoppingtur". Köpte bara lite trosor och en kofta. Ikväll så ska jag vara med mina underbara vänner och sedan så ska jag sova hos Jojo med Sara :D Kvällen kommer att bli awesome!



Koftan kommer från Gina.
Tänker tyvärr inte lägga ut bild på trosorna på bloggen. Inget fel på det men det känns lite.. wierd

Sickla soon

Shasha. Gick upp vid halv nio imorse för vi skulle åka till någon bebisloppis med fräscha och billiga barnkläder som är typ två gånger per år och vi kom hem med ca 50plagg. Jag ska strax göra mig färdig så att jag kan åka till sickla. Ska bara köpa något litet eller ingenting alls för jag har inte så mycket pengar just nu;)


Idag blir det en tråkig klädsel men en kofta jag aldrig andvänt förut. Köpte den för typ två månader sen
Jeans och linne - Gina tricot
Kofta - JC

Svar

Anonym om Lite stressad:
vad heter vendelas blogg?

svar: haha har faktiskt länkat henne i bloggen nångång tror jag.. Men tyvärr tänker jag inte säga det, då får ni leta i arkivet. Mohahaha! Haha nejmen jag kan länka henne när jag känner att ni kan få se videon..

anonym :) om Hos syster:
men fick inte du en ny mobil i julklapp eeller nåt ? :D

svar: jopp det fick jag men den tappade jag bort efter lite mer än en månad och sl har inte fått in den :( rip på den..


Hos syster

Sitter framför tvn nyduschad, asmätt med mina systrar och lilla Emil och har det mys! Matchen gick väll helt okej, det blev 0-0. Nu ska jag leka med världensötaste ungeee!! :D


Juste, idag i bilen gjorde jag och pappa en deal på att jag skulle få en ny mobil (billig) fast jag betalar typ 500 spänn och nu är det helt säkert, woohooo! Nu beror det bara på mig, när jag har lust att bli av med en femhungrig och det har jag inte nu! Men kanske när jag har fått min kod till mitt kort ;)


Lite stressad

Helluu :) Kom hem för ett litet tag sen och nu känner jag mig lite stressad. Ska snart göra mig iordning för match och sen packa ner lite sovgrejer och pengar. Sen åker jag till min syrra direkt efter matchen.

Imorgon på morgon/dan så ska jag träffa Johanna i sickla och köpa lite småsaker bara. Jag har typ bara 200spänn för jag har inte fått pengar på kortet än så det går inte att använda, dampdampdamp!!

Natti

Ska lägga mig nu och imorgon blir det inte så mycket bloggning om jag inte hinner göra ett inlägg på morgonen innan jag drar till skolan eller ett snabbt efter. Har lite brottom hem efter skolan för jag ska spela match och sen direkt efter matchen så drar jag hem till min syrra direkt så om jag bloggar kanske det blir vid typ niotiden.. :P

God natt!

Hatar plugg fortf. lika mycket

Det går inte bra med pluggandet! Men innan  jag går och lägger mig ska allt det här sätta sig i min tröga bajskorvskalle! Hehe Vendela har lagt upp en lite pinsam video på oss i hennes blogg.. Jag skämms men kanske lägger ut den på bloggen men jag vet inte. Dåligt första intryck på mig när ni ser mig på en video kanske.. HAH :D Men jag kanske lägger ut lite skojiga videos imorgon om jag hinner :D eller vad tycker ni? se en video på Emelie för första gången? ;)

Asså helt ärligt. Det finns ingen snyggare!

JAG HATAR PLUGG MEST AV ALLT!

Ett snabbt inlägg nudå. Jag känner mig jävligt stressad och måste lära mig hela redovisningen nu. Hoppas vi slipper redovisa imorgon! Imorgon är det fredag och sen blir det helg och det kommer bli såå skönt! Vill bara vila. Bara ligga hemma och ta det lugnt.


Bilder tagna imorse. De såg ut som att kvalitén va bra på mobilen men sen när jag laddade över de på datorn så sög de. Så såg jag iaf ut idag. Helt svart. Största emot typ ;)

Väskan kommer från HM men jag har satt dit egna nitar själv.


Är med vendejla

Shaashaa bloggeeeen! Är med Vendela och vi har dansat och hoppat runt lite eeh mycke och ska snart plugga. Det blir ingen fys för mig för jag känner att jag inte kommer hinna. Pusshej!


Godmorgon! :)

Idag har jag sovmorgon och börjar 09.15 så jag har lite mer tid så jag tänke blogga. Fast egentligen så har jag brottom.. Nu sitter jag iaf i mitt rum, dunkar musik och käkar frulle. En macka och oboy, möms! Fast frukost inte är världens godaste så måste jag äta det. Klarar seriöst inte av en skoldag annars.

Idag blir det plugg och fyys, wääh vill inte..


Juste, om ni vill ställa lite privatare frågor som ni inte vill ta via en kommenetar så är det bara att mejla mig på [email protected] !! :D

I´m gonna fight for this love

Ska lägga mig snart för imorgon blir det en jävligt jobbig dag. Direkt efter skolan så ska jag och Vendela hem till mig för att träna på vår redovisning som inte äns är klar än så vi måste göra ganska mycket imorgon + att vi ska lära oss allt! Sen så är det fys (som jag funderar på att skippa) och sedan så drar vi hem till mig och tränar på våran redovisning ännu mer. Jag kommer inte orka! :O

Den här låten lyssnade jag på om och om igen nonstop från elva till tolv igår sen blev jag alldeles för trött och la mig. När jag vaknade dunkade jag musik (samma låt) hela morgon. Låten spelades även i mina hörlurar påväg till bussen och på bussen och sen kom jag lite sent till idrotten men jag hann precis till musikuppvärmningen. Kan ni gissa vilken låt som kom då..? ;)Haha älskar låten så jävla mycket! Men jag kommer nog tröttna snart.. Höhö.

Plugg nu.

Har duschat och gjort mig freeaaaasch och nu ska jag plugga lite. Tyvärr. Jag och Vendela ska redovisa på fredag och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det kommer att gå bra!

Trotts att jag ska plugga så är jag suuupeer glad. Vet inte varför men jag lyssnar på en massa glad musik och så sa jag till farmor att jag hade tappat bort mobilen och hon blev inte minsta lilla sur, jag bah puuuuh! Men jag ska köpa en ny snart. Då blir det en billig och som håller bra så slipper jag få panik om jag tappar bort den eller något liknande. Nej nu ska jag plugga, pössen!

(Visst kan jag bjuda på mig själv men förlåt, klarade inte av bilden. Raderad.)
herreguuud. nu sparar jag inlägget innan jag raderar bilden. haha.

Teatern sööög

Kom hem från träningen för ett tag sen och ska snart hoppa i duschen. Idag så gick jag på två lektioner och sen drog vi klasstödjare iväg på teater. De första minutrarna handlade det om en mobbad snubbe och sen handlade resten om två bögar (som inte blir mobbade av andra eftersom att det endast var två som gjorde den teatern) och vi baah whaaaat, vad har det här med klasstödjare att göra liksom? (; Lite wierd sådär. Bloggar efter att jag har duschat. Pussen!

Natti

Ska lägga mig och kolla på film nu tror jag. Ska även drömma mig bort. Vill ha sommar. Nu!

Bild tagen på öland
Jag saknar sommarn, jag saknar mathilda!

TPL

Nu blir det tv-tittande. Behöver verkligen nånting att muntra upp mig med, men tyvärr blir det inte med mat för vi har ingenting hemma!!!! JAAG VILL HAA MAAAT! assååååååh är på jätte dåligt humör nu, och ni vill inte veta hur jag är hemma just nu.. Att lite käk kan göra en så irriterad..... Tror att jag skippar det första programet och springer till konsum. Jag måste verklgien ha nånting!

Ibland får jag kickar då jag har lust att springa, typ springa runt i hela huset och är jätte rast lös eller sånna som jag har just nu. Blir jätte sur och irriterad och kan inte vara lugn för jag måste ha nånting gott! Snart stoppar jag hela sockerskålen i mig.

Såhär ful har jag kännt mig hela dan. Hade dock inte de kläderna och frisyren.
någon som har tänkt på min kanin som alltid är med i bakrunden (a) hahah aldrig att jag slägner min kanin, har sovit med den i fleeera år nu!

Tvtisdag jaoo

Tjatja, hann inte blogg imorse för jag vaknade tio minuter innan bussen skulle komma! Jag hann men det var jävligt stressigt och idag har nog varit en av mina fulaste dagar. Mitt hår såg ut som jag vet inte vad.. I skolan så gick vi iaf på bio och kollade på typ Man A tror jag att den hette. Den va sådär, jag fattade inte så mycke..

Kom hem från vendela för ett tag sen och det första jag gjorde var att ringa till mina kära familjemedlemmar för att be någon köpa något gott till mig för ikväll är det tvkväll! Men tyvärr så kunde ingen så jag får skynda mig med att käka och dra till konsum innan åtta!



Dating in the dark: Haha skit konstigt program men ska jag vara ärlig så tycker jag att det är skit kul ju! Sitter och garvar åt offrerna i mörkret hela tiden.

Desperate houswives: Eftersom att jag inte har följt det från start så lovade mig själv att inte kolla på programet fören jag har sett de andra säsongerna men kunde inte hålla mig.. Haha kommer ihåg hur Sofia och Jocke fick kämpa med att förklara vilka alla va och så för mig ^^

Cougar town: Heeeelt klart favoriten! Sååååå rooolig! chääärleeeek till den! Typ första programet som jag följer från start and i love it! Kollar inte du på det? gör det ikväll!

Inte på humör

Hann inte blogga så mycket idag för jag fick det sjuuuukt stressigt till träningen! Första skoldagen gick väll ganska bra. Ganska chill men tyvärr så fick jag bara G på mitt engelskaprov som vi fick reda på idag, hatar engelska.

Är inte och har inte varit på humör ikväll. Ska nog lägga mig i sängen och kolla på någon film nu.

Sofia anna och jag i löradags.


Just nu

Är med Vendela som är utelåst (;


Godmorgon

Vaknade med att det var skiiiit mycket sol ute och jag blev skitglad och hade tänkta tt ha på mig min rosa skittunna jacka, vet inte äns om jag kan kalla det jacka (; Men sen kollade jag på datorn då var det ju skit kallt ute.. jaja får se vad det blir. vill inte bli förskyld som jag håller på att bli redan.. Nu ska jag fixa mig iordning och ska till skolan för första gången på tre veckor. Hoppas att jag slipper typ dö aav chock av alla plötsliga läxoor och prov.


haha herregud. kääärleeek!


Svar på kommentar

Nicole om Ska duscha nu:
Hej :)
Jag måste bara fråga ;) Gjorde de ont när du tog hål i naveln ? x)

Svar: Nej det gör inte särskilt ont. As många som är rädda för att det ska göra ont innan man ska göra hål i naveln men det gör faktiskt inte ont! :D Visst känner man det lite men ont gör det inte ;) Själv så märkte jag inte att de hade tagit hålet utan trodde att de bara höll i naveln med "tången". Men om ni är rädda för att det ska göra ont, va inte det! :D


Nytt

Hallihallå:) Kom hem från Soffis precis och har pluggat lite, okej typ inge alls.. Imorgon är det skola och jag oorkaaar inteee! Jaja ska bara gå i typ en vecka sen är det lov, tror jag..?

Nu täntke jag lägga ut bilder på det jag köpte så att det blir av någongång :D

Navelpiercing - ur och penn.  tyvärr ser man inte men det är en rund silvrig boll med "kristaller" på


Halsband - Ur och penn

Tröja - HM

Ring - Bik bok, inte JC som jag skrev i ett annat inlägg (;

Köpta en väska också men den får ni se sen, gjorde om den lite.


Dagens

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit i Tyresö och käkat ben n jerrys med Sofia och Johanna. Det var myspys ;) Snart så ska jag käka och sen ska jag till Sofia och käka glass och plugga. Men först. Dagens ;)



Kofta och leggings - Gina
Halsband - ur och penn

Ska duscha nu

Helluu! Johan ringde mig imorse och sa att jag skulle spela match så jag fick lite brottom. Matchen gick sådär, fick testa på nya positioner och så och sen så skadade en tjej sig och fick åka in med ambulans så vi fick inte fortsätta spela för att hon bara låg på planen och kunde inte resa sig..

Nu ska jag duscha och sen blir det tyresö med Johanna och Sofia. Kanske hinner blogga innan men det får vi se, pöss!


Måste lägga mig nu

Haha shit vad trött jag äär! Somnade precis på min datorstol när jag skulle lägga ut bilder på vad jag hade köpt men tyvärr.. Måste lägga mig i sängen så att jag inte somnar på stolen igen. Hahahah har aldrig somnat på en stol tror jag :')

Två bilder från i fredags

Hemma nu

För er som undrar. Jag fyller femton år i sommar. Så nu vet ni hur gammal jag är;)

Är redan hemma. Det var suuperduuper mysigt, verkligen! Och ett stooort grattis till Linny som fyller femton imorgon!! Först så käkade vi lite tacos och sen blev det karaoke och daans på linnys säng ;) Sen blev jag skit trött och ville bara hem och sova typ. Gick upp sex imorse för att jag inte kunde sova + att jag har tagit tre stycken tabletter av min medicin idag och man blir jätte trött av bara en.. :P

Haha juste Sofias gästinlägg.. Det är inte ok!

Ikväll hade jag på mig det här:


Säämst bilder men aja..
Tröja - Gina tricot
Sammetleggings - HM
Halsband - ur och penn
Ring - JC


SOFFIS HEEERE ! (även känd som LUNDBEERS.BLOGG.SE)

CHAAACHAACHAAA BLOGGISH ! som ni såg på rubriken är soffis häääär :)
jag och NISSE (hennes real name dåra) gör oss i ordning för tjejmiddagen med dans oooh jaaa DANS ! (nisse lägger upp videon senare på både oss i baddräkt och en fet gubbe HAHA) fast inspelningen är ej klar ännu eftersom att vi har andra planer för tooonight ! men nu är soffan/soffis är här blir det time for pics !
DET VA ALLT FÖR UNDERBARA MIG.


JAG BLIR TRÄFFAD AAAAH !

hahahhahah fyra stycken soffis ! :)

bubbles in the aaiiir

eeiinsteeinn

just crazyy

inga kommentarer

Tjejmiddag hos linsen ikväll!

Tjenispenis. Sitter med soffis här. Igår på praoen så fick jag ett presentkort naaajwws! Sen efter praoen åkte jag till forum för att möta upp min syrra men det blev inte som vi hade tänkt så jag träffade lite andra coolingar som var där och shoppade lite =) Sen drog jag till Johanna och käkade och fixade oss sedan drog vi till Vendelas friggebod och hade det lite mysigt men sen så visade det sig att lokalen vid Josse var ledig så vi fick nycklarna dit och var där =D

Kvällen blev lyckad och vi hade det suuper skoj. Sen drog jag och Johanna till mig och sleepade och idag så har vi varit i stan med Sofia, Linnea och Alexandra. Visar vad jag köpte igår och idag ikväll om jag hinner ;) Snart ska vi på tjejmiddag hos linny, PUSSEN!


Jag och Johanna imorse

Jag och Sofia nu<3333<3<33<3<33<333

God natt

Imorgon blir det dålig bloggning. Ska först på prao, sen till Jojo och käka där, sen så drar vi ut och sen kommer jag hem. Inte ensam utan med min älskade yoeyoe! Kanske hinner blogga innan jag drar imorgon, puss!

Dagens köp




Fick ingen bra bild på piercingen.. tog jag för nära blev den suddig, tog jag för långt bort syndes den inte :(


Intervalltränat, fyfaaaan!

Är hemma efter ett fyspass, FYYFAAAN VAD JOBBIGT! Men otroligt nog så klarade jag mig :D Just nu så är jag lite förvirrad asså.. viiiiiinceeeent asså vaa!??!?! Idag efter praoen så köpte jag en ny navelpiercing och en tröja. Det blev ett hängsmycke men jag ska köpa ett vanligt också. Tar kort på de´jag köpte senare men först, en varm och skön dusch!

Plögg nu.

Är skit trött och nu kom jag på att jag måste plugga. Fan.

Mina små äsklingar idag

Home

Hej på er! :) Kom hem för en liten stund sen. Efter praoen så gick jag runt i stan med Sofia och Vendela och kollade på lite saker. Hade inte med mig pengar men jag la undan en rosa söta t-shirt som jag ska köpa imorgon.

Har lite brådis med att köpa en ny och första piercing till min navel. Har haft hål i naveln sen slutet av sommaren men har fortfarande inte bytt. Är så rädd för att få infektion för typ alla har fått det och har typ skrämmt upp mig :'( Haha men min navel har iaf läkt nu och har varit läkt ett bra tag nu och nu har jag blivit skrämd ännu en gång. Jo, för om jag inte byter snart så kommer mitt hål att bli lite tjockare (eftersom att jag har piercingen man fick när man tog hål i naveln) och då kanske jag inte kan ha vanliga piercingar, hjääääälp!





sexymamaas

Vädret gör mig deprimerad

Faaaan. Det som har varit så fint väder de senaste dagarna och så blir det snö. Mycket snö. Vaknade med ett bra humör men när jag tittade ut genom fönstret så sjönk humöret till noll. Ska träna ikväll också men hoppas, hoppas, hoppas att vädret blir bättre tills ikväll då jag ska träna. ÅÅHH jag vill inte lämna huset, jag vill inte att det ska snöa, jag vill inte praoa, jag vill inte träna ikväll..

Utanför mig just nu. hahah fail bild men, men.. Ingen sol, bara snö (som knappt syns på bilden)

Kanal 5 (Y)

Ojojoj.. Dating in the dark, Desperate housewives, Cougar town. Allt i rad på femman, awesome!

Har mitt bankomatkort nu, WIHOO

Tjaatja bloggen :) Kom hem för ett tag sen och då åt jag, maten smakade bajs.. Efter praoen drog jag och Johanna iaf hem till mig och skulle plugga men fick ingenting gjort. Vi åt och snackade istället :) Sen så skulle Johanna på träningen och jag hoppade på bussen med henne och drog till Centrum med lodarkläder för att hämta mitt bankomatkort, wihoo! Träffade Mickis och lite folk där också. Jag fattar inte hur de kan hänga där i centrum, sååå tråkigt! Att hänga i centrum existerar inte för mig.

Haha medans vi väntade på bussen så dansade jag för bilarna som åkte förbi till "I´m walking on sunshine" då fick jag the finger av en göbbjävel.. Jag som bara ville sprida lite glädje :'( I en av bilarna satt visst Vendela i fick jag reda på nu när jag kom hem, fick ett sms där de stod "Hahaha åkte förbi dig nyss. HAHAHA vafan gjorde du?"





Juste, har fått en stalker.. Buhuu hon skrämmer mig, mamma!

Käkar frukost..

..och ska snart göra mig iordning för sen måste jag nog springa till bussen. Idag så kommer Sandra med lilla Emil och hennes kompis till praoen för att hälsa och käka :)


M o b b a  i n t e  f u l  b i l d .

Måste bara avsluta inlägget med att säga att smoothie är världens bästa frukost om man är en sån som inte är sugen på frukost på mo(å?)rnarna!

Ben n jerrys here i come!

Pappa har köpt tre stycken ben n jerrys så snart är det bara att gå ner och äta sig fet! Imorgon så blire prao och sen ska jag hämta mitt bankomatkort om jag orkar.. Sen kommer älskade Johanna hem till mig också ;)



Bilder tagna av Olivia i somras

Här har ni en skönhet till sång!


Söndag & måndag

Helluu :) Har inte hunnit blogga men jag kan berätta lite om dessa två dagar :D

Söndag: I Söndags så åkte jag tillbaka till Älta från min syrra vid tio för att jag skulle kolla på 96ornas green hill cup som Jossan spelade med sitt lag och det va lite kul för trotts att de är 97or så vann de hela skiten ;)

Sen så drog jag hem och åt och packade och sen drog jag hem till Johanna med Sofia och sov där. Vi hade det verryy mysigt!

Måndag: Idag så har vi spelat slutspelet i skol dm och det gick ju sådäär. Vi spelade jätte bra och så men tyvärr så räckte det inte och vi åkte ut, bajs. Men vi var glada ändå :D Sen så hade jag träning också men jag drog bara dit och kollade för jag har så in i helvetes jävla ont i mina knän!

Nu så hade jag tänkt att gå och duscha såfort Jossan är klar..


Haha

Jag just nu


YEEEES

WIHOOOOOOO ANNAA VAAANN!! åååh hon sjunger så fint :')

Hos Sandra

Var i stavan och tittade på green hill till åtta typ. Sen åkte vi hem en snabbis och sen direkt till Sandra och nu sitter jag här och har det mysigt. Jag, Sandra, Jossan och lilla Emil delar på en soffa, sååå mys! Kollar på melodifestivalen också, själv så hejar jag på Anna och Erik Saade!

Fick lite bilder av en gammal väldigt nära kompis Alida som skickade lite bilder till mig på när vi var små som jag hade tänkt att visa er ;)


Alida, Jag, Mathias, Ida och Jossan.


Alida, jag och Mathias


Alida och jag.


Alida och jag


Godmorgon

Sol idag, najs! Inatt så har jag sovit sååå dåligt, har haft as ont i magen. Tror att lingonveckan är på g.. Vaknade helt svart runt ögonen också, trodde att jag hade tvättat bort allt smink på dagen då jag kände mig så äcklig men icke ;)är det någon av alla tjejer som tycker att smink känns ofräscht ibland? Haha det gör jag :P

Snart ska jag käka frulle och göra mig iordning. Sen ska jag dra till stavan och kolla på green hill, pöss!

Morgonens knark:

Michael Jackson - Man in the mirror


Lady Gaga feat Beyoncé - Telephone

Ni måste kolla på musikvideon också!!

I ♥ päronsplit

Haha kom hem tio i tolv och sitter redan och käkar på min andra päronsplit..  Kvällen har spenderats med lite folk hemma hos Malin, det va skoj men vi gjorde inte så jätte mycket. Matilda skulle sova här också men hon mådde inte sådär jätte bra "/ Hoppas hon blir bättre.


Fula bilder från tidigare idag.

Varit i tyresö

Helluu :) Hade tänk att skriva om varje praodag men jag orkar inte. Alla är typ likadana bara det att visa dagar är bättre och vissa sämre. idag var det en bra dag ;)

Efter det så följde jag och Matilda med Sofia och Vendela till tyresö för att sola. Jag skrev värsta texten om vad som hände där men jag orkade inte fortsätta så jag raderade allt -.- lite pinsamt vare också, höhöö men jag kanske skriver det ikväll :D

Hade tagit bilder på dagens men det går inte att ladda upp bilder -.- ni får de ikväll. puss!

Tack, tack och tack alla söta!

Hehe okeej, jag har inte stängt av datorn nu men jag fastnade (a) Läste precis att Lollo hade skrivit lite om mig på sin blogg, taack älskii! :) Det värmer verkligen. Tack alla fina och underbara vänner, familj och läsare som skriver och säger uuur gulliga saker, loove you!


Besök hennes blogg här!

På face just nu



God natt nu ska jag stänga av datorn nu, pööss! Btw, fick en jätte gullig kommentar av den här söta bruden idag:)

Blah, blaah, blaaa!

Party i mitt rum, här och nu! Kom, kom kooom! haha okej kom inte, för ful. Nejmen jag och lillasyster har lite partaj i mitt rum. Höhö och ja, vi kan faktiskt ha kul tillsammans. Inte ofta men ibland ;)




Herregud vad mina lår ser smala ut, usch usch

Haha herregud vad fula vi är! Mamma och pappa, vad har ni fött för ungar? =)

Inne på synoptik

Idag när jag, Sofia och Vendela var inne på synoptik tog vi lite bilder med deras kamera. Har bara två bilder för Vendela har inte lagt ut de andra på sin blogg än ;)


Nå, vad tycks? HAHHAHAHA

Praodag 3

Idag så var det ganska lungt inne på restaurangen/cafét men jag var så jäävla trött! Sov knappt nånting inatt. Först så kunde jag inte somna och sen vaknade jag vid fem och hade skit ont i magen. Sen så försov jag mig igen som jag har gjort hela veckan nu så idag såg jag hemsk ut, höhöö.

Imorgon är det fredag och sen är det äntligen helg! Har inte så mycket planer inför imorgon förutom att jag ska följa med Sofia och Vendela som ska sola. Sen senare på kvällen så vet jag inte vad vi ska hitta på men nått blir det iaf ;) pöss!


Kooompiisaaar!



Ge mig sommar, sommarkvällar

Nu så hade jag tänkt att göra mig iordning för säängs ;) Imorgon så börjar vi klockan nio bara för att vi ska städa lite extra på morgonen, baaajs -.-




Det är obeskrivligt hur mycket jag längtar till alla mysiga sommarkvällar!

Lil wayne i fängelse

Nej fyfan vad synd! Han som va så gryym. Han och Chris Brown asså, de har båda såna otroliga talanger och så ska de vara badboys och hamnar i fängelse.. läs mer här!




Kommer aldrig att glömma bort den här låten, hur mycke jag älskade den. Den väcker så mycket minnen!

Det där med rubriker asså..

Håller på att ladda ner en massa musik. Känner att jag inte har gjort det på aaaslänge och så tänkte jag börja använda min Ipod mer ^^ Men först så ska jag nog köpa ett par nya hörlurar. Mina är typ paj och mina koss är stora och bara ivägen.. Funderar på att sälja de för jag har knappt andvänt de ;)

Haha idag så noppade jag mina ögonbryn jätte mycke för första gången. Annars brukar jag bara noppa jätte lite som är utanför, höhöö im not natural anymore :P


Praodag 2

Tjeeniis :) Kom hem från Sofia för ett litet tag sen för hon ska träna men staackars jag kan inte, har alldeles för ont i svanskotan. Praoen idag gick bra bara det att Vendela va tvungen att dra efter ett tag så jag fick praoa själv i tre timmar.. :( Men det gick bra det va bara sista timmen som va tråkig eftersom att det inte fanns så mycket att göra då. Fick skavsår idag också men jag tror att jag ska köpa nya skor imorgon om jag orkar.

Jag har två olika perioder. En när jag har lust och blogga och en då jag inte har lust att blogga alls. Just nu ligger jag i den perioden då jag inte orkar blogga. Förlåt för er som hatar när jag inte uppdaterar mycket men ibland så har jag bara inte tid och lust ;)

AAJ

En nästan gråtandes Emelie kom precis hem. Jag skulle gå ner för trappan mellan mig och Sofia och så är det skit halt och jag försöker verkligen att inte ramla och så ramlar jag och slår i svanskotan och orkade inte resa mig upp, haha. Sen så bankar jag som fan på dörren och sen när daddy öppnade så la jag mig bara ner höhööö B) Och nu drar det i hela rumpan som fan, jag lovar, kommer säkert inte kunna praoa imorn :P

Wihoo vi gick vidare!

Tjeeniis, skol dm gick bra. Vi gick vidare! :D Första matchen vann vi med 6-0 mot och andra matchen 2-1. Första laget var inte bra alls.. förlorade med 7-0 mot de andra laget som vi mötte. Och vet ni vad det värsta var? Jo, när de hade förlorat två matcher med så många poäng så var de sååå sura och kom med en massa onödiga kommentarer men vi sket i dem ^^ Juste, mitt bankomatkort är borta också :'( Men jag har spärrat det nu och ska få ett nytt så snart som möjligt, jag vill ha mina pengaar!


När vi väntade på bussen. Vädret idag var heelt jävla fantastiskt!


At soffis place

Vaknade runt tio idag och drog till Soffis och käkade frukost med henne ^^ Nu håller hon på att byta om till fotbollskläder och sen ska vi över till mig och så ska jag också byta om :) Idag så blir det ingen prao för oss för vi ska spela skol dm. Det ska väll bli kul, vi slipper praoen iaf.

Senare ikväll har jag ingenaning om vad jag ska göra. Har lust att hitta på nånting skoj eftersom att man inte har några läxor att tänka på nu, det är såå skönt!

Filmen jag kollade på igår kväll handlade typ om en tjej, Dakote Skye. Hon har någon form av kraft som gör att hon vet när folk ljuger. Hennes pojkvän ljuger ganska ofta för henne men hon är fortfarande tillsammans med honom för att hon tycker att han är så rolig och blablaaa. Sen så träffar hon en kille som hon märker är lite annorlunda, typ.

Filmen var sjukt seg och det hände typ nadaa. Det var bara vissa delar av filmen som jag gillade men filmen i helhet var ganska dålig.

Filmen va sådär

Filmen var inte så bra, den va ganska tråkig. Rekomenderar den inte ;) Berättar vad den handlar om imorn, puss!

Dakota skye

Nu ska jag kolla på film. God natt, ses imorgon!

Någon som har sett den? Jag har aldrig hört talas om den och gissar på att inte så många av er heller har gjort det men jag kan skriva hur den var imorgon, puss på er!

J a g ä r m ä t t !!!

Sen senaste inlägget så har jag varit i sickla och här hemma med Sandra, Peter, Söta Emil, Mamma, Pappa och Jossan och vi har firat mamma som fyller år idag. Vi firade det med lite myys och tårta och jag är sååååå jävla mätt!!


En tuff bild på skönheterna i lördags.


Praodag 1

Idag var det första praodagen, jag va sååå nervös innan! Haha jag och Vendela var jätte nära på att komma försent första dan men vi sprang som dårar igenom sergel för att inte komma försent. Det var ganska kul faktiskt, vi fick plocka disk (asså inte diska), servera och se till att det fanns kaffe, vatten osv. Eller det var kul tills vi behövde städa deras typ källare, buhuu det va så äckligt :(

Men efter de här två praoveckorna så kommer jag och Vendela vara jätte feta. Vi käkar en hel meny till lunch + läsk och vid typ halv tre så tar vi nånting att fika, idag tog vi en stor chokladboll och varmchoklad med grädda och jag vart så mätt och höll på att spy!

De som jobbade där är också jätte roliga. Tror att vi kommer att trivas jätte bra där när vi har lärt känna de som jobbar där lite bättre :) Hahha när jag och Vendela skulle på toa så öppnade jag dörren så va det en gubbe som satt och kissade där så vi sprang ut och två stycken som jobbade där garvade som fan, haha pinsamt.



Ungefär såhär kommer jag att se ut varje dag. Svart tröja och uppsatt hår.

Jag vill bli brun, brun, bruuun!

Kollar igenom en massa bilder från sommarn.. Jag blir gråtfärdig, jag orkar inte ha mer vinter! kyla, snö, ingen sol, allt de suuuger.. jag vill ha sommar, jag vill bli bruuun, nuu!

Första dagarna i grekland i början av somarn 2008. Buhuu längtar tillbaka, vill dit i år igen, träffa soffis familj där igen, it was sooo najs!


Sista dagen på lovet

Nu vill jag ha maaaat och sen vill jag umgås med mina kära vänner. Såfort jag har käkat så ska jag samla ihop mina tjejjor och mysa och pussa på de nu när det är sista dagen på lovet.
Pappa ville ta en provbild och jag vaa såååååå kissnödig!
Okej jag måste bara påpeka att jag inte tycker att vi är lika alls! Finns det någon som tycker som jag eller vad tycker ni? Förresten, vi är inte lika långa, det är jag som sjunker ner..

Sötnooosgriisen!

Sandra och Emil ska gå snart. Hihi jag får äntligen vila min stackars arm :) Har gått runt med sötnosen runt hela övervåningen tills han somnade och sen vart jag så trött och satte mig ner. Och ni som skriver en jävla massa sms till mig och skriver haaaallååå!?!?!? så har jag inte kunnat svara för att jag har varit lite upptagen med sötagriiiiseeen :)


Mamma fyller år imorgon

Tjenispenis. Yoeyoe drog precis och jag hade tänkt att hoppa i duschen såfort jag har skrivit klart det här inlägget. Igår kunde inte Sandra komma men hon kommer idag istället och då ska vi ta en bild på oss tre systrar och lillasötaunderbara Emil och sen skriva ut den bilden i lite större format och det kommer att bli mammas födelsedagspresent eftersom att hon fyller år imorgon :)

Det är alltid jätte svårt att ge föräldrarna en present för de (eller iaf mina) vill aldrig ha nånting! Det ända svar man får när man frågar vad de vill ha är: Ingenting gumman, det räcker med att jag har så fina och underbara barn och får kärlek av familjen. Det är iofs sant men man vill ju köpa nånting också :D


Hahah en gammal super ful bild på mig och Johanna från i somras.

Godmorgon

Shohoooo :D Kvällen igår blev ganska lyckad och kom hem vid kvart i ett och jag orkade tyvärr inte blogga när jag kom hem med Johanna som jag kidnappat. När vi kom hem så skulle vi skypa med Max, Martin och Wille men nej, det funkade inte :( Sen så kollade vi på p.s i love you för alla sägeer att den är sååååååååå braaa och sorglig men den sög så vi sket i den..

Keeeeeeeeeeeeff fiiilm...

Nu blire utgång

Ska strax dra ut och möta lite underbart folk och sedan så ska vi dra till Wille. Bloggar när jag kommer hem, pöss på er!
 



trogen läsare om Första hiss och diss:

neej , vad tråkigt att behöva ha helsvarta kläder på sig :/ vart äre då ni ska praoa ?
skönt me ledighet, kramar :) , din blogg är jättebra :D

svar: Eftersom att du inte har någon blogg eller glömde skriva din bloggadress så kan jag inte svara på något annat sätt än såhär och det känns oartigt att inte svara alls ^^

Jag ska praoa på ett cafe/restaurang i sergel precis vid bion. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad stället hette med det ligger iaf i en ganska stor byggnad där det även finns sandys och pizza hut.

Tack så mycket, puss på dig! :)

Första hiss och diss



- Solen och att snön smälter! Haha är ni förvånade över att jag dissar det här? Nej men det är så härligt att veta att det närmar sig vår nu när snön smälter och det börjar bli varmare. Vädret idag är ett extra plus! Men jag känner att efter typ tusen månader utan sol och kyla så börjar äntligen solen komma fram. Och vet ni vad det värsta är med kylan för mig? Jo att jag får utslag exakt varje dag -.-

- Att vi är lediga från skolan ganska mycket nu. Nu har vi haft en veckas lov som snart är slut, sen har vi prao i två veckor (wiihuu vendela taagiish!). Sen har vi skola i två veckor tror jag och sen är det lov igen, yaay! :)

- Glass! Glass är nog det godaste som finns! Är jag depp så käkar jag bara glass och så blir jag skitpigg eftersom att glassen, my new bff, fyller tomrummet :') mahhaa. Men jag kan käka hur mycket som helst, aah its lovely!




- "praokläderna". Vi tar med egna men de måste vara svarta. Svart är skit snyggt och det finns massa snygga tröjor i svart men att klä sig i svart i två hela veckor kommer att bli sååå tråkigt!

- Att min nalle är borta :'( Buhuu jag hade bara haft min mobil i två månader och nu har jag tappat bort den. Jag vill ha tillbaka den nu, nu, nuuuu!!! Men nu är det bara att ge upp, de har fortfarande inte fått in den, DÖ.


Jag är glaad

Haha sitter och kollar på all snö som smälter, och allt vatten som rinner på Sofias tak, höhö :) Ååååh snön håller på att försvinna, såå glad jag blir =D

Lovely lördag!

Gud vad skönt väder det är ute :O När man är i solen så blir man varm på ryggen, asså seriöst varm! Synd bara att det inte är tillräckligt varmt för att all snö ska försvinna :(

Josefin följde med mig till konsum och innan så va hon en riktig surpuppa så jag och pappa fick tvinga med henne och påvägen dit så hade vi 100 m avstånd, minst! Efter att hon hade typ sprungit fram till konsum så var jag bara vid ip. Det avsåndet hade vi hela vägen dit ;)

Måste bara påpeka en sak, att ni är underbara! Haha ingen har kommenterat mitt hemska sår på hakan (som nu nästan är borta efter att ha suttit där i flera veckor). Fast jag försöker iofs hitta så bra vinklar och ljus som möjligt för att den inte ska synas. Höhöö jag måste lära mig att inte dra och riva bort mina finnar..

Tvingad..

Blir tvingad till att gå till konsum och köpa mjölk nu.. Jaja jag får gå ute i solen iaf. Drar ut med min fula hästsvans som jag vaknade med imorse och känner mig jätte ful.


Haha två bilder jag hittade på datorn ;)


Godmorgon!

Jätte mycket sol ute idag igen. Det har varit det varje morgon när jag vaknar men jag hinner aldrig och orkar aldrig ut till den.. Men vi får se om solen är kvar när jag är hos Sandra så kanske vi drar ut med barnvagnen lite :)

Nu så ska jag ner och käka frukost, jag är ovanligt sugen på kall oboy ^^


So cute!



Snackar i tellis med soffis

Förlåt för dålig bloggning idag. Har inte gjort något särskilt men ja har liksom umgåts med kompisar och då har jag tyvärr inte orkat blogga.

Kom hem för typ en halvtimme sen och nu snackar jag med Soffis i telefon och käkar lite godis men jag ska nog ner och ta lite glass :) Imorgon så ska jag till Sandra och träffa min lilla systerson som har blivit så stor och kan skratta och så nu :D

God morgon underbara människor

Jag och Olivia vaknade för ett par timmar sen och ska snart ner och käka frulle.

Kvällen igår blev ganska lyckad ändå. Först var vi vid centan och köpte lite gottigott och vi hade det sååå skoj bara då. Sen drog vi hem till Soffis och hade det skoj och super mysigt med filmjölksdipp som smakade bajs ,höhöhö HANSY tog fel men Soffis va också med och veaaeeelde :D




Jag misslyckades, det blev ett köp igår ändå men bara en snygg väska (syns inte på bilden) som kostade endast 149:-! Olivia köpte en likadan fast en black :D

Home

Nu är vi i Älta och vi har ingen aning om vad vi ska göra. Allt blev feel ;)

Good bye

Ska dra och möta Olivia i slussen snart och kommer tillbaka till Älta vid nio tiden men jag tror inte att jag ska hem direkt då så jag kanske inte bloggar fören sent ikväll. Om inte jag skriver ett inlägg hemma hos Olivia förstås men jag tror inte att vi kommer sitta så mycke framför datorn ;D

Kanske kommer hem med något fint också men jag ska försöka att lämna pengarna hemma ;) Shoppade i fredags, söndags och måndags så jag får nog chilla lite med shoppingen nu asså.  Ska shoppa med Izabelle nångång i veckan eller nästa så jag måste ju ha lite pengar då också ^^


Jag och min världsbästaochsötaOlivia! Bilden är tagen i somras. Klicka här för att komma till hennes blogg


Dagens med otroligt fina bilder







Tröjan är från Bik bok och lack leggingsen från åhlens.

Haha och nej.. Jag va inte ensam i mitt rum så ni behöver inte föreställa mig, ensam i ett rum och tar bilder och leker apa och cool ;)

Redan torsdag

Morsniiing! La mig vid två men ändå vaknade jag vid halv tio så jag har inte fått tillräckligt med sömn inatt.. Men jag är pigg ändå :D Ska ringa till SL snart också.

Idag ska jag vara med Hanna och Vendela på kvällen men nu på dagen kanske jag ska åka till Olivias madre och käka middag där och sen åker vi hem till hennes padre i Älta på kvällen men ingenting är säkert än.


Sitter och asgarvar åt mig själv medans jag tillverkar mina fina kinesögon ^^

Filmprobleeeem..

Varje kväll så har jag alltid problem med att välja vilken film jag ska kolla på och sen blir klockan alltid alldeles för mycke och jag blir skit trött.. Men jag sätter bara på någon film nu och laddar ner en film tills imorgon så har jag det klart B) Puss och god natt på er


Hihihohohhhaahahehe..

Onödigt inlägg

Tjeeeniiiiiss, sitter hos Vendela och hon håller på att städa sitt rum,
 ska hjälpa henne lite tror jag, pöösseeeen! :D

Today I´m wearing..

Nu har jag klätt på mig och ska dra till Vendela snart, ska fixa lite småsaker bara. Städa rummet sket jag i, det får jag ta tag i någon annan gång men ist så klippte jag håret lite, själv B) Inte så mycket skillnad men jag klippte mest topparna så nu är det lite kortare, det är typ det som syns ;)


Koftan är från Gina och leggingsen från H&M.

Städa

Nu så hade jag tänkt att städa i mitt rum, mamma hade städat det så fint medans jag var hos farmor men nu.. Hehe ser det ut som ett soprum med massa kläder på golvet och en massa shoppingpåsar.

Efter att jag har städat så ska jag till Vendela. Men först så måste jag klä på mig också men jag orkar inte.. Tycker att det är skönt att springa runt i linne och shorts.. Vilket jag får göra när det är sommar.


Innan jag drar ner och käkar..

.. så måste jag visa er den här videon, åååh!

Godmorgon

God(sen)morgon på er! Gick och la mig direkt efter att jag hade sett I taket lyser stjärnorna igår, usch hemsk film. Haha det kändes sååå konstigt att ligga och kolla på film ensam och gråta, höhö.

Idag så har jag vaknat på helt rätt sida! Jag var otroligt utvilad när jag vaknade imorse, solen sken och jag hade vaknat på rätt sida idag. Synd bara att de inte har fått in min mobil idag heller, då skulle dagen vara helt perfekt.

Nej nu ska jag ner och käka nånting, har inte äns ätit frukost och jag är skit hungrig!


Vad är det första ni tänker på när ni ser den här bilden? För mig är det kärlek, syskon kärlek (eftersom att det är alla systrarnas händer), kärlek till bebisen och att vi tar emot bebisen med öppna armar och att vi ger all vår kärlek till bebben, världens gulligaste Emil!

Filmdags

Varför går klockan så fort fööööör.... Jag som hade tänkt att kolla på en film och äta en massa gotti men nu vart klockan as mycke och jag måste smörja in mig och så också -.- Jaja jag får sitta uppe hela natten ist :D Men nu är frågan bara om jag ska kolla på I taket lyser stjärnorna eller just like heaven, hm..

Tror att det blir i taket lyser stjärnorna. Då kan jag ligga i sängen och kolla B)


Hemma kväll igen

Cupen gick sådär. Alla va jätte otaggade men vi va ändå sååååå nära att komma till sluspelet men det räckte tyvärr inte.. Nu är jag iaf hemma och gör ingenting. Folk som försöker få ut mig men jag orkar inte, jag är superduper trött och tänker inte lämna huset på heeela kvällen. Tänker nog inte lämna rummet änns. Haha jupp, såhär tråkig är jag.

Många som gissade på vilken kändis de va, hehe alla hade rätt. Jag som trodde att det skulle vara skit svårt, höhöö :) Men tyvärr var det bara tre som skulle få länkning så grattis älskade Matilda, Lejla och Jessica.


Här har ni det rätta svaret ;) Själv så hade jag tänkt att köpa biljetter till hennes konsert. Det vore gryyymt att gå på den! :D

Gissa kändis

Ända sen jag kom hem från konsum så har jag stickat, stickat och stickat på min halsduk jag håller på att göra på slöjden. Haha känner mig som en kärring men det är sååå beroende framkallande ^^

Tänkte köra på en gissa kändis, de tre första som gissar rätt är bäst och får en länkning. Ni andra som inte har blogg blir bara bäst :)

Tre ledtrådar eftersom att den här är jävligt svår:
1. Hon är blond nu.
2. Världens konstigaste stil.
3. Hon kommer till sverige i maj!

Nu drar jag ut

Ingen hade hittat min mobil tyvärr.. Men jag ska fortsätta ringa hela veckan! Nås på mitt gamla nummer ;)

Nu drar jag iväg till Älta gård med Vendela. Ska köpa pengar till mobilen och mat så att vi har nånting att äta på cupen. Jag drar ut med gammalt (Heter man Emelie så orkar man inte tvätta bort sminket när man är deprimerad) och nytt smink och en tröja som jag inte hade en aning om att jag hade, men fin va den =)



Haha bara tvungen att lägga upp den här bilden, ser ni vilket falskt leende?! Haha inte så lätt när man egentligen vill ta en =( bild.

Förresten, min dator funkar nu. Eller lite halvt iaf, lite seg bara :D :D :D


Bli 10.30 nu, nu, nuuu!

Godmorgon på er. Sitter och väntar på att klockan ska bli 10.30 så att jag kan ringa hittegodsavdelningen och hoppas på att de har hittat min mobil! Jag skulle seriöst bli överlycklig om de har hittat den. Jag fick min mobil på juafton och den kostade nästan 4000 och jag har redan tappat bort den.. "/

Läser även den här bloggen just nu http://mammamarlie93.blogg.se/. Bloggen skrivs av en tjej som blev gravid när hon bara var tretton år och fick sitt barn som fjortonåring och är nu sexton. I hennes blogg får man iaf läsa om hennes liv som ungmamma och hon verkar klara av det ganska bra faktiskt.

Vad tycker ni om unga mammor?

Nattii

Nu ska jag kolla på film och sen sova vilket jag inte kommer att kunna göra eftersom att jag kommer ligga och be hela natten om att jag ska få tillbaka min mobil imorgon. Juste, ska spela cup imorgon också och det kommer att gå sämst. Har inte spelat fotboll sen green hill och det va i januari. Kommer säkert inte få någon sömn heller..

Helt sick hur ful jag blir på bild.

Dagens svarta lilla shopping


Köpte två st sånnahär tröjor eftersom att det va ta 2 betala för 200:-

Behövde linnen och den här kostade endast 30:- spänn!! Haha billigare än en happy meal jöö B)

Köpte två par svarta strumpbyxor men de orkade jag inte fota eftersom att jag kan nog vara ganska säker på att alla här vet hur ett par sånna ser ut ;)


Jag skäms över att jag har en för liten bh på mig men den va närmast och jag hade ingen på mig innan (haha nu vet ni.) och jag skäms över att den sista bilden är så ful men jag va tvungen. Titta riktigt, riktigt noga på ansiktet HAHAHHAHAHAH FUUUUL VAA? :')

Livet, ät min bajs

Nu är jag liiiiiite gladare inte mycket bara yttepyttelite! Det finns faktiskt hopp, tror att jag kan få tillbaka min mobil imorgon.

Ingen svarar när jag ringer till min mobil, alltså. Om någon har baxat den så tror jag antagligen att bajskorvsbaxaren antingen klickar på upptaget eller tagit ut mitt simkort och stoppat i sitt eget. Alltså skulle det inte gå att ringa.

Vendela och Linny hoppade av vid nästsista hållplatsen och det var inte många alls på bussen. Alltså kan ingen ha gått bak och baxat den. Och så tror jag att bussen åkte in till garaget.

Nu är det bara att hoppas, hoppas och hoppas på att busschaffören imorgon inte är dum i huvudet och inte kollar igenom bussen innan den kör iväg så att alla som hoppar på bussen hittar den och tar den. Haha pappa tycker inte att jag ska hoppas så mycket och han tror att mobilen är borta för alltid. Men jag tror faktiskt att det finns en liiiten chans till att jag får tillbaka den imorgon!


Min beebiis är borta :'( BUHUUUU!!

FAAAAAAAAN!!! åååhhhhh vad sur jag blir!!! Har tappat bort min mobil på bussen och jag har ringt den minst tjugo gånger nu men inget svaar........... Hoppas den ligger kvar på bussen och att ingen har tagit den! En annan sak som är sjuktjävla dåligt är att det inte går att ringa hittegodsavdelningen för nejnej, de har stängt och fattar inte att man kan tappa sin mobil på kvällarna också!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH!! buuhuuuu min nalle :'( får ringa imorgon ist en det är ju en evighet till dess :'( :'(

Imorse vid tiotiden åkte jag och farmor till hennes fader och följde med honom till sjukhuset för att ta lite prover. Sen så drog vi in till stan i Nyköping. Farmor tänkte att vi kunde shoppa lite men jag kände att jag verkligen inte orkade (förutom lite svarta kläder till praoen men de gills inte), hihi. Vi satt och åt och hade det mysigt istället.

Senare så tog jag bussen hem till Stockholm och kom till stan vid fyra ungefär och då mötte jag upp Vendela och Linny så drog vi och köpte löshår till Vendela. Sen när vi skulle hem så gick inte det för då hade någon hoppat framför tunnelbanan (jätte hemskt och jätte onödigt) och om han/hon dog eller inte vet jag inte men jag antar det. Men vi fick iaf ta oss till slussen genom annan buss och tunnelbana. Sen när jag kom hem upptäckte jag att jag hade tappat bort min mobil OCH JAG HATAR MIG SJÄLV SOM IN I HELVETE FÖR DEEET!!! och när jag insåg att det var omöjligt att hitta den så hade jag lust att springa till närmsta tunnelbana. Inte riktigt men typ.

SHIIIIIIIIT

HJÄÄÄÄÄLP, min mobil är borta! :O
bloggar snart!

RSS 2.0